Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Και αρκετά χρήματα για μια γυναίκα που αν την έπαιρνες από κάποιο bar θα σου στοίχιζε το ένα τρίτο των χρημάτων.Φιλότιμη δε λέω αν και προσποιήθηκε ότι έχυσε κιόλας αλλά...ίσως από τα σχόλια περίμενα κάτι παραπάνω σε εμφάνιση κυρίως

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και αρκετά χρήματα για μια γυναίκα που αν την έπαιρνες από κάποιο bar θα σου στοίχιζε το ένα τρίτο των χρημάτων.Φιλότιμη δε λέω αν και προσποιήθηκε ότι έχυσε κιόλας αλλά...ίσως από τα σχόλια περίμενα κάτι παραπάνω σε εμφάνιση κυρίως
Λυπάμαι αν σε παρέσειρα γιτί έχω γράψει καλά σχόλια για τις υπηρεσίες της

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Τελικά δεν μου έχεις πει. Για ποιά δίνεις ρέστα; Μην μου πεις prive
Ιωάννα από καλιδοπούλου για εμφάνιση αν και δεν έχει πάντα καλό σερβις-με τις μέρες της- και Λία που χωρίς να είναι το super μουνί είναι πολύ φιλική και αφήνεται να το χαρεί,τη βγάζει όμορφα την πουτανιά όχι επαγγελματικά ή επιθετικά-Θέμα χαρακτήρα μάλλον

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Λυπάμαι αν σε παρέσειρα γιτί έχω γράψει καλά σχόλια για τις υπηρεσίες της
όχι καμία σχέση,ήθελα και πήγα δεν παρασύρθηκα,πιο πολύ με χάλασε η εμφάνιση κι όχι το σέρβις που ήταν αρκετά καλό

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το ιδανικό κατάστημα

Συνημμένα

• Eleos!!!.jpg
    Eleos!!!.jpg
    119,9 KB · Εμφανίσεις: 20

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Το ιδανικό κατάστημα
Kαταλήγω ότι δεν είναι θέμα αν υπάρχουν γυναίκες στη Θεσσαλονίκη για...-ΥΠΑΡΧΟΥΝ και πολλές μάλιστα-απλά τα λεφτά δε μας φτάνουν,όλα τ άλλα είναι άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε συ στη Μαρτίου πήγαινες;

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Το ιδανικό κατάστημα
Αυτό πρέπει να είναι από διαγωνισμό Elite Models ή κάτι τέτοιο οπότε την ίδια δουλειά με τις δικές μας εδώ θα κάνουν κάποια στιγμή απλά θα κοστίζουν ακριβότερα-κατά πολύ

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αν δεν πήγαινες μάλλον δεν μπορείς να βοηθήσεις. Ψάχνω μια κοπέλα από εκεί

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Είχα ανοίξει και Thread γι'αυτήν στο παρελθόν και έφαγα κράξιμο, αλλά στην παπάρα μου. Ο λόγος για την Φωτεινή που δούλευε στην Μαρτίου, τρελοπαοκτσού, τίποτα ιδιαίτερο από εμφάνιση αλλά μου έκανε κλίκ και γούσταρα πολύ. Κάποια στιγμή έφυγε, υποτίθεται για να πάει σε ΤΕΙ στην Καβάλα. Έκλεισε μετά το μαγαζί και πάπαλα. Μου είπε κάποια στιγμή ο thesspunter ότι δουλεύει πάνω από το seven, αλλά παπάρια.

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Δεν είμαι αντικειμενικός-γούστα είναι αυτά-απλά προσπαθώ να είμαι λεπτομερής ώστε αν διβάσει κάποιος να καταλάβει γιατί μου άρεσε ή δε μου άρεσε και να αποφασίσει μόνος του αν πρέπει να πάει

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν είμαι αντικειμενικός-γούστα είναι αυτά-απλά προσπαθώ να είμαι λεπτομερής ώστε αν διβάσει κάποιος να καταλάβει γιατί μου άρεσε ή δε μου άρεσε και να αποφασίσει μόνος του αν πρέπει να πάει
Δεν υπάρχει περίπτωση να καλυφθείς από τα λεγόμενα κάποιου άλλου. Αν δεν δοκιμάσεις μόνος σου δεν βγάζεις άκρη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom