Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (9 μέλη και 24 επισκέπτες)

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
ρε συ σακη τι ευχες ειναι αυτες που δινεις

το ξερεις οτι εχει γραφειο τελετων??  :headbang:

Ακόμα και αν είχα δεν πρέπει να δουλέψω; Πως θα επισκεφθώ μετά το μαγαζί του Σάκη;
  :2funny:  :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατί όχι humax, και η τελευταία τελετή μας, σήμερα, εξυχρονίζεται,
προβάλεται με μοντέλα και διαφορετικά από το αποκλειστικά πένθιμο χαρακτήρα της...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

01gennaio_thumb1.jpg

02febbraio_thumb1.jpg

03marzo_thumb1.jpg

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ακόμα και αν είχα δεν πρέπει να δουλέψω; Πως θα επισκεφθώ μετά το μαγαζί του Σάκη;
  :2funny:  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:
Πολωνικό γραφείο τελετών φέρεται να έχει προκαλέσει την αντίδραση της Καθολικής εκκλησίας με την κίνηση του να διαφημιστεί με την έκδοση ημερολογίου με μοντέλα να ποζάρουν τόπλες να ποζάρουν μέσα σε φέρετρα, όπως μεταδίδει το Reuters.

Σε μια από τις τολμηρές φωτογραφίες μια εντυπωσιακή ξανθιά ποζάρει μέσα στο φέρετρο φορώντας ένα καυτό εσώρουχο κι έχοντας στο λαιμό ένα φίδι.

Όπως λέει ο ιδιοκτήτης του γραφείου κηδειών: «Θέλαμε να δείξουμε ότι ένα φέρετρο δεν είναι ένα θρησκευτικό σύμβολο, αλλά είναι ένα προϊόν. Γιατί οι άνθρωποι φοβούνται φέρετρα και δεν φοβούνται τα καλλυντικά ή τα κοσμήματα; Ο γιος μου είχε την ιδέα της δημιουργίας ημερολογίου της εταιρείας σε ένα πιο χαλαρό, πολύχρωμο, όμορφο στυλ. Η ομορφιά των κοριτσιών της Πολωνίας κοσμεί τα φέρετρα μας».

Εκπρόσωπος της Καθολικής Εκκλησίας δήλωσε ότι «ο θάνατος του ανθρώπου θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα».

stasoumygdala

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές! Μπορεί αυτό να είναι το πρώτο μου μήνυμα αλλά διαβάζω και συμβουλεύομαι πολλούς μήνες το φόρουμ όταν είναι να κάνω επίσκεψη σε κάποιο από τα ιδρύματα. Έχω κάνει αρκετές καταθέσεις τον τελευταίο χρόνο, βέβαια η βασική μου προυπηρεσία ήταν στα μασατζίδικα/studio της πρωτεύουσας. Τελικά το πήρα απόφαση να γραφτώ και εγώ ώστε να μοιράζομαι τις απόψεις μου μαζί σας για τα ιδρύματα που επισκέπτομαι. 

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές! Μπορεί αυτό να είναι το πρώτο μου μήνυμα αλλά διαβάζω και συμβουλεύομαι πολλούς μήνες το φόρουμ όταν είναι να κάνω επίσκεψη σε κάποιο από τα ιδρύματα. Έχω κάνει αρκετές καταθέσεις τον τελευταίο χρόνο, βέβαια η βασική μου προυπηρεσία ήταν στα μασατζίδικα/studio της πρωτεύουσας. Τελικά το πήρα απόφαση να γραφτώ και εγώ ώστε να μοιράζομαι τις απόψεις μου μαζί σας για τα ιδρύματα που επισκέπτομαι. 

Καλημέρα και Καλή αρχή  :thumbsup: stasoumygdala ,
αν θες για περιέγραψε μας τις τελευταίες σου εμπειρίες- επισκέψεις  :cool2:,
να πληροφορηθούμε και εμείς...

stasoumygdala

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δεν θα είμαι τόσο αναλυτικός στις περιγραφές μου όπως πολλοί , απλά τα βασικά.
Οι τελευταίες μου επισκέψεις ήταν:
Studio body free: Νεφέλη / Νάντια / Στεφανία (η Νεφέλη πάρα πολύ καλό κατά την γνώμη μου τα δίνει όλα στο άθλημα με αρκετά καλό μασάζ / η Νάντια εξίσου πολύ καλή στο  :fuck2: το μασάζ όμως όχι και τόσο / τέλος η Στεφανία δεν πήγα full πρόγραμμα αλλά μόνο  :pipa2: στην οποία τα δίνει όλα, όσον αφορά το μασάζ όμως το παλέυει αλλά θέλει δουλειά ακόμα)
Δελφών και Συνδίκα: όπως έχουν πει πολλοί στο φόρουμ η Ζέτα δεν είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες είναι πιο αφρατούλα αλλά ντάξει παλεύεται, η άλλη που είναι όμως εκεί ΔΕΝ.
Body Center - Sakis: Στο νούμερο 1 κατά την ταπεινή μου γνώμη so far την  :s&m_2: Μελίνα  :s&m_2: ! Δεν νομιζω να χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Δυστηχώς άργησα να την ανακαλύψω!  :headbang:

Και μια ερώτηση: η πρώτη μου επίσκεψη σε μασατζιδικο στην Θεσσαλονίκη ήταν πριν 3-4 χρόνια σε ενα διαμέρισμα κοντά στο Ράδιο Σίτυ. Νομίζω ήταν στην πρώτη παράλληλη της Όλγας στην οδό Σπάρτης. Το κατάστημα ήταν πριβέ. Ξέρει κανείς αν λειτουργεί ακόμα?  

Gabriel11

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εννοεις Σπαρτης 30 ; Δημητρα - Χρυσα ; Παλιες καλες εποχες . Οχι φιλε μου , δεν λειτουργει εδω και καιρο .  Την καλημερα  μου  σ΄ολους .

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
...
Και μια ερώτηση: η πρώτη μου επίσκεψη σε μασατζιδικο στην Θεσσαλονίκη ήταν πριν 3-4 χρόνια σε ενα διαμέρισμα κοντά στο Ράδιο Σίτυ. Νομίζω ήταν στην πρώτη παράλληλη της Όλγας στην οδό Σπάρτης. Το κατάστημα ήταν πριβέ. Ξέρει κανείς αν λειτουργεί ακόμα?  

Kαι μια απάντηση...

Ο κόσμος προχωρά χωρίς  μας ρωτά... :2funny: :2funny: :2funny:
Σοβαρά τώρα...
Τα χρόνια πέρασαν, αλλά το μασαζομάγαζο που αναφέρεις υπάρχει στην ίδια διεύθυνση αλλά σε άλλο αριθμό,
άλλη πολυκατοικία  :2funny: :2funny: :2funny:.

Το δούλευε μόνη η Δήμητρα  :tits:, μέχρι πριν κανένα 6μήνο.
Το κατάστημα παραμένει "πολύ" πριβέ. Αν δεν έχει το τηλέφωνο σου από την τότε επίσκεψη σου, δεν πρόκειται να σε δεχτεί.

stasoumygdala

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Kαι μια απάντηση...

Ο κόσμος προχωρά χωρίς  μας ρωτά... :2funny: :2funny: :2funny:
Σοβαρά τώρα...
Τα χρόνια πέρασαν, αλλά το μασαζομάγαζο που αναφέρεις υπάρχει στην ίδια διεύθυνση αλλά σε άλλο αριθμό,
άλλη πολυκατοικία  :2funny: :2funny: :2funny:.

Το δούλευε μόνη η Δήμητρα  :tits:, μέχρι πριν κανένα 6μήνο.
Το κατάστημα παραμένει "πολύ" πριβέ. Αν δεν έχει το τηλέφωνο σου από την τότε επίσκεψη σου, δεν πρόκειται να σε δεχτεί.

Ευχαριστω για την απάντηση!
Το τηλέφωνο μου σίγουρα θα το έχει αν κρατάει πελατολόγιο (είχα κάνει αρκετές καταθέσεις) αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχω εγώ το δικό της!  >:(
Δεν θα αναφερθω στις επιδόσεις της στο  :fuck2: αλλά τέτοιο μασάζ δεν μου έχουν ξανακάνει σε ίδρυμα στο Ελλάντα!

Galaxys4

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα. Έκανα πρόσφατα λογαριασμό στη σελίδα αλλά γενικότερα σας παρακολουθώ απο καιρό. Θα ήθελα αν γίνεται σε pm το τηλ της Άρτεμις, ξέρω οτι έχει αλλάξει μέρος και έχω μείνει με το παλιό!

csl

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα,παλια στο μασατζιδικο στη καλαμαρια,γωνιακη πολυκατικια πριν αρκετα χρονια οταν δουλευει και μια τζενη μιλφ με μαγαλο στηθος αρκετα σκυλοφατσα,καποια μερα που ειχα ξαναπαει ειχα πετυχεια μια ξανθια δεν θυμαμαι ονομα τησ,με πολυ μεγαλο στηθος και εκανα το λαθος να μην τι δοκιμασω,θυμαται κανεισ για πια λεω,δουλευει μηπως πουθενα τωρα?

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny:
Πολωνικό γραφείο τελετών φέρεται να έχει προκαλέσει την αντίδραση της Καθολικής εκκλησίας με την κίνηση του να διαφημιστεί με την έκδοση ημερολογίου με μοντέλα να ποζάρουν τόπλες να ποζάρουν μέσα σε φέρετρα, όπως μεταδίδει το Reuters.

Σε μια από τις τολμηρές φωτογραφίες μια εντυπωσιακή ξανθιά ποζάρει μέσα στο φέρετρο φορώντας ένα καυτό εσώρουχο κι έχοντας στο λαιμό ένα φίδι.

Όπως λέει ο ιδιοκτήτης του γραφείου κηδειών: «Θέλαμε να δείξουμε ότι ένα φέρετρο δεν είναι ένα θρησκευτικό σύμβολο, αλλά είναι ένα προϊόν. Γιατί οι άνθρωποι φοβούνται φέρετρα και δεν φοβούνται τα καλλυντικά ή τα κοσμήματα; Ο γιος μου είχε την ιδέα της δημιουργίας ημερολογίου της εταιρείας σε ένα πιο χαλαρό, πολύχρωμο, όμορφο στυλ. Η ομορφιά των κοριτσιών της Πολωνίας κοσμεί τα φέρετρα μας».

Εκπρόσωπος της Καθολικής Εκκλησίας δήλωσε ότι «ο θάνατος του ανθρώπου θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα».

Αυτά δεν είναι για εμάς, ας τα βλέπουν αθτοί που έχουν τα γραφεία!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom