You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)
πάντως ένα μασαζάκι με την κοπελιά που είναι καβάλα στην κάσα θα το έκανα. χώρια που μετά θα μύριζα λιβάνι και δε θα είχα και θέμα στο σπίτι ;)
Αγάπη μου, συγνώμη που άργησα, αλλά είχα πάει ... στον εσπερινό!
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Ξερει κανεις τιποτα?
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ναι. Αφεντικό πλέον είναι αρκετά γνωστή πρώην μασατζού, με θητεία σε γνωστό μαγαζί της Β. Όλγας, μετέπειτα σιτυτουρίστρια. Η ίδια πλέον δεν εξασκεί το σπορ (οριστικά;). Εργαζόμενη η Ζωή, ελληνίδα αρκετά μεγάλης ηλικίας με προϋπηρεσία επίσης σε κάμποσα μαγαζιά. Τιμές 60-70No 17 του καταλόγου!
Αγάπη μου, συγνώμη που άργησα, αλλά είχα πάει ... στον εσπερινό!
και επειδή ήμουν στην πρώτη θέση, με "λιβάνισαν" λίγο παραπάνω...
nikakhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Ναι. Αφεντικό πλέον είναι αρκετά γνωστή πρώην μασατζού, με θητεία σε γνωστό μαγαζί της Β. Όλγας, μετέπειτα σιτυτουρίστρια. Η ίδια πλέον δεν εξασκεί το σπορ (οριστικά;). Εργαζόμενη η Ζωή, ελληνίδα αρκετά μεγάλης ηλικίας με προϋπηρεσία επίσης σε κάμποσα μαγαζιά. Τιμές 60-70
φιλε trefljack
με το συμπαθειο κιολας , αλλα θυμιζεις πανο σομπολο των μασατζιδικων της θεσνικης
τετοια μνημη να συγκρατεις τα παντα , μου ειναι αδιανοητο να το πιστεψω
εξηγησε μου αν εχεις την καλοσυνη , πως γινετε ? εχεις μπλοκακι μαζι σου
και τα γραφεις ??/
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πάνο Σόμπολο;φιλε trefljack
με το συμπαθειο κιολας , αλλα θυμιζεις πανο σομπολο των μασατζιδικων της θεσνικης
τετοια μνημη να συγκρατεις τα παντα , μου ειναι αδιανοητο να το πιστεψω
εξηγησε μου αν εχεις την καλοσυνη , πως γινετε ? εχεις μπλοκακι μαζι σου
και τα γραφεις ??/
Τώρα μου κανες τα μούτρα κρέας.... :'(
edit: Μόλις είδα την εντυπωσιακή λύση του μυστηρίου: 'το πορτραίτο του αφεντικού'. Εύγε, εντυπωσιακό.. Άρα ο τίτλος του Πάνου Σόμπολου δικαίως ανήκει σε σένα
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Όχι απλά είναι όλα μέρος από τα απομνημονεύματα του αγαπητού Trefle, όταν με το καλό εκδώσει το πρώτο του βιβλίο θα είμαι ο πρώτος που θα ενδιαφερθώ να το μελετήσω.
nikakhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Πάνο Σόμπολο;
Τώρα μου κανες τα μούτρα κρέας.... :'(
edit: Μόλις είδα την εντυπωσιακή λύση του μυστηρίου: 'το πορτραίτο του αφεντικού'. Εύγε, εντυπωσιακό.. Άρα ο τίτλος του Πάνου Σόμπολου δικαίως ανήκει σε σένα
οταν χιλιασεις τα μηνυματα βαλε προφιλ σομπολου για γουρι
στα 2χιλιαρα μηνυματα θα σε αναβαθμισω σε στεφανο χιο
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Φιλαράκι λυπάμαι, ατύχησες...οταν χιλιασεις τα μηνυματα βαλε προφιλ σομπολου για γουρι
στα 2χιλιαρα μηνυματα θα σε αναβαθμισω σε στεφανο χιο
Έχω πρόταση σε Ροζίτα Σώκου, από παλαιότερο και σεβασμιότερο από σένα μέλος...
Επίσκεψη σε Μαριάννα.
Συνάθροιση μπάζων...κάποιος στημένος είχε πει για ντριμ-τιμ....εδώ γελάμε
ήταν ένα γιουβαρλάκι με γυαλιά με φούστα από αυτές τις ανοιχτές σαν μπαλαρίνα,η Στέλλα
στο δρόμο δεν γυρίζεις καν να την κοιτάξεις...έλεος κακογουστιά
μια χοντρούλα ξανθιά η Νίκη ή Νίνα,μάπα εντελώς
μία με γυαλιά πάλι ελληνίδα μικρή μελαχροινή μέτρια,Νίκη ή Νίνα (εναλλάξ με την ανωτέρω)...
μόνες αξιοπρεπείς η Σαβίνα και η (επίσης μέτρια) Ειρήνη
περίμενα,περίμενα να βγει καμιά καλή,τζίφος!!!!
ήταν ένα γιουβαρλάκι με γυαλιά με φούστα από αυτές τις ανοιχτές σαν μπαλαρίνα,η Στέλλα
μία με γυαλιά πάλι ελληνίδα μικρή μελαχροινή μέτρια,Νίκη ή Νίνα (εναλλάξ με την ανωτέρω)...
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
Επίσκεψη σε Μαριάννα.
ρε συ palermo , πολύ κράξιμο σήμερα, τι εγινε ? δεν κοιμήθηκες καλά το βράδυ ?
βασικά όλες οι κοπελιές εκει φορούσανε γυαλιά ?????
πότε εκανες την επίσκεψη σου, γιατί η σαβινα έχει μετακομίσει στην εβιτα απο την Μεγ.εβδομαδα
Κατα τ άλλα να χουμε .. να λέμε...
και για να σε προλάβω ... ΟΥΤΕ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ !!!!! Αλλά μ αρεσει να τα λεω κ να τα ακούω οπως είναι στην πραγματικοτητα
ρε συ μήπως ξέχασες εσύ να βγάλεις τα γυαλιά σου κ δεν είδες καλά γιατι ειχε κατι λαμπες καμενες η μαριάνα κ δεν πρόλαβε να τις αλλάξει
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Φρέσκα ψάρια βλέπω στον Νικόλα.
Φυσικά το να έχει 12 κοπέλες δεν παίζει αλλά 6-7 θα εχει.
Νικόλα οσες δε δουλευουν πια,παντρεύτηκαν-μετανάστευσαν-τις πήραν φαντάρους,βγάλτες βρε αγόρι μου απ το σάιτ.
Φυσικά το να έχει 12 κοπέλες δεν παίζει αλλά 6-7 θα εχει.
Νικόλα οσες δε δουλευουν πια,παντρεύτηκαν-μετανάστευσαν-τις πήραν φαντάρους,βγάλτες βρε αγόρι μου απ το σάιτ.
Smith Poulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2012
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
...και μιας και αναφέρθηκε:
Επίσκεψη χθες μεσημέρι στο Studio Body Free…
Υποδοχή από το (ολιγομίλητο) Νίκο και συστάσεις με τα κορίτσια, που εκείνη τη στιγμή αριθμούσαν τα 4. Δε θυμάμαι όλα τα ονόματα, αλλά σε γενικές γραμμές μου φάνηκαν όλες fuckable. Μια «κορασίδα» μου ‘δωσε την εντύπωση πως την είχα ξαναδεί κάποιο μεσημεριανό φεγγάρι σε άλλο ελαιοτριβείο της περιοχής και μιλώ για ένα μιλφάκι με κοντό ξανθό μαλλάκι εν ονόματι Όλγα.
Προτιμήθηκε η Χριστίνα (full πρόγραμμα στα 100 Ευρώ) λόγω τσαχπίνικου χαμόγελου, ετών 30 (εγώ την έκανα μικρότερη γύρω στα 25-26), γύρω στο 1,65, με κοιλίτσα που την έκρυβε εντέχνως το φορεματάκι που φορούσε, μικρό στήθος με ρωγίτσες που ανταποκρίθηκαν γρήγορα στο παιχνίδι και ξυρισμένο και καθαρό νινάκι…
Social time καλό και όσο χρειάζεται χωρίς να σπαταλάει χρόνο, ενώ στα του αγώνα φάνηκε πως δεν έκανε καμιά αγγαρεία του τύπου ψεκάστε – σκουπίστε – τελειώσατε. Αφού με βόλεψε στο μασαζοκρέβατο να… «με έχει πασά», στήθηκε όμορφα στα τέσσερα (να την χαζεύω στον απέναντι καθρέπτη) και ξεκίνησε το πνευστό με αρκετό DT, ελαφρό gagging, περιποίηση της ευρύτερης περιοχής, με χέρια και χωρίς χέρια, παιχνίδια με τη γλώσσα της, ενώ όταν δεν ήταν μπουκωμένη, έλεγε προστυχόλογα και με έφτιαχνε ακόμα περισσότερο. Σημειωτέον πως με το που άρχισε το πασπάτεμα, μου είπε πως θέλει να τελειώσω στο στόμα της.
Εν συνεχεία, η καουμπόισσα με καβάλησε και με γάμησε κανονικά μέχρι που έχυσε (όπως είπε ), πριν μου γυρίσει τη πλάτη και συνεχίσει το πάνω κάτω, μέσα έξω για αρκετά ακόμα λεπτά, και πριν κουραστεί και μου ζητήσει να την πάρω στα 4… Πλησιάζοντας προς το χαρούμενο τέλος, κάνω τις σχετικές αναγγελίες αφίξεων, με βάζει να ξαπλώσω άνετα και δωσ’ του πάλι στο πνευστό μέχρι να εναποθέσω όλο το συσσωρευμένο «πιάσιμο» των προηγούμενων ημερών...
Καλό μεσημέρι σε όλους σας!
Υποδοχή από το (ολιγομίλητο) Νίκο και συστάσεις με τα κορίτσια, που εκείνη τη στιγμή αριθμούσαν τα 4. Δε θυμάμαι όλα τα ονόματα, αλλά σε γενικές γραμμές μου φάνηκαν όλες fuckable. Μια «κορασίδα» μου ‘δωσε την εντύπωση πως την είχα ξαναδεί κάποιο μεσημεριανό φεγγάρι σε άλλο ελαιοτριβείο της περιοχής και μιλώ για ένα μιλφάκι με κοντό ξανθό μαλλάκι εν ονόματι Όλγα.
Προτιμήθηκε η Χριστίνα (full πρόγραμμα στα 100 Ευρώ) λόγω τσαχπίνικου χαμόγελου, ετών 30 (εγώ την έκανα μικρότερη γύρω στα 25-26), γύρω στο 1,65, με κοιλίτσα που την έκρυβε εντέχνως το φορεματάκι που φορούσε, μικρό στήθος με ρωγίτσες που ανταποκρίθηκαν γρήγορα στο παιχνίδι και ξυρισμένο και καθαρό νινάκι…
Social time καλό και όσο χρειάζεται χωρίς να σπαταλάει χρόνο, ενώ στα του αγώνα φάνηκε πως δεν έκανε καμιά αγγαρεία του τύπου ψεκάστε – σκουπίστε – τελειώσατε. Αφού με βόλεψε στο μασαζοκρέβατο να… «με έχει πασά», στήθηκε όμορφα στα τέσσερα (να την χαζεύω στον απέναντι καθρέπτη) και ξεκίνησε το πνευστό με αρκετό DT, ελαφρό gagging, περιποίηση της ευρύτερης περιοχής, με χέρια και χωρίς χέρια, παιχνίδια με τη γλώσσα της, ενώ όταν δεν ήταν μπουκωμένη, έλεγε προστυχόλογα και με έφτιαχνε ακόμα περισσότερο. Σημειωτέον πως με το που άρχισε το πασπάτεμα, μου είπε πως θέλει να τελειώσω στο στόμα της.
Εν συνεχεία, η καουμπόισσα με καβάλησε και με γάμησε κανονικά μέχρι που έχυσε (όπως είπε ), πριν μου γυρίσει τη πλάτη και συνεχίσει το πάνω κάτω, μέσα έξω για αρκετά ακόμα λεπτά, και πριν κουραστεί και μου ζητήσει να την πάρω στα 4… Πλησιάζοντας προς το χαρούμενο τέλος, κάνω τις σχετικές αναγγελίες αφίξεων, με βάζει να ξαπλώσω άνετα και δωσ’ του πάλι στο πνευστό μέχρι να εναποθέσω όλο το συσσωρευμένο «πιάσιμο» των προηγούμενων ημερών...
Καλό μεσημέρι σε όλους σας!
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
...και μιας και αναφέρθηκε:
(...)
[size=4pt]Ούτε[/size] τσόντα [size=4pt]να[/size] γυρίζατε...
Smith Poulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2012
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
[size=4pt]Ούτε[/size] τσόντα [size=4pt]να[/size] γυρίζατε...
...μα οι περισσότεροι, λίγο - πολύ, μια τσοντούλα δε γυρίζουμε?!?!?!? ;)
Επίσκεψη σε Μαριάννα.
...
Εμείς πάντως, να σε πιστέψουμε, ότι "περίμενα να βγει καμιά καλή", θέλουμε palermo.
.