Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (4 μέλη και 34 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Είμαι λάτης την ενημέρωσης αλλά σε κάθε πέριπτωση σέβομαι την επιθυμία
κάθε ανθρώπου που θέλει να προστατέψει την προσωπική του ζωή και την δημόσια εικόνα του.
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, πράγματα ή καταστάσεις ..... που δημοσιέυω είναι εντελως συμπτωματική.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Την καλησπερα μου σε ολατα μελη και μη του BOURDELA.COM.επισκεψη στο ναο της ιεριας του χωρου και θεας του κινηγιου Αρτεμις.. :2funny: :2funny:
για ενα καλο και χαλαρωτικο μασαζακι απο τα χερακια τις ιδιας της θεας....
παρουσιες Αρτεμη,Κελλυ η Ιολη απουσα.και μια καινουργια μεταγραφη σημερινη...
για να μαντεψετε....μετριο αναστημα μελαχρινη με πολυ ωραιο χαμογελο και αρκετα επικοινωνιακη θα ελεγα στην κουβεντα που ειχαμε..μεγαλα :tits2: και πεταχτο κωλαρακι σε καποιους...αρκετα ισως γνωστη.....
με πολυ καλη ειδικοτητα σε :pipa1: και το πολυ ομορφο γεματο ρομαντισμο ονοματακι της οπως μου το ειπε.....Θαλια!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

REMEMBER REMEMBER....... :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
       περιμενω απαντησεις........... :2funny: :2funny:

η περιγραφή ταιριάζει σε μελαχροινό άλογο του πολέμου που γουστάρει να λέει βρωμόλογα κ καλά για να σε φτιάχνει...  :jerking: Τελευταια φορά σαν να την πήρε το μάτι μου καπου στο κέντρο ? ή νέα εγνατία ?  :think:  :hmm:

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
η περιγραφή ταιριάζει σε μελαχροινό άλογο του πολέμου που γουστάρει να λέει βρωμόλογα κ καλά για να σε φτιάχνει...  :jerking: Τελευταια φορά σαν να την πήρε το μάτι μου καπου στο κέντρο ?[ ή νέα εγνατία ? ] :think:  :hmm:
ετσι ετσι καλα το πας φιλτατε Mr been μονο για τα βρομολογα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος... :think: :think: :think:

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1

την καλημερα μου σε οοοοολη την παρεα.... Και αυτο το τραγουδακι...
Αφιερωμενο σε μενα και σε ολους εσας....
Να περνατε ολοι καλα.....

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
ετσι ετσι καλα το πας φιλτατε Mr been μονο για τα βρομολογα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος... :think: :think: :think:

ρε συ ceef4 , αδυνατισμένο το έκοψα , έχασε την φρεσκάδα της , τις μπουτάρες της...  :kissass2: αλλά ντάξει το νάζι το χει ακόμα όμως...  :cool2:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Καλημέρα σε όλους

117475-TempleofArtemis.jpg

Ο Ναός της Αρτέμιδος βρισκόταν στην Έφεσο στην σημερινή Τουρκία και κατασκευάστηκε το 440 π.χ. και θεωρείται ένα από τα θαύματα του κόσμου.Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι χρειάστηκαν 120 χρόνια για να τον τελείωσουνε. Αρχικά ξεκινήσει από τον βασιλιά της Λυδιάς τον Κροίσο.Σήμερα τα απομεινάρια δεν θυμήζουν με τίποτα τον μεγαλόπρεπη ναό που υπήρχε.

Ο Αντίπατρος ο Σιδώνιος θεωρείται ο εμπνευστής  με την λίστα των 7 θαυμάτων του αρχαίου κόσμου και διηγείται οτι ο Ναός της Αρτέμιδος υπερβαίνει καθέ άλλο από τα υπόλοιπα μνημεία.Ο ίδιος διηγείται "έχω δει τους  μεγαλοπρεπείς Κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας, το Άγαλμα του Ολυμπίου Διός, τον Κολοσσό της Ρόδου και τις Πυραμίδες της Αιγύπτου, όπως ακόμα και το Μαυσωλείο της Αλικαρνασσού, αλλά όταν βλέπω τον ναό της Αρτέμιδος που αγγίζει τον ουρανό τα υπόλοιπα μνημεία χάνουν την λαμπρότητά τους.

739px-Boucher_Diane_sortant_du_bain_Louvre_2712.jpg

H Άρτεμις (λατινικά Diana) είναι μια από τις παλαιότερες, πιο περίπλοκες αλλά και πιο ενδιαφέρουσες μορφές του ελληνικού πανθέου. Κόρη του Δία και της Λητούς, δίδυμη αδερφή του Απόλλωνα, βασίλισσα των βουνών και των δασών, θεά του κυνηγιού, προστάτιδα των μικρών παιδιών και ζώων.

Η Εστία, η Αθηνά και η Άρτεμη, ήταν οι μόνες Θεές που πάνω τους δεν είχε δύναμη η Αφροδίτη (που είχε υποτάξει το σύνολο Θεών και ανθρώπων).

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
ρε συ ceef4 , αδυνατισμένο το έκοψα , έχασε την φρεσκάδα της , τις μπουτάρες της...  :kissass2: αλλά ντάξει το νάζι το χει ακόμα όμως...  :cool2:

Δεν πιστεύω να είμασταν και οι 3 γύρω στις 19:00 στο ίδιο μέρος και να μην μου είπατε ούτε μια καλησπέρα?  :think:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους

117475-TempleofArtemis.jpg

Ο Ναός της Αρτέμιδος βρισκόταν στην Έφεσο στην σημερινή Τουρκία και κατασκευάστηκε το 440 π.χ. και θεωρείται ένα από τα θαύματα του κόσμου.Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι χρειάστηκαν 120 χρόνια για να τον τελείωσουνε. Αρχικά ξεκινήσει από τον βασιλιά της Λυδιάς τον Κροίσο.Σήμερα τα απομεινάρια δεν θυμήζουν με τίποτα τον μεγαλόπρεπη ναό που υπήρχε.

Ο Αντίπατρος ο Σιδώνιος θεωρείται ο εμπνευστής  με την λίστα των 7 θαυμάτων του αρχαίου κόσμου και διηγείται οτι ο Ναός της Αρτέμιδος υπερβαίνει καθέ άλλο από τα υπόλοιπα μνημεία.Ο ίδιος διηγείται "έχω δει τους  μεγαλοπρεπείς Κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας, το Άγαλμα του Ολυμπίου Διός, τον Κολοσσό της Ρόδου και τις Πυραμίδες της Αιγύπτου, όπως ακόμα και το Μαυσωλείο της Αλικαρνασσού, αλλά όταν βλέπω τον ναό της Αρτέμιδος που αγγίζει τον ουρανό τα υπόλοιπα μνημεία χάνουν την λαμπρότητά τους.

739px-Boucher_Diane_sortant_du_bain_Louvre_2712.jpg

H Άρτεμις (λατινικά Diana) είναι μια από τις παλαιότερες, πιο περίπλοκες αλλά και πιο ενδιαφέρουσες μορφές του ελληνικού πανθέου. Κόρη του Δία και της Λητούς, δίδυμη αδερφή του Απόλλωνα, βασίλισσα των βουνών και των δασών, θεά του κυνηγιού, προστάτιδα των μικρών παιδιών και ζώων.

Η Εστία, η Αθηνά και η Άρτεμη, ήταν οι μόνες Θεές που πάνω τους δεν είχε δύναμη η Αφροδίτη (που είχε υποτάξει το σύνολο Θεών και ανθρώπων).
Γουστάρω ενημέρωση και πληροφόρηση…Καλημερα Αλκίνοε!

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    6,2 KB · Εμφανίσεις: 15

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Όχι, δεν είχα την ευκαιρία να προσκυνήσω-προς το παρόν- τον ναό, έχω άλλες προτεραιότητες…

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

http://[URL unfurl="true"]www.milfservice.com/anilos/d85693/01.jpg[/img[/URL]]

Yπέροχες ΜΠΛΕ Ματάρες..........

Της το Αφιερώνω...

[MEDIA=youtube]qzAPuv8O9mE[/MEDIA]

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και για να ολοκληρώσουμε το μαθηματάκι Ιστορίας  :woldman:, ενδιαφέρον είναι το τέλος που είχε αυτό το θαύμα του Αρχαίου Κόσμου.

Ο Ναός της Αρτέμιδος στην Έφεσο λοιπόν, καταστράφηκε το 356 π.Χ. από...εμπρησμό. Εμπρηστής ο Ηρόστρατος, ο οποίος προέβη στην πράξη του αυτή, όπως ο ίδιος δήλωσε, διότι θέλησε μ' αυτόν τον τρόπο να μείνει το όνομα του για πάντα στην Ιστορία!!

Βέβαια οι Εφέσιοι τον συνέλαβαν, τον εκτέλεσαν και απαγόρεψαν οποιαδήποτε αναφορά στο όνομα του. Στο τελευταίο δεν τα κατάφεραν....

Η (πολιτική) σύγκριση με το παρόν έχει ενδιαφέρον. Ούτε τρομοκράτης χαρακτηρίστηκε από το (τότε) κράτος, ούτε ο ίδιος επεφύλαξε για τον εαυτό του τον τίτλο του λαϊκού αγωνιστή και αντάρτη πόλης. Απ' όλους έγινε αποδεκτή η αλήθεια (και από τον ίδιο...). Τουναντίον η προσπάθεια 'λογοκρισίας' που επιχειρήθηκε, απέτυχε..

Σύγκριση σε άλλα επίπεδα (μασαζικά εννοώ..  ;) ) δεν θα πρέπει να επιχειρείται. Εδώ πράγματι τυχόν ομοιότητες είναι συμπτωματικές. Εξ' άλλου η Ιστορία δεν επαναλαμβάνεται... ούτε καν σαν φάρσα  :grin:

Συνημμένα

• HEROSTRATUS.jpg
    HEROSTRATUS.jpg
    12,8 KB · Εμφανίσεις: 11

Επισκέπτης
η αντζελινα ραβεν η κοπελα πανω στην φωτο που δουλευει την αγαπησα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom