Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (8 μέλη και 36 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Καλημέρα σε όλους τους Συν :fuck1:

Καλή Παραγωγική  :fuck1:  :pipa1: :zfuck: εβδομάδα, σε όλου μας...

Κλές δουλιές  :lheel: και στα κορίτσια.........

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
την καλημερα μου σε ολους και σε ολες. και καλη εβδομαδα να εχουμε..!!!!!

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
για σου φιλε μαγουλι.....καλες δουλειες και σε σενα  :grin:

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.754
Πόντοι
3.487
Πολύ ευγένια πλάκωσε για πορνο σάϊτ. Καλημέρα ο ένας καλημέρα ο άλλος λεφτά μάλλον δεν υπάρχουν. Εγω σίγουρα δεν έχω τα εφαγα όλα κάτω απο 1/6 και μετά. Πάντως είναι γεγονός ότι πρώτη φορά βρήκα ισότητα σε τιμές Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Για μασάζ ομιλώ διότι στα μπουρδέλα είναι πολύ κάτω οι τύποι αρχίζοντας απο τα 10€ και φτάνοντας τα 40 στα στούντιο. Η πλειοψηφία είναι στο 20€. Οσον αφορά τα μασατζιδικα υπάρχει και ένα άλλο αβανταζ σε εμάς. Η δεύτερη φορά όπου κάτω ούτε τη σκέφτονται. Επίσης θα σας πρότεινα να ΜΗ πάτε στο Nuru γιατί είναι πολλά τα 150 και είναι κρίμα. Καλό θα είναι να σας κυκλοφορήσουν για να μη φάτε τσάμπα χρόνο και χρήμα. Τα καλά και φθηνά call girls δε σηκώνουν το τηλ ούτε στην 200ή κλήση μιας και πανε εμπλοκή με τους ιθαγενείς και δε προλαβαίνουν το τουρίστα. Κρίμα και εδώ πολύ κρίμα γιατί είχα στ μάτι κανά δυο. Καλά να περνάτε και αν κάποιος ταξιδέψει στη διάθεση του οι φτωχές πληροφορίες μου.

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Πολύ ευγένια πλάκωσε για πορνο σάϊτ. Καλημέρα ο ένας καλημέρα ο άλλος λεφτά μάλλον δεν υπάρχουν. Εγω σίγουρα δεν έχω τα εφαγα όλα κάτω απο 1/6 και μετά. Πάντως είναι γεγονός ότι πρώτη φορά βρήκα ισότητα σε τιμές Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Για μασάζ ομιλώ διότι στα μπουρδέλα είναι πολύ κάτω οι τύποι αρχίζοντας απο τα 10€ και φτάνοντας τα 40 στα στούντιο. Η πλειοψηφία είναι στο 20€. Οσον αφορά τα μασατζιδικα υπάρχει και ένα άλλο αβανταζ σε εμάς. Η δεύτερη φορά όπου κάτω ούτε τη σκέφτονται. Επίσης θα σας πρότεινα να ΜΗ πάτε στο Nuru γιατί είναι πολλά τα 150 και είναι κρίμα. Καλό θα είναι να σας κυκλοφορήσουν για να μη φάτε τσάμπα χρόνο και χρήμα. Τα καλά και φθηνά call girls δε σηκώνουν το τηλ ούτε στην 200ή κλήση μιας και πανε εμπλοκή με τους ιθαγενείς και δε προλαβαίνουν το τουρίστα. Κρίμα και εδώ πολύ κρίμα γιατί είχα στ μάτι κανά δυο. Καλά να περνάτε και αν κάποιος ταξιδέψει στη διάθεση του οι φτωχές πληροφορίες μου.
καλησπερα στον παραξενο ταξιδιωτη μας ευχομαι μαζι με τις δουλειες σου να περασες και πολυ καλα αφου ειχες και τους καταληλους συν :fuck1: να σε περπατησουν στις αμαρτωλες γειτονιες της Αθηνας..στον ΝεοΚοσμο ειχα βρει nuru με 120 ευρα...καλα ητανε αλλα οχι για συνεχεια.."ειναι πολλα τα λεφτα dbaba"υπομονη ως την πρωτομηνια τωρα...Επισης!μην ξεχνιομαστε..περιμενουμε και μια μιλφολιστα μαζι με τον αγαπητο alkinos32....μας το εταξες.... :dancing: :dancing:

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
house house που εισαι και συ βρε αμαρτωλη ψυχη??αφου εισαι μεσα γιατι δεν εμφανιζεσαι???? :think: :think: :think:
σε πεθυμησα παιχταρα μου!!!!! :tooth: :tooth:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλησπέρα, ανακάλυψα -όχι την Αμερική- πως τελικά τα παθήματα μπορούν να γίνουν χρήσιμα μαθήματα και πως οι όροι -όπως Prive- μπορούν εύκολα να κατατριφθούν.
Όλα τελικά θέλουν σωστή πλοήγηση αγαπητοί συνάδελφοι: to explore strange new worlds, to seek out new life and new civilizations, to boldly go where no man has gone before…
ΥΓ o House, αγαπητέ Cheef είναι πάντα παρόν και ας αποφεύγει να γράψει.

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Καλησπέρα, ανακάλυψα -όχι την Αμερική- πως τελικά τα παθήματα μπορούν να γίνουν χρήσιμα μαθήματα και πως οι όροι -όπως Prive- μπορούν εύκολα να κατατριφθούν.
Όλα τελικά θέλουν σωστή πλοήγηση αγαπητοί συνάδελφοι: to explore strange new worlds, to seek out new life and new civilizations, to boldly go where no man has gone before…
το ξερω οτι ειναι παρον γιαυτο τον φωναζω τον αποθυμησα τον ατιμο!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
κανε μια μεταφραση ρε Γιωργο τι ειναι ολα αυτα τα Εγγλεζικα που μας γραφεις??? :think: :think: τι ενοεις με ολα αυτα που μας λες???Τι ανακαλυψες δλδ??Βρηκες καμια καλη ακρη?? :fuck2:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Massage.... the final frontier... cpt. James Tiberius :)

Ο House διαθέτει cloacking device όπως τα birds-of-prey των Klingon. Παραμένει αόρατος και κάνει την αιφνιδιαστική εμφάνιση του όταν πρόκειται να επιτεθεί.
:rockon:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Γεια αυτό σε λατρεύω Trefle!!!

Συνημμένα

• Klingon.jpg
    Klingon.jpg
    351,6 KB · Εμφανίσεις: 26

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Σας διαβάζω απλά δεν έχω κάτι προς ενημέρωση της παρέας.
Την καλησπέρα μου.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλό για σένα και κακό για μας, την καλημέρα μου House.

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
ρε συ σακη τι ευχες ειναι αυτες που δινεις

το ξερεις οτι εχει γραφειο τελετων??  :headbang:
γιατη ωρε χιουμαχ :think: ευχες του δινο που ειναι το κακο :think:? καλες δουλειες του λεω...δεν δουλευη αφτος?????

nstssp

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.930

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
τα τηλ πρέπει να είναι από τον 7ο ουρανό στην Όλγας. δεν έχω ιδία γνώση για το συγκεκριμένο αλλά υπάρχουν αναφορές από άλους συναγωνιστές
Ναι αυτό είναι, Νο 3 του καταλόγου. Αντικρουόμενες κριτικές, ανάλογα με το τι ψάχνει κανείς.

Γνώμη μου:
Μάλλον χαρακτηριστικά studio. Στα συν οι κάπως χαμηλές τιμές για μια συμβατική συνεύρεση, στα πλην ο διεκπεραιωτικός επαγγελματισμός και η (διακριτική έως προκλητική) υπόμνηση του 'να τελειώνουμε'...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom