aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Παίξε κορόνα γράμματα, καμιά φορά η τύχη παίζει ωραία παιχνίδια.
Παίξε κορόνα γράμματα, καμιά φορά η τύχη παίζει ωραία παιχνίδια.
kαλησπερα φιλτατε Γιωργο!!το σκεφτομαι πραγματικα πολυ..θα κανω οτι με φωτισει η....
πολυ καλη η ενημερωση σου για το μαγαζι του Νικολα μας
Μραβο!!!!!! Το πες και το'κανες...
Καλημέρα Άρτεμη
Θεωρώ πολύ σημαντικό να βγαίνουν και να μιλούν οι κοπέλες και τα αφεντικά του ΄μασαζοχώρου.
Ενημερώνουν τους πελάτες, πιστεύυω, καλύτερα από τον καθένα μας για τα κορίτσια και τις υπηρεσίες που παρέχουν.
Παράλληλα είναι καλό και γι' αυτά, γιατί έτσι "ψαρεύουν" καλύτερα πελατεία σε ασφαλή γι' αυτούς χώρο.
Μπράβο ΣΑΚΗ ! ! !, Μπράβο ΜΕΛΙΝΑ ! ! !, Μπράβο ΑΡΤΕΜΗ ! ! !
ίσως ήρθε η ώρα και για τους άλλες που το επιθυμούν.
ΦΙΛΙΑ ΑΛΚΙΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!
Απ' ότι φαίνεται η αυτόνομη κάθοδος έχει δυσκολίες και το γνωστό μαστιγοφόρο ( ) κοσμεί και πάλι το ψηφοδέλτιο της Π.Χορν, προσφέροντας την...σταθερή του αξία.
Ομού και η άλλη σταθερά του μαγαζιού, Λένα.
Θα σας έλεγα και άλλα, αλλά θορυβήθηκα λίγο μετά την ανάλυση του dddd001x και φοβήθηκα μην μας παρακολουθεί το FBI ή κάποια σκοτεινή ΜΚΟ που απεργάζεται την καταστροφή του υγιούς μασαζοτομέα της πόλης και είπα να μην δώσω στόχο...
Μέλινα, θυμάμαι πως είχα μια συμμαθήτρια στο γυμνάσιο με αυτό το όνομα και μπορώ να πω πως εκείνα τα αθώα χρόνια έπαιξε και ένας κρυφός έρωτας-τουλάχιστον από την δική μου πλευρά σίγουρα-αλλά η Μέλινα σαν η καλύτερη μαθήτρια και όμορφη δεν ανταποκρινόταν και τόσο φανερά. Το όνομα αυτό πάντα ταρακούνα τις αναμνήσεις μου. Το μαστίγιο όμως Μελίνα γιατί το έχεις πάντα σαν σήμα κατατεθέν έχω μια απορία.
[/qu
γιατι μωρο μου υπαρχουν παρα πολλοι που γουσταρουν το μαστιγιο ............ο καθενας στο κρεβατι του κανει οτι γουσταρει
Έμεινα με την ερώτηση, κρίμα γιατί άρχισε να χτυπά η καρδούλα μου.Καλό βράδυ Μελινοτάτη.Καλά Μελίνα μια που λείπουν οι γάτοι να χορέψουμε εμείς, είσαι τόσο δυναμική και άγρια.
γιατι μωρο μου υπαρχουν παρα πολλοι που γουσταρουν το μαστιγιο ............ο καθενας στο κρεβατι του κανει οτι γουσταρει
E μάλλον θα γουστάρει Αλκίνοε, αφού είναι το αξεσουάρ της, εγώ πάντως ούτε με τριαντάφυλλα δεν θα την μαστίγωνα, εγώ μόνο αγκαλίτσες θα έκανα.
Δηλαδή τι ακριβώς δεν ισχύει απ' αυτά που έγραψα;ολα καλα αγαπητε μου ......τιποτε απο αλα αυτα που γραφεις δεν ισχυει..................καθολου καθοδος αλλα ανοδος στην αυτονομη πορεια μου.......υστερα απο 2 χρονια και κατι στον χωρο και στο σαιτ η σταθερη μου αξια μου επετρεψε να αποκτησω ενα αξιολογο πελατολογιο που δημιουργηθηκε αποκλειστικα και μονο απο το ιντερνετ και το συγκεκριμενο σαιτ.........και ευχαριστω ολους οσους με στηριξαν αυτο το διαστημα.........και οσοι θελουν να με βρουν ξερουν που και πως θα με βρουν.....και οσο για την επιστροφη μου στο αντιστρες ειναι μονο για 2 μερες την εβδομαδα και για πολυ λιγους και συγκεκριμενους παλιους μου πελατες που δεν εχουν την δυνατοτητα να πληρωσουν ξενοδοχειο..................Γι αυτο σταματα να εισαι μεσα στην παραπληροφορηση και να λες μαλακιες συνεχεια............ ειμαι καλα πιο ξεκουραστη και πιο ανανεωμενη απο ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!Απ' ότι φαίνεται η αυτόνομη κάθοδος έχει δυσκολίες και το γνωστό μαστιγοφόρο ( ) κοσμεί και πάλι το ψηφοδέλτιο της Π.Χορν, προσφέροντας την...σταθερή του αξία.
Ομού και η άλλη σταθερά του μαγαζιού, Λένα.
Θα σας έλεγα και άλλα, αλλά θορυβήθηκα λίγο μετά την ανάλυση του dddd001x και φοβήθηκα μην μας παρακολουθεί το FBI ή κάποια σκοτεινή ΜΚΟ που απεργάζεται την καταστροφή του υγιούς μασαζοτομέα της πόλης και είπα να μην δώσω στόχο...
Και πάρα πολλοί που δεν το γουστάρουν και ολίγον τι τους τάχετε πρήξει...γιατι μωρο μου υπαρχουν παρα πολλοι που γουσταρουν το μαστιγιο ............ο καθενας στο κρεβατι του κανει οτι γουσταρει
Όσον αφορά τον όρο 'κάθοδος' δεν υποννοούσε ΄υποβάθμιση'. Είθισται να γράφεται έτσι. Αν θες βέβαια είναι ενδιαφέρον το ότι λέμε 'κατεβαίνω στην πολιτική' και δεν λέμε 'ανεβαίνω στην πολιτική', αλλά μην το συζητήσουμε τώρα.
Τα υπόλοιπα βέβαια (περί ΜΚΟ κλπ) ήταν επικριτικώς χιουμοριστικά (ή αν προτιμάς χιουμοριστικώς επικριτικά) και όχι βέβαια για σένα...
Μπορώ να δεχτώ ότι λέω μαλακίες, ακόμη και ότι τις λέω συνέχεια, αλλά δεν διαπίστωσα να παραπληροφορώ κανέναν....
Καλή επιτυχία στην άνοδο σας λοιπόν στον μασαζικό/κωλγκερλικό στίβο ως αυτόνομη, συνεργαζόμενη, ή όποιες άλλες συνιστώσες συγκροτήσετε...