Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (5 μέλη και 9 επισκέπτες)

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Καλημέρα στην παρέα. Σήμερα που θα βρεθώ θεσσαλονίκη θα κάνω μια επίσκεψη σε κάποιο από τα ιδρύματα, μετά τις δουλειές (μη ρωτήσετε που δεν το έχω αποφασίσει ακόμα!) και εννοείται θα υπάρξει και η ανάλογη ενημέρωση. Καλά να περνάτε συναγωνιστές.

;)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.786
Πόντοι
38.177
Καλημέρα στην παρέα. Σήμερα που θα βρεθώ θεσσαλονίκη θα κάνω μια επίσκεψη σε κάποιο από τα ιδρύματα, μετά τις δουλειές (μη ρωτήσετε που δεν το έχω αποφασίσει ακόμα!) και εννοείται θα υπάρξει και η ανάλογη ενημέρωση. Καλά να περνάτε συναγωνιστές.

;)

Καλα να περάσεις συναγωνιστή,περιμένουμε νεώτερα σου  :dancing:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ναι Αλκίνοε, κανόνισε εσύ για τα Milf και εγώ εδώ είμαι με καινοτόμες ιδέες...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

To έχω στα υπόψιν μου, εδώ και καιρό για τις ΜιλΦάρες  :tits: ,  αλλά φίλε ΓΙΩΡΓΟ 
όλη η οικογένεια με με  :sperm:
και δεν προλαβαίνω να το γράψω όπως θέλω, γμτ  :headbang: :headbang: :headbang:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Γνωριζεις αρκετα φιλαρακι...

Εμένα φίλε azazel, η Αλέξάνδρα :tits:, είναι η αδυναμία μου και ας έχω μήνες να την δω  :2funny: :2funny: Εξαιρετική Επαγγελματίας και από τι ελάχιστες Ελληνίδες με θεωρητικές γνώσεις και μεγάλη πείρα στο μασάζ.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ας τα σάπια πρωί-πρωί με την δροσούλα τις καυλιάρες φωτογραφίες προλαβαίνεις να τις στείλεις...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εμένα φίλε azazel, η Αλέξάνδρα :tits:, είναι η αδυναμία μου και ας έχω μήνες να την δω  :2funny: :2funny: Εξαιρετική Επαγγελματίας και από τι ελάχιστες Ελληνίδες με θεωρητικές γνώσεις και μεγάλη πείρα στο μασάζ.
Συμφωνώ, μακάρι όλες οι γυναίκες να ήταν σαν την Αλεξάνδρα...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Μια που μιλάμε για ΜιλΦάρες να σας πω την πρόσφατη εμεπιρία μου με την Όλγα.

Ξανθεία, με κοντό μαλλί, ψηλή γυναίκα, Ρωσίδα - δεν θα έλεγα όμορφη  :tits2:, αλλά γελαστή και ευδιάθετη με πολύ καλά Ελληνικά, στα 50+/-. Αψεγάδιαστο σώμα, γυμνασμένο, 2-3 :tits: σε καλή κατάσταση,  :lheel: μακρυά χωρίς να έχει αφήσει το παραμικρό ίχνος ο χρόνος πάνω τους,  :kissass2: σε άριστη κατάσταση.

Δεν είχα ακούσει τα καλύτερα λόγια από συν :fuck2:, που είχε βρεθεί μαζί την πριν από εμένα, έτσι πήγα κάπως επιφυλακτικός. Τελικά, την επέλεξα και να είναι καλά η κοπέλα με αποζημίωσε με το παραπάνω. Άψωγη σε όλα  :pipa1: :fuck1: :knockinb: :2on1: . Η γυναίκα Γουστάρει και στο δίνει να το καταλάβεις... :rockon:

Η κυρία δουλεύει, εδώ και 2 εβδομάδες, στον Βασίλη τoν smile.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Συμφωνώ, μακάρι όλες οι γυναίκες να ήταν σαν την Αλεξάνδρα...

ΚΥΡΙΑ  :lheel: στην Επικοινωνία & ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ στο Κρεβάτι  :fuck1:  ο τέλειος Συνδυασμός,
που καθένας θα ήθελε για δικιά του ΓΥΝΑΙΚΑ.

Υ.Γ. Αλεξάνδρα  :tits: , τα ποσοστά μου από τους νέους πελάτες που θα έρθουν να τα βάλεις στον λογαριασμό που σου έχω δώσει. Ευχαριστώ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
ΚΥΡΙΑ  :lheel: στην Επικοινωνία & ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ στο Κρεβάτι  :fuck1:  ο τέλειος Συνδυασμός,
που καθένας θα ήθελε για δικιά του ΓΥΝΑΙΚΑ.
Και κατά εμού κορμάρα, αγαπάμε την γυναίκα της διπλανής πόρτας.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Τη το θες το ύψος, δεν ξέρεις ότι οι πιο καυτές γυναίκες είναι αυτές που δεν φημίζονται για το ύψος τους.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

http://[URL unfurl="true"]www.milfservice.com/milfappeal/7643b1/11.jpg[/img[/URL]]

H ΖΩΗ είναι ΠΑΝΑΤΑ ΩΡΑΙΑ, ότι και αν κάνεις... με ΧΑΜΟΓΕΛΟ  :2funny:

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Επίσκεψη λοιπόν μετά από προτροπή συναγωνιστή που τον ευχαριστώ ιδιαίτερα και του χρωστάω πολλά στη Άρτεμη στην καλαμαριά. Κοπέλες παρούσες εκτός της Άρτεμης δύο. Κέλλυ και Θάλεια καινούρια από ότι μου είπε αν και νομίζω ότι δούλευε αλλού με άλλο όνομα. Στα ενδότερα προτιμήθηκε η Κέλλυ. Ξανθια με μεγάλο  :tits: που προσφέρεται για ισπανικό και το χρησιμοποιεί κατάλληλα. Μασαζ πολύ καλό. Το ευχαριστήθηκα. Στα του αγώνα καλή  :pipa2: βαθειά με περιποίηση της γύρω περιοχής. Μπορώ να πω ότι σίγουρα θα ξανακάνω μια επίσκεψη όποτε το επιτρέψει η δουλειά μιας και τιμήθηκαν τα χρήματα που τους άφησα. Αυτά λοιπόν από τη σημερινή μου εμπειρία.
Τώρα ζούμε για την επόμενη!!

:grin:  :grin:

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Την καλησπερα μου σε ολατα μελη και μη του BOURDELA.COM.επισκεψη στο ναο της ιεριας του χωρου και θεας του κινηγιου Αρτεμις.. :2funny: :2funny:
για ενα καλο και χαλαρωτικο μασαζακι απο τα χερακια τις ιδιας της θεας....
παρουσιες Αρτεμη,Κελλυ η Ιολη απουσα.και μια καινουργια μεταγραφη σημερινη...
για να μαντεψετε....μετριο αναστημα μελαχρινη με πολυ ωραιο χαμογελο και αρκετα επικοινωνιακη θα ελεγα στην κουβεντα που ειχαμε..μεγαλα :tits2: και πεταχτο κωλαρακι σε καποιους...αρκετα ισως γνωστη.....
με πολυ καλη ειδικοτητα σε :pipa1: και το πολυ ομορφο γεματο ρομαντισμο ονοματακι της οπως μου το ειπε.....Θαλια!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

REMEMBER REMEMBER....... :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
       περιμενω απαντησεις........... :2funny: :2funny:

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Καφέδες και τραπεζώματα μόνο σε μάζωξη,τωρα που καλοκαιριάζει τη θα λέγατε για ψαράκι, ουζάκι και καλή παρέα… δίπλα στα κύματα ( για να μη τραβάμε και τη προσοχή ).
Συμφωνω!!!!Αν επροκειτο για ουζακι αγαπητε Γιωργο ειμαι μεσα!!! :2funny: :2funny: μ'αρεσουν αυτες οι κοινωνικες εκδηλωσεις με κοινη θεματολογια κοινο σκοπο την μυοχαλαρωση :zfuck: :fuck1: ουσιαστικες διαφωνιες κτλ.αφου δεν μαζευτηκαμε για το πορνοφεστιβαλ τουλαχιστον ας παμε για τσιπουρα...ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!
ελπιζω μονο να μην δουλευω εκεινη την μερα...(Αν υπαρξει ποτε.) :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
ακούγεται ενδιαφερον .
Υπερβολικα ενδιαφερον θα ελεγα...φανταζεσαι να μαζευτουμε καμια 50αρια ρεμαλια σε τσιπουραδικο με μοναδικο θεμα συζητησης μασατζιδικα κωλομπαρα βιζιτες και μπουρδελα με τοσο ποτο και αντροφωναρες οχι στιγματα δεν θα δωσουμε οπως λεει και τρελος ΠΑΡΛΑΒΑΝΖΑΣ..αλλααα.......Θα μας περασουν για τιποτα φανταρους οπως παλια...θυμασται..εξοδουχοι...κυριο θεμα συζητησης το μουνι...σαν την Ελλινικη ταινια "Καλως ηρθε το δολαριο"θα ειμασται....χαρες που θα κανει ο ταβερνιαρης....... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 
Τον Γιωργο Κωνσταντινου δεν ξερω ποιος υποδειεται..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
                    να γινει λοιπον η συναντηση... θα εχει γελειο..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom