Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

ο τελευταιος να κλεισει την πορτα .  :grin:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα σας φίλτατοι. Βλέπω και χθες το απόγευμα τα pcια συνέχισαν να φλέγονται. Καλό αυτό. Μια ερώτηξη όμως έχω να κάμω. Η Ιωάννα που λέτε οτι βρίσκεται στην Καλιδοπούλου είναι η Ιωάννα του ΑNGEL, γιατί αν είναι, σκατά εμπάργκο αποφάσισα.

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σας φίλτατοι. Βλέπω και χθες το απόγευμα τα pcια συνέχισαν να φλέγονται. Καλό αυτό. Μια ερώτηξη όμως έχω να κάμω. Η Ιωάννα που λέτε οτι βρίσκεται στην Καλιδοπούλου είναι η Ιωάννα του ΑNGEL, γιατί αν είναι, σκατά εμπάργκο αποφάσισα.
Καλημερα.Δυστυχως οχι φιλε μου δεν ειναι η Ιωαννα του Αngel.Ο Ric Flair μου το ειπε και μενα.Και για μια στιγμη χαρηκα ρε γαμωτο.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημερα.Δυστυχως οχι φιλε μου δεν ειναι η Ιωαννα του Αngel.Ο Ric Flair μου το ειπε και μενα.Και για μια στιγμη χαρηκα ρε γαμωτο.
Πάντως η Εύα, η ιδιοκτήτρια του Angel, μου είχε πει ότι η Ιωάννα μας, ερωτεύτηκε και έφυγε στην Αθήνα. Αθήνα γαμημένη ο Άρης δεν πεθαίνει.....ε, συγνώμη μας παίρνεις τα καλύτερα παιδιά ήθελα να πω.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Πάντως η Εύα, η ιδιοκτήτρια του Angel, μου είχε πει ότι η Ιωάννα μας, ερωτεύτηκε και έφυγε στην Αθήνα. Αθήνα γαμημένη ο Άρης δεν πεθαίνει.....ε, συγνώμη μας παίρνεις τα καλύτερα παιδιά ήθελα να πω.
:2funny: :2funny: :2funny:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

συγνωμη κυριοι για την αναστατωση .

νομιζα οτι ηταν προφανες οτι μιλουσα για την ιωαννα του ρεσορτ .

wc

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά ξέρει κανείς η Έρικα ή Τζένη ή Δήμητρα απο την Ιωνος Δραγούμη αν όντως δουλεύει εκεί διότι τώρα την πήρα τηλ και λέει ότι δεν δουλε'υιε πια κτλ ότι σταμάτησε και ξέρω εγώ
όσο για το angel spa κάντε με την Πένυ επάνω στο πανόραμα, κάνει τα πάντα

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Φιλε WC,αυτη η πενυ τι λεει καλη;και ποσο παει η ταριφα;Βοηθα λιγο γιατι σκεφτομαι να παω κατα εκει πανω.Ευχαριστω!!

openminded32

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα και απο μενα...
λοιπον κυριοι....το μαγαζι στη βουλγαρη ειναι πρωτο και με διαφορα.ειμαι πολυ καιρο στο ολο παιχνιδι...εψαξα διαφορα μαγαζια.......μουφα ή ψιλομουφα τα πιο πολλα.το βασικοτερο...οτι θελεις εκει , απλα το ζητας...

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
καλησπερα και απο μενα...
λοιπον κυριοι....το μαγαζι στη βουλγαρη ειναι πρωτο και με διαφορα.ειμαι πολυ καιρο στο ολο παιχνιδι...εψαξα διαφορα μαγαζια.......μουφα ή ψιλομουφα τα πιο πολλα.το βασικοτερο...οτι θελεις εκει , απλα το ζητας...
Φιλε αυτο που ακριβως στη βουλγαρη ειναι;Ποσο παει το μαλλι περιπου;

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
καλημερα σε ολους.
ετοιμαζομαι για 2η επισκεψη σε εγνατιας.υπαρχει περιπτωση για κατι παραπανω απο μια απλη μαλ...ια?με ποια κοπελα?
αν ειναι να μας την παιξουν,την παιζω και μονος μου ρε γαμω...

Πανάγος45

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα σε ολους.
ετοιμαζομαι για 2η επισκεψη σε εγνατιας.υπαρχει περιπτωση για κατι παραπανω απο μια απλη μαλ...ια?με ποια κοπελα?
αν ειναι να μας την παιξουν,την παιζω και μονος μου ρε γαμω...
Μητσάρα μήπως εκεί πάνω έχει καλύτερα τεμάχια από τα μπάζα τα δικά μας εδώ .Αν είναι πες μας να πάρουμε το αεροπλάνο και να ανεβούμε λεβέντη μου :think:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ειναι η πρωτη φορα που γραφω,παροτι εδω και αρκετο,πολυ καιρο θα ελεγα παρακολουθω τα γραφομενα στο site.Λοιπον φιλοι και συναγωνιστες στειλτε τα χαιρετισματα μου στην Ευα και τις παπαριες της.Η Ιωαννα απο το angel spa ειναι εδω,ανοιγει μαγαζι δικο της(καθαρο ομως,μην παει πουθενα αλλου ο νους σας).Οσο για την τεχνη της?Δεν την εχει ξεχασει,την εξασκει με λιγους και εκλεκτους.(και φυσικα ειμαι ενας απ'αυτους  :dancing:).Σε λιγες μερες θα σας εχω και το ονομα του μαγαζιου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom