Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
107
Πόντοι
376

Α! ρε mr_bean όλα τα ξέρεις.... Αρχηγέ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny:

3076188_posag-w-swiatyni-artemidy-w-efezie.jpg

Πήγες στον Ναό?
Δώσε στο λαό τα φώτα σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Α! ρε mr_bean όλα τα ξέρεις.... Αρχηγέ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny:

3076188_posag-w-swiatyni-artemidy-w-efezie.jpg

Πήγες στον Ναό?
Δώσε στο λαό τα φώτα σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αγαπητέ μου , είμαι καλός χριστιανός....  :priest: όπου βρεθώ κ όπου σταθώ ...το ανάβω το κεράκι μου...!!!!  :2funny:

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
μήπως είναι η κέλλυ που ειναι τώρα στον ναό της αρτέμιδος ????  :kissass: σπεσιαλ περιποίηση  :kissass2: και τρελή κωλάρα η τύπισα...   :rockon::s&m_1:
καλημερα κυριοι ναι οντως αυτη ειναι η κελυ δουλεψε και εκει για ενα διαστημα στον Β.smille και τωρα προσφερει απλοχερα τις υπηρεσιες της :kissass: :kissass2: :zfuck: στον οπως ειπατε πλεον πριβε ναο της Αρτεμιδος.Αγαπητε mr.been σχεδον συμπασχουμε καιγω αυτης της αποψης ειμαι οπου και αν βρεθω γιουργια να χω στην τσεπη θα την αναψω την λαμπαδιτσα μου!!!<γιατι με 80 euros μονο λαμπαδα αναβεις>..καλημερα γλυκια μας Αρτεμης Κελλυ και Ιολη λοιπον!!!!
να παιρναται καλα και να μας μυοχαλαρωνεται παντα!! :knockinb:

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Επισης ενδιαφερεται κανεις για μια εκδρομουλα μασαζοπληκτων και μη....
Σε ενα πολυ φευγατο<γαματο> festival!!!...
Για παρτε ματι...Ψηνεται κανεις να πεταχτουμε μεχρι την προτευουσα??
        :new_shocked: :coffee:

Η ξεναγηση - περιοδια ειναι απο μενα....

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Υπάρχουν και τα pm...αν βέβαια η Κυνηγέτις Θεά δεχθεί την προσφορά του πιστού...  :grin:
Πού το θυμήθηκες αυτό πάλι.......
Έτσι έχεις τρελάνει τους νέους. Πάντως για καλό και για κακό ρίξε μια επεξήγηση....
άκου "κυνηγέτις".....

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Επισης ενδιαφερεται κανεις για μια εκδρομουλα μασαζοπληκτων και μη....
Σε ενα πολυ φευγατο<γαματο> festival!!!...
Για παρτε ματι...Ψηνεται κανεις να πεταχτουμε μεχρι την προτευουσα??
        :new_shocked: :coffee:

Η ξεναγηση - περιοδια ειναι απο μενα....
Α cheef  έχεις ξεφύγει εσύ, σε τρώει για καμία παντούφλα  το κορμάκι σου…

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πού το θυμήθηκες αυτό πάλι.......
Έτσι έχεις τρελάνει τους νέους. Πάντως για καλό και για κακό ρίξε μια επεξήγηση....
άκου "κυνηγέτις".....
Έτσι, έτσι...όχι μόνο μασάζ ξεροσφύρι. Και λιγη εκπαιδευτική τηλεόραση δεν βλάπτει.  :P

Κυνηγέτις = κυνηγός, ένα από τα πολλά προσωνύμια που διέθετε η Θεά Άρτεμις. Στο επόμενο μάθημα γάτε μου, να μου φέρετε εγγεγραμμένα μερικά ακόμα.  :grin: Πάντως Άρτεμις η μαλάζουσα δεν υπάρχει!  :2funny:

Να σημειώσουμε ακόμη για τη θεά:
- Παρέμεινε παρθένα, και όποιος προσπάθησε να την κουτουπώσει ή έστω να την πάρει μάτι γυμνή, τον έφαγε το μαύρο σκοτάδι.
- Τα παιρνε στο κρανίο πολύ συχνά και εύκολα, και αλλοίμονο σ' αυτούς που έπεφτε η οργή της..

ΥΓ. Άκου έχω τρελάνει τους νέους  :new_shocked: :new_shocked: . Θα τ' ακούσει και η παρθένα θεά και τη βάψαμε...

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Α cheef  έχεις ξεφύγει εσύ, σε τρώει για καμία παντούφλα  το κορμάκι σου…
ολα μια τρελλα ειναι Γιωργη μου.Παντα προσεχω και μελετω προσεκτικα τις κινησεις μου!
απλα προσπαθω να εκμεταλευομαι την καθε στιγμη που παιρναει και χανεται και πιστεψεμε
δεν γυριζει πισω...ευχομαι ουτε εγω ουτε κανενας να μην φαει τις παντουφλιες του  :s&m_1: ....

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα .

Ειχα καιρο να δω τις φιλες μου ( Ελενα-Ελιζα ) οποτε περασα να πω ενα γεια .

Παρουσες η σονια και η ελπιδα . υπαρχουν ακομα η ιλιανα και η μαρια .

Νεα εξαιρετικοτατη παρουσια η Εβελινα . Ψηλουλα με κοντο ξανθο μαλλι και πρασινα ματια . Ηλικια 30αρα . Τελικα ενεδωσα στον πειρασμο και περασα και λιγο πιο μεσα  :zfuck: . δε με χαλασε .  :rockon:

αυτα τα ολιγα . σιγια ...

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
καλησπερα και σε σενα Ric!Σαν τα χιονια!..Για δωσε κανενα στοιχειο παραπανω για την Εβελινα που σε μυοχαλαρωσε...απο ποιο μαγαζι ηρθε αυτη η μεταγραφη?Η τελειως φρεσκο???

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα και σε σενα Ric!Σαν τα χιονια!..Για δωσε κανενα στοιχειο παραπανω για την Εβελινα που σε μυοχαλαρωσε...απο ποιο μαγαζι ηρθε αυτη η μεταγραφη?Η τελειως φρεσκο???

γειααααα . :)

δεν γνωριζω την προϊστορια των κορασιδων . πιθανως να παρατηρησες οτι δεν τριγυρναω πολυ .

τεσπα οπως ειπα ειδα μια ωραια γυναικα με τα παραπανω χαρακτηριστικα , μπηκα , περασα καλα . that's all .

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
107
Πόντοι
376
...Παντα προσεχω και μελετω προσεκτικα τις κινησεις μου!
απλα προσπαθω να εκμεταλευομαι την καθε στιγμη που παιρναει και χανεται και πιστεψεμε
δεν γυριζει πισω...

Το εγχειρίδιο του ΠΟΡΝΟ-ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥ.  :2funny: :2funny: :2funny:

...ευχομαι ουτε εγω ουτε κανενας να μην φαει τις παντουφλιες του  :s&m_1: ....

Η σίγουρη κατάληξη ενός,ΠΟΡΝΟ-ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥ, που η γυναίκα του δεν συμβιβάστηκε ακόμα  :2funny: :2funny: :2funny:

Μπράβο ! ! ! Ρε φίλε cheef4 , μ΄ έφτιαξες και σήμερα.....

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
107
Πόντοι
376

Η βασική ΑΡΧΗ που πρέπει να έχει ο κάθε ΠΟΡΝΟ-ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ...  :

Γιατί, πότε δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι εμείς οι άντρες, είμαστε  ο ορισμός της λέξης 3Α.  :2funny: :2funny: :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
107
Πόντοι
376
αγαπητέ μου , είμαι καλός χριστιανός....  :priest: όπου βρεθώ κ όπου σταθώ ...το ανάβω το κεράκι μου...!!!!  :2funny:

Εσένα δεν σε φοβάμαι mr.bean , είσαι πιστός άνθρωπος Αγαπητέ μου....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
   Επίσκεψη προ μερικών ημερών στο φίλο μας τον Σάκη. Η υποδοχή όπως πάντα φιλικότατη και στο σαλόνι παρευρίσκονταν οι Μιχαέλα, Αλεξάνδρα, Σόνια και Μόνικα.
   Για τις δύο πρώτες έχω γράψει στο παρελθόν, οπότε δεν θα επαναληφθώ. Η Σόνια είναι μία λεπτή μικρούλα με κοντά κόκκινα μαλλιά, που μου φάνηκε πολύ τσαχπίνα και θα δοκιμαστεί στο προσεχές μέλλον. Αν και την πετύχαινα πρώτη φορά, από τα συμφραζόμενα νομίζω ότι δούλευε και παλιότερα στο συγκεκριμένο χώρο.
   Η Μόνικα είναι καστανή, μακρυμάλλα από Ρουμανία. Από πρόσωπο είναι λίγο αγριόφατστα, αλλά από το λαιμό ως τα νύχια είναι κορμάρα με  :tits2: για ζούληγμα!  :grin: Δεν μιλάει σχεδόν καθόλου ελληνικά, αλλά η επικοινωνία στα αγγλικά γίνεται άνετα. Μπορώ να πω ότι έφυγα ευχαριστημένος.

Επίσης σχεδίαζα μία επίσκεψη για nuru σε γνωστό μου μαγαζί στην Αθήνα όπου θα βρεθώ για επαγγελματικούς λόγους, αλλά από ότι είδα τα κενά στο πρόγραμμά μου πέφτουν σε ώρες που τα μασατζίδικα είναι κλειστά  :headbang:  :headbang:  :headbang:
Πάει η ευκαιρία! Πότε θα βάλουμε κανένα τέτοιο πρόγραμμα και στην Θεσσαλονίκη;;;  :headbang:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
ολα μια τρελλα ειναι Γιωργη μου.Παντα προσεχω και μελετω προσεκτικα τις κινησεις μου!
δεν γυριζει πισω...ευχομαι ουτε εγω ουτε κανενας να μην φαει τις παντουφλιες του  :s&m_1: ....
Σαφώς, Αδράξτε την Ημέρα.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Σε βρίσκω αρκετά  στοχευόμενο αγαπητέ Trefle-όπως πάντα εξάλλου-, οι ανοιχτοί ορίζοντες ποτέ δεν έβλαψαν κανέναν.

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Το εγχειρίδιο του ΠΟΡΝΟ-ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥ.  :2funny: :2funny: :2funny:

Η σίγουρη κατάληξη ενός,ΠΟΡΝΟ-ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥ, που η γυναίκα του δεν συμβιβάστηκε ακόμα  :2funny: :2funny: :2funny:

Μπράβο ! ! ! Ρε φίλε cheef4 , μ΄ έφτιαξες και σήμερα.....
χαιρομαι γι'αυτο!Να σαι καλα ρε Alkinos32 παντα στην διαθεση σου φιλε μου να σου φτιαχνω το κεφι...
Μου αρεσε παντως αυτη η επικεφαλιδα σου.....ΠΟΡΝΟ-ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ...Χμμμμ!!!!!.....καλη φαση!!
Ειμαι οντος ενας τετοιος...ΠΟΡΝΟΣ... :s&m_1: :s&m_1: :2funny: :2funny: :2funny:

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Την καλησπερα μου σε ολη την παρεα!!

Stories

Νέο!