καλά τα κατάφερε η elenitsa!!!
Και ποια είναι η elenitsa
καλά τα κατάφερε η elenitsa!!!
Και ποια είναι η elenitsa
Δεν έχει σημασία ποιά είναι η συγκεκριμένη, σημασία έχει ο στίχος...Και ποια είναι η elenitsa
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα.(...) Ελενίτσες τι σημαίνουν....
Δεν ασχολείται το thread μέρες.... Ένας μαλάκας έδωσε ειδικό βάρος σε ανοησίες και ανηθικότητες και δημιούργησε θέμα.Λοιπον μαγκες.Το θρεντ εδω και μερες ασχολειται με μαλακιες.(...)
Πέστα Αρχηγέ μου.Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Πάνω από όλα πρέπει να είμαστε ευγενικοί με όλες τις κυρίες παντού και πάντα και ιδιαίτερα στα ευαγή ιδρύματα. Τα κορίτσια μας προσέχουν, όπως μπορούν αναλογιζόμενοι τις εκάστοτε συνθήκες. Τα φθηνά παράπονα δεν αρμόζουν σε αρχηγόπουλα που τους αρέσει το ωραίο φύλλο!!Λοιπον μαγκες.Το θρεντ εδω και μερες ασχολειται με μαλακιες.Κοψτε το επιτελους.Αντι να μαθουμε κανενα νεο απο τα ιδρυματα ολο
η ΕΛΕΝΙΤΣΑ, ο ΤΡΕΦΛΤΖΑΚ, ο ενας ο αλλος.......... ελεος φτανει,δε βαρεθηκατε.
Τελικά θα σταματήσει η ενασχόληση με τις μαλακίες αφού λέτε ότι κουραστήκατε κιόλας, ή ο κάθε παπάρας θα πετά ό,τι του ρθει στο κεφάλι αβασάνιστα.Πέστα Αρχηγέ μου.Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Πάνω από όλα πρέπει να είμαστε ευγενικοί με όλες τις κυρίες παντού και πάντα και ιδιαίτερα στα ευαγή ιδρύματα. Τα κορίτσια μας προσέχουν, όπως μπορούν αναλογιζόμενοι τις εκάστοτε συνθήκες. Τα φθηνά παράπονα δεν αρμόζουν σε αρχηγόπουλα που τους αρέσει το ωραίο φύλλο!!
Καλημέρα , δλδ έκανες spa nstssp
AΛΕΞΆΝΔΡΑ Άψογη Επαγγελαμτίας και με γνώσεις και πτυχείο επαγγελματικού μασάζ
Καλημέρα , δλδ έκανες spa nstssp
AΛΕΞΆΝΔΡΑ Άψογη Επαγγελαμτίας και με γνώσεις και πτυχείο επαγγελματικού μασάζ
Αγαπητέ Trefle μήπως ξέχασες να μας γράψεις η συνεδρία πια κορασίδα αφορούσε…Επίσκεψη στον 7ο ουρανό, όπου έχουμε αλλαγή διεύθυνσης (της... άψυχης εννοώ, γιατί η άλλη η έμψυχη παραμένει ίδια). Δελφών λοιπόν, κοντά στην Μπότσαρη οι καινούργιες συντεταγμένες.
Το κατάστημα διαθέτει και Parking.
Κατά τα λοιπά, ίδια και απαράλλαχτα. Κοπέλες τρεις, δύο ξανθιές, μία μελαχρινή. Αλίκη, Μόνικα και Κάτια. Νεαρής ηλικίας και αρκετά καλής εμφάνισης (*). Οι φωτογραφίες που φαίνονται στην σχετική ηλεκτρονική διαφήμιση του μαγαζιού (βλ. και σελ. 1800), πρέπει να είναι ακριβείς.
Τιμές 50-60-80
Χρόνος συνεδρίας:
Ξεκινά από τα 45' κατά την τηλεφωνική κράτηση, πέφτει στα 30' κατά την είσοδο στο δωμάτιο (τιμή πόρτας που λένε) και καταλήγει στα 15-20' κατά την... έξοδο από το δωμάτιο.
Γενικά επιβεβαίωσα την άποψη που έχω για το συγκεκριμένο μαγαζί. Στυλ studio, διεκπεραιωτικός επαγγελματισμός. (*)
(*): Υποκειμενικές εκτιμήσεις
Όχι, καθόλου δεν το ξέχασα. Δεν νομίζω ότι ωφελεί όμως αυτό κάτι το forum. Πάντως δεν είχε καφέδες και τραπεζώματα...Αγαπητέ Trefle μήπως ξέχασες να μας γράψεις η συνεδρία πια κορασίδα αφορούσε…