Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Να κάνω μια πρόταση; Αν κάποιος έχει τηλέφωνα από στούντιο μασάζ τα οποία δεν είναι γραμμένα ή είναι γραμμένα λάθος, ξέρει ποιες κοπέλες δουλεύουν μέσα και τι τιμές και υπηρεσίες παίζουν μέσα να τα στείλει για να κάνω μια πιο αναλυτική και ανανεωμένη λίστα γιατί η άλλη είναι πια πολύ πίσω για να την βλέπουν όλοι...

Ή αν όχι σε μένα να την στείλουν σ' έναν moderator ή στον Admin!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Να κάνω μια πρόταση; Αν κάποιος έχει τηλέφωνα από στούντιο μασάζ τα οποία δεν είναι γραμμένα ή είναι γραμμένα λάθος, ξέρει ποιες κοπέλες δουλεύουν μέσα και τι τιμές και υπηρεσίες παίζουν μέσα να τα στείλει για να κάνω μια πιο αναλυτική και ανανεωμένη λίστα γιατί η άλλη είναι πια πολύ πίσω για να την βλέπουν όλοι...

Ή αν όχι σε μένα να την στείλουν σ' έναν moderator ή στον Admin!
Πως θα γίνει αυτό εφ'όσον απαγορεύεται η δημοσίευση τηλεφώνων;

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Τα τηλέφωνα δεν θα μπουν όλα. Αυτός που θα φτιάξει τη λίστα θα τα έχει και αν θέλει μπορεί να δίνει σε κάποιον με pm... στη λίστα θα φαίνονται τα τελυεταία 3, ας πούμε, ψηφία!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Νομίζω είναι καλύτερα όποιος θέλει να ζητάει κάτι συγκεκριμένα. Είναι πιο εύκολο

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Το είπα επειδή πολλοί ζητάνε τηλέφωνα από στούντιο τα οποία υπάρχουν στην σελίδα 83, αν θυμάμαι καλά... και είναι λίγο "μανίκι" πλέον να πας εκεί... φτάσαμε και στην σελίδα 170!

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κεντρα Μυοχαλαρωσης στην Θεσσαλονικη :

1. Angel Spa : Σμυρνης 56 - 58 , Κρηνη
    Angel Spa : B Παροδος Φιλελληνων 50 , Πανοραμα 

2. Antistress Center : Παντελη Χορν , απέναντι από Eurobank ( aka Βουλγαρη )

3. Βασ. Γεωργιου 6 : ( aka πανω από αντιπροσωπεια Ford )

4. Βασ. Ολγας 69 : ( aka πανω από Seven )

5. Body Relax : Εγνατίας 136

6. Golden Spa : Βασ. Ολγας 126

7. Ιωνος Δραγουμη 42

8. Resort : Βας. Ολγας 44 ( aka Καλιδοπουλου )
    Resort : Πλατεια Δημοκρατιας 4  ( aka Πλ. Δημοκρατιας )

( v 1.4 )

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εφτασεεεεεεεε !

Μονο μην ζητατε τηλεφωνα .  :)

Αν υπαρχει κανα λαθακι/παραληψη το διορθωνουμε .

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Να βαλουμε και τα καινουργια ή θα διαμαρτυρηθουν οι κυριες που τα εχουν ?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Ε... νομίζω ότι και τα καινούργια θα ήταν καλή προσθήκη!

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
αυτο το μποντι ριλαξ ειναι κοντα μου τι παιζει αξιζει το κοπο να παω

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Περι κριτικων ...

Καταρχην θεωρω οτι ολες οι κριτικες ειναι ανυστεροβουλες , μεχρι ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ του εναντιου .

Γιατι να θεωρειται μια θετικη κριτικη "στημενη" και μια αρνητικη "αντικειμενικη" ? Για μενα ολοι εδω απλα λενε την γνωμη τους . Και απο κει και περα επισερχεται και το γουστο του καθενος .

Γιαυτο καλο θα ηταν να μην μπουμε στην διαδικασια να κριτικαρουμε τις κριτικες , γιατι δεν θα βγαλουμε συμπερασμα .

Ας τις εχουμε υποψη , αλλα ο τελικος κριτης ειμαστε εμεις και μονο εμεις .

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Εγω παντως με την πενυ περασα μια χαρα .

Θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο προσεκτικη με την προσωπικη της υγειηνη , αλλα μπορει να ετυχε και η μερα .

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εγω παντως με την πενυ περασα μια χαρα .

Θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο προσεκτικη με την προσωπικη της υγειηνη , αλλα μπορει να ετυχε και η μερα .

Τωρα σε καταλαβα φιλε Ric τι ενοουσες, μπορει οντως να ηταν ατυχη στιγμη! Κατα τα αλλα συμφωνω, δεν ειναι απαραιτητο να θεωρουμε δεδομενο οτι καποια κοπελα που αρεσε σε μενα π.χ. να αρεσει υποχρεωτικα και σε καποιον αλλο, σαφως και ειναι ενα καλο σημαδι η ομορφη καλοδιαθετη και ευχαριστη στο χωρο κοπελα - και καλα κανουμε να ενημερωνουμε αλληλους - αλλα ολοι εχουμε τις καλες και κακες στιγμες μας, οπως και καποιες φορες παιζει καποιο ρολο και η χημεια αν ταιριαζει και των δυο, βεβαια θα μου πειτε χημεια ξεχημεια τα λεφτα τα παιρνουν στο τελος, αλλα επειδη παλι εχουμε να κανουμε με ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, μπορουμε να δωσουμε καποιο ελλαφρυντικο σε μια κοπελα που μια συγκεκριμενη φορα δεν ειναι στα πανω της.

Ταπεινη μου γνωμη παντα.....

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Και να μην ζηταμε πραγματα που δεν γινονται . Γραφτηκε πχ οτι η πενυ δεν ειχε συναισθημα . Τι συναισθημα ? Πουτανα ειναι η κοπελα !

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Και να μην ζηταμε πραγματα που δεν γινονται . Γραφτηκε πχ οτι η πενυ δεν ειχε συναισθημα . Τι συναισθημα ? Πουτανα ειναι η κοπελα !

Μερικες φορες μας κακομαθαινουν καποιες κοπελες με περισσοτερη περιποιηση και οταν ειναι πιο διαχυτικες, αλλα καλα θα κανουμε να μην ξεχναμε οτι ειναι μερος του "κολπου" και ποια η θεση μας και η σχεση μας με τα κοριτσια, δε θα παντρευτουμε κιολας!!!! :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom