aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Υπάρχει και η εκδοχή να μην υπάρχει και κάτι νεώτερο να πούμε, όταν κάποια σύνθεση παραμένει ως έχει, και ήδη έχει περιγραφεί σε full color/dolby digital από τους μετρ του εικαστικού ρεπορτάζ.Καλησπέρα στη παρέα!!
Τι έγινε ρε παλικάρια γιατί τόση ησυχία τις τελευταίες μέρες;;Μάλλον το Πάσχα δεν μας άφησε ευρώ στην τσέπη για
Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, στα 26+Η Μαρία αγαπητέ Trefle τη ηλικία έχει.
Μπα εμένα μου ζωντάνεψε τον εφηβικό μου έρωτα, την Μελίνα του γυμνασίου και μάλλον άρχισα να την ερωτεύομαι και όταν ερωτεύομαι κάνω λάθη, και όταν κάνω λάθη γίνομαι ευάλωτος και υποκύπτω, για αυτό την ρώτησα αν είναι δυναμική και άγρια, μπας και ξυπνήσω και αλλάξω ρώτα.
Το μωρό μου με έριξε...
Καλησπέρα συνάδελφοι,Να’μαι και εγώ, επίσκεψη στον Νικόλα με τέσσερις παρουσίες:
1.Nεφέλη, ψηλή, αδύνατη με κορμί μοντέλου, πανέμορφο μακρύ μαύρο μαλλάκι και όπως πάντα με σπινθηροβόλο βλέμμα. Να πω την αμαρτία μου, είχα πει πως θα την επέλεγα σε προηγούμενο ποστ αλλά κάτι στράβωσε-θα διαβάσετε στην συνέχεια το λόγο-αλλά θα πω την κλασική κουβέντα I’LL Be Back.
2.Βίκυ, η Cindy Crawford ξανά μπροστά μου και οι αναμνήσεις στην χρυσή εποχή των 80’ να με κυνηγούν τώρα τελευταία, καστανή με πιασμένο μαλλάκι, πολύ χαριτωμένη και πολύ τσαχπίνα.
3.Βαλέρια η πυρηνική βόμβα μπροστά μου, πανέμορφα καταπράσινα μάτια , αρμονικό κορμί με καμπύλες εκεί που πρέπει, σέξι μαλλάκι ξανθό καρέ κοντό.
4.Στεφανία που είχε πρόγραμμα, χα την είδα όμως φεύγοντας και με είχε μπερδέψει στις φωτογραφίες με την Ρια, ξανθιά, milf , με καμπύλες μου άφησε πολύ καλές οπτικές εντυπώσεις.
My choice η Βαλέρια που δεν μου άφησε περιθώρια, πυρηνικό μεγάλου βεληνεκές είναι αυτό όχι αστεία με πρόγραμμα που ήταν εγγυημένο καθώς η υπηρεσία της μου ανακούφισε την κάθε πτυχή του σώματος μου και μου χάρισε την χαλάρωση σε όλο το μήκος του κορμιού μου.
Αυτά συνάδελφοι.
Πρόκειται για την Ζέτα, Δελφών κ Συνδίκα. Έχει ξανασχολιασθεί στο παρελθόν με απόψεις αντικρουόμενες. Ενδεικτικά βλ. σελ. 1720-21Καλησπέρα στην μασαζοπαρέα!! Παίδες θέλω να ρωτήσω για την εξής : Ξέρετε τίποτα? Είμαι λάτρης και γουστάρω μασαζάκι!
Στον συγκεκριμενο χωρο αγαπητε κατοικοεδρευουν 2 κορασιδες,η Ζετα της φωτογραφιας...Βεβαια δεν ειναι ακριβως ετσι οπως φενεται σε ολες τις αγγελιες που βαζει ειναι ολιγον αφρατοζουμερη παραπανω θα ελεγα...<αν δεν σε χαλαει>Και ακομη μια φιλη της της οποιας το ονομα μου διαφευγει προς στιγμην...Δεν ειναι μασατζιδικο με κοπελες και επιλογες προγραματων κτλ..Σου το ξεκαθαριζει απο την αρχη..ενα προγραμα μια τιμη<80>.καλα ειναι αν βεβαια πας να προτιμισεις την ιδια και οχι την φιλη της γιατι ειναι φολα..σου το λεω απο δικη μου εμπειρια,δεν ξερω αλλοι συναγωνιστες τι εχουν να πουνε παντως εγω σε προειδοποιω...απο κει και περα εσυ αποφασιζεις...Καλησπέρα στην μασαζοπαρέα!! Παίδες θέλω να ρωτήσω για την εξής : Ξέρετε τίποτα? Είμαι λάτρης και γουστάρω μασαζάκι!
Αλκίνοε εντάξει είπαμε αισθήματα έχουμε αλλά δεν κλαίμε , στέγνωσαν πια τα ματάκια μας για τέτοια κλάματα και κάτσε ακόμη καν δεν πήγα να μπερδευτώ αφού η Μελινοτάτη δεν καταδέχεται να απαντήσει.E, τότε αφιερωμένο σε σένα ΓΙΩΡΓΟΣ...
... και καλά ξεμπερδεύματα φίλε... εγώ , σε ανάλογή περίπτωση, ξεμπέρδευσα
Είχε περάσει από τον άλλο τον Βασίλη, της Κωλέττη, δεν ξέρω όμως αν εξακολουθεί να βρίσκεται εκεί.Παιδιά την καλησπέρα μου,μια ερώτηση.Μηπως γνωρίζει κάποιος που προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες τις μια ψηλή,ξανθιά πρασινοματα αν θυμάμαι καλά , ονόματι Λυδία που δούλευε τον χειμώνα στο Βασίλη Smile;;
Εκανε special περιποίηση και θέλω επανάληψη!
Είχε περάσει από τον άλλο τον Βασίλη, της Κωλέττη, δεν ξέρω όμως αν εξακολουθεί να βρίσκεται εκεί.
Παιδιά για το ναό αρτέμιδος υπάρχει κάποια αγγελία για να βρω τηλέφωνο ή είναι πριβέ;
Παιδιά για το ναό αρτέμιδος υπάρχει κάποια αγγελία για να βρω τηλέφωνο ή είναι πριβέ;
Υπάρχουν και τα pm...αν βέβαια η Κυνηγέτις Θεά δεχθεί την προσφορά του πιστού...(..)
Ο Ναός της Αρτέμιδος είναι τώρα πριβέ μαγαζί MAGOYLIS.
Πρέπει να έχει βγάλει και την παλιά αγγελία που είχε στον Αγγελιοφόρο.
Υπάρχουν και τα pm...αν βέβαια η Κυνηγέτις Θεά δεχθεί την προσφορά του πιστού...