Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

petros71

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες αφου σας βρηκα ολους εδω μαζεμενους βρισκω την ευκαιρια να ρωτησω μηπως κανεις γνωριζει η λενα απο τον βαρδαρη μικρουλα ψιλη μελαχρινη,ισωσ απο τισ ποιο ομορφες που εχω γνωρισει στην πιατσα τι απεγινε

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εμενα μου ζητησε να ερθει στο καφε, λεω πλακα κανεις; εχω και λαντζα εχω και καθαριστρια και απο τοτε στραβωσε μαζι μου,τι ηθελε υποδοχη;;;;
Δεν ξερω για υποδοχη,για οικοδομη μια φορα κανει(ειναι και μπρατσωμενη)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
quote author=manthess34 link=topic=936.msg757793#msg757793 date=1223385162]
Doctor ποιό είναι το μικρό σου όνομα?
[/quote]ας πουμε Valentino λεγοντε αυτα απο δω;

konteros81

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Τι θα προτιμουσατε ενα καταπληκτικο μασαζακι χωρις φραπε (αλλα λιωσιμο) ή ενα μετριο μασαζ με φραπε-καλαμακι για 50 γιούρο?
Καθοντας σημερα το πρωι και φιλοσοφοντας πιστευω οτι προτιμοτερο ειναι το πρωτο, τωρα αν θελετε φραπεδες με καλαμακια σερβιρουν και στην παραλια  :2funny: και πολυ φθηνοτερα...!
Τον φραπε σου τον πινεις και στα ...ρδελα με 10 γιούρα λιγοτερα

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπερα συναγωνιστες αφου σας βρηκα ολους εδω μαζεμενους βρισκω την ευκαιρια να ρωτησω μηπως κανεις γνωριζει η λενα απο τον βαρδαρη μικρουλα ψιλη μελαχρινη,ισωσ απο τισ ποιο ομορφες που εχω γνωρισει στην πιατσα τι απεγινε
Πιθανον να είναι ακόμα στο Βαρδάρη αλλά αν θες τη γνώμη μου πέρα από την συμπαθητική εμφάνιση και την πλακίτσα που έχει είνα μέτρια αν και τα γάζει εύκολα όλα με λίγο εξτραδάκι είναι και πολύ φιλοχρήματη

petros71

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Πιθανον να είναι ακόμα στο Βαρδάρη αλλά αν θες τη γνώμη μου πέρα από την συμπαθητική εμφάνιση και την πλακίτσα που έχει είνα μέτρια αν και τα γάζει εύκολα όλα με λίγο εξτραδάκι είναι και πολύ φιλοχρήματη
Δυστυχως δεν ειναι εκει εδω και 3 μηνες,για αυτο τον λογω ρωταω μηπως κανενας ξερει.παντως θα διαφωνησω μαζι σου νομιζω οτι ηταν η καλυτερη περιπτωση που ειχα σε μασατζιδικο και μια απο τις καλυτερες γενικοτερα.ι
Και πιστεψε με οι εμπειριες μου στο τομεα του πληρωμενου ερωτα ειναι αρκετα σημαντικες.ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕ Η ΧΗΜΕΙΑ ΜΑΣ.

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Δυστυχως δεν ειναι εκει εδω και 3 μηνες,για αυτο τον λογω ρωταω μηπως κανενας ξερει.παντως θα διαφωνησω μαζι σου νομιζω οτι ηταν η καλυτερη περιπτωση που ειχα σε μασατζιδικο και μια απο τις καλυτερες γενικοτερα.ι
Και πιστεψε με οι εμπειριες μου στο τομεα του πληρωμενου ερωτα ειναι αρκετα σημαντικες.ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕ Η ΧΗΜΕΙΑ ΜΑΣ.
κι εγώ σούπερ είχα περάσει κι υπήρχε εξαιρετικό κλίμα μεταξύ μας αλλά όσα σου λέω είναι επίσης αλήθεια(Είναι από τισ καλές και νεαρές παντως οκ)

konteros81

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Το θεμα ειναι για ενα φραπεδακι αν γινει και αυτο φυσικα να δωσεις 50 γιούρα, αξιζει  :think:, ποσο ακριβα πληρωνεται τελικα η μαλακια στην ελλαδα...?

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Αν είχατε να κάνετε μια πολύ καλή πρόταση αυτή τη στιγμή για Θεσσαλονίκη ποια θα ήταν? Ανεξαρτήτως ποσού-χώρου(μασαζ-call girl)?Δεκτά και pm

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Το θεμα ειναι για ενα φραπεδακι αν γινει και αυτο φυσικα να δωσεις 50 γιούρα, αξιζει  :think:, ποσο ακριβα πληρωνεται τελικα η μαλακια στην ελλαδα...?
Πάρα πολύ ακριβά συνάδελφε απλά δες τις ειδήσεις των 20.00 απόψε και θα καταλάβεις

petros71

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
κι εγώ σούπερ είχα περάσει κι υπήρχε εξαιρετικό κλίμα μεταξύ μας αλλά όσα σου λέω είναι επίσης αλήθεια(Είναι από τισ καλές και νεαρές παντως οκ)
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έχω να πάω κάτι αιώνες στο Βαρδάρη. Τι σκηνικό επικρατεί τώρα;

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Αν είχατε να κάνετε μια πολύ καλή πρόταση αυτή τη στιγμή για Θεσσαλονίκη ποια θα ήταν? Ανεξαρτήτως ποσού-χώρου(μασαζ-call girl)?Δεκτά και pm
Εγώ αβλεπί θα πρότεινα γραφείο και hotel στα 150

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom