ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑΕιναι η πρωτη φορα που γραφω,παροτι εδω και αρκετο,πολυ καιρο θα ελεγα παρακολουθω τα γραφομενα στο site.Λοιπον φιλοι και συναγωνιστες στειλτε τα χαιρετισματα μου στην Ευα και τις παπαριες της.Η Ιωαννα απο το angel spa ειναι εδω,ανοιγει μαγαζι δικο της(καθαρο ομως,μην παει πουθενα αλλου ο νους σας).Οσο για την τεχνη της?Δεν την εχει ξεχασει,την εξασκει με λιγους και εκλεκτους.(και φυσικα ειμαι ενας απ'αυτους ).Σε λιγες μερες θα σας εχω και το ονομα του μαγαζιου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ξεχασε το,στην Εγνατια μονο εκτονωση παιζει και οι περισσοτερες ειναι στο προγραμμα της "Κιλι Νταιετ"...καλημερα σε ολους.
ετοιμαζομαι για 2η επισκεψη σε εγνατιας.υπαρχει περιπτωση για κατι παραπανω απο μια απλη μαλ...ια?με ποια κοπελα?
αν ειναι να μας την παιξουν,την παιζω και μονος μου ρε γαμω...
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Η Πένυ πρέπει να μεταγράφηκε ΚαλλιδοπούλουΦιλε WC,αυτη η πενυ τι λεει καλη;και ποσο παει η ταριφα;Βοηθα λιγο γιατι σκεφτομαι να παω κατα εκει πανω.Ευχαριστω!!
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
καλημερα
το τηλ απο το μασαζ πανω απο το σεβεν,στην ολγας,σας παρακαλω.εχασα την καρτα...και η ματινα θα με περιμενει...
τι παιζει με καλιδοπουλου?
το τηλ απο το μασαζ πανω απο το σεβεν,στην ολγας,σας παρακαλω.εχασα την καρτα...και η ματινα θα με περιμενει...
τι παιζει με καλιδοπουλου?
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
agnius,δωσε τα φωτα σου,το πορτοφολι αδειαζει και προκοπη δεν εχει...
Δειξε την ταυτοτητα σου να βεβαιωθουν οτι δεν εισαι στρουμφακι και σχεδον παντου θα σου σερβιρουν μπριζολιτσαΑδερφια απο Θεσσαλονικη πειτε αν γνωριζετε σε ποιο παιζει μπριζολα? ερχομαι για 2 μερεσ και ζηταω τα φωτα σας. Ευχαριστω
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
χοιρινη η μοσχαρισια; τοσο μπατσοφατσα εχω και δεν μου δινουν ουτε κοκκαλακι;
Ειναι η πρωτη φορα που γραφω,παροτι εδω και αρκετο,πολυ καιρο θα ελεγα παρακολουθω τα γραφομενα στο site.Λοιπον φιλοι και συναγωνιστες στειλτε τα χαιρετισματα μου στην Ευα και τις παπαριες της.Η Ιωαννα απο το angel spa ειναι εδω,ανοιγει μαγαζι δικο της(καθαρο ομως,μην παει πουθενα αλλου ο νους σας).Οσο για την τεχνη της?Δεν την εχει ξεχασει,την εξασκει με λιγους και εκλεκτους.(και φυσικα ειμαι ενας απ'αυτους ).Σε λιγες μερες θα σας εχω και το ονομα του μαγαζιου.
φιλε μου
η περιοχη ειναι αι γιαννης ?
Δεν θέλουμε μόνο περιοχή . ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.φιλε μου
η περιοχη ειναι αι γιαννης ?
Αιγαίου πόσο. Στείλε τηλ με pm. Δώσε την Ιωάννα στον λαό. Το στερητικό σύνδρομο δεν παλεύεταιαιγαιου, αλλα ξανατονιζω το μαγαζι ειναι καθαρο,εξω γινεται το παιχνιδι
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
μολις επεστρεψα απο angel πανοραμα...
.πεννυ...
κοιτουσε το πουλακι σαν να του μιλουσε και να του ελεγε,βαρεθηκα,τελειωνε...
μιση ωρα,κουβεντουλα κλπ οκ,αλλα μηδεν αισθησιασμος...
ξενερωμα...
να πανε να γαμηθουνε ολες οι καρ...ες...δεν ξαναδινω λεφτα...ασε που χαθηκα στο κωλοπανοραμα...
ιωαννα??τι εστι ιωαννα???
.πεννυ...
ξενερωμα...
να πανε να γαμηθουνε ολες οι καρ...ες...δεν ξαναδινω λεφτα...ασε που χαθηκα στο κωλοπανοραμα...
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Σύμφωνα με αξίοπιστες πληροφορίες η χρύσα ανοίγει κατά τα τέλη του μήνα αλλά δεν ξέρουμε αν θα δουλεύει η ίδια.Η ίδια λέει ότι θα είναι receptionist.
Συμπέρασμα δικό μου:Θα δουλεύει κανονικότατα
Ιωάννα εστί παράδεισος (δούλευε παλιά στο angel). Πάντως αδελφέ με την Πένυ είχα περάσει σούπερ. Τελικά οι καριόλες, με την μέρα τους είναι.μολις επεστρεψα απο angel πανοραμα...
.πεννυ...
ξενερωμα...
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
δικο της μαγαζι;Σύμφωνα με αξίοπιστες πληροφορίες η χρύσα ανοίγει κατά τα τέλη του μήνα αλλά δεν ξέρουμε αν θα δουλεύει η ίδια.Η ίδια λέει ότι θα είναι receptionist.
Καλησπέρα φίλτατε. Είσαι για μια Παρασκευιάτικη αμπελοφιλοσοφία;Σύμφωνα με αξίοπιστες πληροφορίες η χρύσα ανοίγει κατά τα τέλη του μήνα αλλά δεν ξέρουμε αν θα δουλεύει η ίδια.Η ίδια λέει ότι θα είναι receptionist.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
σωστο. γι αυτο (αν μου επιτρπετε το σχολιο) εξαρταται κι απο μας σε καποιο βαθμο το ποσο και αν θα μπορεσουμε να το χαλαρωνουμε το τεμαχιο και να το κανουμε να νοιωθει ανετα μαζι μας. οσο πιο χαλαρο και ανετο (το τεμαχιο) τοσο καλλιτερα για μας......Τελικά οι καριόλες, με την μέρα τους είναι.