You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)
only milfs
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εχουμε νεα απο καλλιδοπουλου???
Καλημέρα σας φίλτατοι. Βλέπω και χθες το απόγευμα τα pcια συνέχισαν να φλέγονται. Καλό αυτό. Μια ερώτηξη όμως έχω να κάμω. Η Ιωάννα που λέτε οτι βρίσκεται στην Καλιδοπούλου είναι η Ιωάννα του ΑNGEL, γιατί αν είναι, σκατά εμπάργκο αποφάσισα.
Καλημερα.Δυστυχως οχι φιλε μου δεν ειναι η Ιωαννα του Αngel.Ο Ric Flair μου το ειπε και μενα.Και για μια στιγμη χαρηκα ρε γαμωτο.Καλημέρα σας φίλτατοι. Βλέπω και χθες το απόγευμα τα pcια συνέχισαν να φλέγονται. Καλό αυτό. Μια ερώτηξη όμως έχω να κάμω. Η Ιωάννα που λέτε οτι βρίσκεται στην Καλιδοπούλου είναι η Ιωάννα του ΑNGEL, γιατί αν είναι, σκατά εμπάργκο αποφάσισα.
Πάντως η Εύα, η ιδιοκτήτρια του Angel, μου είχε πει ότι η Ιωάννα μας, ερωτεύτηκε και έφυγε στην Αθήνα. Αθήνα γαμημένη ο Άρης δεν πεθαίνει.....ε, συγνώμη μας παίρνεις τα καλύτερα παιδιά ήθελα να πω.Καλημερα.Δυστυχως οχι φιλε μου δεν ειναι η Ιωαννα του Αngel.Ο Ric Flair μου το ειπε και μενα.Και για μια στιγμη χαρηκα ρε γαμωτο.
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Πάντως η Εύα, η ιδιοκτήτρια του Angel, μου είχε πει ότι η Ιωάννα μας, ερωτεύτηκε και έφυγε στην Αθήνα. Αθήνα γαμημένη ο Άρης δεν πεθαίνει.....ε, συγνώμη μας παίρνεις τα καλύτερα παιδιά ήθελα να πω.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
......Αθήνα γαμημένη ο Άρης δεν πεθαίνει.....ε, συγνώμη μας παίρνεις τα καλύτερα παιδιά ήθελα να πω.
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Καλα η Ιωαννα ειταν Βαρδαρη πριν απο περ.10 ημερεςγια οσους ενδιαφερονται η ( μη αποστατρια ) Ιωαννα βρισκεται καλιδοπουλου .
η Λια αγνοηται .
παιδιά ξέρει κανείς η Έρικα ή Τζένη ή Δήμητρα απο την Ιωνος Δραγούμη αν όντως δουλεύει εκεί διότι τώρα την πήρα τηλ και λέει ότι δεν δουλε'υιε πια κτλ ότι σταμάτησε και ξέρω εγώ
όσο για το angel spa κάντε με την Πένυ επάνω στο πανόραμα, κάνει τα πάντα
PARADISE LOST
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Φιλε WC,αυτη η πενυ τι λεει καλη;και ποσο παει η ταριφα;Βοηθα λιγο γιατι σκεφτομαι να παω κατα εκει πανω.Ευχαριστω!!
openminded32
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα και απο μενα...
λοιπον κυριοι....το μαγαζι στη βουλγαρη ειναι πρωτο και με διαφορα.ειμαι πολυ καιρο στο ολο παιχνιδι...εψαξα διαφορα μαγαζια.......μουφα ή ψιλομουφα τα πιο πολλα.το βασικοτερο...οτι θελεις εκει , απλα το ζητας...
λοιπον κυριοι....το μαγαζι στη βουλγαρη ειναι πρωτο και με διαφορα.ειμαι πολυ καιρο στο ολο παιχνιδι...εψαξα διαφορα μαγαζια.......μουφα ή ψιλομουφα τα πιο πολλα.το βασικοτερο...οτι θελεις εκει , απλα το ζητας...
PARADISE LOST
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Φιλε αυτο που ακριβως στη βουλγαρη ειναι;Ποσο παει το μαλλι περιπου;καλησπερα και απο μενα...
εκτος απο μπανιο .
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
καλημερα σε ολους.
ετοιμαζομαι για 2η επισκεψη σε εγνατιας.υπαρχει περιπτωση για κατι παραπανω απο μια απλη μαλ...ια?με ποια κοπελα?
αν ειναι να μας την παιξουν,την παιζω και μονος μου ρε γαμω...
ετοιμαζομαι για 2η επισκεψη σε εγνατιας.υπαρχει περιπτωση για κατι παραπανω απο μια απλη μαλ...ια?με ποια κοπελα?
Μητσάρα μήπως εκεί πάνω έχει καλύτερα τεμάχια από τα μπάζα τα δικά μας εδώ .Αν είναι πες μας να πάρουμε το αεροπλάνο και να ανεβούμε λεβέντη μουκαλημερα σε ολους.
Ειναι η πρωτη φορα που γραφω,παροτι εδω και αρκετο,πολυ καιρο θα ελεγα παρακολουθω τα γραφομενα στο site.Λοιπον φιλοι και συναγωνιστες στειλτε τα χαιρετισματα μου στην Ευα και τις παπαριες της.Η Ιωαννα απο το angel spa ειναι εδω,ανοιγει μαγαζι δικο της(καθαρο ομως,μην παει πουθενα αλλου ο νους σας).Οσο για την τεχνη της?Δεν την εχει ξεχασει,την εξασκει με λιγους και εκλεκτους.(και φυσικα ειμαι ενας απ'αυτους ).Σε λιγες μερες θα σας εχω και το ονομα του μαγαζιου.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
παναγο,
ολα για τα λεφτα,αδερφε...η πουτανια παραμενει,το κεφαλαιο τις αλλαζει...
Πλακα πλακα όλο το κρίμα έχουν μαζέψειπαναγο,