TRIENA
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ΝΙΚΟΛΕΤΑ
- Μοναστηρίου 79 δεν πρόκειται για μασατζίδικο (γι αυτό και το σβήσαμε εξ άλλου). Πρόκειται για παλιό διαμέρισμα/σπίτι όπου μια συγκεκριμένη κοπέλα δεχόταν πελάτες (εν είδει βίζιτας). Δεν γνωρίζω αν εξακολουθεί (δημοσίως τουλάχιστον) να δέχεται.(...)
Τα ιδρυματα στην μοναστηριου 79 κ 230 λειτουργουν?
Μπορει καποιος να μου στειλει σε Πμ τηλ.. ?
επισης θα ηθελα να μου στειλει καποιος το τηλ. απο κασσανδρου 47 και βασ. ηρακλειου ελενη
Καλησπέρα στη παρέα!
Πρώτη μου επίσκεψη στα τέλη της προηγούμενης βδομάδας στο Ναό της Αρτέμιδος. Παρούσες, η Άρτεμις και η Ιόλη, που είναι δύο ζουμερά (με όλη τη σημασία της λέξης) κορίτσια της διπλανής πόρτας.
Αφού έγιναν οι σχετικές συστάσεις, η Άρτεμις μου παρουσίασε τα διαθέσιμα προγράμματα, και προς μεγάλη μου έκπληξη, την άκουσα στο τέλος να μου λέει πως μπορώ να έχω και τις δύο κοπέλες μαζί (Άρτεμις + Ιόλη) και αν προλάβω να έχω και δύο εκτονώσεις, στο πακέτο των € 120, το οποίο και τελικά επελέγη χωρίς ιδιαίτερη σκέψη!
Στο κομμάτι του μασάζ (για το οποίο χρησιμοποιούν ΑΟΣΜΟ λαδάκι) μπορώ να πω πως έμεινα άκρως ικανοποιημένος αφού ήταν αναπάντεχα αισθησιακό, ενώ στα του αγώνα, οι κοπέλες τα έδωσαν όλα, με εναλλαγές, αλληλο-καλύψεις και ελαφρύ λεσβιακό παιχνιδάκι!
Έφυγα ευχαριστημένος και με ένα χαζό χαμόγελο στα χείλη, και σίγουρα το εν λόγω ντουέτο θα προτιμηθεί ξανά στο άμεσο μέλλον!
Ολα αυτα σε μια επισκεψη τα εμαθες? τα κοριτσια κανανε παρελαση μπροστα σου κρατωντας καρτελλα με την ηλικια τους?
Απορω με κάποιους....
Η ειναι πολύ έξυπνοι και κοβουν με το ματι την ηλικια των κοριτσιων
Ετσι είναι. Η άλλη η milf που είναι μαζί της είναι πολυ πιο συμμαζεμενη εμφανισιακα
Ναι.η ιολη ειναι η ''κοπελιτσα'' που εχουμε γνωρισει απο μαριαννα???
Καλησπέρα Αλκίνοε και σε όλους τους συναγωνιστές!
Όπως και νά ΄χει η κίνηση είναι νομίζω πεσμένη στα ιδρύματα εξού και μειωμένες αναφορές επισκέψεων. Σ΄αυτό συμβάλει επίσης το γεγονός οτι δεν έχουμε και καινούριες παρουσίες στα ιδρύματα άξιες αναφοράς. Επι παραδείγματι:
Επίσκεψη πρόσφατα σε Έλενας περιοχή Δωδεκανήσου:
Παρουσίες 4.
1. Ελπίδα (GR), 27 ετών, ψηλή μελαχροινή με ωραίο σώμα αλλά ως εκεί! Η μεγάλη προυπηρεσια στο χώρο νομίζω την έχει κουράσει και η αποδοσή της είναι κάτω του μετρίου!
2. Σόνια, (GR), 26 ετών, κοντούλα ξανθιά με προυπηρεσία σε Μαριάννα, Escape, κ.α. χωρίς κάτι το ιδιαίτερο!
3. Ζωή, (GR), 46 ετών, μελαχροινή λεπτή και χαλαρή με προυπηρεσία σε Relax και Αλεξάνδρα καλούτσικο μασάζ αλλά και αυτή μέτρια συμετοχή!
4. Χριστίνα, (GR) 41 ετών, ξανθιά λιγο γεμάτη καινούρια στα μασατζίδικα αλλά κακή πρώτη αναφορά (βλ. σελ. 1843).
Συνοπτικά το έμψυχο δυναμικό του του ιδρύματος θα το χαρακτήριζα: περσινά ξινά σταφύλια.
Και συμβουλευτικά προς τα κορίτσια του χώρου (αν μου επιτρέπεται) που επιθυμούν να συνεχίσουν να κάνουν αυτή τη δουλειά δουλευοντας μάλιστα σε μαγαζιά με κλειστό πελατολόγιο τότε καλά θα κάνουν να ιδρώνουν τη φανέλα! Δεν φτάνει μόνο η ομορφιά τους!
Ο χώρος μεγάλος με τρία δωμάτια όπως ο προηγούμενος και δύο μπάνια, ένα εκ των οποίων είναι κοινό με τα κορίτσιά. Επίσης το γεγονός οτι το δευτερο μπάνιο είναι κοινό για τα άλλα δύο δωμάτια δεν νομίζω οτι βοηθάει στη διακριτικότητα του χώρου. Κατα τα άλλα είναι καθαρός και άνετος.
Ναι, Γιώργο, αλλα ως εκει, αυτο ειναι: ωραια γυναικα μονο! Κατα τα αλλα δεν ξερω αν τη δοκιμασες ποτε , αλλα αν οχι, τοτε δεν νομιζω να χανεις και πολλα! Σε αντιθεση βεβαια με τη συνεταιρο της που τα έδινε όλα!Α, η Ελίζα πάντα όμως η καλύτερη οικοδέσποινα, ωραία γυναίκα…
μπορω να πω πως βαρεθηκα να με κοιτανε στην τσεπη...
Ψαχνει για ερωτες ο φιλος.Παντα χρημα ειμαστε αδελφε,ακομα και για τις γυναικες μας,ποσο μαλλον για τις πουτανες.Πολύ αόριστο αυτό που λες φίλε.
Μεταφέρω τις παραθέσεις στο κεντρικό thread πιστεύοντας ότι το θέμα έχει ένα γενικότερο ενδιαφέρον, αν και αυτό εξαντλείται, κατά τη γνώμη μου, σε μία και μόνο παρατήρηση:εσύ τη λες? όλα οκ. είναι νομίζω όλη ενδιαφερομαστε για την υγειά μας!!! και κάλο είναι να προσέχουμε.!!
μαλιστα και επισημα Μasatzidiko ME σελιδα, να ρωτήσω εγω ομως κατι ο αδαης, λειτουργει με κανονικη αδεια για τις υπηρεσίες που εχει και οι κοπελες ειναι δηλωμενες με εξετασεις κτλ, η απλα οπως παλαια "καμικαζι" αγαπη μου, και αυτο σε καιρους που δεν ηταν λιγα τα κρουσματα απο ΣΜΝ και φυσικα το χειροτερο, ωραια η δουλεια του χωρου αλλα το παν σε αυτες τις περιπτώσεις μιας και υπαρχει και η ανεση και η χαλαρωτητα του χωρου ειναι η υγεια τις καθε κοπέλας να ειναι διασταυρωμένη οτι ειναι Ok! ;)
Προσωπικά θα πρόσθετα και το αν οι ίδιοι δεν ενδιαφερόμαστε για την υγεία μας, για ποιο λόγο να ενδιαφερθούνε οι άλλοι;; Ο καθένας μας, και η κάθε μία από τις εργαζόμενες σε τέτοια μαγαζιά, οφείλουμε να προσέχουμε πρώτα απ' όλα τη δικιά μας υγεία και μετά να απαιτούμε από τους άλλους να προσέξουν τη δικιά τους. Όταν οι ίδιοι δε φροντίζουμε τόσο βασικά πράγματα, για ποιο λόγο να ρίχνουμε την ευθύνη αλλού;Μεταφέρω τις παραθέσεις στο κεντρικό thread πιστεύοντας ότι το θέμα έχει ένα γενικότερο ενδιαφέρον, αν και αυτό εξαντλείται, κατά τη γνώμη μου, σε μία και μόνο παρατήρηση:
ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΜΑΡΩΤΕΣ.
Μόνο στους νόμιμους οίκους ανοχής υπάρχει διαδικασία ελέγχου ΣΜΝ. Όλες οι άλλες περιπτώσεις παροχής υπηρεσιών αγοραίου έρωτα, ως παράνομες, προφανώς δεν ελέγχονται για ΣΜΝ.
Από κει και πέρα,
-μπορεί οι ίδιες οι κοπέλες να ελέγχονται αυτοβούλως τακτικά για την δική τους υγεία πρωτίστως
-μπορεί το όποιο αφεντικό να τις υποχρεώνει να το κάνουν περιοδικά
πάντως δεν είναι δυνατόν να επιδειχθούν στον πελάτη τέτοια στοιχεία (αφού έτσι θα αποκαλυφθούν τα στοιχεία της κοπέλας).
Όπως και να χει το πράγμα όμως, ο ΚΑΘΕΝΑΣ (κοπέλα ή πελάτης) έχει την ευθύνη της προστασίας της υγείας του/της καθώς και των υπολοίπων. Και αναρωτιέμαι αν αυτή η φιλολογία περί ιατρικού ελέγχου, μπορεί να αποσκοπεί ενίοτε σε κάποια πίεση για έξτρα απροφύλακτες παροχές...
ΥΓ. Δεν κατάλαβα τον συσχετισμό περί άνεσης και χαλαρότητας του χώρου, με θέματα υγείας.
Βρες μου που φάσκω και που αντιφάσκω; Σου δίνεται η δυνατότητα να έχεις μια επιλογή την οποία διαλέγεις (ομοίως με τα CT, CG, κλπ.), δε βλέπω το κακό σε αυτό, πέραν του ότι ο νομοθέτης δε φρόντισε να τα νομιμοποιήσει. Αυτό είναι δικό του θέμα κι όχι δικό μου. Σαφώς και θα προτιμούσα να υπάρχουν ελεύθερα όλα αυτά τα επαγγέλματα όπως υπάρχουν σε άλλα κράτη του κόσμου και να μην τίθεται θέμα "νομιμοποίησης", αλλά αυτό είναι προσωπική μου αντίληψη επί των πραγμάτων.Σπίλερ φάσκεις και αντιφάσκεις κατά συρροή και έχεις μια τάση να το κουράζεις το θέμα.
-Ο νομοθέτης απλά λέει ότι τα μαγαζιά αυτά είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Άρα δεν τίθεται καν θέμα νομίμων ιατρικών ελέγχων σ' ένα παράνομο καθεστώς.
-Έτσι όπως το θέτεις θα μπορούσα να πω ότι και ο πελάτης θα πρέπει να προσκομίζει πιστοποιητικό υγείας πριν πάει με κάποια κοπέλα.
-Το αν οι κοπέλες θέλουν να εξετάζονται φυσικά και είναι καλόν πρώτα για τις ίδιες, θεωρώ όμως ότι η πιστοποίηση της καλής υγείας δεν μπορεί να τις επιβάλλεται εκβιαστικά. Ο δε πελάτης σαν υπεύθυνο άτομο, θα πρέπει να λαμβάνει τα δέοντα μέτρα προφύλαξης και να μην αναζητά αλλού ευθύνες.
-Οι ιδιαίτερα επικίνδυνες επαφές (κολπικό ή πρωκτικό σεξ χωρίς προφυλακτικό) από την ζήτηση του πελάτη ξεκινάνε. Θα αναρωτηθώ λοιπόν ξανά, γιατί τόση φιλολογία; Μήπως αυτού του είδους οι επαφές είναι επιθυμητές για σημαντική μερίδα πελατών;
Κλείνοντας πες μας ξεκάθαρα πώς αντιλαμβάνεσαι ότι προστατεύεις την υγεία σου (και των υπολοίπων); Για μένα μιά είναι η απάντηση: Χρησιμοποιείς προφυλακτικό. Τα υπόλοιπα προκαλούν μάλλον σύγχυση.
@gagarin
Ασφαλώς δεν υποννόησα ότι στα νόμιμα μπουρδέλα ο τομέας αυτός λειτουργεί ρολόι. Σίγουρα μπορεί κι εκεί να γίνουν 'λαδιές'. Απλά είναι ο μόνος χώρος όπου τέλος πάντων τηρείται κάποιο 'πρωτόκολλο' ελέγχου
Καλημέρα σε όλους, ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε Akarnan, θα το φροντίσω . . .