Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Έχεις τίποτα καλό;
Πολλοί μπορεί να έχουν πολλά καλά αλλά πως να συστήσουν έναν άγνωστο? Και εγώ θα ζητούσα αλλά θα καταλάβαινα τον φίλο που θα δίσταζε να συστήσει κάποιον άγνωστο

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πολλοί μπορεί να έχουν πολλά καλά αλλά πως να συστήσουν έναν άγνωστο? Και εγώ θα ζητούσα αλλά θα καταλάβαινα τον φίλο που θα δίσταζε να συστήσει κάποιον άγνωστο
Όντως μαλακία ερώτηση. Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο

makgamo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
μηπως να ανταλαζαμε τηλεφωνα απο τα κονε μας

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

για οσους ενδιαφερονται η ( μη αποστατρια ) Ιωαννα βρισκεται καλιδοπουλου .

η Λια αγνοηται .  :headbang:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
για οσους ενδιαφερονται η ( μη αποστατρια ) Ιωαννα βρισκεται καλιδοπουλου .

η Λια αγνοηται .  :headbang:

καλλιδοπούλου είναι το πρώην ράδιο σίτι,με την εύα τη χοντρούλα?...σε ποιο νούμερο?

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω εχω επιλεξει 2 μαγαζια που βολευουν , εχω γινει πελατης σε αυτα και λαμβανω τις υπηρεσιες που θελω χωρις πολλα πολλα .

αυτη ειναι η προταση μου : βρισκουμε 2 - 3 μαγαζια αναλογα με τι ζηταμε , γινομαστε πελατες και εχουμε αυτο που θελουμε ανεξαρτητως απο κοπελες .

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
χατζή?...υπάρχει αυτό ακόμα?...και με τι κοπέλες,αν ξέρει κάποιος?

makgamo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
(χατζη) καινουργιο για μας τουσ νεουκλες που ηταν αυτο  :dancing:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

φτου ! παλι με προλαβες .

i'm too old for this shit .  :2funny:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
εχει παρει φορα το τοπικ και εχω ζαλιστει.μηπως πρεπει να κανουμε καμμια καταχωρηση της προκοπης για τα "κεντρα αισθητικης", με λιστες, ροστερ κτλ η θα ειναι πολυ καρτα? αλλα τι καρτα,αφου ετσι και αλλιως τα λεμε,απλα  θα το κανουμε για να εχουμε τισ πληροφοριες συγκεντρωμενες και να μπορουμε να διαβαζουμε τις περιληψεις πιο ευκολα

zipperant

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδιά καποιος να με βοηθήσει.. θέλω να πάω για μασάζ και δεν ξέρω που... προτείνετε κάτι είτε με πμ είτε εδώ δεν βρίσκω τηλέφωνα κτλ... ευχαριστώ...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πω πω, 12 σελιδες σε μια μερα :rockon: :rockon:
Παρολο που αναλωθηκατε οπως ειδα σε παλιες ιστοριες, ευχαριστο το γεγονος οτι ξαναζεσταθηκε το θεμα!!!!

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
εχει παρει φορα το τοπικ και εχω ζαλιστει.μηπως πρεπει να κανουμε καμμια καταχωρηση της προκοπης για τα "κεντρα αισθητικης", με λιστες, ροστερ κτλ η θα ειναι πολυ καρτα? αλλα τι καρτα,αφου ετσι και αλλιως τα λεμε,απλα  θα το κανουμε για να εχουμε τισ πληροφοριες συγκεντρωμενες και να μπορουμε να διαβαζουμε τις περιληψεις πιο ευκολα
Εχεις δικιο φιλε σε αυτο.Για τα ANGEL SRA στη λεωφορο πανοραματος ξερει κανεις τι παιζει;Δηλαδη ποιο γουσταρετε ποιο πολυ αυτο που ειναι στην καλλιδοπουλου η αυτο πανω απο το σεβεν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom