ρε συ σακη τι ευχες ειναι αυτες που δινεις
το ξερεις οτι εχει γραφειο τελετων??
Ακόμα και αν είχα δεν πρέπει να δουλέψω; Πως θα επισκεφθώ μετά το μαγαζί του Σάκη;
ρε συ σακη τι ευχες ειναι αυτες που δινεις
το ξερεις οτι εχει γραφειο τελετων??
Ακόμα και αν είχα δεν πρέπει να δουλέψω; Πως θα επισκεφθώ μετά το μαγαζί του Σάκη;
παντως οχι με το εργαλειο της δουλειας,Ακόμα και αν είχα δεν πρέπει να δουλέψω; Πως θα επισκεφθώ μετά το μαγαζί του Σάκη;
Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές! Μπορεί αυτό να είναι το πρώτο μου μήνυμα αλλά διαβάζω και συμβουλεύομαι πολλούς μήνες το φόρουμ όταν είναι να κάνω επίσκεψη σε κάποιο από τα ιδρύματα. Έχω κάνει αρκετές καταθέσεις τον τελευταίο χρόνο, βέβαια η βασική μου προυπηρεσία ήταν στα μασατζίδικα/studio της πρωτεύουσας. Τελικά το πήρα απόφαση να γραφτώ και εγώ ώστε να μοιράζομαι τις απόψεις μου μαζί σας για τα ιδρύματα που επισκέπτομαι.
...
Και μια ερώτηση: η πρώτη μου επίσκεψη σε μασατζιδικο στην Θεσσαλονίκη ήταν πριν 3-4 χρόνια σε ενα διαμέρισμα κοντά στο Ράδιο Σίτυ. Νομίζω ήταν στην πρώτη παράλληλη της Όλγας στην οδό Σπάρτης. Το κατάστημα ήταν πριβέ. Ξέρει κανείς αν λειτουργεί ακόμα?
Kαι μια απάντηση...
Ο κόσμος προχωρά χωρίς μας ρωτά...
Σοβαρά τώρα...
Τα χρόνια πέρασαν, αλλά το μασαζομάγαζο που αναφέρεις υπάρχει στην ίδια διεύθυνση αλλά σε άλλο αριθμό,
άλλη πολυκατοικία .
Το δούλευε μόνη η Δήμητρα , μέχρι πριν κανένα 6μήνο.
Το κατάστημα παραμένει "πολύ" πριβέ. Αν δεν έχει το τηλέφωνο σου από την τότε επίσκεψη σου, δεν πρόκειται να σε δεχτεί.
Πολωνικό γραφείο τελετών φέρεται να έχει προκαλέσει την αντίδραση της Καθολικής εκκλησίας με την κίνηση του να διαφημιστεί με την έκδοση ημερολογίου με μοντέλα να ποζάρουν τόπλες να ποζάρουν μέσα σε φέρετρα, όπως μεταδίδει το Reuters.
Σε μια από τις τολμηρές φωτογραφίες μια εντυπωσιακή ξανθιά ποζάρει μέσα στο φέρετρο φορώντας ένα καυτό εσώρουχο κι έχοντας στο λαιμό ένα φίδι.
Όπως λέει ο ιδιοκτήτης του γραφείου κηδειών: «Θέλαμε να δείξουμε ότι ένα φέρετρο δεν είναι ένα θρησκευτικό σύμβολο, αλλά είναι ένα προϊόν. Γιατί οι άνθρωποι φοβούνται φέρετρα και δεν φοβούνται τα καλλυντικά ή τα κοσμήματα; Ο γιος μου είχε την ιδέα της δημιουργίας ημερολογίου της εταιρείας σε ένα πιο χαλαρό, πολύχρωμο, όμορφο στυλ. Η ομορφιά των κοριτσιών της Πολωνίας κοσμεί τα φέρετρα μας».
Εκπρόσωπος της Καθολικής Εκκλησίας δήλωσε ότι «ο θάνατος του ανθρώπου θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα».