Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (9 μέλη και 46 επισκέπτες)

p.garcia

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
φιλε δεν ξερω κατι για εκει.αν θεσ καποια πληροφορια για μαριαννα η αρτεμησ να βοηθησς ευχαριστω
σ

Smith Poulos

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Like
32
Πόντοι
1
Καλησπέρα στη παρέα!

Πρώτη μου επίσκεψη στα τέλη της προηγούμενης βδομάδας στο Ναό της Αρτέμιδος.  Παρούσες, η Άρτεμις και η Ιόλη, που είναι δύο ζουμερά (με όλη τη σημασία της λέξης) κορίτσια της διπλανής πόρτας.

Αφού έγιναν οι σχετικές συστάσεις, η Άρτεμις μου παρουσίασε τα διαθέσιμα προγράμματα, και προς μεγάλη μου έκπληξη, την άκουσα στο τέλος να μου λέει πως μπορώ να έχω και τις δύο κοπέλες μαζί (Άρτεμις + Ιόλη) και αν προλάβω να έχω και δύο εκτονώσεις, στο πακέτο των € 120, το οποίο και τελικά επελέγη χωρίς ιδιαίτερη σκέψη!

Στο κομμάτι του μασάζ (για το οποίο χρησιμοποιούν ΑΟΣΜΟ λαδάκι) μπορώ να πω πως έμεινα άκρως ικανοποιημένος αφού ήταν αναπάντεχα αισθησιακό, ενώ στα του αγώνα, οι κοπέλες τα έδωσαν όλα, με εναλλαγές, αλληλο-καλύψεις και ελαφρύ λεσβιακό παιχνιδάκι!

Έφυγα ευχαριστημένος και με ένα χαζό χαμόγελο στα χείλη, και σίγουρα το εν λόγω ντουέτο θα προτιμηθεί ξανά στο άμεσο μέλλον!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
αλληλο-καλύψεις και ελαφρύ λεσβιακό παιχνιδάκι!
...????
Ναι, κατηγορίας πτερού συγκεκριμένα...
Στις αλληλο-καλύψεις πάντως δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα...
:tooth:

gagarin είσαι μεγάλο μούτρο πάντως.. οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως
0:)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.668
Πόντοι
7.095
...????
Ναι, κατηγορίας πτερού συγκεκριμένα...
Στις αλληλο-καλύψεις πάντως δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα...
:tooth:

gagarin είσαι μεγάλο μούτρο πάντως.. οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως
0:)
αποκλείεται...εγώ είμαι το καλύτερο...ΠΑΙΔΙ!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αφού έγιναν οι σχετικές συστάσεις, η Άρτεμις μου παρουσίασε τα διαθέσιμα προγράμματα, και προς μεγάλη μου έκπληξη, την άκουσα στο τέλος να μου λέει πως μπορώ να έχω και τις δύο κοπέλες μαζί (Άρτεμις + Ιόλη) και αν προλάβω να έχω και δύο εκτονώσεις, στο πακέτο των € 120, το οποίο και τελικά επελέγη χωρίς ιδιαίτερη σκέψη!
Πολύ καλή προσφορά σε πολύ καλή τιμή, ο χρόνος άραγε πόσος ήταν δεδομένου πως το αν προλάβεις-κλασικό 45αρι  υποθέτω- μου ακούγεται κάπως αγχωτικό.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
1069920_565043420226144_486055424_n.jpg

Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
ωχ θεε μου................. :jerking: :jerking: :jerking:

μερικοι ανθρωποι δεν βαζουν μυαλο ετσι..........?????
μην κανει κανεις κουβεντα για αλλο μαγαζι κ ο σπιλερ πεταγετε με τις φωτο του......

τι να πεις..................????

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Συγγνώμη, αλλά αν παρεξηγείς την καλημέρα, τότε φίλε μου έχεις πρόβλημα... Σε κάθε περίπτωση, εύχομαι να έχεις μια υπέροχη και φανταστική μέρα, οτιδήποτε κι αν κάνεις στη ζωή σου.

Smith Poulos

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Like
32
Πόντοι
1
Πολύ καλή προσφορά σε πολύ καλή τιμή, ο χρόνος άραγε πόσος ήταν δεδομένου πως το αν προλάβεις-κλασικό 45αρι  υποθέτω- μου ακούγεται κάπως αγχωτικό.

...αν θυμάμαι καλά Γιώργο, πρέπει να ήταν μεταξύ 45-60 λεπτών... πάντως οι κοπέλες δεν έβγαλαν καθόλου άγχος και βιασύνη λόγω πίεσης χρόνου...

Τη καλημέρα μου στους συναγωνιστές!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Συγγνώμη, αλλά αν παρεξηγείς την καλημέρα, τότε φίλε μου έχεις πρόβλημα... Σε κάθε περίπτωση, εύχομαι να έχεις μια υπέροχη και φανταστική μέρα, οτιδήποτε κι αν κάνεις στη ζωή σου.

την καλημερα σου ισως ειναι το μονο πραγμα που δεν παρεξηγησα!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ παρεξηγω αλλα απο οτι φενεται δεν καταλαβενεις........... τα :offtopic:

τελος παντων να μην πρηζουμε τους αλλουσ..............

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Αν θεωρείς off topic το να βάλει κάποιος μια φωτογραφία και να πει καλημέρα, τότε μπορείς να κάνεις αναφορά το μήνυμα στους συντονιστές και να κρίνουν αυτοί.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Αν θεωρείς off topic το να βάλει κάποιος μια φωτογραφία και να πει καλημέρα, τότε μπορείς να κάνεις αναφορά το μήνυμα στους συντονιστές και να κρίνουν αυτοί.

Να ρωτήσω κάτι Spiler ?
Σε τι αποσκοπεί η ανάρτηση φωτογραφιών αν δεν συνοδεύεται από την παρουσιάση από ανάλογου θέματος για τα " Μασατζίδικα Θεσσαλονίκης"?

Υ.Γ. Χωρίς φυσικά οι φώτο να έχουν σχέση με τις κοπέλες του χώρου ή να παραπέμπουν σε αυτές.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει εμείς πρώτοι να διαφιλάξουμε το απόρρητο του "επαγγέλματος" του.

energystar.star

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0

Καλημερα αν μπορει καποις το τηλ απο edelweis δεν εχω παει ποτε αλλα γνωριζω την Σοφια απο μαριαννα

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Να ρωτήσω κάτι Spiler ?
Σε τι αποσκοπεί η ανάρτηση φωτογραφιών αν δεν συνοδεύεται από την παρουσιάση από ανάλογου θέματος για τα " Μασατζίδικα Θεσσαλονίκης"?

Υ.Γ. Χωρίς φυσικά οι φώτο να έχουν σχέση με τις κοπέλες του χώρου ή να παραπέμπουν σε αυτές.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει εμείς πρώτοι να διαφιλάξουμε το απόρρητο του "επαγγέλματος" του.
Πέρα από το να μας φτιάξει τη μέρα μαζί με μια καλημέρα, σε τίποτα απολύτως.  Το ίδιο θα ήταν για μένα αν σου έβαζα και ένα υπέροχο τοπίο όπως αυτό παρακάτω...

URL]]

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
κανενα νεο απο βασιλη κωλλετη?

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
καλήμερα χαους.και σε όλοι την παρέα  :) 

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Καλημέρα  :think: Που χάθηκες House? Διακοπές?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom