P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Λοιπόν σε 1 ωριτσα θα ειμαι κεντρο που θα εισαστε να τσοντάρετε απο 30 ευρω όλοι σας και να παω για test drive στο νεο νταλίπη
Εαν σου δωσω 60,μπορω να ερθω μαζι σου;;;
Λοιπόν σε 1 ωριτσα θα ειμαι κεντρο που θα εισαστε να τσοντάρετε απο 30 ευρω όλοι σας και να παω για test drive στο νεο νταλίπη
παντου ποναω...εσυ? πηγαινεις συχνα ή υποννοεις κατι?για πες ασθενή μου , που πονάς ?
Μη κάνεις καμιά μαλακία. Πάντως για να μιλήσουμε σοβαρά, μην περιμένεις θεραπευτικό μασάζ πουθενάΉ να δοκιμάσω σήμερα την Κασσάνδρου;
Ξέρεις αν δουλεύει εκεί ακόμα η Βίκυ; Αυτή που υποτίθεται είναι Ταυλανδέζα;μονο βασ.γεωργιου πανω απο seven κατερινα
Ξέρεις αν δουλεύει εκεί ακόμα η Βίκυ; Αυτή που υποτίθεται είναι Ταυλανδέζα;
Λοιπόν μάγκες μου δύσκολη μέρα η χθεσινή καθώς τελευταία εργάσιμη με λογαριασμούς απλήρωτους και τα σχετικά και εκεί που έβγαινα από ένα πελάτη στην κωνσταντινουπόλεως τσάκ ανεβαίνω εγνατίας 84 στην γνωστή γωνία. Βρε δεν μπαίνης να ξαποστάσεις λίγο μπας και αλλάξει η γκαντεμιά σου μονολογώ και νά μαι στον 6ο . Γύρω στις 15,30 ήταν 3 τεμάχια . Ο νικολά συστήνει τα 2 νέα γιατί την 3η την ήξερα από παλιά οπότε στην αδυναμία μου να επιλέξω ένα από τα δύο καινούρια , δεν γαμείς λέω τα παίρνω και τα δυο. Λεπόν
μετά από το κλασικό ντουζάκι έρχονται μέσα και αρχίζουν να γδύνονται αργά και νωχελικά δεξιά μου και αριστερά μου ενώ είμαι ανάσκελος στον πάγκο εργασίας . Αιντε κορίτσια βάλτε τα δυνατά σας να σηκώσουμε τον δείκτη....Αρχίζουν εργασία τα μωρά αλλά καΘΕ φορά που τις πίεζα να ακουμπήσει η μία την άλλη είτε σε γλωσσόφιλο είτε σε χούφτωμα αυτές τραβιόταν και εργαζόταν η μια κάθε φορά , οπότε τα παίρνω και τις βάζω να καθήσουν πάνω στον πάγκο διπλα διπλα και τις πινελώνω μια την μια μια την αλλη . Εκει κα΄τι εγινε μουσκεψαν και τα δυο και αρχισαν να χουφτωνει η μια την αλλη να ρουφανε τα βυζομπαλα τους , γλωσσοφιλα και η μικρή να γλειφει το νακι της αλλης . Προχωρησε το παιχνίδι και παρακατω με φιναλε στα προσωπα των δυο και ρουφαει η μια την αλλη αγκαλιτσα. Εκει εγινε το μπαμ . Ξερεις μου λεει η μια , αυτο που εκανες σημερα μαζι μας ήταν κάτι που δεν το φανταζομασταν ποτέ . Ν
Ρε συ φιλαράκι είχα πάει τις προάλλες στο body relax ,αλλά βρίσκεται Ν.Εγνατία 81 και μου είπαν οτι έχει μόνο μασάζ.Μπήκα κ εγώ για να διαπιστώσω.Κ όντωσ είχε μόνο μασάζ.καλό το μασάζ αλλα προγραμματάκι δεν έπαιζε τίποτα.Ξενέρωτα πράγματα.Κεντρα Μυοχαλαρωσης στην Θεσσαλονικη :
1. Angel Spa : Σμυρνης 56 - 58 , Κρηνη
Angel Spa : B Παροδος Φιλελληνων 50 , Πανοραμα
2. Antistress Center : Παντελη Χορν , απέναντι από Eurobank ( aka Βουλγαρη )
3. Βασ. Γεωργιου 6 : ( aka πανω από αντιπροσωπεια Ford )
4. Βασ. Ολγας 69 : ( aka πανω από Seven )
ρε συ φιλαράκι το Body relax einai Εγνατία 81 .αφου είχα πάει κ δεν έχει τίποτα.μόνο μασάζ.ξενέρωτα πράγματα
5. Body Relax : Εγνατίας 136
6. Golden Spa : Βασ. Ολγας 126
7. Ιωνος Δραγουμη 42
8. Resort : Βας. Ολγας 44 ( aka Καλιδοπουλου )
Resort : Πλατεια Δημοκρατιας 4 ( aka Πλ. Δημοκρατιας )
( v 1.4 )
Ρε συ φιλαράκι είχα πάει τις προάλλες στο body relax ,αλλά βρίσκεται Ν.Εγνατία 81 και μου είπαν οτι έχει μόνο μασάζ.Μπήκα κ εγώ για να διαπιστώσω.Κ όντωσ είχε μόνο μασάζ.καλό το μασάζ αλλα προγραμματάκι δεν έπαιζε τίποτα.Ξενέρωτα πράγματα.