Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (10 μέλη και 46 επισκέπτες)

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Παράλληλα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης μία 23χρονη, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνη οίκο ανοχής σε διαμέρισμα στην περιοχή της Ανάληψης, ιδιοκτησίας 51χρονου που αναζητείται, χωρίς επίσης να διαθέτει την προβλεπόμενη από τον νόμο άδεια. Η νεαρή εξέδιδε στην πορνεία δύο Ελληνίδες, ηλικίας 38 και 46 ετών, εις βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις. [/i]

Γι' αυτό στην Ανάληψη έχει όλα τα χαρακτηριστικά του Νο 17. Ξέρει κανείς κάτι πιό συγκεκριμένο;

Ίσως να είναι απλά σύμπτωση, πάντως χθές που έπαιρνα τηλέφωνο στο Νο 17 ο ένας αριθμός είχε φραγή εισερχομένων κλήσεων και ο άλλος ήταν εκτός λειτουργίας.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Kαλημέρα και καλή Εβδομάδα σε όλυς μας, μα όλους μας

Α ! ! ! και λιγότερο "ξεκατίνιασμα" δεν βλάπτει, οι  :tits: απαιτούν σεβασμό, λογικό..
με αυτά που γράφει η κυρία παραπάνω και ιδιαίτερα με τον τρόπο που τα γράφει δείχνει σεβασμό στους πελάτες της  :think:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Α ! ! ! και λιγότερο "ξεκατίνιασμα" δεν βλάπτει, οι  :tits: απαιτούν σεβασμό, λογικό..
Κανά παράδειγμα έχουμε;

με αυτά που γράφει η κυρία παραπάνω και ιδιαίτερα με τον τρόπο που τα γράφει δείχνει σεβασμό στους πελάτες της  :think:
Τώρα ερώτηση ή διαπίστωση κάνεις;
Στους πελάτες της δεν ξέρω αν δείχνει σεβασμό, στην κοινή λογική όμως απολύτως κανέναν. Μωραίνει Κύριος... ή καλύτερα, της κοντής της ψωλής...

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Επίσκεψη στον Βασίλη-Smile και συνεύρεση με την γνωστή νεαρή και ξανθομαλλούσα πλέον Νικολέτα. Γλυκύτατη.

Δύο ακόμη παρουσίες, που εγώ τουλάχιστον δεν τις έχω ξαναδεί.
-Ξανθιά, με πολύ κοντό μαλλί, κάπως μεγαλύτερης ηλικίας και με αξιόλογο σώμα.
-Νεαρά, καστανοκόκκινο μαλλί, όμορφο πρόσωπο και παράστημα. Εντυπωσιακοί (για τα γούστα μου) μηροί με χαρακτηριστικό τατουάζ στο πίσω μέρος τους, άμφω...

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
919
Πόντοι
96
με αυτά που γράφει η κυρία παραπάνω και ιδιαίτερα με τον τρόπο που τα γράφει δείχνει σεβασμό στους πελάτες της  :think:

Αλκίνοε και εγώ δεν καταλαβαίνω!

Επίσης πιστευω πως και οι δύο αγνοείτε το αρχικό ποστ της "κυρίας", το οποίο διεγραψε ο admin!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αλκίνοε και εγώ δεν καταλαβαίνω!

Επίσης πιστευω πως και οι δύο αγνοείτε το αρχικό ποστ της "κυρίας", το οποίο διεγραψε ο admin!
Σωστά, εγώ πράγματι το αγνοώ, αν και κατανοώ ότι ο admin έβαλε το χέρι του, πιθανολογώ όμως περί του αρχικού περιεχομένου καθώς και περί της ταυτότητας της κυρίας...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Αγαπητοί μου και εγώ αγνοώ το αρχικό mail- πριν την παρέμβαση του admin, νομίζω, όμως ότι είμαι σαφής.

Για να φτάσουμε στο σημείο, ο palermo, να ζήτήσει, πολύ σωτά, την διαγραφή προσωπικών στοιχείων της  :tits: , νομίζω ότι είναι ασέβια και ντροπή που τ' ανέφερε.
Είναι δυνατόν αυτή η  :tits: να αναφέρεται στο δικαίωμα των μελών του side,
και πελατών της, να μεταφέρουν περιγραφές γυναικών?
Προφανώς ΟΧΙ.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
επειδή μάλλον δεν το "πιάσατε",η κοπέλα είπε πως ο τζακ αναφέρει πολλές φορές στοιχεία ή πληροφορίες για κάποιες κοπέλες,που ίσως οι ίδιες δεν θα ήθελαν να μαθευτούν πχ σε ποιο μαγαζί μετακόμισαν,με τί όνομα δούλευαν παλιά κλπ

για τις περισσότερες,αυτό αποτελεί διαφήμιση,κάποιες όμως ίσως να έχουν πρόβλημα...αυτό εννοούσε
φυσικά η δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων ήταν απαράδεκτη και ευτυχώς σε λίγα λεπτά διεγράφησαν

ΥΓ κι εδώ επανερχόμαστε σε κάτι που έχω αναφέρει πολλές φορές
μην ανοίγεστε εύκολα,καθώς κυκλοφορούν πολλοί δημότες της περιοχής Ρουφ των Αθηνών
εγώ έναν ξέρω,που έχει πει σε όλα τα αφεντικά όσα νικ ξέρει!!!!

σε τέτοιο βαθμό,που ένα αφεντικό καινούριου μαγαζιού πρόσφατα μου είπε "μην τυχόν και μου κουβαλήσεις εδώ αυτόν τον κουτσομπόλη"!!!!!......

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
επειδή μάλλον δεν το "πιάσατε",η κοπέλα είπε πως ο τζακ αναφέρει πολλές φορές στοιχεία ή πληροφορίες για κάποιες κοπέλες,που ίσως οι ίδιες δεν θα ήθελαν να μαθευτούν πχ σε ποιο μαγαζί μετακόμισαν,με τί όνομα δούλευαν παλιά κλπ

για τις περισσότερες,αυτό αποτελεί διαφήμιση,κάποιες όμως ίσως να έχουν πρόβλημα...αυτό εννοούσε
φυσικά η δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων ήταν απαράδεκτη και ευτυχώς σε λίγα λεπτά διεγράφησαν
Επειδή μάλλον ούτε κι εσύ το "πιασες", θα σε ρωτήσω απλά, καθώς κι όποιον άλλον μπορεί να έχει αυτήν την αφελή άποψη:
-Πραγματικά πιστεύεις ότι η παρέμβαση τής εν λόγω ήταν καλοπροαίρετη διαμαρτυρία, με σκοπό την προστασία προσωπικών δεδομένων κοριτσιών που εθίγησαν; και ούσα τέτοια (η παρέμβαση) και στρεφομένη ειδικά και αποκλειστικά κατά εμού, δεν μπορείς να προβληματιστείς για το εξωφρενικό της τεκμηρίωσης;

Τέλος πάντων, ρητορικά είναι τα ερωτήματα, δεν ζητώ ουτέ περιμένω απαντήσεις, ούτε και θα σχολιάσω περαιτέρω.
Απλά πρέπει να γίνεται αντιληπτό, ότι όταν έχεις να κάνεις μ' έναν κώλο, δεν περιμένεις ούτε καλλιγραφία, ούτε φιλοσοφία, ούτε ιδανικά. Το μόνο που μπορείς να περιμένεις απ' αυτόν είναι ΣΚΑΤΑ (άντε θα δικαιολογήσω και την παρόρμηση να θελήσεις να τον ξεσκίσεις...). Και τα σκατά πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν αυτό που είναι: η θέση τους είναι στον υπόνομο

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους και σε ολες και επι τη ευκαιρια ας ξεφυγουμε και λιγο απο το θεμα συζητησης που λεγεται "Ελενιτσα 1980"του χιονια...επισκεψη προ ημερων σε Βασιλη Κωλετη...ημερα ζεστη οποτε ενα δροσερο νερακι για κερασμα ηταν απαρετητο..παρουσες 2 εκεινη την στιγμη η Νορα οπου και με την οποια ειχα συνεβρεση και η συλβια αν θυμαμαι καλα...δεν τα παω καλα με τα ονοματα..Νορα Νορα..με πολυ καλη διαθεση και αρκετο χιουμορ(δεν ξερω αν ειναι παντα ετσι)
στα του αγωνα απο μασαζ.... :think: :think: :think: :think:δεν ειναι δα και Αρτεμη που με ελιωσε αλλα τελος παντων κατι εκανε εντυπωσιαστηκα απο το πολυ κοντο φορεματακι της μονο που το εβλεπα να κουνιεται και φανταζομουνα το κωλαρακι της τρελενομουνα :headbang: :headbang: :headbang: δυνατη  :pipa1: χωρις χερακια και δοντακια(το λεω γιατι κυκλοφορουν και κατι κροκοδειλοι στα μαγαζια που για να το παιξουν σαινια της πιπας κοντευουν να στον φανε) :2funny: με ωραια περιποιημενο το παπακι της να προσφερεται για :knockinb: :knockinb: και τελειωμα στα  :tits2: διαρκεια συνεδριας περιπου στα 45-50 λεπτα..τιμη στα 80 γιουργια.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
919
Πόντοι
96
ο τζακ αναφέρει πολλές φορές στοιχεία ή πληροφορίες για κάποιες κοπέλες,που ίσως οι ίδιες δεν θα ήθελαν να μαθευτούν πχ σε ποιο μαγαζί μετακόμισαν,με τί όνομα δούλευαν παλιά κλπ

Μιας και ανέφερες το μαγαζί,να πω ότι συνάντησα  εκεί την....ελπίδα .....  που είναι άριστη(πρώην μαρία λαδάδικα δούλευε)

ΟΛΟΙ αναφέρουμε πληροφορίες τέτοιου είδους, περι μεταγραφών και μετακομίσεων! Και σωστά κάνουμε!

Αντί, λοιπόν,να προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα της κάθε μαλακισμένης "ελενιτσας" καλύτερα να κανεις μπαγιάτικες ενημερώσεις έστω και με την "αντικειμενικότητα" που σε διακρίνει!

Και επειδή μαλον αρκετοι δεν το πιάσατε, σας ενημερώνω οτι  η ελενίτσα στο αρχικό της ποστ απευθύνθηκε σε συναγωνιστή αναφέροντας το ονομά του, την ηλικία του, το επαγγελμά του και τον κατηγόρησε οτι προωθεί τα συμφέροντα συγκεκριμένου μαγαζιού!

Θα το επαναλάβω: Εδώ είμαστε για να ενημερωνόμαστε και θα το κάνουμε ακόμη και αν ενοχλούνται κάποιοι/ες επαγγελματίες του χωρου!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Για να καταλάβω και εγώ, η Ελενίτσα είναι θεραπεύτρια η διευθύντρια καταστήματος.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
ΟΛΟΙ αναφέρουμε πληροφορίες τέτοιου είδους, περι μεταγραφών και μετακομίσεων! Και σωστά κάνουμε!
Εδώ είμαστε για να ενημερωνόμαστε και θα το κάνουμε ακόμη και αν ενοχλούνται κάποιοι/ες επαγγελματίες του χωρου!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Την Καλή μου ημέρα σε όλους και όλες.-

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το κουράσατε.η κοπέλα είπε απλά ό,τι όλοι έχοντες καποια εμπειρία και ελάχιστο δείκτη νοημοσύνης καταλάβαμε απο την πρώτη στιγμή για 5-6 απο εδω μέσα.Βασικα για έναν και για τους
υπόλοιπους που είναι οι ακόλουθοι του όταν στριμώχνεται.Μίλησε συγκεκριμένα με στοιχεία (κακώς για μένα)δείχνοντας οτι γνωρίζει σε τί αναφέρεται και δεν γράφει για τυχαία πρόσωπα.Τώρα γιατί
θίχτηκε καιτα έγραψε ας ψάξουν να τα βρουν μεταξύ τους,οι έχοντες νοημοσύνη καταλαβαν...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Σαν να άνοιξε το πιθάρι ( κουτί ) της Πανδώρας.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το κουράσατε.η κοπέλα είπε απλά ό,τι όλοι έχοντες καποια εμπειρία και ελάχιστο δείκτη νοημοσύνης καταλάβαμε απο την πρώτη στιγμή για 5-6 απο εδω μέσα.Βασικα για έναν και για τους
υπόλοιπους που είναι οι ακόλουθοι του όταν στριμώχνεται.Μίλησε συγκεκριμένα με στοιχεία (κακώς για μένα)δείχνοντας οτι γνωρίζει σε τί αναφέρεται και δεν γράφει για τυχαία πρόσωπα.Τώρα γιατί
θίχτηκε καιτα έγραψε ας ψάξουν να τα βρουν μεταξύ τους,οι έχοντες νοημοσύνη καταλαβαν...
Η μόνη αλήθεια που υπάρχει στα γραφόμενα σου είναι ότι πράγματι ανήκεις στους έχοντες ελάχιστο δείκτη νοημοσύνης....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Η μόνη αλήθεια που υπάρχει στα γραφόμενα σου είναι ότι πράγματι ανήκεις στους έχοντες ελάχιστο δείκτη νοημοσύ :s&m_1:νης....
Μεγάλη μου τιμή,ευτυχώς δεν ανήκω στην κατηγορία που είσαι εσύ πάντως,θα το θεωρούσα μέγιστη ξεφτίλα...

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Μεγάλη μου τιμή,ευτυχώς δεν ανήκω στην κατηγορία που είσαι εσύ πάντως,θα το θεωρούσα μέγιστη ξεφτίλα...
Ναι, είναι μιά άποψη... εξαρτάται πώς αποδίδει κανείς το 'μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι'.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Eίναι προτιμότερο να μην ξέρεις απ' το να νομίζεις ότι ξέρεις.
Την καλημέρα μου.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ειναι προτιμότερο να μας εξηγήσει γιατι η εν λογω κοπελια εκανε λογαριασμο στο μπουρδελα απλα και μονο για να του την πει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom