Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (10 μέλη και 40 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μην κραζετε το μονο αντικειμενικο στις κριτικες του μελος αυτου του ρημαδοφορουμ.Αντ'αυτου μπορει να παραθεσει ο καθενας τα επιχειρηματα του συγκεκριμενα.Εχει δικιο στην κριτικη του
ο Παλερμο για τις συγκεκριμενες κοπελες του μαγαζιου η οχι?Ειναι μπαζα,αστερια η μετριοτητες?Πειτε ο καθενας την γνωμη σας,οσοι πηγατε,για να βγαλουμε τα συμπερασματα μας,οχι αλλα λογια ν'αγαπιομαστε.
            Μετα απο πολυ καιρο ειπα να περασω απο Δελφων-Μποτσαρη,2 ξανθα και ενα μελαχρινο το μενου,προτιμησα το μελαχρινο που φανηκε πιο καβλιαρικο.Μασσαζ δεν κανουν,μονο κατι φυσηματα,ο,τι μενει ειναι το σεξ,οποιος παει για μασσαζ,χαλαρωση κτλ μπορει να βγαλει το συγκεκριμενο μερος απο τη λιστα του.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
για να μην λέμε τα ίδια κ ίδια καθε φορά.  :blahblah1:
Σαφώς και πρέπει να γίνονται κριτικές για όλα τα ιδρύματα και αν είναι δυνατόν από ολους μας , οπότε θα υπάρχει μια πιο ολοκληρωμένη και ποιο αντικειμενική εικόνα σε όλους για τον κάθε χώρο και κοπέλα. όταν όμως εμφανίζεται ο οποιοσδήποτε απο μας και απλά κράζει γενικώς κ αορίστως ,και χωρίς να προσδιορίζει τον χρόνο, ότι συνάντησε μια παρέα κοριτσιών που φορούσαν όλες τους γυαλιά!!!!! ????  :cool2: και ήταν γεματούλες ή χοντρούλες ή μετριες σε σχέση μ αυτό που ονειρεύεται για το πως θα ήθελε την ιδανική γκόμενα της ζωής του...  χωρίς καμιά μα καμιά αναφορά στο κομάτι που αφορά υπηρεσίες κ σέρβις ή γενικα συμπεριφορά των κοριτσιών , το λιγότερο κακοπροαίρετη κριτική θα έλεγα ότι γίνεται. Ότι κατι στημενο ίσως κ να παίζει.  :think:
επισης είναι καθενός δικαίωμα -αν δεν μας αρέσει ότι βλέπουμε , να σηκωθούμε κ να φύγουμε γι αλλού. Με το ζόρι δεν γίνεται . Επίσης περί ορέξεως - κολοκυθόπιτα!!!!! Αλλά όσοι εχουν περασει και έμειναν για τον Χ ,Ψ λόγο ευχαριστημένοι -άλλοι λιγότερο , άλλοι περισσότερο - σαφώς κ εχουν να γράψουν την αντίστοιχη κριτική τους . Λογικό να μην συμφωνούν απόλυτα όλες οι κριτικές. Αλλά δεν ισοπεδώνουμε και δεν μηδενίζουμε έτσι απλά για να δημιουργούνται εντυπώσεις.
Την καλημέρα μου

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μην κραζετε το μονο αντικειμενικο στις κριτικες του μελος αυτου του ρημαδοφορουμ.Αντ'αυτου μπορει να παραθεσει ο καθενας τα επιχειρηματα του συγκεκριμενα.Εχει δικιο στην κριτικη του
ο Παλερμο για τις συγκεκριμενες κοπελες του μαγαζιου η οχι?Ειναι μπαζα,αστερια η μετριοτητες?Πειτε ο καθενας την γνωμη σας,οσοι πηγατε,για να βγαλουμε τα συμπερασματα μας,οχι αλλα λογια ν'αγαπιομαστε.
(....)
-Και να παραθέσουμε τι νόημα έχει; Αφού όπως λες είναι 'το μόνο αντικειμενικό στις κριτικές του μέλος'. Ό,τι και να πούμε οι υπόλοιποι θάμαστε 'υποκειμενικοί'
-Αν ο καθένας λέει τη γνώμη του για κάθε κριτική που γράφει κάποιος (ακόμη κι αν ο κάποιος είναι μόνο ένας συγκεκριμένος) θα χαθεί τελείως η μπάλα. Και σιγά μη βάλουμε και καμμιά ψηφοφορία: 'τι πιστεύετε: είναι μπάζα, αστέρια, ή μετριότητες;'

Επί του θέματος (μιά και το έθεσες επιτακτικά)
-ΚΑΙ έχω γράψει ΚΑΙ έχω σχολιάσει σχόλια άλλων (για τις περισσότερες από τις αναφερθείσες κοπέλες τουλάχιστον). Αν δεν βαριέσαι μπορείς να ψάξεις να τα βρεις, διαφορετικά ευχαρίστως να σου τα στειλω με pm.
-Αν επιμένεις να σχολιάσω το συγκεκριμένο σχόλιο του Palermo, απλά θα πω ότι πρόκειται για 'αυτοεπιβεβαιούμενη άποψη'.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εγω απλα περιμενω καποιον να αντιπαρατεθει στην κριτικη του παλερμο μιλωντας συγκεκριμενα για αυτες που αναφερονται,αν φοραν γυαλια η οχι δεν ειναι το θεμα μας,παλιοτερα μου ειχε ερθει "πακετο" στο σπιτι μια με γυαλια που μαλλον χρειαζομουν εγω γυαλια γιατι μου χε βγαλει τα ματια εξω!Εχει δικιο οσον αφορα την ποιοτητα των κοριτσιων εκει,η οχι?Απλα πραγματα.Σε αυτες που αναφερεται εχει δικιο στην κριτικη του η ειναι υπερβολικος?

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Εγω απλα περιμενω καποιον να αντιπαρατεθει στην κριτικη του παλερμο μιλωντας συγκεκριμενα για αυτες που αναφερονται,αν φοραν γυαλια η οχι δεν ειναι το θεμα μας,παλιοτερα μου ειχε ερθει "πακετο" στο σπιτι μια με γυαλια που μαλλον χρειαζομουν εγω γυαλια γιατι μου χε βγαλει τα ματια εξω!Εχει δικιο οσον αφορα την ποιοτητα των κοριτσιων εκει,η οχι?Απλα πραγματα.Σε αυτες που αναφερεται εχει δικιο στην κριτικη του η ειναι υπερβολικος?

μήπως ήρθε η ώρα να περάσεις απο κεί και να κρίνεις με τα δικά σου ματάκια  :cool2: αλλά και με τις άλλες αισθήσεις σου...  τι και πως ?  οπότε θα έχουμε άλλη μια αντικειμενική κριτικη για να συζητάμε  :uglystupid:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καλα δεν τρελλαινομαι κιολας,απλα οσοι ειναι αντιθετοι με την κριτικη του ας γραψουν την δικη τους.Εγω δεν ειδα,δεν εχω γνωμη και η μονη αποψη που εχω ειναι η αρνητικη του Παλερμο,γιατι να παω εκει?Σαφως και αν παω θα γραψω την γνωμη μου,θετικη η αρνητικη.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Καλα δεν τρελλαινομαι κιολας,απλα οσοι ειναι αντιθετοι με την κριτικη του ας γραψουν την δικη τους.Εγω δεν ειδα,δεν εχω γνωμη και η μονη αποψη που εχω ειναι η αρνητικη του Παλερμο,γιατι να παω εκει?Σαφως και αν παω θα γραψω την γνωμη μου,θετικη η αρνητικη.

βεβαίως και θα δεχτούμε την κριτική σου , θετική - μέτρια ή αρνητική , αλλά θα έχεις όμως και ιδία άποψη με τα ματάκια σου. οπότε μετά θα συζητάμε σε άλλο επίπεδο  :coffee:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλημέρα σε όλους τους συν :fuck1:

Τι κάνεις φίλε mr_bean?  :2funny:

AGNIUS μην ανησυχείς τον palermo τον συμαπαθούμε, ανεξάρτητα από την "ιδιορυθμία" τον θεωρούμε φίλο μας. Έστω και αν διαφωνούμε , έστω και αν είναι δεν είναι ο πιο αντικειμενικός- όπως αναφέρεις, έστω και αν μας βρίζει.
Έχουμε μεγάλη καρδιά.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kardia%20skitso.jpg

Το μόνο βρε AGNIUS, που με ενοχλεί με τον Palermo, είναι ότι εξυβρίζει, πιστεύω άδικα, πολλούς από εμάς.

Μακάρι AGNIUS, να είναι καλά, να έχει λιγότερη κακία για συγκεκριμένους ανθρώπους, να γράφει πιο συχνά  
και φυσικά είναι και γόνιμο και φυσιολογικό να διαφωνούμε.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πολύς ντόρος για το συγκεκριμένο χώρο, κρίμα συνάδελφοι που δεν διαθέτω διαβατήριο για να έχω και εγώ εκτίμηση της κατάστασης,  by the way επίσκεψη στην Έλενα-Ελίζα με παρόντες και τις δυο, η Έλενα θεά, όμορφη χωρίς έντονο βάψιμο  στην ηλικία που με γοητεύει με κορμί έτσι όπως με αρέσει σε γυναίκα, δηλαδή μια  παρουσία την οποία και θα έβγαζες έξω σε ένα καλό εστιατόριο  με χορό και μπόλικη αγκαλίτσα.
Στα του παρόντος, δυο παρουσίες:
1 παρουσία: Δεν θυμάμαι όνομα αλλά ήταν ψηλή, με αρμονία στο σώμα, λεύκη επιδερμίδα, πιασμένα μαύρα μαλλάκια σε κοτσίδα και νεαρή ηληκία.
2 παρουσία: Εβελίνα η Ελβίρα, πολύ επικοινωνιακή με  ξανθό καρέ μαλλάκι, ανοιχτό πράσινα μάτια και υπέροχο χαμόγελο, κορμί κορμάρα με πανέμορφα πόδια, λίγο ηλιοκαμένη σε υπέροχη ηλικία     ( 34 ετών ) χωρίς μπούτια Milf και σχετικά μικρό αλλά τρυφερό πισινό, λιοντάρι με ωροσκόπο σκορπιό ( απίθανος συνδυασμός ).
Φυσικά επιλογή προγράμματος από Εβελίνα ( η Ελβίρα ), δυνατές συγκινήσεις με αρκετό ζήλο στην άσκηση του επαγγέλματος, αν και υπήρχαν κάποιες μικρό τεχνικές που έλλειπαν για την καλύτερη χαλάρωση αλλά δεν μπορούν να μειώσουν την καλή παροχή του προγράμματος.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Μιας και ανέφερες το μαγαζί,να πω ότι συνάντησα  εκεί την....ελπίδα ή μόνικα δεν θυμάμαι

πολύ ψηλή ιδίως με τακούνια,κανονικό ωραίο σώμα,καρέ καστανό μαλλί και τοπ σέρβις

από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα πρόσφατα,και σε εμφάνιση που είναι σίγουρα 7,5-8 και σε σέρβις που είναι άριστη(πρώην μαρία λαδάδικα δούλευε)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Oι κριτικές είναι ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ.
Απ αυτό ξεκινάμε αν δε θέλουμε να κοροιδεύουμε τους εαυτούς μας πρώτα και μετά τους άλλους.
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ειναι μόνο η ζυγαριά και η μεζούρα.
Α και τα κολλήματα του καθενός μας υποκειμενικά ειναι, δε χρειάζεται να τα "λούζονται" κι οι υπόλοιποι.
Την καλημέρα μου.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μιας και ανέφερες το μαγαζί,να πω ότι συνάντησα  εκεί την....ελπίδα ή μόνικα δεν θυμάμαι

πολύ ψηλή ιδίως με τακούνια,κανονικό ωραίο σώμα,καρέ καστανό μαλλί και τοπ σέρβις

από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα πρόσφατα,και σε εμφάνιση που είναι σίγουρα 7,5-8 και σε σέρβις που είναι άριστη(πρώην μαρία λαδάδικα δούλευε)
...και πιό πρώην σε καναδυό ακόμη μαγαζιά. Γνωστή και ως Δανάη.

ΥΓ: Όπως διαπιστώνεις Palermo, υπάρχει ακόμη... ελπίδα για τα μαγαζιά της πόλης. Πεθαίνει τελευταία  :grin: :grin:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
επειδή είσαι μόνο για τα εύκολα,εκείνη η Καίτη η μιλφ η ρωσσίδα,ξέρεις τί απέγινε?

αν ξέρεις,πες μου με πμ
αν δεν ξέρεις,πόσταρε δημόσια

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
επειδή είσαι μόνο για τα εύκολα,εκείνη η Καίτη η μιλφ η ρωσσίδα,ξέρεις τί απέγινε?

αν ξέρεις,πες μου με πμ
αν δεν ξέρεις,πόσταρε δημόσια
Οπότε ποστάρω/δεν ποστάρω είμαι χαμένος! Έξυπνο...

Anyway, επειδή τον θυμάμαι τον έρωτα σου γι' αυτήν, και επειδή μόνο ενδείξεις έχω, θα το ψάξω λιγάκι...

By the way, δεν έχω κανένα νέο για τον άλλο έρωτα σου, αυτόν από τις πισίνες... ;)

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
919
Πόντοι
96
Εγω απλα περιμενω καποιον να αντιπαρατεθει στην κριτικη του παλερμο μιλωντας συγκεκριμενα για αυτες που αναφερονται,...Εχει δικιο οσον αφορα την ποιοτητα των κοριτσιων εκει,η οχι?Απλα πραγματα.

Δεν έχει δίκιο για την ποιότητα των κοριτσιών! Έχουμε πολλάκις αντιπαρατεθεί με τον συγκεκριμένο για την κριτική του!
Καταλήξαμε στο συμπέρασμα οτι έχει εμμονή με το συγκεκριμένο μαγαζι! Και αφού βγάλαμε συμπέρασμα δεν κρίναμε σκόπιμο να ξανασχοληθούμε! Παρ΄όλα αυτα οπώς είδες συνεχίζει να επισκέπεται το μαγαζί με τα "μπάζα" πράγμα που επιβεβαιώνει το συμπερασμά μας!

Απλά πραγματα!

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα. Μπορώ να μάθω τι παίζει με αυτή ? ειμαι από τους καινουργιους στο χώρο και δεν τις κατέχω!

Είναι η Χριστίνα που δούλευε μέχρι πρότινος στον 7ο ουρανό. Ωραίο κορμί και καλές υπηρεσίες, αλλά τα τηλέφωνα στην αγγελία δε μου λένε κάτι. Δεν ξέρω σε ποιο ίδρυμα βρίσκεται τώρα.

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
την καλησπερα μου σε ολη την παρεα!!επιστροφη απο 3ημερο ταξιδακι με την δουλεια ανανεωμενος και εχωντας κανει αυτη την φορα αρκετες κωλομπαροτσαρκες..εμπειριες μασαζ η κατι αλλο δεν εχω να αναφερω αυτη την φορα λογο του οτι οι συγκεκριμενες πολεις προς το παρων δεν εχουν ακομη τετοια μαγαζια..μαλλον την βρισκουν καλυτερα στα κωλομπαρα και στα ρδελαμπου.....παντως απο οτι διαβαζω χαμος εγινε 3 μερες τωρα....ΜΠΡΑΒΟ!! :thumbsup:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Παιδιά καλησπέρα. Μπορώ να μάθω τι παίζει με αυτή ? ειμαι από τους καινουργιους στο χώρο και δεν τις κατέχω!
Είναι η Χριστίνα που δούλευε μέχρι πρότινος στον 7ο ουρανό. Ωραίο κορμί και καλές υπηρεσίες, αλλά τα τηλέφωνα στην αγγελία δε μου λένε κάτι. Δεν ξέρω σε ποιο ίδρυμα βρίσκεται τώρα.
Κατά 99% πρόκειται για το γνωστό Μαρτίου και Καραμανλή. Εξ άλλου αυτά τα δύο μαγαζιά αποτελούσαν συγκοινωνούντα δοχεία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom