Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)

KOSTASAKMI

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον παιδια εκανα επισκεψη στην εβιτα.εχει την ιδια ομαδα που ειχε καλιδοπουλο.ο χωρος ωραιος.οπως καταλαβαινετε για τα pm που στελνετε δεν μπορω να δωσω τηλ

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
οπως καταλαβαινετε για τα pm που στελνετε δεν μπορω να δωσω τηλ
Θα'πρεπε να το δίνεις όμως με pm. Και γω το έχω κάνει κανα δυο φορές αυτό (δεν έδωσα τηλ) και το μετάνιωσα. Ας φριντίσουν οι μαγαζάτορες να κάνουν το ξεσκαρτάρισμα της πελατείας τους.

giorgos.b

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
θα ερθω θεσσαλονικη σε λιγες μερες.

ας μου πει καποιος παρακαλω κατι καλο στο κεντρο -κοντα στην αριστοτελους-
και να με συμπαθατε,ειδα τον καταλογο αλλα με το google earth-δεν βγαζω πολυ ακρη.

κατι με φουλ προγραμμα-η τουλαχιστον φραπε- στο κεντρο.
δεκτο και πμ

σας ευχαριστω εκ των προτερων.

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
καλησπερα ξανα. ας τα ξαναγραψω με μικρα αυτη τη φορα. ξαναπηγα σ' αυτο στην ολγας και ξαναπηρα την κοπελα που μου ειχε πει να ερθω την επομενη φορα μα προφιλακτικο και οντως το κοριτσι κρατισε την υποσχεση της και το επεξε κανονικα το κλαρινο. της εκανα βεβεα κουβεντα και για φουλ αλλα μου ειπε οτι δεν κανει τετοια πραγματα!!!!!!!!! οπως δλδ μου ειχε πει και οταν της ειπα για το κλαρινο. δεν ξερω τι να κανω? να επιμινω? η να παρω και καμια αλλη για δοκιμη?

giorgos.b

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρωτησα αλλα απαντηση δεν πηρα...

με το δικιο σας κιολας. αλλη μια φορα. σας παρακαλω απαντηστε, εχω διαβασει αλλα ΔΕΝ ξερω πολλα απο θεσσαλονικη.

μαγαζια με φουλ προγραμμα ΣΤΟ Κεντρο ποια ειναι? διαβαζω οδους, και ποσο μαλλον ψευδωνυμα και δεν βγαζω ακρη...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παιδια ειχα ξαναρωτησει κ παλιοτερα για pm για εβιτα αλλα οχι για ηλ.κ ακουσα βλακεια.ρε φιλε δε θελω να μου δωσεις κιν αν το εχεις κιολας κ δεν με ενδιαφερει αν το εχεις,να μου πεις που ειναι θελω να παω γιατι εχω ακουσει καλα λογια.ελεος πια με αυτη τη μυστικοπαθεια.εγω δηλαδη γιατι σε pm λεω σε ολους οτι ξερω αν μου το ζατησουν?το sait γιατι εγινε?για να μας δειχνει ο καθενας τα κονε του?τεσπα,δεν ασχολουμαι,οποιος θελει να δωσει ενα χερακι βοηθεις τον ευχαριστω.απλα πειτε μου που ειναι καλα να παω κ να εχει προγραμμα με τουλαχιστον λιγο φραπογαλο.αυτα

petros71

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
παιδια ειχα ξαναρωτησει κ παλιοτερα για pm για εβιτα αλλα οχι για ηλ.κ ακουσα βλακεια.ρε φιλε δε θελω να μου δωσεις κιν αν το εχεις κιολας κ δεν με ενδιαφερει αν το εχεις,να μου πεις που ειναι θελω να παω γιατι εχω ακουσει καλα λογια.ελεος πια με αυτη τη μυστικοπαθεια.εγω δηλαδη γιατι σε pm λεω σε ολους οτι ξερω αν μου το ζατησουν?το sait γιατι εγινε?για να μας δειχνει ο καθενας τα κονε του?τεσπα,δεν ασχολουμαι,οποιος θελει να δωσει ενα χερακι βοηθεις τον ευχαριστω.απλα πειτε μου που ειναι καλα να παω κ να εχει προγραμμα με τουλαχιστον λιγο φραπογαλο.αυτα
Τι ψαχνεις να βρεις στην εβιτα?Ιδια προσωπα ιδια συμπεριφορα το μονο που αλλαζει ειναι ο χωρος που οφειλω να ομολογησω ειναι αρκετα καλος.
Αυτο που χρειαζομαστε ειναι ανανεωση ,καινουργια κοριτσια που τιμουν τα λεφτα που περνουν.Και αυτο δεν ξερω που μπορουμε να το βρουμε.

petros71

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Τι ψαχνεις να βρεις στην εβιτα?Ιδια προσωπα ιδια συμπεριφορα το μονο που αλλαζει ειναι ο χωρος που οφειλω να ομολογησω ειναι αρκετα καλος.
Αυτο που χρειαζομαστε ειναι ανανεωση ,καινουργια κοριτσια που τιμουν τα λεφτα που περνουν.Και αυτο δεν ξερω που μπορουμε να το βρουμε.

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Κάτι τέτοιο
Πήρα Πένυ το Σάββατο, δεν ξετρελάθηκα κιόλας

petrosyn

Ενεργό Μέλος