Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
(...)
Τα ιδρυματα στην μοναστηριου 79 κ 230 λειτουργουν?
Μπορει καποιος να μου στειλει σε Πμ τηλ.. ?

επισης θα ηθελα να μου στειλει καποιος το τηλ. απο κασσανδρου 47 και βασ. ηρακλειου ελενη
- Μοναστηρίου 79 δεν πρόκειται για μασατζίδικο (γι αυτό και το σβήσαμε εξ άλλου). Πρόκειται για παλιό διαμέρισμα/σπίτι όπου μια συγκεκριμένη κοπέλα δεχόταν πελάτες (εν είδει βίζιτας). Δεν γνωρίζω αν εξακολουθεί (δημοσίως τουλάχιστον) να δέχεται.
-Μοναστηρίου 230 έβαζε κατά καιρούς αγγελίες στον Aγγελιοφόρο. Τηλ. σε 058.
-Κασσάνδρου 47 απ' όσο ξέρω σταμάτησε. Γι' αυτό και το σβήσαμε. Κάνω λάθος;

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Καταδρομική επίθεση χτες αργά στου Σάκη, μετά από κουραστικά επαγγελματικά ταξίδια, για να δοκιμάσω το περίφημο δωμάτιο με το τζακούζι και τα άλατα της νεκράς θάλασσας που μου ειχε πει, και ομολογώ ότι το καραγούσταρα.  Οκ, είμαι καλοπερασάκιας και δεν το κρύβω...  Επιλογή κοπέλας η Μιχαέλα, η οποία στην κυριολεξία με ξεζούμιξε κανονικότατα, και σε συνδυασμό με το τζακούζι που με χαλάρωσε απόλυτα, επανέφερε όμορφους συνδυασμούς με GFE εμπειρίες σε κάτι πανέμορφα ξενοδοχεία με City Tours...

Μοναδικό αρνητικό, και σε αυτό φταίω εγώ, είναι ότι από την καύλα μας και οι δύο, αδειάσαμε το τζακούζι πάνω στο τέταρτο (και το γαμημένο θέλει και ένα 20λεπτο για να γεμίσει), οπότε μετά μας είχε μείνει ένα τέταρτο όπου αναρρωτιόμασταν τι θα κάνουμε τώρα, ε, και κάναμε ένα κανονικότατο μασαζάκι και ντουζάκι ο ένας στον άλλον για να χαλαρώσουμε ακόμα παραπάνω λέγοντας τα νέα μας και σχολιάζοντας την επικαιρότητα...  

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Καλησπέρα στη παρέα!

Πρώτη μου επίσκεψη στα τέλη της προηγούμενης βδομάδας στο Ναό της Αρτέμιδος.  Παρούσες, η Άρτεμις και η Ιόλη, που είναι δύο ζουμερά (με όλη τη σημασία της λέξης) κορίτσια της διπλανής πόρτας.

Αφού έγιναν οι σχετικές συστάσεις, η Άρτεμις μου παρουσίασε τα διαθέσιμα προγράμματα, και προς μεγάλη μου έκπληξη, την άκουσα στο τέλος να μου λέει πως μπορώ να έχω και τις δύο κοπέλες μαζί (Άρτεμις + Ιόλη) και αν προλάβω να έχω και δύο εκτονώσεις, στο πακέτο των € 120, το οποίο και τελικά επελέγη χωρίς ιδιαίτερη σκέψη!

Στο κομμάτι του μασάζ (για το οποίο χρησιμοποιούν ΑΟΣΜΟ λαδάκι) μπορώ να πω πως έμεινα άκρως ικανοποιημένος αφού ήταν αναπάντεχα αισθησιακό, ενώ στα του αγώνα, οι κοπέλες τα έδωσαν όλα, με εναλλαγές, αλληλο-καλύψεις και ελαφρύ λεσβιακό παιχνιδάκι!

Έφυγα ευχαριστημένος και με ένα χαζό χαμόγελο στα χείλη, και σίγουρα το εν λόγω ντουέτο θα προτιμηθεί ξανά στο άμεσο μέλλον!

η ιολη ειναι η ''κοπελιτσα'' που εχουμε γνωρισει απο μαριαννα???

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Ολα αυτα σε μια επισκεψη τα εμαθες? τα κοριτσια κανανε παρελαση μπροστα σου κρατωντας καρτελλα με την ηλικια τους?

Απορω με κάποιους....

Η ειναι πολύ έξυπνοι και κοβουν με το ματι την ηλικια των κοριτσιων

χα χα! σωστος!
η μια κοπελα ειναι 29 ετων, ουτε καν 30!
και η αλλη μολις εκλεισε τα 31!

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Ετσι είναι. Η άλλη η milf που είναι μαζί της είναι πολυ πιο συμμαζεμενη εμφανισιακα

εχει και milf Μαζι της???? μιλαμε για τον χωρο σε στενο της π.συνδικα, ετσι?
και εγω νομιζα πως ειναι συγκατοικος της...

καλη  :pipa2:
ολα τα αλλα μετρια.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
καλημερα σε ολους.
δεν ξερω αν φταιει η βαρεμαρα λογω ζεστης και καλοκαιρινων υποχρεωσεων, παντως αυτο που σκεφτομουν ειναι πως απο σεπτεμβρη, θα ηθελα ενα νεο χωρο, κατα προτιμηση στο κεντρο, οπου θα δινω τον οβολο μου κ δεν θα τον κλαιω.
εχοντας περασει απο εβιτα, μαριαννα, τα 2 μαγαζια και καλα μασαζ στην β.ολγας (σπα κ σεβεν), απο τους παλιους χωρους της ευας (καλη της η ωρα - σε κρηνη και πανοραμα), απο στελιο και αλλους χωρους περιστασιακα, μπορω να πω πως βαρεθηκα να με κοιτανε στην τσεπη... βασικα, ας με κοιτανε στην τσεπη, αλλα οι υπηρεσιες να δικαιολογουν τα χρηματα που δινω.
οι καιροι ειναι πλεον δυσκολοι... πλεον καθε ευρω εχει την αξια του.

αν εχει κανεις να προτεινει κατι διαφορετικο, θα του ημουν ευγνωμων. αλλα και παλι, αν κανεις δεν προτεινει τιποτα, δεν θα μου κανει κακο. θα μεινουν τα χρηματα στο πορτοφολι μου. γιατι σε μαριαννες κ εβιτες δεν θα πανε...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλησπέρα Αλκίνοε και σε όλους τους συναγωνιστές!

Όπως και νά ΄χει η κίνηση είναι νομίζω πεσμένη στα ιδρύματα εξού και μειωμένες αναφορές επισκέψεων. Σ΄αυτό συμβάλει επίσης το γεγονός οτι δεν έχουμε και καινούριες παρουσίες στα ιδρύματα άξιες αναφοράς. Επι παραδείγματι:

Επίσκεψη πρόσφατα σε Έλενας περιοχή Δωδεκανήσου:

Παρουσίες 4.

1. Ελπίδα (GR), 27 ετών, ψηλή μελαχροινή με ωραίο σώμα αλλά ως εκεί! Η μεγάλη προυπηρεσια στο χώρο νομίζω την έχει κουράσει και η αποδοσή της είναι κάτω του μετρίου!
2. Σόνια, (GR), 26 ετών, κοντούλα ξανθιά με προυπηρεσία σε Μαριάννα, Escape, κ.α. χωρίς κάτι το ιδιαίτερο!
3. Ζωή, (GR), 46 ετών, μελαχροινή λεπτή και χαλαρή με προυπηρεσία σε Relax και Αλεξάνδρα καλούτσικο μασάζ αλλά και αυτή μέτρια συμετοχή!
4. Χριστίνα, (GR) 41 ετών, ξανθιά λιγο γεμάτη καινούρια στα μασατζίδικα αλλά κακή πρώτη αναφορά (βλ. σελ. 1843).

Συνοπτικά το έμψυχο δυναμικό του του ιδρύματος θα το χαρακτήριζα: περσινά ξινά σταφύλια.
Και συμβουλευτικά προς τα κορίτσια του χώρου (αν μου επιτρέπεται) που επιθυμούν να συνεχίσουν να κάνουν αυτή τη δουλειά δουλευοντας μάλιστα σε μαγαζιά με κλειστό πελατολόγιο τότε καλά θα κάνουν να ιδρώνουν τη φανέλα! Δεν φτάνει μόνο η ομορφιά τους!

Ο χώρος μεγάλος με τρία δωμάτια όπως ο προηγούμενος και δύο μπάνια, ένα εκ των οποίων είναι κοινό με τα κορίτσιά. Επίσης το γεγονός οτι το δευτερο μπάνιο είναι κοινό για τα άλλα δύο δωμάτια δεν νομίζω οτι βοηθάει στη διακριτικότητα του χώρου. Κατα τα άλλα είναι καθαρός και άνετος.

Χριστίνα-Η συγκεκριμένη από λάθος δεν δοκιμάστηκε, είναι σίγουρα στα προσεχώς διότι είναι πολύ όμορφη περιποιημένη, με ωραίο σώμα (διέκρινα στρογγυλεμένο και πεταχτό πισινό αν και φορούσε παντελόνα) και σε πολύ καλή ηλικία.
Κατά τα αλλά πιστεύω πως η άποψη σου Akarnan είναι βάσιμη και δυνατή.
Α, η Ελίζα πάντα όμως η καλύτερη οικοδέσποινα, ωραία γυναίκα…

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
855
Πόντοι
96
Α, η Ελίζα πάντα όμως η καλύτερη οικοδέσποινα, ωραία γυναίκα…
Ναι, Γιώργο, αλλα ως εκει, αυτο ειναι: ωραια γυναικα μονο! Κατα τα αλλα δεν ξερω αν τη δοκιμασες ποτε , αλλα αν οχι, τοτε δεν νομιζω να χανεις και πολλα! Σε αντιθεση βεβαια με τη συνεταιρο της που τα έδινε όλα!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Η Ιθάκη σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θά βγαινες στον δρόμο.
Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια.

Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν.
K.Π.Kαβάφης.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.483
Πόντοι
34.538

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
εσύ τη λες? όλα οκ. είναι νομίζω όλη ενδιαφερομαστε για την υγειά μας!!! και κάλο είναι να προσέχουμε.!!

μαλιστα και επισημα Μasatzidiko ME σελιδα, να ρωτήσω εγω ομως κατι ο αδαης, λειτουργει με κανονικη αδεια για τις υπηρεσίες που εχει και οι κοπελες ειναι δηλωμενες με εξετασεις κτλ, η απλα οπως παλαια "καμικαζι" αγαπη μου, και αυτο σε καιρους που δεν ηταν λιγα τα κρουσματα απο ΣΜΝ  και φυσικα το χειροτερο, ωραια η δουλεια του χωρου αλλα το παν σε αυτες τις περιπτώσεις μιας και υπαρχει και η ανεση και η χαλαρωτητα του χωρου ειναι η υγεια τις καθε κοπέλας να ειναι διασταυρωμένη οτι ειναι Ok! ;)
Μεταφέρω τις παραθέσεις στο κεντρικό thread πιστεύοντας ότι το θέμα έχει ένα γενικότερο ενδιαφέρον, αν και αυτό εξαντλείται, κατά τη γνώμη μου, σε μία και μόνο παρατήρηση:

ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΜΑΡΩΤΕΣ.

Μόνο στους νόμιμους οίκους ανοχής υπάρχει διαδικασία ελέγχου ΣΜΝ. Όλες οι άλλες περιπτώσεις παροχής υπηρεσιών αγοραίου έρωτα, ως παράνομες, προφανώς δεν ελέγχονται για ΣΜΝ.

Από κει και πέρα,
-μπορεί οι ίδιες οι κοπέλες να ελέγχονται αυτοβούλως τακτικά για την δική τους υγεία πρωτίστως
-μπορεί το όποιο αφεντικό να τις υποχρεώνει να το κάνουν περιοδικά

πάντως δεν είναι δυνατόν να επιδειχθούν στον πελάτη τέτοια στοιχεία (αφού έτσι θα αποκαλυφθούν τα στοιχεία της κοπέλας).

Όπως και να χει το πράγμα όμως, ο ΚΑΘΕΝΑΣ (κοπέλα ή πελάτης) έχει την ευθύνη της προστασίας της υγείας του/της καθώς και των υπολοίπων. Και αναρωτιέμαι αν αυτή η φιλολογία περί ιατρικού ελέγχου, μπορεί να αποσκοπεί ενίοτε σε κάποια πίεση για έξτρα απροφύλακτες παροχές...

ΥΓ. Δεν κατάλαβα τον συσχετισμό περί άνεσης και χαλαρότητας του χώρου, με θέματα υγείας.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
στο thread με τα μπουρδέλα είχαμε δει πριν καιρό και τις "μαμουνιές" με τους "ελέγχους"
πως μπορεί να περάσει άλλη κοπέλα για τα χαρτιά άλλης κτλ
μάλιστα η κυρία-ιδιοκτήτρια-εκδιδόμενη για κάποιο διάστημα μετά από αυτές τις αποκαλύψεις χάθηκε από το bou...
άρα αν πας εσύ και ζητήσεις τα χαρτιά της κάθε "ιουλίας" (τυχαίο όνομα) και σου δείξουν ένα χαρτί της "μαρίνας" άντε εσύ να βγάλεις άκρη...και αυτά μάλιστα στα μπουρδέλα που υποτίθεται είναι υποχρεωτικά εκ του νόμου..πόσο μάλλον στα μασατζίδικα που είναι καθαρά στην υπευθυνότητα των γυναικών κ των ιδοκτητών.
Σίγουρα πάντως αυτές ανησυχούν πιο πολύ από εμάς...ή έστω το ίδιο

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Μεταφέρω τις παραθέσεις στο κεντρικό thread πιστεύοντας ότι το θέμα έχει ένα γενικότερο ενδιαφέρον, αν και αυτό εξαντλείται, κατά τη γνώμη μου, σε μία και μόνο παρατήρηση:

ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΜΑΡΩΤΕΣ.

Μόνο στους νόμιμους οίκους ανοχής υπάρχει διαδικασία ελέγχου ΣΜΝ. Όλες οι άλλες περιπτώσεις παροχής υπηρεσιών αγοραίου έρωτα, ως παράνομες, προφανώς δεν ελέγχονται για ΣΜΝ.

Από κει και πέρα,
-μπορεί οι ίδιες οι κοπέλες να ελέγχονται αυτοβούλως τακτικά για την δική τους υγεία πρωτίστως
-μπορεί το όποιο αφεντικό να τις υποχρεώνει να το κάνουν περιοδικά

πάντως δεν είναι δυνατόν να επιδειχθούν στον πελάτη τέτοια στοιχεία (αφού έτσι θα αποκαλυφθούν τα στοιχεία της κοπέλας).

Όπως και να χει το πράγμα όμως, ο ΚΑΘΕΝΑΣ (κοπέλα ή πελάτης) έχει την ευθύνη της προστασίας της υγείας του/της καθώς και των υπολοίπων. Και αναρωτιέμαι αν αυτή η φιλολογία περί ιατρικού ελέγχου, μπορεί να αποσκοπεί ενίοτε σε κάποια πίεση για έξτρα απροφύλακτες παροχές...

ΥΓ. Δεν κατάλαβα τον συσχετισμό περί άνεσης και χαλαρότητας του χώρου, με θέματα υγείας.
Προσωπικά θα πρόσθετα και το αν οι ίδιοι δεν ενδιαφερόμαστε για την υγεία μας, για ποιο λόγο να ενδιαφερθούνε οι άλλοι;;  Ο καθένας μας, και η κάθε μία από τις εργαζόμενες σε τέτοια μαγαζιά, οφείλουμε να προσέχουμε πρώτα απ' όλα τη δικιά μας υγεία και μετά να απαιτούμε από τους άλλους να προσέξουν τη δικιά τους.  Όταν οι ίδιοι δε φροντίζουμε τόσο βασικά πράγματα, για ποιο λόγο να ρίχνουμε την ευθύνη αλλού; 

Ο νομοθέτης και ο κάθε νομοθέτης κάνει τη δουλειά του έως ένα σημείο, από κει και πέρα στο χέρι μας είναι να πάμε ένα βήμα παραπέρα και να φροντίσουμε κι εμείς τη δικιά μας υγεία.  Έτσι, δε μου φταίει κανείς αν εγώ κολλήσω γρίπη επειδή η άλλη ούσα άρρωστη πήγε στη δουλειά, αντί να κάτσει στο σπίτι της μέχρι να γίνει καλά, και δε μου φταίει κανείς που την επέλεξα ενώ έβλεπα τα σημάδια.  Πρώτα λοιπόν ας φροντίσουμε οι ίδιοι τους εαυτούς μας και μετά ας απαιτήσουμε από τους άλλους να φροντίσουν για την υγεία μας.  Οι κοπέλες και οι κύριοι/κυρίες που έχουν τα εν λόγω ιδρύματα τη δουλειά τους κάνουν, κι αν θέλουν να την κάνουν σωστά, οφείλουν να στέλνουν τις εργαζόμενές τους για τακτικούς ελέγχους, οι οποίοι γίνονται και σε οποιοδήποτε μικροβιολογικό κέντρο.  Πρώτα απ' όλα όμως, οφείλουν οι ίδιες οι κοπέλες να σέβονται τον εαυτόν τους και να κάνουν οι ίδιες τις εξετάσεις, ασχέτως με το αν τις αναγκάζει ο νόμος ή ο ιδιοκτήτης/ιδιοκτήτρια του κέντρου, γιατί πρώτα αυτές θα την πατήσουν και μετά όλοι οι άλλοι, οπότε σκοπός είναι να προστατεύσουν οι ίδιες τον εαυτόν τους.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σπίλερ φάσκεις και αντιφάσκεις κατά συρροή και έχεις μια τάση να το κουράζεις το θέμα.

-Ο νομοθέτης απλά λέει ότι τα μαγαζιά αυτά είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Άρα δεν τίθεται καν θέμα νομίμων ιατρικών ελέγχων σ' ένα παράνομο καθεστώς.
-Έτσι όπως το θέτεις θα μπορούσα να πω ότι και ο πελάτης θα πρέπει να προσκομίζει πιστοποιητικό υγείας πριν πάει με κάποια κοπέλα.
-Το αν οι κοπέλες θέλουν να εξετάζονται φυσικά και είναι καλόν πρώτα για τις ίδιες, θεωρώ όμως ότι η πιστοποίηση της καλής υγείας δεν μπορεί να τις επιβάλλεται εκβιαστικά. Ο δε πελάτης σαν υπεύθυνο άτομο, θα πρέπει να λαμβάνει τα δέοντα μέτρα προφύλαξης και να μην αναζητά αλλού ευθύνες.
-Οι ιδιαίτερα επικίνδυνες επαφές (κολπικό ή πρωκτικό σεξ χωρίς προφυλακτικό) από την ζήτηση του πελάτη ξεκινάνε. Θα αναρωτηθώ λοιπόν ξανά, γιατί τόση φιλολογία; Μήπως αυτού του είδους οι επαφές είναι επιθυμητές για σημαντική μερίδα πελατών;

Κλείνοντας πες μας ξεκάθαρα πώς αντιλαμβάνεσαι ότι προστατεύεις την υγεία σου (και των υπολοίπων); Για μένα μιά είναι η απάντηση: Χρησιμοποιείς προφυλακτικό. Τα υπόλοιπα προκαλούν μάλλον σύγχυση.

@gagarin
Ασφαλώς δεν υποννόησα ότι στα νόμιμα μπουρδέλα ο τομέας αυτός λειτουργεί ρολόι. Σίγουρα μπορεί κι εκεί να γίνουν 'λαδιές'. Απλά είναι ο μόνος χώρος όπου τέλος πάντων τηρείται κάποιο 'πρωτόκολλο' ελέγχου

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Σπίλερ φάσκεις και αντιφάσκεις κατά συρροή και έχεις μια τάση να το κουράζεις το θέμα.

-Ο νομοθέτης απλά λέει ότι τα μαγαζιά αυτά είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Άρα δεν τίθεται καν θέμα νομίμων ιατρικών ελέγχων σ' ένα παράνομο καθεστώς.
-Έτσι όπως το θέτεις θα μπορούσα να πω ότι και ο πελάτης θα πρέπει να προσκομίζει πιστοποιητικό υγείας πριν πάει με κάποια κοπέλα.
-Το αν οι κοπέλες θέλουν να εξετάζονται φυσικά και είναι καλόν πρώτα για τις ίδιες, θεωρώ όμως ότι η πιστοποίηση της καλής υγείας δεν μπορεί να τις επιβάλλεται εκβιαστικά. Ο δε πελάτης σαν υπεύθυνο άτομο, θα πρέπει να λαμβάνει τα δέοντα μέτρα προφύλαξης και να μην αναζητά αλλού ευθύνες.
-Οι ιδιαίτερα επικίνδυνες επαφές (κολπικό ή πρωκτικό σεξ χωρίς προφυλακτικό) από την ζήτηση του πελάτη ξεκινάνε. Θα αναρωτηθώ λοιπόν ξανά, γιατί τόση φιλολογία; Μήπως αυτού του είδους οι επαφές είναι επιθυμητές για σημαντική μερίδα πελατών;

Κλείνοντας πες μας ξεκάθαρα πώς αντιλαμβάνεσαι ότι προστατεύεις την υγεία σου (και των υπολοίπων); Για μένα μιά είναι η απάντηση: Χρησιμοποιείς προφυλακτικό. Τα υπόλοιπα προκαλούν μάλλον σύγχυση.

@gagarin
Ασφαλώς δεν υποννόησα ότι στα νόμιμα μπουρδέλα ο τομέας αυτός λειτουργεί ρολόι. Σίγουρα μπορεί κι εκεί να γίνουν 'λαδιές'. Απλά είναι ο μόνος χώρος όπου τέλος πάντων τηρείται κάποιο 'πρωτόκολλο' ελέγχου
Βρες μου που φάσκω και που αντιφάσκω;  Σου δίνεται η δυνατότητα να έχεις μια επιλογή την οποία διαλέγεις (ομοίως με τα CT, CG, κλπ.), δε βλέπω το κακό σε αυτό, πέραν του ότι ο νομοθέτης δε φρόντισε να τα νομιμοποιήσει.  Αυτό είναι δικό του θέμα κι όχι δικό μου.  Σαφώς και θα προτιμούσα να υπάρχουν ελεύθερα όλα αυτά τα επαγγέλματα όπως υπάρχουν σε άλλα κράτη του κόσμου και να μην τίθεται θέμα "νομιμοποίησης", αλλά αυτό είναι προσωπική μου αντίληψη επί των πραγμάτων. 

Στα του θέματος, την υγεία μου την προστατεύω καθημερινά φροντίζοντας να κάνω αυτό που περνάει απ' το χέρι μου για να την προστατεύσω.  Και ναι, κάνω εξετάσεις ανά 6μηνο, γιατί πολύ απλά οφείλω να προσέχω την υγεία μου.  Όσον αφορά το σεξ χωρίς προφυλακτικό, αυτό το κάνω μόνο με σταθερή σύντροφο, και αφού βεβαιωθούμε και οι δύο ότι δεν έχουμε τίποτα, κι αυτό το τηρώ.  Από κει και πέρα, τις ίδιες πιθανότητες έχω να κολλήσω έρπη ή κάποια άλλα νοσήματα με τον οποιονδήποτε άνθρωπο που συναντιέμαι στο δρόμο και μπορεί να ανταλλάξω μια χειραψία ή ένα φιλί, ή ακόμα και από ένα ποτρήρι κακοπλυμένο σε ένα μπαράκι ή σε μια καφετέρια.  Να σε ενημερώσω δε, ότι ο έρπητας δημιουργείται με διάφορους τρόπους, όπως ΚΑΙ το άγχος, οπότε relax dude ;)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλημέρα σε όλους, ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε Akarnan, θα το φροντίσω . . .  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλή μας εβδομάδα, δυσυχώς ατυχήσαμε  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ελπίζω, να μην πούμε σύντομα και το "Δυστυχώς Επτωχεύσαμεν"

p.garcia

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα συναγωνιστεσ μηπωσ υπαρχει τηλ απο παπανδρεου??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom