manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Και να σκεφτείται ότι έχει αποσυρθεί και ο φίλος - συνάδελφος Stofos
που να με δεις και Live αρκει να εχω κεφια τωρα ειμαι λιγο στις κατηφορες μουΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ
Γελάω σαν τον μαλάκα μόνος στο γραφείο
Βγήκες 2ος την Κυριακή γι' αυτό!!!που να με δεις και Live αρκει να εχω κεφια τωρα ειμαι λιγο στις κατηφορες μου
ναι απο οτι ελεγε η Χρυσα εκτος αν γινεις φιρμα και κανεις συμφωνιεςΆσχετο.Αληθεύει ότι απ' το 50ρικο τα κορίτσια παίρνουν ( από δική τους μαρτυρία το ξέρω ) μόνο τα 10?
ασε Πετραν μη ρωτας ερωτας ειναι η αιτιαΒγήκες 2ος την Κυριακή γι' αυτό!!!
τι έπαθες ρε αδελφέ; Στείλε pm όνομα και διεύθυνση μαγαζιού να έρθω για ουισκάκι και συμπάθειατωρα ειμαι λιγο στις κατηφορες μου
Αυτή μου το είπε και μέναναι απο οτι ελεγε η Χρυσα εκτος αν γινεις φιρμα και κανεις συμφωνιες
Ω, ΝΑΙΆσχετο.Αληθεύει ότι απ' το 50ρικο τα κορίτσια παίρνουν ( από δική τους μαρτυρία το ξέρω ) μόνο τα 10?
σε ειπε οτι ειναι φιρμα μηπως;;;; μπουχαχαΑυτή μου το είπε και μένα
χα χα χα χα . Καλόσε ειπε οτι ειναι φιρμα μηπως;;;; μπουχαχα
9ος είναι αλλά μην ξύνεις πληγές ;)Βγήκες 2ος την Κυριακή γι' αυτό!!!
οχι ρε Πετραν 2ος πισω απο Στονερ....ειχα αλλου το νου μου9ος είναι αλλά μην ξύνεις πληγές ;)
Το πρωτάθλημα το πήρε πάντως9ος είναι αλλά μην ξύνεις πληγές ;)
εμενα μου ζητησε να ερθει στο καφε, λεω πλακα κανεις; εχω και λαντζα εχω και καθαριστρια και απο τοτε στραβωσε μαζι μου,τι ηθελε υποδοχη;;;;Εγω παντως αν ανοιγα μαγαζι θα την ειχα μονο να σφουγγαριζει τα πατωματα,αντε ν'αλλαζει και κανα χαρτι στη τουαλετα..
Δεν ενοούσα αν την είχα υπάλληλο σε ανάλογο μαγαζί you know what i meanΕγω παντως αν ανοιγα μαγαζι θα την ειχα μονο να σφουγγαριζει τα πατωματα,αντε ν'αλλαζει και κανα χαρτι στη τουαλετα..