Ειμαι οντος ενας τετοιος...ΠΟΡΝΟΣ...
Συνάδελφε
Ειμαι οντος ενας τετοιος...ΠΟΡΝΟΣ...
την καλημερα μου σε ολους και σε ολες. και καλη εβδομαδα να εχουμε..!!!!!
καλησπερα στον παραξενο ταξιδιωτη μας ευχομαι μαζι με τις δουλειες σου να περασες και πολυ καλα αφου ειχες και τους καταληλους συν να σε περπατησουν στις αμαρτωλες γειτονιες της Αθηνας..στον ΝεοΚοσμο ειχα βρει nuru με 120 ευρα...καλα ητανε αλλα οχι για συνεχεια.."ειναι πολλα τα λεφτα dbaba"υπομονη ως την πρωτομηνια τωρα...Επισης!μην ξεχνιομαστε..περιμενουμε και μια μιλφολιστα μαζι με τον αγαπητο alkinos32....μας το εταξες....Πολύ ευγένια πλάκωσε για πορνο σάϊτ. Καλημέρα ο ένας καλημέρα ο άλλος λεφτά μάλλον δεν υπάρχουν. Εγω σίγουρα δεν έχω τα εφαγα όλα κάτω απο 1/6 και μετά. Πάντως είναι γεγονός ότι πρώτη φορά βρήκα ισότητα σε τιμές Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Για μασάζ ομιλώ διότι στα μπουρδέλα είναι πολύ κάτω οι τύποι αρχίζοντας απο τα 10€ και φτάνοντας τα 40 στα στούντιο. Η πλειοψηφία είναι στο 20€. Οσον αφορά τα μασατζιδικα υπάρχει και ένα άλλο αβανταζ σε εμάς. Η δεύτερη φορά όπου κάτω ούτε τη σκέφτονται. Επίσης θα σας πρότεινα να ΜΗ πάτε στο Nuru γιατί είναι πολλά τα 150 και είναι κρίμα. Καλό θα είναι να σας κυκλοφορήσουν για να μη φάτε τσάμπα χρόνο και χρήμα. Τα καλά και φθηνά call girls δε σηκώνουν το τηλ ούτε στην 200ή κλήση μιας και πανε εμπλοκή με τους ιθαγενείς και δε προλαβαίνουν το τουρίστα. Κρίμα και εδώ πολύ κρίμα γιατί είχα στ μάτι κανά δυο. Καλά να περνάτε και αν κάποιος ταξιδέψει στη διάθεση του οι φτωχές πληροφορίες μου.
το ξερω οτι ειναι παρον γιαυτο τον φωναζω τον αποθυμησα τον ατιμο!!!!!Καλησπέρα, ανακάλυψα -όχι την Αμερική- πως τελικά τα παθήματα μπορούν να γίνουν χρήσιμα μαθήματα και πως οι όροι -όπως Prive- μπορούν εύκολα να κατατριφθούν.
Όλα τελικά θέλουν σωστή πλοήγηση αγαπητοί συνάδελφοι: to explore strange new worlds, to seek out new life and new civilizations, to boldly go where no man has gone before…
ΥΓ o House, αγαπητέ Cheef είναι πάντα παρόν και ας αποφεύγει να γράψει.
Massage.... the final frontier... cpt. James TiberiusΚαλησπέρα, ανακάλυψα -όχι την Αμερική- πως τελικά τα παθήματα μπορούν να γίνουν χρήσιμα μαθήματα και πως οι όροι -όπως Prive- μπορούν εύκολα να κατατριφθούν.
Όλα τελικά θέλουν σωστή πλοήγηση αγαπητοί συνάδελφοι: to explore strange new worlds, to seek out new life and new civilizations, to boldly go where no man has gone before…
ΥΓ o House, αγαπητέ Cheef είναι πάντα παρόν και ας αποφεύγει να γράψει.
ρε συ σακη τι ευχες ειναι αυτες που δινειςγια σου φιλε μαγουλι.....καλες δουλειες και σε σενα
γιατη ωρε χιουμαχ ευχες του δινο που ειναι το κακο ? καλες δουλειες του λεω...δεν δουλευη αφτος?????ρε συ σακη τι ευχες ειναι αυτες που δινεις
το ξερεις οτι εχει γραφειο τελετων??
Ναι αυτό είναι, Νο 3 του καταλόγου. Αντικρουόμενες κριτικές, ανάλογα με το τι ψάχνει κανείς.τα τηλ πρέπει να είναι από τον 7ο ουρανό στην Όλγας. δεν έχω ιδία γνώση για το συγκεκριμένο αλλά υπάρχουν αναφορές από άλους συναγωνιστές