Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Οι εποχές μετά το Πάσχα και τα Χριστούγεννα είναι λίγο στριμόκωλες... Έχεις δώσει τόσα για τις γιορτές που με το ζόρι περισσεύουν...

Εντάξει όχι σ' όλους βέβαια. Υπάρχουν και άτομα που επισκέπτονται ιδρύματα και δεν μας το λένε. Και γιατί να μας το πούνε? Forum ανταλλαγής απόψεων είμαστε???
καλησπερα σε ολη την παρεα!ευτυχως εγω παντως προλαβα και εκανα την μυοχαλαρωση μου οπως ειπαμε αγαπητε doki..
πραγματικα ομως οι περισοτεροι αυτο λενε οτι αδιασανε τα πορτοφολια μεσα στο Πασχα..δεν πειραζει λιγο υπομονη για μερικες μερες και ξανα προς την δοξα τραβα... :zfuck: :zfuck: ολοι παρωντες στον βωμο της ενημερωσης...Να παιρναμε καλα!!!!! :pipa1: :knockinb: :s&m_1:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.569
Πόντοι
2.356
για ριξε φως στην υποθεση που πηγες κ τι εκανες μποι :boobies:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Να’μαι  και εγώ, επίσκεψη στον Νικόλα με τέσσερις παρουσίες:

1.Nεφέλη, ψηλή, αδύνατη με κορμί μοντέλου, πανέμορφο μακρύ μαύρο μαλλάκι και όπως πάντα με σπινθηροβόλο βλέμμα. Να πω την αμαρτία μου, είχα πει πως θα την επέλεγα σε προηγούμενο ποστ αλλά κάτι στράβωσε-θα διαβάσετε στην συνέχεια το λόγο-αλλά  θα πω την κλασική  κουβέντα  I’LL Be Back.
2.Βίκυ, η Cindy Crawford ξανά μπροστά μου και οι αναμνήσεις στην χρυσή εποχή των 80’ να με κυνηγούν τώρα τελευταία, καστανή με πιασμένο μαλλάκι, πολύ χαριτωμένη και πολύ τσαχπίνα.
3.Βαλέρια η πυρηνική βόμβα μπροστά μου, πανέμορφα καταπράσινα μάτια , αρμονικό κορμί με καμπύλες εκεί που πρέπει, σέξι μαλλάκι  ξανθό καρέ κοντό.
4.Στεφανία που είχε πρόγραμμα, χα την είδα όμως φεύγοντας και με είχε μπερδέψει στις φωτογραφίες με την Ρια, ξανθιά, milf , με καμπύλες μου άφησε πολύ καλές οπτικές εντυπώσεις.
My choice  η Βαλέρια  που δεν μου άφησε περιθώρια, πυρηνικό μεγάλου βεληνεκές είναι αυτό όχι αστεία με πρόγραμμα που ήταν εγγυημένο καθώς η υπηρεσία της μου ανακούφισε την κάθε πτυχή του σώματος μου και μου χάρισε την χαλάρωση σε όλο το μήκος του κορμιού μου.

Αυτά συνάδελφοι.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.569
Πόντοι
2.356
καλη η περιγραφη δε λεω αλλα δε μας ειπες η λυπητερη ποσο ηταν

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Είμαι υπεράνω χρημάτων αν είναι να έχω την κατάλληλη θεραπεία για το απαιτητικό μου οργανισμό, εξάλλου το δόγμα δεν  είναι το φάρμακο είναι πικρό αλλά το χρειάζεται  κάποιες φορές ο οργανισμός…

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Γεια Trefle, έχεις κάποιο θέμα με τις κυρίες του πρώην Σοβιέτ………

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Γεια Trefle, έχεις κάποιο θέμα με τις κυρίες του πρώην Σοβιέτ………
Όχι βρε παιδί μου, με παρεξήγησες! Απλά αναρωτιόμουν αν η συγκεκριμένη Βαλέρια είναι μια παλιά γνωστή καραβάνα, με προϋπηρεσία στους Βασίληδες βασικά, και συμπεριφορά σεξ μασίν...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Δε ξέρω από Βασίληδες αγαπητέ Trefle αλλά δεν νομίζω να είσαι από τους αδιάβαστους μαθητές, αλλά μου θύμισες τώρα  πως στις εξεταστικές είχαμε κάτι τζιμάνια που όλο δήλωναν  ότι βιβλίο δεν άνοιξαν και να σου στον πινάκα των επιτυχόντων μετά.
Πάντως  το κορίτσι παίρνει με άριστα το δέκα-ακαδημαϊκή βαθμολογηση-9,7.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Επίσκεψη λοιπόν στο Βασίλη στη Κωλέτη. Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε?.. :2funny:

Δεν διαπιστώθηκαν αλλαγές στη σύνθεση. Η παλιά καραβάνα Νόρα και η Σύλβια (με σγουρό μαλλί). Έχουν περιγραφεί με ιδιαίτερους χρωματισμούς από τον μετρ του είδους (γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε?) Αλκίνο:

Να προσθέσω μόνον, ότι όσοι τρώγονται για κωλαράκι, μπορούν να σπεύσουν. Μέγεθος αδιάφορο. Βέβαια οι γνώσεις μου επ' αυτού παραμένουν σε θεωρητικό επίπεδο. Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε?  :grin:
'Οποιος δοκιμάσει ας μας πει τις εντυπώσεις του. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε?  :2funny:

Kαλημέρα σε όλους,
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια treflejack,  :cool2:

Η "παλιά καραβάνα"στον Βασίλη,  Νόρα,  είναι το κάτι άλλο στο  :zfuck:, η κοπέλα "γράφει' σε οποιαδήποτε στάση,
πολύ καυλιάρα γυναίκα, δεν θα ξεχάσω ποτέ τις φωνούλες 9φωνάρες) της  :think:
Αυτή η γυναίκα ξέρει να σε κάνει να "πετάς"  :bounce-glasses:

Η Σύλβια είναι η "αδυναμία" μου, μικρή με πιασηματάκια, και μπουτάρες ΜιλΦ  :lheel:
Είναι αρκετά στενή στο  :zfuck: , θέλει λίγη ακόμα εξάσκιση. Πάντως εμένα μου άρεσε.

Η Έλσα είναι πολύ έξυπνη και ετοιμόλογη κοπέλα. Δεν έχω προσωπική γνώμη για  :zfuck:.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
...
Εντάξει όχι σ' όλους βέβαια. Υπάρχουν και άτομα που επισκέπτονται ιδρύματα και δεν μας το λένε. Και γιατί να μας το πούνε? Forum ανταλλαγής απόψεων είμαστε???

Περιμένουμε και από κανέναν νεότερο από εμάς συν :fuck1: , την εμπιερία του, άντε μπράβο...

Bravo! ! ! ΓΕΩΡΓΟΣ, για μια κόμα φορά Άψογη ενημέρωση.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλημέρα, χαίρομαι Αλκίνοε που αναγνωρίζεται η περιγραφή  μου απλά μου έκανε τρομερή εντύπωση η περιγραφή σου « μικρή με πιασηματάκια, και μπουτάρες ΜιλΦ », και κάτι άλλο  o φίλος House που είναι με έχει πιάσει η νοσταλγία , λείπει η φινέτσα του.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Βρε Γιώργο μη την παρεξηγήσουν τη "φινέτσα" μας  :grin:
Την καλημέρα μου σ ολες κι όλους  :)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Όχι προ θεού γιατί να παρεξηγηθεί ο ορισμός φινέτσα = χάρη, στιλ  που αποτυπώνεται  σε κάθε σου τοποθέτηση, την μεγάλη μου καλημέρα House έχεις πολλές απουσίες τώρα τελευταία, έτσι κάνουν οι φίλοι αλλά θα έχεις τους λόγους σου.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλημέρα, χαίρομαι Αλκίνοε που αναγνωρίζεται η περιγραφή  μου απλά μου έκανε τρομερή εντύπωση η περιγραφή σου « μικρή με πιασηματάκια, και μπουτάρες ΜιλΦ », και κάτι άλλο  o φίλος House που είναι με έχει πιάσει η νοσταλγία , λείπει η φινέτσα του.

Μικρή βρε Γεώρο είπαμε, όχι και νήπιο, γύρω στα 26+...  :2funny: :2funny: :2funny:

Την Καλημέρα μου House, Χαθήκαμε .... μάλλον :sperm: κάπου εσύ  :2funny: :2funny: :2funny:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ναι κατάλαβα αλλά με άρεσε-όχι η ηλικία διότι θέλω η γυναίκα να έχει πατήσει τα 30 και πάνω-ο ορισμός μπουτάρες μιλφ, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξανακούσει τέτοια γοητευτική περιγραφή.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ναι κατάλαβα αλλά με άρεσε-όχι η ηλικία διότι θέλω η γυναίκα να έχει πατήσει τα 30 και πάνω

:thumbsup: :cool2: Έχεις γούστο στις γυναίκες ΓΙΩΡΓΟ,  B R A V O ! ! !

..ο ορισμός μπουτάρες μιλφ, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξανακούσει τέτοια γοητευτική περιγραφή.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"Αλκινόβιος" Ορισμός  :2funny: :2funny: :2funny:

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Μια επίκαιρη, ανανεωμένη ΛΙΣΤΑ των Ιδρυμάτων, αν είναι δυνατό!!!!!!! Για τους μη κατοικοεδρεύοντες στη Νύφη του Θερμαϊκού!!! Λογω αποστάσεων δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια.

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
για ριξε φως στην υποθεση που πηγες κ τι εκανες μποι :boobies:
καλησπερα αγαπητε humax!!Για την Αρτεμη ενοουσα παιχταρα μου που εγραψα προχθες....
Aν και 2 μερες τωρα ψυνομαι για μια βολτα απο Β.smile  :pipa1: :pipa2:

Τι λεει η σοφη αποψη σου?..Να παω?..Η να ξαναπερασω βολτα απο Ναο.Α. για συνεδρια με Κελυ?? :tits: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom