Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αααα χαχαχα Αιγυπτια η Αιγυφτια;;;; τοτε εγω ειμαι απο πορτογαλια,οι Αιγυπτιες ειναι μουναρες οχι σαν αυτο το μαυροτσουκαλο,Βουλγαρα ειναι η Μαγκυ παιδες
Εχει δικιο ο Βαλλεντινο,Νατουραλιζε Βουλγαρα ηταν η τυπισα...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Πρωτη-πρωτη η φολα στην Κασανδρου που ηταν σκετη κοροιδια.Δευτερη χαλια περιπτωση προσωπικα θεωρω την Εγνατια.

Κασσάνδρου; Στο κέντρο; Στη γειτονιά μου έχει μασάζ και δεν το ξέρω;;; Μπορείς να μου στείλεις πληροφορίες plz?

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
και μου αρεσει που σχολιασε πως σε χωρο σαν αυτο δεν εχω ξαναπαει και πως θα βρω αυτο που ψαχνω εκει μεσα...
επεσε μεσα,ακριβως...βρηκε τα γουστα μου...ρε τι τραβαμε για λιγη ωρα χαρας...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Κασσάνδρου; Στο κέντρο; Στη γειτονιά μου έχει μασάζ και δεν το ξέρω;;; Μπορείς να μου στείλεις πληροφορίες plz?
:uglystupid: :uglystupid: δωσε τα λεφτα σε ενα φτωχο πιστεψε με θα το ευχαριστηθεις πιο πολυ θα εχεις κανει κ μια καλη πραξη

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
κασανδρου?????μακρια!μην κανεις καμια μαλακια!!!
μια χοντρουλα στην υποδοχη(αλλο ενα φοιτητικο δωματιο) και μια θεοχοντρη στο μασαζ...και ενω βιαζομουν να την κανω,πεταει την ατακα ''και 20 ευρω για να δεις το στηθος μου"
αλλαξα babylino Και την εκανα!
οποτε , μακρια!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Αν και δεν θα'θελες(σε προειδοποιω)σου τις στελνω με pm
:uglystupid: :uglystupid: δωσε τα λεφτα σε ενα φτωχο πιστεψε με θα το ευχαριστηθεις πιο πολυ θα εχεις κανει κ μια καλη πραξη
κασανδρου?????μακρια!μην κανεις καμια μαλακια!!!
μια χοντρουλα στην υποδοχη(αλλο ενα φοιτητικο δωματιο) και μια θεοχοντρη στο μασαζ...και ενω βιαζομουν να την κανω,πεταει την ατακα ''και 20 ευρω για να δεις το στηθος μου"
αλλαξα babylino Και την εκανα!
οποτε , μακρια!

Καλά παιδιά... μια επίσκεψη δεν χάθηκε να δούμε! Μπορεί να αλλάξαν τα πράγματα (λέω εγώ!)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
εσυ πρεπει να εχεις πολυ χαρτι δεν εξηγειτε αλλιως,θα μας δωσεις μια με τα λεφτα σου θα μας σκοτωσεις  :2funny: λες να ηρθαν τα πανω κατω εκει μεσα;

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
εσυ πρεπει να εχεις πολυ χαρτι δεν εξηγειτε αλλιως,θα μας δωσεις μια με τα λεφτα σου θα μας σκοτωσεις  :2funny: λες να ηρθαν τα πανω κατω εκει μεσα;

Πολύ χαρτί δεν έχω... ακόμα!!! Απλά το τοποθετώ σωστά...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Δεν είπα ότι αναγκαστικά θα δώσω... απλά θα κάνω μια επιτόπια έρευνα! Οι δοκιμές γίνονται όταν αξίζει κάτι να δοκιμαστεί... αν δεν αξίζει δεν δοκιμάζω... μην πάθω και καμμιά δηλητηρίαση! ;-)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Στούντιο το 'χω... Χθες ήμουνα. Κάτι διαφορετικό ψάχνω...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εκει ειναι που σου δινουν τον δεκαλογο του σωστου πελατη να διαβασεις πριν μπεις στο δωματιο,κι εγω νομιζα πως ηταν το μενου...

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Λοιπόν μάγκες μου δύσκολη μέρα η χθεσινή καθώς τελευταία εργάσιμη με λογαριασμούς απλήρωτους και τα σχετικά και εκεί που έβγαινα από ένα πελάτη στην κωνσταντινουπόλεως τσάκ ανεβαίνω εγνατίας 84 στην γνωστή γωνία. Βρε δεν μπαίνης να ξαποστάσεις λίγο μπας και αλλάξει η γκαντεμιά σου μονολογώ και νά μαι στον 6ο . Γύρω στις 15,30 ήταν 3 τεμάχια . Ο νικολά συστήνει τα 2 νέα γιατί την 3η την ήξερα από παλιά οπότε στην αδυναμία μου να επιλέξω ένα από τα δύο καινούρια , δεν γαμείς λέω τα παίρνω και τα δυο. Λεπόν
μετά από το κλασικό ντουζάκι έρχονται μέσα και αρχίζουν να γδύνονται αργά και νωχελικά δεξιά μου και αριστερά μου ενώ είμαι ανάσκελος στον πάγκο εργασίας . Αιντε κορίτσια βάλτε τα δυνατά σας να σηκώσουμε τον δείκτη....Αρχίζουν εργασία τα μωρά αλλά καΘΕ φορά που τις πίεζα να ακουμπήσει η μία την άλλη είτε σε γλωσσόφιλο είτε σε χούφτωμα αυτές τραβιόταν και εργαζόταν η μια κάθε φορά , οπότε τα παίρνω και τις βάζω να καθήσουν πάνω στον πάγκο διπλα διπλα και τις πινελώνω μια την μια μια την αλλη . Εκει κα΄τι εγινε μουσκεψαν και τα δυο και αρχισαν να χουφτωνει η μια την αλλη να ρουφανε τα βυζομπαλα τους , γλωσσοφιλα και η μικρή να γλειφει το νακι της αλλης . Προχωρησε το παιχνίδι και παρακατω με φιναλε στα προσωπα των δυο και ρουφαει η μια την αλλη αγκαλιτσα. Εκει εγινε το μπαμ . Ξερεις μου λεει η μια , αυτο που εκανες σημερα μαζι μας ήταν κάτι που δεν το φανταζομασταν ποτέ . Ν

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
(συνέχεια από πριν )
Ναι καλά , γιατι είστε πολύ παρθένες ? :2funny: Και μου απαντάνε δεν είναι αυτό . αλλά είμαστε αδελφές  :birdman:και ποτέ δεν εχουμε κάνει λεσβιακό ... :booty: .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom