Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (4 μέλη και 34 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δώστε την Ιωάννα στο λαό

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

αααααα , η ... πριγκηπισσα Ιωαννα ειναι εκλεκτικη .  :)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Νεα εγνατια 84 , πανω απο ΜΥΘΟΣ FM

ειναι δυνατον να ειστε τοσο μεγαλοι μπουφοι?
λετε λεπτομερειες και δινετε συστασεις και διευθυνσεις για ενα μαγαζι που δε μπαινεις ουτε με τεθορακισμενο αν δεν εισαι ηδη πελατης. δηλαδη τι καταφερνετε??? να αρχισουν να πηγαινουν εκει και να χτυπανε το κουδουνι επιμονα αλλα ματαια???!!!???
μπραβο ρε....   ειστε μαγκες.... και αλτρουιστες
και εγω ρε παιδια πηδηξα προχθες μια στη μητροπολεως στο 52, 4ος οροφος πανω απο ενα οδοντιατρειο. αντε καντε ουρα να πηξηξετε και εσεις....

ειχα πει οτι δε θα ξαναποσταρω τιποτα  και το εκανα για μηνες αλλα η βλακεια μερικων ειναι εξοργιστικη.
ειστε εσεις οι ιδιοι που αν κλεισουν κανενα μαγαζι κλαψουριζετε και εξαπολυετε μυδρους για τους κακους αστυνομικους που δεν αφηνουν τα μαγαζια να δουλεψουν.το εχω ξαναπει και δε με νοιαζει αν με κραξεις εσυ η οποιοσδηποτε αλλος ομοιος σου: πριν μιλησετε, βουτηξτε τη γλωσσα σας στο (ανυπαρκτο) μυαλο σας

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
ειναι δυνατον να ειστε τοσο μεγαλοι μπουφοι?
λετε λεπτομερειες και δινετε συστασεις και διευθυνσεις για ενα μαγαζι που δε μπαινεις ουτε με τεθορακισμενο αν δεν εισαι ηδη πελατης. δηλαδη τι καταφερνετε??? να αρχισουν να πηγαινουν εκει και να χτυπανε το κουδουνι επιμονα αλλα ματαια???!!!???
μπραβο ρε....   ειστε μαγκες.... και αλτρουιστες
και εγω ρε παιδια πηδηξα προχθες μια στη μητροπολεως στο 52, 4ος οροφος πανω απο ενα οδοντιατρειο. αντε καντε ουρα να πηξηξετε και εσεις....

ειχα πει οτι δε θα ξαναποσταρω τιποτα  και το εκανα για μηνες αλλα η βλακεια μερικων ειναι εξοργιστικη.
ειστε εσεις οι ιδιοι που αν κλεισουν κανενα μαγαζι κλαψουριζετε και εξαπολυετε μυδρους για τους κακους αστυνομικους που δεν αφηνουν τα μαγαζια να δουλεψουν.το εχω ξαναπει και δε με νοιαζει αν με κραξεις εσυ η οποιοσδηποτε αλλος ομοιος σου: πριν μιλησετε, βουτηξτε τη γλωσσα σας στο (ανυπαρκτο) μυαλο σας
μηπως εχεις κατι μπερδεψει παληκαρι ??

στο κουδουνι γραφει ''STUDIO'' και πρεπει να εισαι πελατης για να μπεις ???? αν ειναι πριβε κατασταση, γιατι δεν γραφει κατι αλλο για ξεκαρφωμα ?????

Δεν εχει και πολλα στο νουμερο 84 , κουδουνι studio 6ος οροφος

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
μηπως εχεις κατι μπερδεψει παληκαρι ??

στο κουδουνι γραφει ''STUDIO'' και πρεπει να εισαι πελατης για να μπεις ???? αν ειναι πριβε κατασταση, γιατι δεν γραφει κατι αλλο για ξεκαρφωμα ?????
δεν το περιμενα απο σενα τετοιο σχολιο....  οτι κι να γραφει κατω, η πορτα δεν ανοιγει. μη μπερδευεις αθηνα με θεσσαλονικη. πραγματικα στο συγκεκριμενο χωρο πλεον δε μπαινει κανενας!και ειναι ενας χωρος του οποιου ο ιδιοκτητης εχει συλληφθει 4-5 φορες. ας με διαψευσει οποιοσδηποτε. τελος παντων. τι θελω και ασχολουμαι???
αν θελετε πηγαινετε και αν δε σας ανοιξει ο ιδιος χτυπηστε στο ραδιοφωνικο σταθμο και πειτε οτι πηγαινετε να πηδηξετε στο μπουρδελο απο πανω τους και θα σας ανοιξουν να ανεβειτε

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα σας κυριοι....επειδη εχω βαρεθει λιγακι τις κοπελες του angel, αν κ περασα πολυ καλα κ με τις 2.....μπορει καποιος να μου δωσει τηλ κ διευθυνση απο καποιο αλλο μπριτζολαδικο? περαν της βουλγαρη.....αληθεια εκει εχω καιρο να παω, παιζει τπτ καλο? α....η ευα το χει γυρισει στο πριβε το μαγαζι....η τουλαχιστον ετσι λεεει....ουτε συστημενους δεν δεχεται...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
δεν το περιμενα απο σενα τετοιο σχολιο....  οτι κι να γραφει κατω, η πορτα δεν ανοιγει. μη μπερδευεις αθηνα με θεσσαλονικη. πραγματικα στο συγκεκριμενο χωρο πλεον δε μπαινει κανενας!και ειναι ενας χωρος του οποιου ο ιδιοκτητης εχει συλληφθει 4-5 φορες. ας με διαψευσει οποιοσδηποτε. τελος παντων. τι θελω και ασχολουμαι???
αν θελετε πηγαινετε και αν δε σας ανοιξει ο ιδιος χτυπηστε στο ραδιοφωνικο σταθμο και πειτε οτι πηγαινετε να πηδηξετε στο μπουρδελο απο πανω τους και θα σας ανοιξουν να ανεβειτε
εχεις απολυτο δικιο. μπορει να τα μπερδευω (αθηνα με θεσ-κη εννοω), αλλα μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση να εχει συληφθει 4-5 φορες και να συνεχιζει να γραφει στο κουδουνι ''STUDIO''. ας γραψει καλλιτερα ''παπαγιωργης''. λιγοτερο ματι θα ''βγαζει''..

Επισκέπτης
Σιγα μην βγαζει λιγοτερο ματι.
Δεν θυμασαι παλια στα βιντεαδικα που λεγαν για την Παπαρηγα την καλη!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Σιγα μην βγαζει λιγοτερο ματι.
Δεν θυμασαι παλια στα βιντεαδικα που λεγαν για την Παπαρηγα την καλη!!!!
οχι στα βιντεάδικα ρε συ. στους ''απαράδεκτους'' ηταν αυτο..  :cheesy:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
kostasakmi ειδα ενα παλιοπτερο μην σου που ειπες για εβιτα.θες να δωσεις καμια πληροφορια σε pm για να δω τι παιζει?
ειμαι νεος σε μασαζ οποτε δωσ τε τα φωτα σας

ZEYS

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:dancing: ναι
εκανα το πρωτο βημα... :grin:  1η μου φωρα που παω σε μασατζιδικο :helpplea: :helpplea: :helpplea:και πηγα τσιμισκη...εδωσα 50 Ε για ενα μασαζακι και μονο μασαζακι  :huh: :huh: :huh:..ουτε φραπε ουτε τιποτα :uglystupid: :uglystupid:
αλλα ο το περιβαλλον τελειο..καθαρο..και η διακοσμηση πολυ καλη ....

eldonate@

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχει κανεις πληροφοριες για το μασατζιδικο στην ολγας με μποτσαρη?το τηλ σε ...060.

dddd001x

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
«λετε λεπτομερειες και δινετε συστασεις και διευθυνσεις για ενα μαγαζι που δε μπαινεις ουτε με τεθορακισμενο αν δεν εισαι ηδη πελατης. δηλαδη τι καταφερνετε??? να αρχισουν να πηγαινουν εκει και να χτυπανε το κουδουνι επιμονα αλλα ματαια???!!!???
μπραβο ρε....   ειστε μαγκες.... και αλτρουιστες»

Πραγματικά, θα θέλαμε πολύ να μπορούσαμε να κάναμε την σύσταση σε όλους τους συναγωνιστές γιατί προφανώς θα μπορούσαν να μας συστήσουν και αυτοί. Προφανώς θα θέλαμε να ήταν διαφορετική η κατάσταση. Αλλά πώς να συστήσουμε κάποιον που δεν τον ξέρουμε; Θα κάψουμε και τα μαγαζιά και τις κοπέλες αν αρχίσουμε να συστήνουμε απρόσεχτα ανθρώπους που δεν τους ξέρουμε.

«ειστε εσεις οι ιδιοι που αν κλεισουν κανενα μαγαζι κλαψουριζετε και εξαπολυετε μυδρους για τους κακους αστυνομικους που δεν αφηνουν τα μαγαζια να δουλεψουν.»

ΟΧΙ δεν εξαπολύουμε μύδρους κατά των αστυνομικών. Δεν υπάρχει κοινωνία που να μπορεί να ζήσει χωρίς αστυνομία και χωρίς κράτος δικαίου. Εξαπολύουμε μύδρους κατά ορισμένων πολιτικών που χρησιμοποιούν τους κρατικούς μηχανισμούς για μικροκομματικούς σκοπούς. (Έχουν ψήφους και οι φεμινίστριες και οι υπερσυντηρητικοί συμπολίτες μας και οι φανατικά θρησκευόμενοι).

Είναι το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο, και υπάρχει σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γής. Και όμως με το πρόσχημα της καταπολέμησης του Trafficking διώκετε η απλή εκδιδόμενη γυναίκα. Και για να μην παρεξηγούμαι ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ του Trafficking. Θέλουμε γυναίκες όχι δούλες. Αλλά όχι και να μεταφερθούμε στην Ελλάδα του 1800 ~ 1900 όπου ο κάθε συναγωνιστής και η κάθε γυναίκα που ήθελε να κάνει αυτή τη δουλιά τότε ήταν  υποχρεωμένος/υποχρεωμένη να πηγαίνει στη Τρούμπα και η ηθική εκπορεύονταν αποκλειστικά από τον παπά της ενορίας σου.

Μαγαζιά υπάρχουν αλλά αυτή η άνωθεν επιβαλλόμενη κατάσταση που δημιουργεί στεγανά στερεί τη ποικιλία. Και εγώ που έχω κάποιες προσβάσεις  δεν μπορώ τα ιδία και τα ίδια. Γι΄ αυτό και ταξιδεύω στο εξωτερικό. Αλλά και πότε θα βάλλουν μυαλό οι πολιτικοί μας. Σήμερα στα Βουλγαρικά σύνορα ήταν η στατιστική υπηρεσία και προσπαθούσε να μετρήσει πόσα χρήματα φεύγουν έξω. 

eldonate@

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η χρυσα απο εγνατια ξεκιναει απο αυριο σε ενα καινουργιο στα δικαστηρια.λεπτομεριες δεν γνωριζω.

ssakis33

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Απο οτι καταλαβα απο τα τελευταια ποσταρισματα, τα μαγαζια τα εχουν επιχειρηματιες που απλα ειχαν τα χρηματα να ανοιξουν μια τετοια επιχειρηση  :2funny: και την καταλληλη φαντασια για να τα διακοσμησουν  :2funny: και οχι επειδη εχουν τα κονε με τους καταλληλους στην αστυνομια  :idiot: ουτε ειναι οι εμφανεις συνεταιροι αυτων  :idiot:    όλε!!  :2funny: μολις μαζεψω μερικα φραγκα , θα ανοιξω και γω  :dancing: όλε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom