You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)
TRIENA
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Μεταφέρω τις παραθέσεις στο κεντρικό thread πιστεύοντας ότι το θέμα έχει ένα γενικότερο ενδιαφέρον, αν και αυτό εξαντλείται, κατά τη γνώμη μου, σε μία και μόνο παρατήρηση:
ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΜΑΡΩΤΕΣ.
Μόνο στους νόμιμους οίκους ανοχής υπάρχει διαδικασία ελέγχου ΣΜΝ. Όλες οι άλλες περιπτώσεις παροχής υπηρεσιών αγοραίου έρωτα, ως παράνομες, προφανώς δεν ελέγχονται για ΣΜΝ.
Από κει και πέρα,
-μπορεί οι ίδιες οι κοπέλες να ελέγχονται αυτοβούλως τακτικά για την δική τους υγεία πρωτίστως
-μπορεί το όποιο αφεντικό να τις υποχρεώνει να το κάνουν περιοδικά
πάντως δεν είναι δυνατόν να επιδειχθούν στον πελάτη τέτοια στοιχεία (αφού έτσι θα αποκαλυφθούν τα στοιχεία της κοπέλας).
Όπως και να χει το πράγμα όμως, ο ΚΑΘΕΝΑΣ (κοπέλα ή πελάτης) έχει την ευθύνη της προστασίας της υγείας του/της καθώς και των υπολοίπων. Και αναρωτιέμαι αν αυτή η φιλολογία περί ιατρικού ελέγχου, μπορεί να αποσκοπεί ενίοτε σε κάποια πίεση για έξτρα απροφύλακτες παροχές...
ΥΓ. Δεν κατάλαβα τον συσχετισμό περί άνεσης και χαλαρότητας του χώρου, με θέματα υγείας.
με τα τριάντα εβρο στο πρώτο προγραμα στους οίκους ανοχής μεταδίδονται εύκολα ΟΛΑ .ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ.κατα σινεπια γλυφή ο πελάτης τα σάλια του προηγούμενού σας φτανη αυτο...τα συμπεράσματα δικά σας.... εγώ τουλάχιστον αυτό βλέπω καπιες δεκαετίες τωρα.ολοι μας έχουμε πέραση και τα βλέπουμε αυτά από έμενα....καλήμερα και καλή βδομαδα....
simera_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 130
- Πόντοι
- 281
Μεταφέρω τις παραθέσεις στο κεντρικό thread πιστεύοντας ότι το θέμα έχει ένα γενικότερο ενδιαφέρον, αν και αυτό εξαντλείται, κατά τη γνώμη μου, σε μία και μόνο παρατήρηση:
ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΜΑΡΩΤΕΣ.
Μόνο στους νόμιμους οίκους ανοχής υπάρχει διαδικασία ελέγχου ΣΜΝ. Όλες οι άλλες περιπτώσεις παροχής υπηρεσιών αγοραίου έρωτα, ως παράνομες, προφανώς δεν ελέγχονται για ΣΜΝ.
Από κει και πέρα,
-μπορεί οι ίδιες οι κοπέλες να ελέγχονται αυτοβούλως τακτικά για την δική τους υγεία πρωτίστως
-μπορεί το όποιο αφεντικό να τις υποχρεώνει να το κάνουν περιοδικά
πάντως δεν είναι δυνατόν να επιδειχθούν στον πελάτη τέτοια στοιχεία (αφού έτσι θα αποκαλυφθούν τα στοιχεία της κοπέλας).
Όπως και να χει το πράγμα όμως, ο ΚΑΘΕΝΑΣ (κοπέλα ή πελάτης) έχει την ευθύνη της προστασίας της υγείας του/της καθώς και των υπολοίπων. Και αναρωτιέμαι αν αυτή η φιλολογία περί ιατρικού ελέγχου, μπορεί να αποσκοπεί ενίοτε σε κάποια πίεση για έξτρα απροφύλακτες παροχές...
ΥΓ. Δεν κατάλαβα τον συσχετισμό περί άνεσης και χαλαρότητας του χώρου, με θέματα υγείας.
-υπαρχει τροπος αν θελουν να σου επιδεικνιουν τα σχετικα εγγραφα χωρις το παραπανω προβλημα.
- οχι η φιλολογια για ιατρικους ελενχους δεν νομιζω σε κανεναν νοημον ανθρωπο να εχει αυτο τον σκοπο, ισα ισα αν συμβει κατι απροοπτο (π.χ να σπασει προφυλακτικο) να ξερεις σε ενα μεγαλο ποσοστο οτι οι πιθανοτητες να κολησες κατι ειναι μικρες.
- συσχετισμος δεν υπαρχει οπως το νομιζεις για χωρο-ανεση-υγεια, απλα ειναι ποιο ευκολο σε μια πληρη τετοια επαφη με μαζαζ κτλ να ερθεις ποιο κοντα στον κυνδινο αν υπαρχει φυσικα!!!
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.628
- Πόντοι
- 7.095
Σάκη τι λες τώρα??? Ναι από θέμα υγιεινής είσαι καλύτερα ασυζητητί...αν και στα στούντιο αν έχει χρόνο η κοπέλα και δεν είναι βρωμιάρα είναι εξίσου καλά αν όχι καλύτερα από εσένα.με τα τριάντα εβρο στο πρώτο προγραμα στους οίκους ανοχής μεταδίδονται εύκολα ΟΛΑ .ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ.κατα σινεπια γλυφή ο πελάτης τα σάλια του προηγούμενού σας φτανη αυτο...τα συμπεράσματα δικά σας.... εγώ τουλάχιστον αυτό βλέπω καπιες δεκαετίες τωρα.ολοι μας έχουμε πέραση και τα βλέπουμε αυτά από έμενα....καλήμερα και καλή βδομαδα....
Ναι για τα σάλια έχεις δίκιο...ΑΛΛΑ ΟΧΙ εφόσον εκεί έστω και θεωρητικά (γιατί ξέρουμε τις πουστιές τους) περνάνε υποχρεωτικά έλεγχο οι κοπέλες, ενώ στα μασατζίδικα όχι (άλλο που προς τιμήν τους οι σωστές πχ η δική σου η Αλεξάνδρα το κάνουν)είναι πιο επικίνδυνο στα μασάζ.
Από την άλλη πάλι σε ένα μπουρδέλο την πηδάνε πολλοί παραπάνω άνθρωποι άρα είναι πιο επικίνδυνο να κολλήσεις κάτι.
Όπως και να χει...κάνουμε τα πάντα με προσοχή κι ελπίζουμε να μην είμαστε γκαντέμηδες. Εξάλλου εν γνώση μας κάνουμε ένα όχι ακίνδυνο (δεν θα το πω επικίνδυνο) σπορ!
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
την καλησπέρα μου , για να ερθουμε λιγακι και στο αλλο θεμα , προσχθεσινή επίσκεψη στην μαριάννα , επιλογή η καινούρια της ομάδας - μιας και οι υπόλοιπες μου ήταν ήδη γνωστές- την αλίκη. Λοιπόν για να βοηθησω τους παλιοτερους , η αλίκη είναι μια γυναικάρα στο στυλ Φοίβης από μαριάννα , το ίδιο μελαχροινή στα χρώματα αλλά και στον σωματότυπο αλλά πιο ψηλή. Ηλικιακά πρεπει να είναι πανω απο 30 μέχρι 33. Στο πρόγραμμα της αν και νέα στον χώρο , ειναι μεσα σε ολα !!!!! σε απλα ελληνικα γουσταρει να γαμιεται και να να ειναι σκλαβα στον αντρα και αυτο φαινεται . Εγω τουλαχιστον περασα μια κ κάτι ώρα σουπερ....
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 855
- Πόντοι
- 96
Καλή μας εβδομάδα, δυσυχώς ατυχήσαμε
Ελπίζω, να μην πούμε σύντομα και το "Δυστυχώς Επτωχεύσαμεν"
Αλκίνοε σε πρόλαβε ο Mr Bean!
Εμένα πάντως το ηλικιόμετρο έδειξε 35,4 ετών! Κι επειδή πρέπει να παραδεχτώ οτι σε πρόλαβα κι εγώ ο ίδιος πρέπει να αναφέρω απλά οτι πρόκειται γιa milfara που αν μη τι άλλο αξίζει να δοκιμαστεί από έναν λάτρη του είδους!
Στο Ριζόρτ μετακόμισε μια ξανθιά ελληνίδα προμιλφ αρκετά εμφανίσιμη και πολύ διαχυτική όταν συστήνεται.
Γιάννα
πρώην Σέβεν Όλγας με άλλο όνομα εκεί,δεν θυμάμαι
Μην τυχόν και τσιμπήσει κανείς και την δοκιμάσει,πρόκειται για μεγάλη απάτη,τραγικό σέρβις,αγενέστατη,ζητάει έξτρα για τα πάντα και γενικά είναι ελλεηνίδα του αισχίστου είδους
μάλιστα δεν κάνει και φουλ,κάνει μια τραγική πίπα-handjob ουσιαστικά
μακριά
οι υπόλοιπες εκεί μετριότατες,για να μην πω κάτι χειρότερο
ΥΓ ένα τρελό ξέκωλο που βρήκα σε άλλο μαγαζί,το κρατάω για μένα,για να μην υπάρξει συνωστισμός
μιλάμε όμως για αληθινή τσόντα,και σε εμφάνιση και σε σέρβις
Γιάννα
πρώην Σέβεν Όλγας με άλλο όνομα εκεί,δεν θυμάμαι
Μην τυχόν και τσιμπήσει κανείς και την δοκιμάσει,πρόκειται για μεγάλη απάτη,τραγικό σέρβις,αγενέστατη,ζητάει έξτρα για τα πάντα και γενικά είναι ελλεηνίδα του αισχίστου είδους
μάλιστα δεν κάνει και φουλ,κάνει μια τραγική πίπα-handjob ουσιαστικά
μακριά
οι υπόλοιπες εκεί μετριότατες,για να μην πω κάτι χειρότερο
ΥΓ ένα τρελό ξέκωλο που βρήκα σε άλλο μαγαζί,το κρατάω για μένα,για να μην υπάρξει συνωστισμός
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 855
- Πόντοι
- 96
Δανάη, νομίζω!πρώην Σέβεν Όλγας με άλλο όνομα εκεί,δεν θυμάμαι
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
έγκυος είναι δηλαδή;(...)προμιλφ (...)
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
Εμένα πάντως το ηλικιόμετρο έδειξε 35,4 ετών! Κι επειδή πρέπει να παραδεχτώ οτι σε πρόλαβα κι εγώ ο ίδιος πρέπει να αναφέρω απλά οτι πρόκειται γιa milfara που αν μη τι άλλο αξίζει να δοκιμαστεί από έναν λάτρη του είδους!
Για να πω και την αλήθεια λίγο η ώρα ... λίγο η ζέστη ... αντε δεν ειχα μαζί μου κ τα γυαλιά μου ... ίσως να ειναι και γυρω στα 35 χρ. αλλά δεν παύει να είναι μιλφάρα που γουστάρει φουλ το γαμήσι και όλες τις πρακτικές του ... -νορμάλ αλλά και προχώ.. για όσους με καταλαβαν .
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.628
- Πόντοι
- 7.095
κάνε ρε spiler ένα thread "Καλημέρα και εικόνες" και μην ποστάρεις όλο άκυρα εδώ πέρα...στο έχουν πει πόσοι...μπαίνουμε να μάθουμε κανένα νέο και βλέπουμε τη Σαντορίνη. Άσε που δεν έχουμε και φράγκα να πάμε. Με σύγχισες πρωινιάτικαΚαλημέρα σε όλον τον κόσμο με μια υπέροχη φωτογραφία απ' τη μαγευτική μας Σαντορίνη!
Ευχαριστώ Akarman, αλλά όπως βλέπεις και οι δύο σας είστε μπροστά πό τις εξελίξεις σε σχέση μ'εμένα.
Ο Mr Bean έκανε ακόμα μια άψογη ενημέρωση παρουσίαση. Εσύ? Θα μας μεταφέρεις την εμπειρία σου με την Αλίκη?
Θα φρόντήσω πάντως, να μην χάσω την εμπειρία.
Να είμαστε όλοι γερή και να περνάμε καλά.
Στο Ριζόρτ μετακόμισε μια ξανθιά ελληνίδα προμιλφ αρκετά εμφανίσιμη και πολύ διαχυτική όταν συστήνεται.
...
Καλημέρα palermo ,
Δώσε με p.m. στον φίλο σου την πληροφορία και με βρίζεις αργότερα . . .
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αυτό τι το είπες τώρα?
Για σένα το λέω, θα σε πρήξουν όλοι!
Σε έχω για τους ευφυείς του forum... Μάλλον είσαι έτοιμος για να ανταλλάξεις πληροφορίες!
Ή θέλεις να τους βγάλεις όλους στο σεριάνι, να αρχίζουν να ψάχνουν!!!!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Σαν τον γνωστό μαλάκα που ειναι κι εδώ μέλος που μοστράρει στις κοπέλες τις εξετάσεις του και τις προτρέπει για ακάποτα.Όπως και να χει το πράγμα όμως, ο ΚΑΘΕΝΑΣ (κοπέλα ή πελάτης) έχει την ευθύνη της προστασίας της υγείας του/της καθώς και των υπολοίπων. Και αναρωτιέμαι αν αυτή η φιλολογία περί ιατρικού ελέγχου, μπορεί να αποσκοπεί ενίοτε σε κάποια πίεση για έξτρα απροφύλακτες παροχές...
Μερικές φορές ειναι κι ιδιαίτερα πιεστικός.
Κατά τη γνώμη μου οι κοπέλες θα πρεπει να κοβουν το βηχα σε τετοια και παρομοια νούμερα με το καλημερα για το δικο τους καλο.
Κι αν δε το ξέρετε αγαπητές μου κυρίες πολλοί πελάτες σας και μέλη του φόρουμ τον δινουν ακάποτο σε γυφτάκια,πρεζάκια και μαυρούλες στις πιάτσες.
Για λύπηση πραγματικά.
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 855
- Πόντοι
- 96
Η εμπειρια μου ηταν παρομοια με αυτη του mr bean. Τα ειπε ολα και εγω εκανα τις οποιες διορθοσεις.Θα επανελθω οταν θα εχω και τα υπολοιπα στοιχεια των μετρησεων ! Παντως εμενα ο σωματοτυπος μου θυμισε την Ιολη. Θα περιμενομε και τη δικη σου εκτιμιση επ αυτου!Ευχαριστώ Akarman, αλλά όπως βλέπεις και οι δύο σας είστε μπροστά πό τις εξελίξεις σε σχέση μ'εμένα.
Ο Mr Bean έκανε ακόμα μια άψογη ενημέρωση παρουσίαση. Εσύ? Θα μας μεταφέρεις την εμπειρία σου με την Αλίκη?
Θα φρόντήσω πάντως, να μην χάσω την εμπειρία.
Να είμαστε όλοι γερή και να περνάμε καλά.
TRIENA
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Σαν τον γνωστό μαλάκα που ειναι κι εδώ μέλος που μοστράρει στις κοπέλες τις εξετάσεις του και τις προτρέπει για ακάποτα.
Μερικές φορές ειναι κι ιδιαίτερα πιεστικός.
Κατά τη γνώμη μου οι κοπέλες θα πρεπει να κοβουν το βηχα σε τετοια και παρομοια νούμερα με το καλημερα για το δικο τους καλο.
Κι αν δε το ξέρετε αγαπητές μου κυρίες πολλοί πελάτες σας και μέλη του φόρουμ τον δινουν ακάποτο σε γυφτάκια,πρεζάκια και μαυρούλες στις πιάτσες.
Για λύπηση πραγματικά.
καλημερα χαους .
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366