Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μην ανησυχείς, δεν το πήρα στα σοβαρά το αστείο, ούτε ήθελα να υπονοήσω ότι είσαι κάτι τέτοιο.  Προς Θεού!  Από κει και πέρα, άμα είσαι επαγγελματίας κι έχεις κάποια επαγγελματική πρόταση, είμαι όλος αυτιά, ειδικά αν είναι εξίσου κερδοφόρο. 

επειδη τα γραπτα μενουν , ας μην αφηνουμε υπονοιες .  :)

tolis2121

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε ολους. Επισκεψη προχθες στου σακη (body center)..

Επελεξα την μιχαελα (σλοβακα) που μου φανηκε πιο ευδιαθετη κ χαμογελαστη απο τις αλλες δυο κοπελες που ειδα κ δεν το μετανιωσα..
Πρεπει να ομολογησω οτι κανει καταπληκτικο :pipa2: με deep throat. αλλα κ στα του αγωνα  :fuck1: δεν παει πισω...

καλες βουτιες για οσους φυγουν το σαββατοκυριακο...

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.809
Πόντοι
4.895
Κοίτα να δεις που η ανάπτυξη ξεκινά από τα μασαζάδικα, τελικά οι εντριβές ανοίγουν πολλούς ορίζοντες, την καλημέρα μου σε όλους!
Μα άμα δεν γίνει η σύγκρουση (ιδεών/απόψεων/οτιδήποτε) πως θα πραγματοποιηθεί η δημιουργία γνώσης ή η γνωριμία με τον άλλον;  Δε γίνεται να συμφωνούμε όλοι με όλους ούτε να θέλουμε όλοι το ίδιο.  Κάποιοι έχουν τον πύχη πιο ψηλά, άλλοι πάλι, πιο χαμηλά. 

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δασκαλε Μετα Απο Το Ταξιδι Σε Βλεπω Πολυ Δυνατο.....!!!!

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Α Ρε Καλες Παλιες Εποχες Fkk Artemis Berlin Και Αγιος Ο Θεος 60-70 Κομματια ΚΑι Να Μην Ξερεις Ποιο Να Παρεις Ο Χαμος Οποιος Δεν Εχει Παει Αξιζει Στην Ζωη Του Εστω Μια Φορα Να Παει Για Να Παρει Μια Ετσι Γευση Καλη!!!!!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.098
Πόντοι
7.095
Α Ρε Καλες Παλιες Εποχες Fkk Artemis Berlin Και Αγιος Ο Θεος 60-70 Κομματια ΚΑι Να Μην Ξερεις Ποιο Να Παρεις Ο Χαμος Οποιος Δεν Εχει Παει Αξιζει Στην Ζωη Του Εστω Μια Φορα Να Παει Για Να Παρει Μια Ετσι Γευση Καλη!!!!!
εκτός από το FKK που δεν κολλάει πουθενά, απλά μου δημιουργήθηκε μια χαζή απορία...γιατί κάθε λέξη την αρχίζεις με κεφαλαίο?

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
επειδη πηγα κανω ενα αστειο και θα βγω και νταβατζης . να ξεκαθαρισω κατι ( που μαλλον δεν το διευκρινησα ακριβως ) :

ΔΕΝ εχω/προωθω υπηρεσιες ερωτικου και συναφους περιεχομενου , ουτε εχω καποια να δραστηριοτητα που να εχει αυτο το αντικειμενο .

ελπιζω να εγινα κατανοητος . ευχαριστω .

αυτο που σκεφτηκα , με το φτωχο μου το μυαλο , ειναι οτι αμα δινει 2000 σε εσκορτς , θα ηθελα να τον εχω πελατη στην δουλεια που μπορει να πουλαω ρουχα ή να ειμαι υδραυλικος . παντως νταβας Δ Ε Ν ειμαι .

καλη μας ημερα . 

καλήμερα ρικ. επειδή τα γραπτά μένουνε...ρόμπα έγινες  ο νοών νοητό

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.098
Πόντοι
7.095
καλήμερα ρικ. επειδή τα γραπτά μένουνε...ρόμπα έγινες  ο νοών νοητό
εσύ τι έγινες ρε μεγάλε που στην αρχή το έπαιζες πελάτης? δε θα μας τη λες κιόλας εδώ μέσα...άντε χαλάρωσε

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
εσύ τι έγινες ρε μεγάλε που στην αρχή το έπαιζες πελάτης? δε θα μας τη λες κιόλας εδώ μέσα...άντε χαλάρωσε
χαλαρός είμαι άλλα δεν αναφέρομε σε εσενα.εσυ τι εισε συνήγορος του ρικ???? χαλαρα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.098
Πόντοι
7.095
χαλαρός είμαι άλλα δεν αναφέρομε σε εσενα.εσυ τι εισε συνήγορος του ρικ???? χαλαρα
ό,τι θέλω είμαι...μάθε να σέβεσαι τον κόσμο όπως θέλεις να σε σέβονται και σένα

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
ό,τι θέλω είμαι...μάθε να σέβεσαι τον κόσμο όπως θέλεις να σε σέβονται και σένα

όλους τους σεβομε αρκι να με σε σέβονται και αυτοί..και όπως με μιλάνε θα μιλάω και δεν αναφέρθηκα σε σένα οκ στον ρικ αναφέρθηκα εσύ τι πεταγεσε  :think: :think:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.098
Πόντοι
7.095
όλους τους σεβομε αρκι να με σε σέβονται και αυτοί..και όπως με μιλάνε θα μιλάω και δεν αναφέρθηκα σε σένα οκ στον ρικ αναφέρθηκα εσύ τι πεταγεσε  :think: :think:
έτσι γουστάρω και πετάγομαι...γιατί κάποτε πριν να ανοίξεις εσύ το μαγαζί σου ο ρικ με βοήθησε σε κάτι που τον ρώτησα...αν θέλεις να τον προσβάλλεις μπορείς σε pm ή από κοντά αν τον γνωρίζεις.
εδώ μέσα όχι...να σέβεσαι τους άλλους...οκ?

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
έτσι γουστάρω και πετάγομαι...γιατί κάποτε πριν να ανοίξεις εσύ το μαγαζί σου ο ρικ με βοήθησε σε κάτι που τον ρώτησα...αν θέλεις να τον προσβάλλεις μπορείς σε pm ή από κοντά αν τον γνωρίζεις.
εδώ μέσα όχι...να σέβεσαι τους άλλους...οκ?
[/quote

δεν με ενδιαφερη τι κάνεις εσύ με τον ρικ ουτε σε ρώτησα κάτι τέτοιο εγώ στον ρικ αναφέρθηκα....τέλος το κούρασες πολύ.

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
μπρε κάλος τον
search

TRIENA

Μέλος