Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ειναι η πρωτη φορα που γραφω,παροτι εδω και αρκετο,πολυ καιρο θα ελεγα παρακολουθω τα γραφομενα στο site.Λοιπον φιλοι και συναγωνιστες στειλτε τα χαιρετισματα μου στην Ευα και τις παπαριες της.Η Ιωαννα απο το angel spa ειναι εδω,ανοιγει μαγαζι δικο της(καθαρο ομως,μην παει πουθενα αλλου ο νους σας).Οσο για την τεχνη της?Δεν την εχει ξεχασει,την εξασκει με λιγους και εκλεκτους.(και φυσικα ειμαι ενας απ'αυτους  :dancing:).Σε λιγες μερες θα σας εχω και το ονομα του μαγαζιου.
ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
καλημερα σε ολους.
ετοιμαζομαι για 2η επισκεψη σε εγνατιας.υπαρχει περιπτωση για κατι παραπανω απο μια απλη μαλ...ια?με ποια κοπελα?
αν ειναι να μας την παιξουν,την παιζω και μονος μου ρε γαμω...
Ξεχασε το,στην Εγνατια μονο εκτονωση παιζει και οι περισσοτερες ειναι στο προγραμμα της "Κιλι Νταιετ"...

wc

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά η Έρρικα ή Τζένη απο Ιώνος Δραγούμη σταμάτησε?κάτι τέυοια λέιε
ανεβείτε πανόραμα στο angel spa και κάντε με την Πένυ, δεν μπορείτε να φανταστέιτε με παραπάνω χρήματα τι κάνει.....

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
καλημερα
το τηλ απο το μασαζ πανω απο το σεβεν,στην ολγας,σας παρακαλω.εχασα την καρτα...και η ματινα θα με περιμενει...

τι παιζει με καλιδοπουλου?

theokvla

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αδερφια απο Θεσσαλονικη πειτε αν γνωριζετε σε ποιο παιζει μπριζολα? ερχομαι για 2 μερεσ και ζηταω τα φωτα σας. Ευχαριστω

ssakis33

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αδερφια απο Θεσσαλονικη πειτε αν γνωριζετε σε ποιο παιζει μπριζολα? ερχομαι για 2 μερεσ και ζηταω τα φωτα σας. Ευχαριστω
Δειξε την ταυτοτητα σου να βεβαιωθουν οτι δεν εισαι στρουμφακι και σχεδον παντου θα σου σερβιρουν μπριζολιτσα

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
χοιρινη η μοσχαρισια; τοσο μπατσοφατσα εχω και δεν μου δινουν ουτε κοκκαλακι;

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
Ειναι η πρωτη φορα που γραφω,παροτι εδω και αρκετο,πολυ καιρο θα ελεγα παρακολουθω τα γραφομενα στο site.Λοιπον φιλοι και συναγωνιστες στειλτε τα χαιρετισματα μου στην Ευα και τις παπαριες της.Η Ιωαννα απο το angel spa ειναι εδω,ανοιγει μαγαζι δικο της(καθαρο ομως,μην παει πουθενα αλλου ο νους σας).Οσο για την τεχνη της?Δεν την εχει ξεχασει,την εξασκει με λιγους και εκλεκτους.(και φυσικα ειμαι ενας απ'αυτους  :dancing:).Σε λιγες μερες θα σας εχω και το ονομα του μαγαζιου.

φιλε μου
η περιοχη ειναι αι γιαννης ?

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
αιγαιου, αλλα ξανατονιζω το μαγαζι ειναι καθαρο,εξω γινεται το παιχνιδι

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αιγαιου, αλλα ξανατονιζω το μαγαζι ειναι καθαρο,εξω γινεται το παιχνιδι
Αιγαίου πόσο. Στείλε τηλ με pm. Δώσε την Ιωάννα στον λαό. Το στερητικό σύνδρομο δεν παλεύεται

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
μολις επεστρεψα απο angel πανοραμα...
.πεννυ...
κοιτουσε το πουλακι σαν να του μιλουσε και να του ελεγε,βαρεθηκα,τελειωνε...
μιση ωρα,κουβεντουλα κλπ οκ,αλλα μηδεν αισθησιασμος...
ξενερωμα...
να πανε να γαμηθουνε ολες οι καρ...ες...δεν ξαναδινω λεφτα...ασε που χαθηκα στο κωλοπανοραμα...

ιωαννα??τι εστι ιωαννα???

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Σύμφωνα με αξίοπιστες πληροφορίες η χρύσα ανοίγει κατά τα τέλη του μήνα αλλά δεν ξέρουμε αν θα δουλεύει η ίδια.Η ίδια λέει ότι θα είναι receptionist.
Συμπέρασμα δικό μου:Θα δουλεύει κανονικότατα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μολις επεστρεψα απο angel πανοραμα...
.πεννυ...
κοιτουσε το πουλακι σαν να του μιλουσε και να του ελεγε,βαρεθηκα,τελειωνε...
μιση ωρα,κουβεντουλα κλπ οκ,αλλα μηδεν αισθησιασμος...
ξενερωμα...
να πανε να γαμηθουνε ολες οι καρ...ες...δεν ξαναδινω λεφτα...ασε που χαθηκα στο κωλοπανοραμα...

ιωαννα??τι εστι ιωαννα???
Ιωάννα εστί παράδεισος (δούλευε παλιά στο angel). Πάντως αδελφέ με την Πένυ είχα περάσει σούπερ. Τελικά οι καριόλες, με την μέρα τους είναι.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Σύμφωνα με αξίοπιστες πληροφορίες η χρύσα ανοίγει κατά τα τέλη του μήνα αλλά δεν ξέρουμε αν θα δουλεύει η ίδια.Η ίδια λέει ότι θα είναι receptionist.
δικο της μαγαζι;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλησπέρα φίλτατε. Είσαι για μια Παρασκευιάτικη αμπελοφιλοσοφία;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....Τελικά οι καριόλες, με την μέρα τους είναι.
σωστο. γι αυτο (αν μου επιτρπετε το σχολιο) εξαρταται κι απο μας σε καποιο βαθμο το ποσο και αν θα μπορεσουμε να το χαλαρωνουμε το τεμαχιο και να το κανουμε να νοιωθει ανετα μαζι μας. οσο πιο χαλαρο και ανετο (το τεμαχιο) τοσο καλλιτερα για μας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom