Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο bodyfree τις προάλλες. Τέσσερις παρουσίες, μία ξανθιά νταρντάνα (με την καλή έννοια  ;) ), μία μικρούλα μελαχροινή με λευκό δέρμα και πολύ ωραία πόδια, μία άλλη μελαχροινή με πολύ ωραίο μαύρισμα, ονόματα δεν έμαθα καθώς κατά την προσφιλή του τακτική ο Νίκος βιαζεται να σε μπάσει στο δωμάτιο πριν καλά-καλά προλάβεις να δεις τα κορίτσια.

Στο δωμάτιο πέρασα με τη Σία. 24 ετών (κατά τα λεγομένά της. Δεν έβγαλα το ηλικιόμετρο!  :2funny: ) γεννημένη στη Γεωργία. Μαύρο μαλλί, πρόσωπο όχι κάτι το ιδιαίτερο, ωραίο και ικανοποιητικότατου μεγέθους (για τα γούστα μου) στήθος, λίγη κοιλίτσα και σφιχτό κωλαράκι. Η κοπέλα τρομερά επικοινωνιακή και άνετη, αν και δηλώνει φρέσκια στο επάγγελμα. Μπορώ να πω ότι μου έβγαλε σχεδόν GFE κατάσταση. Υπέροχη  :pipa1: και απολαυστικότατη στο αγωνιστικό μέρος.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Επίσκεψη στο bodyfree τις προάλλες. Τέσσερις παρουσίες, μία ξανθιά νταρντάνα (με την καλή έννοια  ;) ), μία μικρούλα μελαχροινή με λευκό δέρμα και πολύ ωραία πόδια, μία άλλη μελαχροινή με πολύ ωραίο μαύρισμα, ονόματα δεν έμαθα καθώς κατά την προσφιλή του τακτική ο Νίκος βιαζεται να σε μπάσει στο δωμάτιο πριν καλά-καλά προλάβεις να δεις τα κορίτσια.

Στο δωμάτιο πέρασα με τη Σία. 24 ετών (κατά τα λεγομένά της. Δεν έβγαλα το ηλικιόμετρο!  :2funny: ) γεννημένη στη Γεωργία. Μαύρο μαλλί, πρόσωπο όχι κάτι το ιδιαίτερο, ωραίο και ικανοποιητικότατου μεγέθους (για τα γούστα μου) στήθος, λίγη κοιλίτσα και σφιχτό κωλαράκι. Η κοπέλα τρομερά επικοινωνιακή και άνετη, αν και δηλώνει φρέσκια στο επάγγελμα. Μπορώ να πω ότι μου έβγαλε σχεδόν GFE κατάσταση. Υπέροχη  :pipa1: και απολαυστικότατη στο αγωνιστικό μέρος.
Η δεύτερη που λες θα πρέπει να είναι η Σάρα, Ουκρανή με αναλογίες μοντέλου 81-61-87 όντος λεύκη επιδερμίδα και εκπληκτικά αρμονικά πόδια σε τρυφερή ηλικία 23-25 ετών, σκούρο μαλλάκι σπαστό προς σγουρό και πονηρό τσαχπίνικο βλέμμα.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Επίκσεψη στον Σάκη, στον νέο χώρο, διακοσμημένος καλά και φωτισμένος άψογα και αισθησιακά.

Κοπέλες εκέινη την στιγμή 3, Μιχαέλα, Σόνια, Κέλλυ( η γνωστή από Smile, Άρτεμη).

Έλλειπε η Αδυναμία μου, η Αεξλανδρα, ήμουν άτυχος.

Επιλογή η Μιχαέλα, ο ίδιος άνθρωπος που με γοήτευσε ο ίδιος άνθρωπος με απογοήτευσε.
Η Μιχαέλα αφού προετοιμάστηκε κατάλληλα από εμένα, ζωγράφισε στο  :pipa1:, έκανε άνα από τα καλυτερα  :pipa2: που μου έχει κάνει ποτέ επαγγελαμτέας γυναίκα του χώρου.
Με "ανάγκασε" και την  :2on1: , πιστεύωνατας πως έχει και 2ο γύρω  :knockinb: :fuck2:. , με" παράτησε" στο 30',  αλλά τπτ, αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

Κόστος για ένα άριστο  :pipa1:, 80 Euro, υπερβολικό- κατά την γνώμη μου.
Δεν πειράζει ήμουν άτυχος, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΠΙΛΕΞΩ.

Συνημμένα

• pic 009-t-01214.jpg
    pic 009-t-01214.jpg
    265,2 KB · Εμφανίσεις: 26

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Επίσκεψη στην ΜΑριάννα.
"Καυλωμένος", από τις προτροπές των φίλων Akarman και mr_bean . να γνωρίσω την νέα ΜιλΦ Αλίκη.
Ο χώρος κα, ι η υποδοχή, όπως πάντα κορυφαία στον χώρο.
Επιλογές, εκίενη την ημέρα 4.

Η όμορφη και αθλητικία Μαρία, Η μικρή και ζουμπουρλούδικη Στέλλα, η πάντα sicάτη Τσέχα Ντανιέλα και η Αλίκη.
Η αλλαγή που παρατήρησα ήταν στην Στελλίτσα, άλλαξε το μαλλί σε κόκκινο καρέ, εντυπωσική αλλαγή, όμορφο ελαφρύ μακιγιάζ για να καλύπτουν τις ατέλειες του προσώπου. όμορφα ντυμένη με μαύρο φόρεμα που τόνιζε τις πλούσιες μπουτάρες της  :lheel: και προκαλούσε το τρουφαντό κολαράκι της  :kissass2:.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πώς την πάτησες έτσι Αλκίνοε ( στο BC ), εσύ ένας έμπειρος και περπατημένος, αλλά πέρασες καλά, την άλλην φορά Αλεξάνδρα δαγκωτό…

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Σχετικά με την Αλίκη είναι μια Προ-ΜιλΦ με σοκολατί δέρμα, 2άρη  :tits:, κανονικό σώμα, μη γυμνασμένο, ωραία μπούτια  :lheel:, και ελκυστικά καπούλια  :kissass2:.

Αυτό που ξεχώρισα σ' αυτήν την γυναίκα είναι μια ενγεννή ευγένεια και μια εσωτερική συστολή.

Μου αρέσει να συναντάω ανθρώπους που είναι ευγενκοί εκ γεννετής.

Στα του αγώνα, μέτριο μασάζ, πολύ καλή  :pipa2:, με άψογη περιποίηση  και προσπάθεια να "σκλαβώσει" τον πελάτη με τις υπηρσίες της. Μπράβο ! ! ! Αλίκη, πάντα τέτοια.

Στα του "κυρίους πιάτου' :knockinb: ,  :fuck1:,  :fuck2: συνεχή εναλλαγή στάσεων, δεν είμαι λάτης της πίσω πόρτας οπότε και σ' αυτήν την περίπτωση δεν ΄προσπάθησα να την ανοίξω,
αλλά θα έλεγε ότι σε κάθε περίπτωση η Αλίκη προσπάθησε να με ευχαριστήσει και ας δυκολευτόταν- πονύσε σε κάποιες στάσεις.

Ευχαριστώ Αλίκη, μου χάρησες μια Ευχάριστη και παραγωγική  :pipa2: :pipa1:  :fuck1:  :knockinb: :fuck2:  :2on1:  ώρα.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Πώς την πάτησες έτσι Αλκίνοε ( στο BC ), εσύ ένας έμπειρος και περπατημένος, αλλά πέρασες καλά, την άλλην φορά Αλεξάνδρα δαγκωτό…

Το τέλειο οι άνθρωποι  ΓΙΩΡΓΟΣ το ονόμασαν Θεό . . .

Εγώ προσπάθησα με την περιγραφή μου να μην αδικίσω κανέναν.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Επίκσεψη στον Σάκη, στον νέο χώρο, διακοσμημένος καλά και φωτισμένος άψογα και αισθησιακά.

Κοπέλες εκέινη την στιγμή 3, Μιχαέλα, Σόνια, Κέλλυ( η γνωστή από Smile, Άρτεμη).

Έλλειπε η Αδυναμία μου, η Αεξλανδρα, ήμουν άτυχος.

Επιλογή η Μιχαέλα, ο ίδιος άνθρωπος που με γοήτευσε ο ίδιος άνθρωπος με απογοήτευσε.
Η Μιχαέλα αφού προετοιμάστηκε κατάλληλα από εμένα, ζωγράφισε στο  :pipa1:, έκανε άνα από τα καλυτερα  :pipa2: που μου έχει κάνει ποτέ επαγγελαμτέας γυναίκα του χώρου.
Με "ανάγκασε" και την  :2on1: , πιστεύωνατας πως έχει και 2ο γύρω  :knockinb: :fuck2:. , με" παράτησε" στο 30',  αλλά τπτ, αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

Κόστος για ένα άριστο  :pipa1:, 80 Euro, υπερβολικό- κατά την γνώμη μου.
Δεν πειράζει ήμουν άτυχος, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΠΙΛΕΞΩ.

στο 45" έφυγε οι μιχαελα νορμάλ και όλες οι κοπελες.τωρα άμα εσύ θέλεις 1 ώρα είναι 100. οι κοπέλες δεν παντρεύονται κανέναν!!!!! ούτε τρώγονται στην διαρκια...από κανεναν.τωρα άπλα υπάρχουνε -σπίτια-μαγαζιά -που -(αναγγαζουνε)- της κοπέλες να δέχονται 1 και 1,20 λεπτά της ωρας.αυτο όμως δεν με άφορα έμενα άφορα αλους. έτσι γράφετε οι αλήθεια φίλε αλκινε...καλημερα σας

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
στο 45" έφυγε οι μιχαελα νορμάλ και όλες οι κοπελες.τωρα άμα εσύ θέλεις 1 ώρα είναι 100. οι κοπέλες δεν παντρεύονται κανέναν!!!!! ούτε τρώγονται στην διαρκια...

Κάνεις λάθος, για μια ακόμα φόρα  TRIENA, ν' απαντάς και ν' ανταπαντάς πάνω σε αυτά που γράφουν οι πελάτες.

Εσύ Μαγαζάτορας είσαι και δεν έχει - κατά την γνώμη μου- λόγω να εμπλέκεσαι στις απόψεις που εκφράζουν οι πελάτες.

Νομίζω στο έχω και στο έχω ξαναπεί.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καμιά φορά χάνεις την αίσθηση του χρόνου άθελα…

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Τελικά, αυτό που έχει σημασία- πάντα κατά την γνώμη μου,
για όλα τα κορίτισια , αλλά και για όλους σε όσους ξέρουν και μπορούν να κάνουν αυτήν την δουλειά,
είναι ότι ο πελάτης θέλει να περάσει μία ευχάριστη ώρα, να έρθει αλλά και να φύγει με το χαμόγελο στα χείλη.

ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ αυτό.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Συμφωνώ, τα χρονόμετρα είναι για τους πρωταθλητές, εμείς δεν πάμε για πρωταθλητισμό, την χαλάρωση και άνεση επιζητούμε…

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Κάνεις λάθος, για μια ακόμα φόρα  TRIENA, ν' απαντάς και ν' ανταπαντάς πάνω σε αυτά που γράφουν οι πελάτες.

Εσύ Μαγαζάτορας είσαι και δεν έχει - κατά την γνώμη μου- λόγω να εμπλέκεσαι στις απόψεις που εκφράζουν οι πελάτες.

Νομίζω στο έχω και στο έχω ξαναπεί.

ο νοών νοητό..

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Συμφωνο και επαυξανω!!

Καθε μαγαζι-κοπελα που σεβεται την δουλεια της οφειλει πρωτιστως να προσπαθησει να αφησει τον πελατη ικαοποιημενο και με ενα χαμογελο.. μπορει να μην τα καταφερνουν παντοτε αλλα η συμπεριφορα ειναι δειγμα διαθεσης και εκτιμησης απεναντι στον εκαστοτε "πελατη" που επιλεγει την εν λογω συνευρεση.. τιμη κανουμε στην εκαστοτε κοπελα που επιλεγουμε εμεις..οχι εκεινη.. υποτην εννοια οτι εμεις επιλεγουμε και θα ηταν ανταποδοτικο να προσπαθησει να μας δικαιωσει γαι την οποια επιλογη..
δεν τις αναγκαζουεμ να κανουν οτι επιλεγουν.. και αν δεν τους βγαινει ας πουνε δεν μπορω boss για χιψι λογω και αν ο μπος θελει ας της δωσει δικιο αν οχι ας την αλλαξει..
αλλου παπα ευαγγελια αυτα..
σημασια εχει γαι εμας οτι οταν επιλεγουμε μια κοπελα επιθυμουμε να μας δειξει ανταποδοτικοτητα..με διαθεση και ευχαριστη παραμονη κατα την συνεδρια
αυτα αλη μερα σε ολους

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
και εγώ άμα μου κατσι 1.30 ώρα με 80 χαμογελαστός θα φηγό...  

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Από Μουσικές Επιλογές TRIENA πάντως πάς καλά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom