Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (8 μέλη και 33 επισκέπτες)

nstssp

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.930
Ρε παλικάρια διαβάζω κ διαβαζω και ακρη δεν μπορω να βρω.
θα μου συστησει κανεις κανενα μαγαζι να ξεφυγω απο τα βαρη τα οικογενειακα?
για ολα οχι μονο για μασαζ, καποιος που να πηγε κ να εμεινε ευχαριστημενος απο αποδοση εννοειται ετσι?                

Αδελφέ όσο και να διαβάζεις αν δεν αρχήσεις να δοκιμάζεις δε θα μάθεις ποτέ. Κάτι σαν το κολύμπι: αν δε βραχείς δε μαθαίνεις.
Ξεκίνα από τον μασαζοκατάλο από δίπλα. τουλάχιστον 2 μαγαζιά έχουν site, και άλλα τόσα βάζουν τακτικά αγγελείες. Ξεκίνα από αυτά. Τηλεφωνάκι-ραντεβού και καλά λάδια

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Αφού επιμένεις, να πάς τότε! Κάνει μέχρι αισθησιακό μασάζ με εκτόνωση!
Κατα τα άλλα αν αντέχεις τα 178 kg (δεν κάνω πλάκα) μπορεί να την πείσεις και για κάτι άλλο!
Βρίσκεται στην Καλαμαριά!

Αν είναι όντως όπως λες 178 κιλά τότε με βλέπω να τρέχω για να ξεφύγω!!!

:2funny:  :2funny:

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Καταπληκτικό! Αυτό θα πει συνέπεια λόγων και έργων...
:2funny: :2funny: :2funny:

θα μπορουσα να σου τα γραψω σε pm αλλα αφου κ εσυ δεν σχολιαζεις με Pm, παμε...

τα ελληνικα μου ειναι πολυ καλα. δεν θα σου αναλυσω πως πρωτα ειπωθηκε η μια προταση και αφου δεν υπηρχε απαντηση, ειπωθηκε κ η αλλη. αν νομιζεις πως σχολιαζεις και γελαμε, δεν γελαμε. φροντισε να ενημερωνεις για επισκεψεις σου σε μαγαζια και ασε το χιουμορ για αλλους.
ή μηπως πρεπει να απολογηθω για οσα γραφω? σε παρακαλω πολυ να μην ξανασχοληθεις. αρκετα με το χιουμορ σου. δεν θα ξανασχοληθεις με εμενα, δεν σου εχω δωσει δικαιωμα ουτε σε ξερω.

εκτος αν νομιζεις πως με οσα γραφεις οταν γραφεις, εισαι και πολυ εξυπνος και γαματος. δεν εισαι.πιστεψε με.

λοιπον, για να τελειωνουμε, σε παρακαλω, χιουμορ με αλλους. ακομα και με τον εαυτο σου. γιατι οποτε γραφω κατι, ολο εχεις να σχολιασεις. και αν θες να σχολιασεις, διαβασε, ελληνικα γραφω. βασικα, σκεψου πριν γραψεις τη μαλακια σου.

συγνωμη απο τους υπολοιπους, αν ενοχλω να μην συμμετασχω ξανα. τοσο μπορω, τοσο γραφω.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
915
Πόντοι
96
συγνωμη απο τους υπολοιπους, αν ενοχλω να μην συμμετασχω ξανα. τοσο μπορω, τοσο γραφω.
Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά δεν χρειαζόνται παρεξηγήσεις ρε Δημητρη!
Δεν ενοχλείς και χρειαζόμαστε την ενημέρωση!
Σιγά μην απολογηθείς εδω μέσα για τη συνέπεια λόγων και έργων σου, στο κάτω κάτω!

Ο treflejack χιούμορ έκανε άλωστε!

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.265
Πόντοι
736
καλημερα σε όλους!
goodmorning everyone!
Buongiorno a tutti!
Bonjour à tous!

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
4.895
καλημερα σε όλους!
goodmorning everyone!
Buongiorno a tutti!
Bonjour à tous!
Καλημέρα και σε σένα καρδινάλιε!

thessaloniki-attractions-greece-1600x1200.jpg

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Kαλημέρα σε όλους . . .

Φουντώνει η συζήτηση βλέπω το καλοκαίρι, ώρα για εξορμήσεις . . .

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
- Ελένα: ανερχόμενο αστέρι και υπόσχεση στον εαυτό μου να την πάρω όταν την πρωτογνώρισα λόγω της καυλόφατσάς της, δυστυχώς δεν είχα την τιμή να μου κάνει μασάζ μιας και με είχε φροντίσει η Κέλλυ πριν σε εξαιρετικό βαθμό, με αποτέλεσμα να πάμε μετά από ένα ντουζάκι και πεντάλεπτη αναμονή για δεύτερο γύρο, οπότε το knock out ήταν δεδομένο, μιας και αυτή κι αν αντέχει άγριο σφυροκόπημα... Σε κάποια φάση ήμουν σίγουρος ότι θα με άφηνε στον τόπο απ' την ένταση και το πάθος.  Καυλιάρα όσο τίποτε άλλο, συνίσταται για τους λάτρεις του βραζιλιάνικου μοντέλου κώλου, καθώς και των παθιάρικων/ναζιάρικων γυναικών, μιας και παίζει ένα εξαιρετικό στήσιμο και σε φτάνει στα ουράνια πολύ γρήγορα.

Πριν από μία εβδομάδα ακριβώς που είχα περάσει από τον Σάκη η Έλενα έκανε μόνο 1ο και 2ο πρόγραμμα. Άλλαξε κατηγορία;

Μπορείς να κάνεις και μία περιγραφή της Κέλλυς, επειδή όταν πήγα ήταν στο δωμάτιο με άλλον συναγωνιστή και δεν μπόρεσα να τη δω, ούτε και έχει φωτό στο site του μαγαζιού;

Ευχαριστώ.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
4.895
Πριν από μία εβδομάδα ακριβώς που είχα περάσει από τον Σάκη η Έλενα έκανε μόνο 1ο και 2ο πρόγραμμα. Άλλαξε κατηγορία;

Μπορείς να κάνεις και μία περιγραφή της Κέλλυς, επειδή όταν πήγα ήταν στο δωμάτιο με άλλον συναγωνιστή και δεν μπόρεσα να τη δω, ούτε και έχει φωτό στο site του μαγαζιού;

Ευχαριστώ.
Υποθέτω ότι για να έκανε μόνο πρώτο και δεύτερο πιθανώς να είχε περίοδο, πράγμα λογικό και μου έχει συμβεί σε άλλο μαγαζί, με αποτέλεσμα να επιλέξω άλλη γυναίκα.  Γιατί δε ρώτησες το Σάκη;

Η Κέλλυ είναι μια νορμάλ θα έλεγα γυναίκα, με 3άρι στήθος, ξανθιά και με γλυκό πρόσωπο.  Κάτι σαν τη γυναίκα της διπλανής πόρτας.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Υποθέτω ότι για να έκανε μόνο πρώτο και δεύτερο πιθανώς να είχε περίοδο, πράγμα λογικό και μου έχει συμβεί σε άλλο μαγαζί, με αποτέλεσμα να επιλέξω άλλη γυναίκα.  Γιατί δε ρώτησες το Σάκη;

Η Κέλλυ είναι μια νορμάλ θα έλεγα γυναίκα, με 3άρι στήθος, ξανθιά και με γλυκό πρόσωπο.  Κάτι σαν τη γυναίκα της διπλανής πόρτας.
Συναγωνιστές μπορεί κάποιος επειδή ίσως ανέβω για κάποιες ημέρες να με κατατοπίσει α) που και πως μπορώ να βρώ α) Αλίκη  β) Κέλλυ . Ευχαριστώ

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
προσφάτως καθ'οτι ειχα δουλεια στη θεσ/νικη επισκεψη στο φραπομασατζιδικο της Μαγκυ καλος χωρος ησυχος με 5 συνολικα κοπελες, δεν συγκρτω ονοματα, δυο πιθανες ρωσιδες αδιαφορες ενα μικρης ηλικιας υποθετω λεπτο μια ξανθουλα καμια 30ετων με πιασιματακια ενα εμφανισιμο ξανθο καλο 20ετων περιπου κ η Μαγκυ επιλογη μασαζ κ πιπα πακετο 70,(τσιμπημενη τιμη φυσικα),και δεν εχει :knockinb: οπως ειναι γνωστο  :'(
καιεπι της ευκαιριας κατεβαινοντας στη λαρισα μια σταση στη θεια Σουλα  :knockinb: για μικαελα απο λετονια ενα τρομερο μωρο με ενα 30αρικο παρακαλω αλλα αυτο ειναι σε αλλη θεματικη ενοτητα που θα περιγραψω.

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0

Ο Σάκης ήταν που μου είπε ότι η κοπέλα κάνει μόνο 1ο και 2ο. Για να πω την αλήθεια δεν πήγε το μυαλό μου στα γυναικολογικά. Υπέθεσα ότι δεν έκανε 3ο πρόγραμμα από άποψη, όπως και κάποιες άλλες κοπέλες που έχω πετύχει κατά καιρούς.  :think:
    Προφανώς έκανα λάθος. Για να επανορθώσω πρέπει από βδομάδα να κάνω μία στοχευμένη κρούση  :fuck1:  :grin:

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές μπορεί κάποιος επειδή ίσως ανέβω για κάποιες ημέρες να με κατατοπίσει α) που και πως μπορώ να βρώ α) Αλίκη  β) Κέλλυ . Ευχαριστώ

α) Για ποια Αλίκη λες;

β) Για την Κέλλυ ρίξε μία ματιά στο bodycenter.com.gr και μίλα με τον Σάκη. Δεν θα δεις το όνομά της στο site, αλλά εκεί δουλεύει.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
α) Για ποια Αλίκη λες;

β) Για την Κέλλυ ρίξε μία ματιά στο bodycenter.com.gr και μίλα με τον Σάκη. Δεν θα δεις το όνομά της στο site, αλλά εκεί δουλεύει.
Ευχαριστώ πολύ. Σε κάποια αλίκη ( MILF) αναφέρθηκαν κάποιοι έγκριτοι συναγωνιστές.. χωρίς ωστόσο να αναφέρουν μαγαζί

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
την καλησπέρα μου , για να ερθουμε λιγακι και στο αλλο θεμα , προσχθεσινή επίσκεψη στην μαριάννα , επιλογή η καινούρια της ομάδας - μιας και οι υπόλοιπες μου ήταν ήδη γνωστές- την αλίκη. Λοιπόν για να βοηθησω τους παλιοτερους , η αλίκη είναι μια γυναικάρα  :tits: στο στυλ Φοίβης από μαριάννα , το ίδιο μελαχροινή στα χρώματα αλλά και στον σωματότυπο αλλά πιο ψηλή. Ηλικιακά πρεπει να είναι πανω απο 30 μέχρι 33. Στο πρόγραμμα της αν και νέα στον χώρο , ειναι μεσα σε ολα !!!!!    :kissass:  :pipa1:  :s&m_1:   σε απλα ελληνικα γουσταρει να γαμιεται και να να ειναι σκλαβα στον αντρα και αυτο φαινεται . Εγω τουλαχιστον περασα μια κ κάτι ώρα σουπερ....  :rockon:

Peonius, αν εννοείς αυτήν την Αλίκη, ο mr.bean αναφέρει καθαρά ότι εργάζεται στη Μαριάννα (Νο 8 του πιο πρόσφατου μασαζοκαταλόγου). Το συγκεκριμένο κατάστημα κατατάσσεται στα πριβέ, οπότε αν δεν σε ξέρουν από παλιά λίγο δύσκολο να καταφέρεις να κλείσεις ραντεβού.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Peonius, αν εννοείς αυτήν την Αλίκη, ο mr.bean αναφέρει καθαρά ότι εργάζεται στη Μαριάννα (Νο 8 του πιο πρόσφατου μασαζοκαταλόγου). Το συγκεκριμένο κατάστημα κατατάσσεται στα πριβέ, οπότε αν δεν σε ξέρουν από παλιά λίγο δύσκολο να καταφέρεις να κλείσεις ραντεβού.
Ευχαριστώ πολύ

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
4.895
    Ο Σάκης ήταν που μου είπε ότι η κοπέλα κάνει μόνο 1ο και 2ο. Για να πω την αλήθεια δεν πήγε το μυαλό μου στα γυναικολογικά. Υπέθεσα ότι δεν έκανε 3ο πρόγραμμα από άποψη, όπως και κάποιες άλλες κοπέλες που έχω πετύχει κατά καιρούς.  :think:
    Προφανώς έκανα λάθος. Για να επανορθώσω πρέπει από βδομάδα να κάνω μία στοχευμένη κρούση  :fuck1:   :grin:
Αν δεν απατώμαι, κάνει κανονικότατα προγράμματα, δεν ξέρω για πρωκτικό μιας και είναι κάτι που δε με νοιάζει γενικότερα, αλλά και τα 3 τα κάνει απ' όσο ξέρω.  Τώρα άμα όταν πήγες είχε γυναικολογικά, ε, έπεσες στην περίπτωση της βδομάδας που λένε.  Καλού-κακού, ρώτα το Σάκη πριν περάσεις, για να'σαι σίγουρος, μιας και δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο για όσες έχω πάει στου Σάκη, εκτός κι αν ήταν γυναικολογικό, πράγμα φυσιολογικότατο και λογικότατο. ;)  Ας μην ξεχνάμε ότι η περίοδος μιας γυναίκας είναι και επίπονη ώρες ώρες, οπότε άμα πονάει, μπορεί να μη θέλει καν να δουλέψει λόγω πόνου. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom