Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα τρελόπαιδα. Μετά από τον καταιγισμό μηνυμάτων στο thread την προηγούμενη εβδομάδα, βλέπω γυρίσαμε στις παλιές κακές μέρες. ΝΕΚΡΑΑΑΑΑ

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
χθες εκανα μια αναγνωριστικη για το body free.
οντος τα στοιχεια ειναι αληθη
να διορθοσω τον εναν οροφο μειον απο αυτον που αναφερεται ποιο πισω σε ποστ συναγωνιστη.

το ζητημα ειναι εαν ειναι πριβε η οχι
και φυσικα κανεις δεν βοηθα...................

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

ειναι πριβε .

αν δεν σε ξερει , δεν ανοιγει .

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
χθες εκανα μια αναγνωριστικη για το body free.
οντος τα στοιχεια ειναι αληθη
να διορθοσω τον εναν οροφο μειον απο αυτον που αναφερεται ποιο πισω σε ποστ συναγωνιστη.

το ζητημα ειναι εαν ειναι πριβε η οχι
και φυσικα κανεις δεν βοηθα................
Λοιπόν ταλέντα , ακούστε με , επειδή μου  έρχονται πολλά pm σχετικά με το body free είπαμε είναι το μόνο studio στην θεσ/νικη που εαν ζητησεις μασσαζ  :tickedoff:θα σε διώξουν  :rockon: Ολες εκει  :boobies: ειναι μονο για  :knockinb:
Τωρα για κονε εαν εχετε φατσα ή στυλάκι παράξενο  :crazy:, τι να πω ? Ισως οι τσεκαρισμένοι και γνωστοι απο εδω μεσα βοηθησουν ..

διορθωση παραθεσης..

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Σημερινή κατάθεση στο Angel Spa πανόραμα εαν και πρωτη φορα μετα απο συστασεις συναδελφων κανενα προβλημα στο ποιος ειμαι , απο που , και τα λοιπα ? Πηρα Πένυ πολυ καλο μασσαζ και στο μισαωρο συνεχισε full  :boobies: :cum:μονη της και πολυ προχωρημενο :dancing:. Στο τελος ρωταω τι οφειλω ? και μου λεει ασε 80 γιατι γουσταρα :think: :think:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
ειναι απο εχθες η ELIZA  και για πολυ λιγο . οποιος προλαβει θα ειναι τυχερος 6955 388958

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Οχι της Ελίζας είναι . ct απο ρουμανία αλλά είναι καλή  :boobies:και στο ...μασσάζ :rockon:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σημερινή κατάθεση στο Angel Spa πανόραμα εαν και πρωτη φορα μετα απο συστασεις συναδελφων κανενα προβλημα στο ποιος ειμαι , απο που , και τα λοιπα ? Πηρα Πένυ πολυ καλο μασσαζ και στο μισαωρο συνεχισε full  :boobies: :cum:μονη της και πολυ προχωρημενο :dancing:. Στο τελος ρωταω τι οφειλω ? και μου λεει ασε 80 γιατι γουσταρα :think: :think:
Είπαμε η Πένυ είναι από τις καλύτερες μη πριβέ καταστάσεις στην σκατούπολή μας και έχει το καλό ότι αν σε συμπαθήσει περνάς ΠΟΛΥ καλά. Αν ιδίως πας πριν το μεσημέρι που λείπει η Εύα μπορεί να περάσεις σούπερ.

Υ.Γ. Βρέθηκε κανείς με την Ιωάννα (πρώην angel);

KOSTASAKMI

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνηστες :dancing: :dancing:
θα μπορουσατε να με δωσετε το τηλεφωνο απο καλιδοπουλου???
απο εκει ειχα μονο της εβιτας  :boobies:  :boobies: και αυτη εφυγε

καλησπερα
σημερα μιλησα με την εβιτα και μου ειπε οτι ειναι σε νεο χωρο στην ανδριανουπολεως πριν το νταλιπη.ξερει κανεις τιποτα?

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
εχεις την πηγη (εβιτα) και δεν ρωτας λεπτομερειες ? :tickedoff:

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
ξερεις καποιος απο βουλγαρη??? παει κανεις εκει...???θελω κατι να τον ρωτησω

KOSTASAKMI

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
εχεις την πηγη (εβιτα) και δεν ρωτας λεπτομερειες ? :tickedoff:
η εβιτα μου ειπε οτι εχει 4 καλα.αλλα αλλο να το λεει η ιδια και αλλο να εχει δοκιμασει καποιος απο εδω.εκεινη τη δουλεια της κανει

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
καλησπερα
σημερα μιλησα με την εβιτα και μου ειπε οτι ειναι σε νεο χωρο στην ανδριανουπολεως πριν το νταλιπη.ξερει κανεις τιποτα?
Δώσε λεπτομέρειες (τηλ pm), να τσεκάρουμε και να σου πούμε

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Δώσε λεπτομέρειες (τηλ pm), να τσεκάρουμε και να σου πούμε

Λοιπόν σε 1 ωριτσα θα ειμαι κεντρο που θα εισαστε να τσοντάρετε απο 30 ευρω όλοι σας και να παω για test drive  :birdman: :uglystupid:στο νεο νταλίπη  :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Λοιπόν σε 1 ωριτσα θα ειμαι κεντρο που θα εισαστε να τσοντάρετε απο 30 ευρω όλοι σας και να παω για test drive  :birdman: :uglystupid:στο νεο νταλίπη  :2funny:
Από το κέντρο θα γαμήσεις στο Νταλίπη; Είσαι θεός, ήλιος καλοκαιρινός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom