KOSTASAKMI
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
λοιπον παιδια εκανα επισκεψη στην εβιτα.εχει την ιδια ομαδα που ειχε καλιδοπουλο.ο χωρος ωραιος.οπως καταλαβαινετε για τα pm που στελνετε δεν μπορω να δωσω τηλ
Θα'πρεπε να το δίνεις όμως με pm. Και γω το έχω κάνει κανα δυο φορές αυτό (δεν έδωσα τηλ) και το μετάνιωσα. Ας φριντίσουν οι μαγαζάτορες να κάνουν το ξεσκαρτάρισμα της πελατείας τους.οπως καταλαβαινετε για τα pm που στελνετε δεν μπορω να δωσω τηλ
Τι ψαχνεις να βρεις στην εβιτα?Ιδια προσωπα ιδια συμπεριφορα το μονο που αλλαζει ειναι ο χωρος που οφειλω να ομολογησω ειναι αρκετα καλος.παιδια ειχα ξαναρωτησει κ παλιοτερα για pm για εβιτα αλλα οχι για ηλ.κ ακουσα βλακεια.ρε φιλε δε θελω να μου δωσεις κιν αν το εχεις κιολας κ δεν με ενδιαφερει αν το εχεις,να μου πεις που ειναι θελω να παω γιατι εχω ακουσει καλα λογια.ελεος πια με αυτη τη μυστικοπαθεια.εγω δηλαδη γιατι σε pm λεω σε ολους οτι ξερω αν μου το ζατησουν?το sait γιατι εγινε?για να μας δειχνει ο καθενας τα κονε του?τεσπα,δεν ασχολουμαι,οποιος θελει να δωσει ενα χερακι βοηθεις τον ευχαριστω.απλα πειτε μου που ειναι καλα να παω κ να εχει προγραμμα με τουλαχιστον λιγο φραπογαλο.αυτα
Ιωάννα και τα μυαλά στα κάγκελα. Δώστε την στο λαόκοριτσια που τιμουν τα λεφτα που περνουν.Και αυτο δεν ξερω που μπορουμε να το βρουμε.
Φίλε μου η Ιωάννα μας τελείωσε. Εγκατέλειψε το σπορΦΙΛΟΣ ΔΩΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΩΦΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΜΕ ΠΜ
THANK YOU
Εδώ είμαι ΠέτροΚαλημέρα και καλή εβδομάδα. Για αυτή που δούλευε στο Angel. Άντε να δούμε πότε θα συμπέσουμε ,να αμπελοφιλοσοφήσουμε.
Που χάθηκες ρε φίλε; Ήσουν πνιγμένος (σε βυζόμπαλα;)Εδώ είμαι Πέτρο
Εντάξει δεν είναι και να χορεύεις γυμνός στους δρόμους, είναι απλά καλήΚάτι τέτοιο
Πήρα Πένυ το Σάββατο, δεν ξετρελάθηκα κιόλας
Μέτρια σε εμφάνιση και service καλούτσικοΕντάξει δεν είναι και να χορεύεις γυμνός στους δρόμους, είναι απλά καλή
Στο service θα της δώσω αρκετούς πόντους.Μέτρια σε εμφάνιση και service καλούτσικο
Look mom no hands?Στο service θα της δώσω αρκετούς πόντους.
Look mom no hands?