Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (2 μέλη και 43 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.143
Πόντοι
2.356
Και για να επιστρέψουμε τελείως στο θέμα, χωρίς διαμάχες, νομίζω καλό είναι να τελειώνουμε μαγαζιά σαν τα 4 τελευταία και να ενισχύουμε/βελτιώνουμε μαγαζιά σαν της Μαριάννας και της Άρτεμις.

Για να πιάνουν τόπο τα χρήματα μας και να απολαμβάνουμε κάθε επίσκεψη μας.  :)
εσυ μπορεις να ενισχυεις οποια μαγαζια θελεις

αλλα το ποια θα ενισχυσουμε εμεις αυτο αστο σε μας,

εκανες πολυ καλη ενημερωση αλλα εισαι κ πολυ επιθετικος

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και για να επιστρέψουμε τελείως στο θέμα, χωρίς διαμάχες, νομίζω καλό είναι να τελειώνουμε μαγαζιά σαν τα 4 τελευταία και να ενισχύουμε/βελτιώνουμε μαγαζιά σαν της Μαριάννας και της Άρτεμις.

Για να πιάνουν τόπο τα χρήματα μας και να απολαμβάνουμε κάθε επίσκεψη μας.  :)
Όπως είδες έκανα θετικά σχόλια για το παρθενικό ποστ - αναφορά.

Θα σε υποστηρίξω και στο θέμα ευθιξίας, όσον αφορά τα σχόλια άλλων επί προσωπικού (αν κάνεις, τι κάνεις, αν μπορείς να κρίνεις, αν μπορείς να τα χώσεις σε κάποιον εφ' όσον θεωρείς ότι θίχτηκες). Εξ άλλου οι κρίσεις είναι το βασικό ζητούμενο του thread και μαζί κρίνονται και οι κρίνοντες.

Εδώ όμως έχεις ξεφύγει! Το κάλεσμα σε αγώνα εναντίον κάποιων μαγαζιών και αντίστοιχα σε υποστήριξη κάποιων άλλων (ονομαστικά), είναι ανεπίτρεπτο να γίνεται καθ' αυτόν τον τρόπο. Όσο και να έχεις σχηματισμένη άποψη, τέτοιου είδους προσκλητήρια δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτά.

Mr Night

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Θα σου απαντήσω.

Άσε το θέμα απαντήσεων-θιξίματος στην άκρη. Είναι πολύ άκυρο.

Εγώ έδωσα μια ενημέρωση. Όποιος την δέχτηκε, την δέχτηκε.

Άσε λοιπόν τους χαζούληδες να τους κλέβουν λεφτά ο νταβαζτής του 7ου ουρανού (βάζει συνέχεια αγγελίες στον αγγελιοφόρο), η Εβίτα και τα παραρτήματα της, κτλ...

Παίζει κάποιοι να πήραν το μήνυμα...

Κι όποιοι βγάζουν κόντρα για την ενημέρωση, μαγκιά τους...

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Θα σου απαντήσω.

Άσε το θέμα απαντήσεων-θιξίματος στην άκρη. Είναι πολύ άκυρο.

Εγώ έδωσα μια ενημέρωση. Όποιος την δέχτηκε, την δέχτηκε.

Άσε λοιπόν τους χαζούληδες να τους κλέβουν λεφτά ο νταβαζτής του 7ου ουρανού (βάζει συνέχεια αγγελίες στον αγγελιοφόρο), η Εβίτα και τα παραρτήματα της, κτλ...

Παίζει κάποιοι να πήραν το μήνυμα...

Κι όποιοι βγάζουν κόντρα για την ενημέρωση, μαγκιά τους...
Σύμφωνοι. Υπάρχει όμως απόσταση από αυτό, και από το να λες 'να ενισχύσουμε τα μαγαζιά της τάδε και της τάδε'. Σιγά μην οργανώσουμε και κανέναν έρανο...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλημέρα, Mr Night  καλώς  ήρθες στην παρέα και θα χαρούμε να ακούσουμε και εντυπώσεις και από άλλα κέντρα μυώ χαλάρωσης. Δεν νομίζω να μείνεις μόνο σε Μαριάννα και Άρτεμη...

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1

Για να πιάνουν τόπο τα χρήματα μας και να απολαμβάνουμε κάθε επίσκεψη μας.  :)
επαιξες και εχασες λεβεντη!απο τα πρωτα 5 post σου κατα τη γνωμη μου εχασες την μπαλα με την φορα που πηρες....και μην προσπαθεις να μαζεψεις τα ασημαζευτα και να πενεψεις τα εν λογο ιδρυματα η να δικαιολογισεις αυτα που ειπες...κανε σχολια αλλα ποτε μην κατηγορεις..ακου και κανεναν αλλο....
κατι ξερει ο ΑΡΧΗΓΟΣ οταν σου λεει μην κρινεις για να μην κριθεις...ολα μια ροδα ειναι.......δεν ξεκινησες καλα παντως...Σε αντιθεση με το πρωτο post σου....τι να πω.....ο παρορμητισμος του "νεου"...... :jerking:

ευχομαι να αλαξεις τροπο σκεψης αμεσα...

Mr Night

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ότι είπα το είπα για κάποιους λόγους treflejack. Τα λέμε σε κανα pm... :)

Ευχαρστώ για το καλωσόρισμα σου Γιώργο...Χαίρομαι που σας βρήκα...Θα πάρεις κι εσύ κανα pm!  :P

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ωραία καλό θα ήταν όμως να είσαι πιο σοφός στις απόψεις και τοποθετήσεις σου, δεν στοιχίζει τίποτα και πίστεψε με όλα εξελίσσονται  και τίποτα δεν μένει αμετάβλητο.

Mr Night

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Έχω τις δικιές μου σοφίες και τοποθετήσεις, κι έχεις τις δικιές σου σοφίες και τοτοθετήσεις.

Μην χαλιόμαστε, δεν λέει.

Θα χαρώ και να πιούμε 2 ποτήρια (στα μαγαζιά που κερνάνε...)  ;)

Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Έχω τις δικιές μου σοφίες και τοποθετήσεις, κι έχεις τις δικιές σου σοφίες και τοτοθετήσεις.

Μην χαλιόμαστε, δεν λέει.

Θα χαρώ και να πιούμε 2 ποτήρια (στα μαγαζιά που κερνάνε...)  ;)

Προφανως εννοεις τα μαγαζια που αβανταρεις και σιγουρα εχεις οφελος προσωπικο, και δεν ειναι αλλα ,οπως ολοι καταλαβαινουμε , απο τη μαριαννα και την αρτεμης.
Ευχομαι η προσπαθεια σου να φερει για σενα και τις φιλες σου το επιθυμητο αποτελεσμα.......

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1

Προφανως εννοεις τα μαγαζια που αβανταρεις και σιγουρα εχεις οφελος προσωπικο, και δεν ειναι αλλα ,οπως ολοι καταλαβαινουμε , απο τη μαριαννα και την αρτεμης.
Ευχομαι η προσπαθεια σου να φερει για σενα και τις φιλες σου το επιθυμητο αποτελεσμα.......
εδω κανεις λαθος αγαπητε οσυγκεκριμενος τυπος μονο μαγαζια δεν αβανταρει..
κακολογει και κατηγορει μονο ετσι το αντιλαμβανομαι εγω τουλαχιστον...για διαβασε λιγο καλυτερα.... :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
[flash=200,200]
http://[/flash][QUOTE="cheef4[/URL]...επίσκεψη μας.   εσυ τι δεν καταλαβαινεις?

tonymontana23

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Το Ελένη στην Κασσάνδρου 47 ειναι το παλιό Νανσυ? Ξανα άνοιξε? Αξίζει η οχι? Ευχαριστώ

Mr Night

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0

Όφελος παίρνω πάντα απ' ότι κάνω. Το θέμα είναι πως εσύ έχεις καεί πολύ από τις κριτικές μου. Μου έστειλες και pm...

Είσαι ο Σάκης ή ο νταβατζής του 7ου Ουρανού; Δεν με νοιάζει...

Προς το παρών γουστάρω κάργα Μαριάννα και Άρτεμις...Το site είναι για να λέμε τις απόψεις και τις επιλογές μας...

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Προς το παρών γουστάρω κάργα Μαριάννα και Άρτεμις...Το site είναι για να λέμε τις απόψεις και τις επιλογές μας...
Το εμπεδώσαμε.... δεν έχουμε απολύτως καμμία αμφιβολία. Φθάνει τόσο;

Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη σε Μαριάννα.

Συνάθροιση μπάζων...κάποιος στημένος είχε πει για ντριμ-τιμ....εδώ γελάμε

ήταν ένα γιουβαρλάκι με γυαλιά με φούστα από αυτές τις ανοιχτές σαν μπαλαρίνα,η Στέλλα
στο δρόμο δεν γυρίζεις καν να την κοιτάξεις...έλεος κακογουστιά

μια χοντρούλα ξανθιά  η Νίκη ή Νίνα,μάπα εντελώς
μία με γυαλιά πάλι ελληνίδα μικρή μελαχροινή μέτρια,Νίκη ή Νίνα (εναλλάξ με την ανωτέρω)...

μόνες αξιοπρεπείς η Σαβίνα και η (επίσης μέτρια) Ειρήνη

περίμενα,περίμενα να βγει καμιά καλή,τζίφος!!!!

:headbang:  :think:  :headbang:  :think:  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom