You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)
χθες εκανα μια αναγνωριστικη για το body free.
οντος τα στοιχεια ειναι αληθη
να διορθοσω τον εναν οροφο μειον απο αυτον που αναφερεται ποιο πισω σε ποστ συναγωνιστη.
το ζητημα ειναι εαν ειναι πριβε η οχι
και φυσικα κανεις δεν βοηθα...................
να διορθοσω τον εναν οροφο μειον απο αυτον που αναφερεται ποιο πισω σε ποστ συναγωνιστη.
και φυσικα κανεις δεν βοηθα...................
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
Λοιπόν ταλέντα , ακούστε με , επειδή μου έρχονται πολλά pm σχετικά με το body free είπαμε είναι το μόνο studio στην θεσ/νικη που εαν ζητησεις μασσαζ θα σε διώξουν Ολες εκει ειναι μονο γιαχθες εκανα μια αναγνωριστικη για το body free.
και φυσικα κανεις δεν βοηθα................
Τωρα για κονε εαν εχετε φατσα ή στυλάκι παράξενο , τι να πω ? Ισως οι τσεκαρισμένοι και γνωστοι απο εδω μεσα βοηθησουν ..
διορθωση παραθεσης..
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
Σημερινή κατάθεση στο Angel Spa πανόραμα εαν και πρωτη φορα μετα απο συστασεις συναδελφων κανενα προβλημα στο ποιος ειμαι , απο που , και τα λοιπα ? Πηρα Πένυ πολυ καλο μασσαζ και στο μισαωρο συνεχισε full μονη της και πολυ προχωρημενο . Στο τελος ρωταω τι οφειλω ? και μου λεει ασε 80 γιατι γουσταρα
Είπαμε η Πένυ είναι από τις καλύτερες μη πριβέ καταστάσεις στην σκατούπολή μας και έχει το καλό ότι αν σε συμπαθήσει περνάς ΠΟΛΥ καλά. Αν ιδίως πας πριν το μεσημέρι που λείπει η Εύα μπορεί να περάσεις σούπερ.Σημερινή κατάθεση στο Angel Spa πανόραμα εαν και πρωτη φορα μετα απο συστασεις συναδελφων κανενα προβλημα στο ποιος ειμαι , απο που , και τα λοιπα ? Πηρα Πένυ πολυ καλο μασσαζ και στο μισαωρο συνεχισε full μονη της και πολυ προχωρημενο . Στο τελος ρωταω τι οφειλω ? και μου λεει ασε 80 γιατι γουσταρα
Υ.Γ. Βρέθηκε κανείς με την Ιωάννα (πρώην angel);
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Νέκρα και σήμερα Πέτρο
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
petrosyn εχεις pm
Έτσι είναι τα πράγματα. Θα ξυπνάμε λίγο κάθε 4 μήνες, θα λέμε καμιά μαλακία και μετά ξανά στον ύπνοΝέκρα και σήμερα Πέτρο
KOSTASAKMI
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα συναγωνηστες
θα μπορουσατε να με δωσετε το τηλεφωνο απο καλιδοπουλου???
απο εκει ειχα μονο της εβιτας και αυτη εφυγε
καλησπερα
σημερα μιλησα με την εβιτα και μου ειπε οτι ειναι σε νεο χωρο στην ανδριανουπολεως πριν το νταλιπη.ξερει κανεις τιποτα?
KOSTASAKMI
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η εβιτα μου ειπε οτι εχει 4 καλα.αλλα αλλο να το λεει η ιδια και αλλο να εχει δοκιμασει καποιος απο εδω.εκεινη τη δουλεια της κανειεχεις την πηγη (εβιτα) και δεν ρωτας λεπτομερειες ?
Δώσε λεπτομέρειες (τηλ pm), να τσεκάρουμε και να σου πούμεκαλησπερα
σημερα μιλησα με την εβιτα και μου ειπε οτι ειναι σε νεο χωρο στην ανδριανουπολεως πριν το νταλιπη.ξερει κανεις τιποτα?
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
ξερεις καποιος απο βουλγαρη??? παει κανεις εκει...???θελω κατι να τον ρωτησω
για πες ασθενή μου , που πονάς ?
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
Δώσε λεπτομέρειες (τηλ pm), να τσεκάρουμε και να σου πούμε
Λοιπόν σε 1 ωριτσα θα ειμαι κεντρο που θα εισαστε να τσοντάρετε απο 30 ευρω όλοι σας και να παω για test drive στο νεο νταλίπη
Από το κέντρο θα γαμήσεις στο Νταλίπη; Είσαι θεός, ήλιος καλοκαιρινόςΛοιπόν σε 1 ωριτσα θα ειμαι κεντρο που θα εισαστε να τσοντάρετε απο 30 ευρω όλοι σας και να παω για test drive στο νεο νταλίπη