Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
863
Πόντοι
96
Τουναντίον η προσπάθεια 'λογοκρισίας' που επιχειρήθηκε, απέτυχε..

Κι όμως εν προκειμένω έχουμε ένα χαρακτηριστικό παραδειγμα αυτολογοκρισίας! :2funny: :2funny:
Είμαι λάτης την ενημέρωσης αλλά σε κάθε πέριπτωση σέβομαι την επιθυμία
κάθε ανθρώπου που θέλει να προστατέψει την προσωπική του ζωή και την δημόσια εικόνα του.

Δεν πειράζει όμως! Ευτυχώς που ο Αλκίνοος μιλάει και με εικόνες! :2funny: :2funny:

και ως γνωστό: μια εικόνα χίλιες λέξεις!  :thumbsup:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κι όμως εν προκειμένω έχουμε ένα χαρακτηριστικό παραδειγμα αυτολογοκρισίας! :2funny: :2funny:
Δεν πειράζει όμως! Ευτυχώς που ο Αλκίνοος μιλάει και με εικόνες! :2funny: :2funny:

και ως γνωστό: μια εικόνα χίλιες λέξεις!  :thumbsup:
Κατά συνέπεια ΚΑΙ στη σύγχρονη εποχή η επιχειρούμενη (αυτο- ή σκέτη)λογοκρισία, μάλλον  ψιλοαποτυχημένη μού φαίνεται...  :2funny:

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
ρε συ ceef4 , αδυνατισμένο το έκοψα , έχασε την φρεσκάδα της , τις μπουτάρες της...  :kissass2: αλλά ντάξει το νάζι το χει ακόμα όμως...  :cool2:
Tην καλησπερα μου σε ολους!!!η κριση αγαπητε ΒΕΕΝ η κριση....αλλες τις αδυνατιζει αλλες τις παχαινει και αλλες τις ομορφαινει... μια χαρα ειναι η κοπελια!!!ΑΣΤΕΡΙ!! :pipa1: :dancing:

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Δεν πιστεύω να είμασταν και οι 3 γύρω στις 19:00 στο ίδιο μέρος και να μην μου είπατε ούτε μια καλησπέρα?  :think:
λες??? :think: :think:
δεν πιστευω να πιναμε και καφε διπλα διπλα??  :coffee: :coffee: πες το μου κι'αυτο...να ανεβαιναμε τουλαχιστον ολοι μαζι πανω για..... :2on1: :grouphug: :thumbsup:

Mr Night

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ τους συναγωνιστές του site!

Ως τώρα δεν θέλησα να μπω στη διαδικασία του γραψίματος, έστω κι αν υπήρξαν περιπτώσεις που ήθελα να κρίνω θετικά και άλλες αρνητικά. Πρώτο post λοιπόν σήμερα! Θα δώσω 2-3 κριτικές, συνεισφέροντας κι εγώ στο να περνάμε όσο πιο καλά  :pipa2: :knockinb: :) οι συναγωνιστές στα μασατζίδικα της πόλης μας.

Μαριάννα (Κων. Καραμανλή)
Χώρος υπόδοχης ωραίος, με κέρασμα ποτού/αναψυκτικού και καλή διάθεση από την Μαριάννα. Δωμάτια με ωραίο στυλ και άνετα κρεβάτια. Υπηρεσίες πολύ καλές.
-Μαρία: Σέξι μελαχροινή, 27χρ, που ξέρει να είναι γυναίκα στο κρεβάτι. Πολύ καλό  :pipa1:
-Νίκη: Γεματούλα, ωραία κοπέλα 25χρ, πολύ καλή και δεκτική.
-Ειρήνη: 25χρ, γλυκιά και με ωραίο σώμα. Φέρεται καμιά φορά σαν παιδάκι, αλλά στην μέρα της, θα βγάλει καλό πρόγραμμα.
-Νίνα, Στέλλα: 18χρονες που δεν ξέρουν να φέρονται σαν γυναίκες στο κρεβάτι.
-Σαββίνα: Δεν είναι πλέον στο μαγαζί, αλλά έπρεπε να την αναφέρω! Σούπερ... :pipa1:

Άρτεμις (Καλαμαριά)
Χώρος υποδοχής ωραίος, με κέρασμα ποτού/αναψυκτικού και καλή διάθεση από την Άρτεμις. Δωμάτια επίσης με καλό στυλ. Κρεβάτια άνετα. Υπηρεσίες...παίζονται. Είναι και καινούργιος ο Ναός της Αρτέμιδος, έτσι; :P :P
-Κέλλυ: Ξανθιά, 30χρ, με πολύ καλό πρόγραμμα.
-Ιόλη: Γνωστή και από την Μαριάννα, μελαχροινή 35χρ, πολύ καυλιάρα.
-Θάλια: Αν θέλει η Άρτεμις να στήσει σωστό μαγαζί, καλό είναι να μην παίρνει αλλοπαρμένες σαν αυτην. Πρώην Κλειώ σε κάποιον απ' τους Βασίληδες. Περισσότερο χορεύει κοιτώντας τον εαυτό της στον καθρέφτη, παρά κάνει πρόγραμμα. Συνίσταται για άντρες υποτακτικής φύσης και δουλοπρεπείς. Υπηρεσίες προς άντρα, πολύ κακές.

Σάκης (Μαρτίου)
Δεν πάω καθόλου τους άντρες-υπεύθουνους μαγαζιών. Χώρος υποδοχής μεν ωραίος. Κρεβάτια νοσοκομειακά για ανθρώπους με αρθροιτικά.
-Αλεξάνδρα: 35 με 40 χρονών. Μπορεί να έχουν ακουστεί καλά σχόλια από τύπους προσκείμενους στον Σάκη, αλλά δεν είναι καθόλου όσο καυλιάρα λένε στο κρεβάτι.
-Στέλλα: Είναι η κολλητή της προηγούμενης. Δεν την είδα ποτέ ξανά στο site του Σάκη ούτε εδώ. Ξενέρωτη, βιαστική, με διάθεση ξεπέτας. 40χρ.
-Μιχαέλα: 29χρ, σέξι κοπέλα, με σώμα καλό και διάθεση καλή. Είναι expert στο  :pipa2: Την πηγά πολύ...

7ος Ουρανος (Δελφών)
Μακριά. Η φάση ξεκινά από 45', αλλά ξαφνικά ο χρόνος τρέχει πιο γρήγορα. Αν το έχεις, τον κρατάς στα 45', αλλά έχεις φάει ήδη μεγάλη ξενέρα και τζάμπα χρήμα. Συνίσταται για μαλάκες και θύματα.

Αλεξάνδρα (Όλγας)
Μακριά. Κρεβάτια νοσοκομειακά για ανθρώπους με αρθροιτικά. Είχε δυο σάπιες, μεγάλες σε ηλικία, υστερικές γυναίκες. Θα μπορούσα να μην αναφέρω το εν λόγω μαγαζί, αφού απ' ότι κατάλαβα από προηγούμενα posts, πρέπει να 'ναι αυτό που έγιναν οι συλλήψεις και το κλεισαν. Απλά να χουμε να λέμε...

Εβίτα
Μακριά. Έχει παράρτημα στην Ανθέων (αγγελιοφόρος) για ξεπέτες και κλέψιμο. Στο κυρίως μαγαζί της, πολύ υψηλές τιμές. Έχει κραχτεί προ πολλού, οπότε δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο.

Αυτά λοιπόν από μένα. Τα μάζεψα σε ένα post, αντί για πέντε.

Χαίρετε και πάλι!...Καλά  :pipa1: :zfuck: σε όλους!

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Mr Night πολύ καλή η ενημέρωση σου!
Μπράβο και μακάρι να ακολουθήσουμε όλοι το παράδειγμα σου!!
Καλά να περνάμε λοιπόν!!

:rockon:  :rockon:

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1

Ως τώρα δεν θέλησα να μπω στη διαδικασία του γραψίματος, έστω κι αν υπήρξαν περιπτώσεις που ήθελα να κρίνω θετικά και άλλες αρνητικά. Πρώτο post λοιπόν σήμερα! Θα δώσω 2-3 κριτικές, συνεισφέροντας κι εγώ στο να περνάμε όσο πιο καλά  :pipa2: :knockinb: :) οι συναγωνιστές στα μασατζίδικα της πόλης μας.

Χώρος υπόδοχης ωραίος, με κέρασμα ποτού/αναψυκτικού και καλή διάθεση από την Μαριάννα. Δωμάτια με ωραίο στυλ και άνετα κρεβάτια. Υπηρεσίες πολύ καλές.
-Μαρία: Σέξι μελαχροινή, 27χρ, που ξέρει να είναι γυναίκα στο κρεβάτι. Πολύ καλό  :pipa1:
-Ειρήνη: 25χρ, γλυκιά και με ωραίο σώμα. Φέρεται καμιά φορά σαν παιδάκι, αλλά στην μέρα της, θα βγάλει καλό πρόγραμμα.
-Σαββίνα: Δεν είναι πλέον στο μαγαζί, αλλά έπρεπε να την αναφέρω! Σούπερ... :pipa1:

Άρτεμις (Καλαμαριά)
Χώρος υποδοχής ωραίος, με κέρασμα ποτού/αναψυκτικού και καλή διάθεση από την Άρτεμις. Δωμάτια επίσης με καλό στυλ. Κρεβάτια άνετα. Υπηρεσίες...παίζονται. Είναι και καινούργιος ο Ναός της Αρτέμιδος, έτσι; :P :P
-Θάλια: Αν θέλει η Άρτεμις να στήσει σωστό μαγαζί, καλό είναι να μην παίρνει αλλοπαρμένες σαν αυτην. Πρώην Κλειώ σε κάποιον απ' τους Βασίληδες. Περισσότερο χορεύει κοιτώντας τον εαυτό της στον καθρέφτη, παρά κάνει πρόγραμμα. Συνίσταται για άντρες υποτακτικής φύσης και δουλοπρεπείς. Υπηρεσίες προς άντρα, πολύ κακές.

Σάκης (Μαρτίου)
Δεν πάω καθόλου τους άντρες-υπεύθουνους μαγαζιών. Χώρος υποδοχής μεν ωραίος. Κρεβάτια νοσοκομειακά για ανθρώπους με αρθροιτικά.
-Αλεξάνδρα: 35 με 40 χρονών. Μπορεί να έχουν ακουστεί καλά σχόλια από τύπους προσκείμενους στον Σάκη, αλλά δεν είναι καθόλου όσο καυλιάρα λένε στο κρεβάτι.
-Στέλλα: Είναι η κολλητή της προηγούμενης. Δεν την είδα ποτέ ξανά στο site του Σάκη ούτε εδώ. Ξενέρωτη, βιαστική, με διάθεση ξεπέτας. 40χρ.
-Μιχαέλα: 29χρ, σέξι κοπέλα, με σώμα καλό και διάθεση καλή. Είναι expert στο  :pipa2: Την πηγά πολύ...

7ος Ουρανος (Δελφών)
Μακριά. Η φάση ξεκινά από 45', αλλά ξαφνικά ο χρόνος τρέχει πιο γρήγορα. Αν το έχεις, τον κρατάς στα 45', αλλά έχεις φάει ήδη μεγάλη ξενέρα και τζάμπα χρήμα. Συνίσταται για μαλάκες και θύματα.

Αλεξάνδρα (Όλγας)
Μακριά. Κρεβάτια νοσοκομειακά για ανθρώπους με αρθροιτικά. Είχε δυο σάπιες, μεγάλες σε ηλικία, υστερικές γυναίκες. Θα μπορούσα να μην αναφέρω το εν λόγω μαγαζί, αφού απ' ότι κατάλαβα από προηγούμενα posts, πρέπει να 'ναι αυτό που έγιναν οι συλλήψεις και το κλεισαν. Απλά να χουμε να λέμε...

Εβίτα
Μακριά. Έχει παράρτημα στην Ανθέων (αγγελιοφόρος) για ξεπέτες και κλέψιμο. Στο κυρίως μαγαζί της, πολύ υψηλές τιμές. Έχει κραχτεί προ πολλού, οπότε δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο.

Χαίρετε και πάλι!...Καλά  :pipa1: :zfuck: σε όλους!
Μπράβο Mr Night, πολύ καιρό είχαμε να δούμε τόσο καλή περιγραφή!

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
τσακαλε πεσ διεθυνση μαριανασ στην καραμανλη!!thnks.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Μr night. Ολες αυτες τις εχεις παρει δηλαδη; Λες 2 3 κριτικες αλλα εγω βλεπω καμια 15 αρια. Τεσπα αν οντως τις πηρες ολες,ευγε

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μr night. Ολες αυτες τις εχεις παρει δηλαδη; Λες 2 3 κριτικες αλλα εγω βλεπω καμια 15 αρια. Τεσπα αν οντως τις πηρες ολες,ευγε
Μην αρχίσουμε πάλι τη φιλολογία: 'τις πήρε, δεν τις πήρε'...

Σημασία έχει το περιεχόμενο, όπου κατά τη γνώμη μου:
-Η παρουσίαση γίνεται με πολύ εύληπτο, περιεκτικό και ουσιώδη τρόπο.
-Συμφωνώ απολύτως στην περιγραφή όσον αφορά τα γενικά χαρακτηριστικά των μαγαζιών (ειδικά για τα τρία τελευταία της αναφοράς, η περιγραφή είναι πραγματικά για βραβείο)
-Όσον αφορά τις επιμέρους αναφορές σε κοπέλλες, πράγματι είναι αληθινές όσον αφορά τα, ας το πούμε, εμφανισιακά χαρακτηριστικά. Για τα περαιτέρω τίθεται θέμα υποκειμενικότητας...
-Να σχολιάσω μόνο το σημείο που αφορά τα κρεβάτια/μασαζοκρέβατα. Δεν θα πρεπε (κατ΄αρχήν) να θεωρείται μειονέκτημα η ύπαρξη τους.

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
187
Πόντοι
1
Το καλύτερο που διάβασα τελευταία!!!

Ο ορισμός της γυναίκας.

Γυναίκα...Το πλάσμα της μιας ώρας.

NTANTE

Mr Night

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εσύ μαιμουδάκι getyoubarbara που εστίασες στον πούτσο μου και όχι στην ενημέρωση. Δεν στον δίνω. Να σε απασχολεί η ενημέρωση. Βλακάκο.

Treflejack, για τα τρία τελευταία της αναφοράς, έχεις δώσει κι εσύ εικόνα. Ωραίος και σωστός.

Τώρα γι αυτό που λες περί κρεβατιών/μασαζοκρέβατων, το ανέφερα στατιστικά... 

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1

Ως τώρα δεν θέλησα να μπω στη διαδικασία του γραψίματος, έστω κι αν υπήρξαν περιπτώσεις που ήθελα να κρίνω θετικά και άλλες αρνητικά. Πρώτο post λοιπόν σήμερα! Θα δώσω 2-3 κριτικές, συνεισφέροντας κι εγώ στο να περνάμε όσο πιο καλά  :pipa2: :knockinb: :) οι συναγωνιστές στα μασατζίδικα της πόλης μας.

-Μαρία: Σέξι μελαχροινή, 27χρ, που ξέρει να είναι γυναίκα στο κρεβάτι. Πολύ καλό  :pipa1:

Άρτεμις (Καλαμαριά)

Σάκης (Μαρτίου)
-Μιχαέλα: 29χρ, σέξι κοπέλα, με σώμα καλό και διάθεση καλή. Είναι expert στο  :pipa2: Την πηγά πολύ...

7ος Ουρανος (Δελφών)

Αλεξάνδρα (Όλγας)

Εβίτα

Χαίρετε και πάλι!...Καλά  :pipa1: :zfuck: σε όλους!
ενας "ανθρωπος της νυχτας" οπως εσυ θα επρεπε να ξερει οτι ΄΄οποιος νυχτα περπατει λασπες και σκατα πατει΄΄οποτε αγαπητε μου μην κρινεις τα παντα τοσο αυστηρα..παντου υπαρχουν καλες και κακες επιλογες και παλι στα πλαισια της υποκειμενικοτητας...παντως ωφειλω να ομολογισω οτι η περιγραφη σου ηταν καταπλικτικη!!!  :thumbsup: Και μια φιλικη συμβουλη"μην κρινεις για να μην κριθεις"οπως και μην κατηγορεις και σχολειαζεις με κακιες μελη της παρεας....το να αποκαλεσεις μαιμουδακι τον get your barbara το θεωρω μεγαλη (χοντραδα)να μην το πω αλλιως....
Καλως ηρθες στην παρεα λοιπον..... :dancing:

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Η Άρτεμις άλλαξε μαλλον κινητό,βγαίνει τηλεφωνητής, έχω ένα που τελειώνει σε ......368. Είναι δυνατό να μου στείλετε  σε πμ το νέο αριθμό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

NIKOS2006

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη λοιπόν μετά από προτροπή συναγωνιστή που τον ευχαριστώ ιδιαίτερα και του χρωστάω πολλά στη Άρτεμη στην καλαμαριά. Κοπέλες παρούσες εκτός της Άρτεμης δύο. Κέλλυ και Θάλεια καινούρια από ότι μου είπε αν και νομίζω ότι δούλευε αλλού με άλλο όνομα. Στα ενδότερα προτιμήθηκε η Κέλλυ. Ξανθια με μεγάλο  :tits: που προσφέρεται για ισπανικό και το χρησιμοποιεί κατάλληλα. Μασαζ πολύ καλό. Το ευχαριστήθηκα. Στα του αγώνα καλή  :pipa2: βαθειά με περιποίηση της γύρω περιοχής. Μπορώ να πω ότι σίγουρα θα ξανακάνω μια επίσκεψη όποτε το επιτρέψει η δουλειά μιας και τιμήθηκαν τα χρήματα που τους άφησα. Αυτά λοιπόν από τη σημερινή μου εμπειρία.
Τώρα ζούμε για την επόμενη!!

:grin:  :grin:
ΠΩΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΑΦΗ ΜΕ ΑΡΤΕΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ;

Mr Night

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου cheef4, δεν νομίζω να βρισκόμαστε σε αυτό το site για να ακούμε παροιμίες.

Τώρα, όταν θες να δώσεις συμβουλές τύπου "μην κρίνεις για να μην κριθείς", καλό θα ήταν να δίνεις πρώτος εσύ το παράδειγμα. Να μην φάσκεις και αντιφάσκεις. Εσύ είσαι αυτός που έκρινες εμένα για το πως απάντησα σε κάποιον. Όταν εσύ δώσεις ενημέρωση και λάβεις ερωτήσεις επί προσωπικού, χειρίσου το αλλιώς, εγώ το χειρίστηκα έτσι.

Τέσπα, εδώ δεν είμαι για ανόητες διαμάχες. Έδωσα μια ενημέρωση. Καλό είναι να επικεντρωθούμε στην ενημέρωση και στο πως θα περνάμε καλύτερα.

Γεια σου λοιπόν και καλά  :fuck1:... 

Mr Night

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Και για να επιστρέψουμε τελείως στο θέμα, χωρίς διαμάχες, νομίζω καλό είναι να τελειώνουμε μαγαζιά σαν τα 4 τελευταία και να ενισχύουμε/βελτιώνουμε μαγαζιά σαν της Μαριάννας και της Άρτεμις.

Για να πιάνουν τόπο τα χρήματα μας και να απολαμβάνουμε κάθε επίσκεψη μας.  :)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Εσύ μαιμουδάκι getyoubarbara που εστίασες στον πούτσο μου και όχι στην ενημέρωση. Δεν στον δίνω. Να σε απασχολεί η ενημέρωση. Βλακάκο.

Treflejack, για τα τρία τελευταία της αναφοράς, έχεις δώσει κι εσύ εικόνα. Ωραίος και σωστός.

Τώρα γι αυτό που λες περί κρεβατιών/μασαζοκρέβατων, το ανέφερα στατιστικά...  
Βρηκατε καινουριο κολπο οι προμοτορες να μας το βουλωνετε τωρα? Και καλα "εμεις ειμαστε οι καλοι που σας δινουμε και ενημερωση" ? Μας συμβουλευεις κιολας που θα δωσουμε τα λεφτα μας  :headbang: :headbang: Με τις μπαρουφες σας. Γατακι.  :birdman: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom