Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
H πρώτη ψήφος  για το Μελινάκι θα είναι από έμενα, έτσι που τα κάμνανε  μαντάρα στην πολιτική...

Συνημμένα

• 0.jpg
    0.jpg
    242 KB · Εμφανίσεις: 13

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα στη παρέα!!
Τι έγινε ρε παλικάρια γιατί τόση ησυχία τις τελευταίες μέρες;;Μάλλον το Πάσχα δεν μας άφησε ευρώ στην τσέπη για :knockinb:
Υπάρχει και η εκδοχή να μην υπάρχει και κάτι νεώτερο να πούμε, όταν κάποια σύνθεση παραμένει ως έχει, και ήδη έχει περιγραφεί σε full color/dolby digital από τους μετρ του εικαστικού ρεπορτάζ.
Π.χ. αν επιστατεύσω όλη μου την τολμηρότητα που μπορώ να διαθέσω στη περιγραφή, και γράψω ότι στη Μαριάννα βρίσκονται....

-Η Μαρία, εξαιρετικά συμπαθής και ευγενική, αξιαγάπητη έως άκρως ερωτεύσιμη
-Η ξανθοζουμπουρλοπιτσιρίκα Στέλλα η ηλικία της οποίας είναι αντιστρόφως ανάλογη του βάθους του λαρυγγιού της
-Η παλιά καραβάνα Ειρήνη, με ιδιαίτερα γυμνασμένο σώμα
-Η ξανθονταρντανούλα Νίκη με μεγάλο στήθος
-Και η γνωστή πιτσιρίκα Νίνα, αλλά μόνον εφόσον υπάρξει συναστρία Κρόνου-Διός-Άρη με ταυτόχρονα ανάδρομο Ερμή...

...δεν προσθέτω και καινούργια πράγματα. Αυτά έχουν ήδη περιγραφεί πολύ πιό εμπλουτισμένα (με μποτούλες, μαστίγια, προβατάκια κλπ.). Και δεν συμφωνώ και πολύ στην συγκεκριμένη περίπτωση με το 'επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως'. Τέλος πάντων...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Η Μαρία αγαπητέ Trefle τη ηλικία έχει.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Μπα εμένα μου ζωντάνεψε τον εφηβικό μου έρωτα, την Μελίνα του γυμνασίου και μάλλον άρχισα να την ερωτεύομαι και όταν ερωτεύομαι κάνω λάθη, και  όταν κάνω λάθη γίνομαι ευάλωτος και υποκύπτω, για αυτό την ρώτησα αν είναι δυναμική και άγρια, μπας και ξυπνήσω και αλλάξω ρώτα.

Το μωρό μου με έριξε...

E, τότε αφιερωμένο σε σένα ΓΙΩΡΓΟΣ...

... και καλά ξεμπερδεύματα φίλε... εγώ , σε ανάλογή περίπτωση, ξεμπέρδευσα  :2funny: :2funny: :2funny:

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Να’μαι  και εγώ, επίσκεψη στον Νικόλα με τέσσερις παρουσίες:

1.Nεφέλη, ψηλή, αδύνατη με κορμί μοντέλου, πανέμορφο μακρύ μαύρο μαλλάκι και όπως πάντα με σπινθηροβόλο βλέμμα. Να πω την αμαρτία μου, είχα πει πως θα την επέλεγα σε προηγούμενο ποστ αλλά κάτι στράβωσε-θα διαβάσετε στην συνέχεια το λόγο-αλλά  θα πω την κλασική  κουβέντα   I’LL Be Back.
2.Βίκυ, η Cindy Crawford ξανά μπροστά μου και οι αναμνήσεις στην χρυσή εποχή των 80’ να με κυνηγούν τώρα τελευταία, καστανή με πιασμένο μαλλάκι, πολύ χαριτωμένη και πολύ τσαχπίνα.
3.Βαλέρια η πυρηνική βόμβα μπροστά μου, πανέμορφα καταπράσινα μάτια , αρμονικό κορμί με καμπύλες εκεί που πρέπει, σέξι μαλλάκι  ξανθό καρέ κοντό.
4.Στεφανία που είχε πρόγραμμα, χα την είδα όμως φεύγοντας και με είχε μπερδέψει στις φωτογραφίες με την Ρια, ξανθιά, milf , με καμπύλες μου άφησε πολύ καλές οπτικές εντυπώσεις.
My choice   η Βαλέρια  που δεν μου άφησε περιθώρια, πυρηνικό μεγάλου βεληνεκές είναι αυτό όχι αστεία με πρόγραμμα που ήταν εγγυημένο καθώς η υπηρεσία της μου ανακούφισε την κάθε πτυχή του σώματος μου και μου χάρισε την χαλάρωση σε όλο το μήκος του κορμιού μου.

Αυτά συνάδελφοι.
Καλησπέρα συνάδελφοι,
είχα να μπω κάτι μέρες να σας διαβάσω και μου βγήκανε τα μάτια (ελα...δε θέλω παρεξηγήσεις. Τόσες σελίδες διαβάζω)
αλλλά αποζημιώθηκα.
Να είσαι καλά Γιώργο μου. Πάντα τέτοια.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα στην μασαζοπαρέα!! Παίδες θέλω να ρωτήσω για την εξής : Ξέρετε τίποτα? Είμαι λάτρης  :tits: και γουστάρω μασαζάκι! 
Πρόκειται για την Ζέτα, Δελφών κ Συνδίκα. Έχει ξανασχολιασθεί στο παρελθόν με απόψεις αντικρουόμενες. Ενδεικτικά βλ. σελ. 1720-21

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Καλησπέρα στην μασαζοπαρέα!! Παίδες θέλω να ρωτήσω για την εξής : Ξέρετε τίποτα? Είμαι λάτρης  :tits: και γουστάρω μασαζάκι!  
Στον συγκεκριμενο χωρο αγαπητε κατοικοεδρευουν 2 κορασιδες,η Ζετα της φωτογραφιας...Βεβαια δεν ειναι ακριβως ετσι οπως φενεται σε ολες τις αγγελιες που βαζει ειναι ολιγον αφρατοζουμερη παραπανω θα ελεγα...<αν δεν σε χαλαει>Και ακομη μια φιλη της της οποιας το ονομα μου διαφευγει προς στιγμην...Δεν ειναι μασατζιδικο με κοπελες και επιλογες προγραματων κτλ..Σου το ξεκαθαριζει απο την αρχη..ενα προγραμα μια τιμη<80>.καλα ειναι αν βεβαια πας να προτιμισεις την ιδια και οχι την φιλη της γιατι ειναι φολα..σου το λεω απο δικη μου εμπειρια,δεν ξερω αλλοι συναγωνιστες τι εχουν να πουνε παντως εγω σε προειδοποιω...απο κει και περα εσυ αποφασιζεις...
                               GOOD LUCK!!! :thumbsup:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
E, τότε αφιερωμένο σε σένα ΓΙΩΡΓΟΣ...

... και καλά ξεμπερδεύματα φίλε... εγώ , σε ανάλογή περίπτωση, ξεμπέρδευσα  :2funny: :2funny: :2funny:
Αλκίνοε εντάξει είπαμε αισθήματα έχουμε αλλά δεν κλαίμε , στέγνωσαν πια τα ματάκια μας  για τέτοια κλάματα και κάτσε ακόμη καν δεν πήγα να μπερδευτώ αφού η Μελινοτάτη δεν καταδέχεται να απαντήσει.

Kostis69

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
0
Παιδιά την καλησπέρα μου,μια ερώτηση.Μηπως γνωρίζει κάποιος που προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες τις μια ψηλή,ξανθιά πρασινοματα αν θυμάμαι καλά , ονόματι Λυδία που δούλευε τον χειμώνα στο Βασίλη Smile;;
Εκανε special περιποίηση και θέλω επανάληψη!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Παιδιά την καλησπέρα μου,μια ερώτηση.Μηπως γνωρίζει κάποιος που προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες τις μια ψηλή,ξανθιά πρασινοματα αν θυμάμαι καλά , ονόματι Λυδία που δούλευε τον χειμώνα στο Βασίλη Smile;;
Εκανε special περιποίηση και θέλω επανάληψη!
Είχε περάσει από τον άλλο τον Βασίλη, της Κωλέττη, δεν ξέρω όμως αν εξακολουθεί να βρίσκεται εκεί.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Είχε περάσει από τον άλλο τον Βασίλη, της Κωλέττη, δεν ξέρω όμως αν εξακολουθεί να βρίσκεται εκεί.

μήπως είναι η κέλλυ που ειναι τώρα στον ναό της αρτέμιδος ????  :kissass: σπεσιαλ περιποίηση  :kissass2: και τρελή κωλάρα η τύπισα...  :rockon::s&m_1:

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Παιδιά για το ναό αρτέμιδος υπάρχει κάποια αγγελία για να βρω τηλέφωνο ή είναι πριβέ;

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Παιδιά για το ναό αρτέμιδος υπάρχει κάποια αγγελία για να βρω τηλέφωνο ή είναι πριβέ;

Καλημέρα σε όλή την παρέα.

Ο Ναός της Αρτέμιδος είναι τώρα πριβέ μαγαζί MAGOYLIS.
Πρέπει να έχει βγάλει και την παλιά αγγελία που είχε στον Αγγελιοφόρο.

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
(..)
Ο Ναός της Αρτέμιδος είναι τώρα πριβέ μαγαζί MAGOYLIS.
Πρέπει να έχει βγάλει και την παλιά αγγελία που είχε στον Αγγελιοφόρο.
Υπάρχουν και τα pm...αν βέβαια η Κυνηγέτις Θεά δεχθεί την προσφορά του πιστού...  :grin:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Υπάρχουν και τα pm...αν βέβαια η Κυνηγέτις Θεά δεχθεί την προσφορά του πιστού...  :grin:

Μάλλον θα την δεχτεί treflejack  :2funny: :2funny: :2funny:
Όπως τραγουδάει ο συνονόματος μου Ιωαννίδης, "δύσκολοι καιροί για αυτό"... "άποροι καιροί που τον πλούτο τους μοιράζουν, τι τα θέλεις τώρα"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom