Έχεις τίποτα καλό;Εγώ αβλεπί θα πρότεινα γραφείο και hotel στα 150
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Πολλοί μπορεί να έχουν πολλά καλά αλλά πως να συστήσουν έναν άγνωστο? Και εγώ θα ζητούσα αλλά θα καταλάβαινα τον φίλο που θα δίσταζε να συστήσει κάποιον άγνωστοΈχεις τίποτα καλό;
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δυτικά παίζι τίποτα? Εύοσμο Αμπελόκηπους?Έχω να πάω κάτι αιώνες στο Βαρδάρη. Τι σκηνικό επικρατεί τώρα;
Όντως μαλακία ερώτηση. Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιοΠολλοί μπορεί να έχουν πολλά καλά αλλά πως να συστήσουν έναν άγνωστο? Και εγώ θα ζητούσα αλλά θα καταλάβαινα τον φίλο που θα δίσταζε να συστήσει κάποιον άγνωστο
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Κι εγώ έχω κι εσύ έχεις κι όλοι σχεδόν έχουν κάποια άρη απλά ΧΛΩΜΟΤΑΤΟ να την πουνΌντως μαλακία ερώτηση. Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο
για οσους ενδιαφερονται η ( μη αποστατρια ) Ιωαννα βρισκεται καλιδοπουλου .
η Λια αγνοηται .
καλλιδοπούλου είναι το πρώην ράδιο σίτι,με την εύα τη χοντρούλα?...σε ποιο νούμερο?
εγω εχω επιλεξει 2 μαγαζια που βολευουν , εχω γινει πελατης σε αυτα και λαμβανω τις υπηρεσιες που θελω χωρις πολλα πολλα .
αυτη ειναι η προταση μου : βρισκουμε 2 - 3 μαγαζια αναλογα με τι ζηταμε , γινομαστε πελατες και εχουμε αυτο που θελουμε ανεξαρτητως απο κοπελες .
αυτη ειναι η προταση μου : βρισκουμε 2 - 3 μαγαζια αναλογα με τι ζηταμε , γινομαστε πελατες και εχουμε αυτο που θελουμε ανεξαρτητως απο κοπελες .
καλλιδοπούλου είναι το πρώην ράδιο σίτι
ναι
με την εύα τη χοντρούλα?
οχι πλεον
σε ποιο νούμερο?
44 απο ολγας
εφυγε απο κει και πηγε καπου προς καλαμαριακαλλιδοπούλου είναι το πρώην ράδιο σίτι,με την εύα τη χοντρούλα?...σε ποιο νούμερο?
για να δουμε θα προλαβω τον makgamo .
οχι
μαλλον ναι , δεν ξερω .
χατζή?
οχι
υπάρχει αυτό ακόμα?...και με τι κοπέλες,αν ξέρει κάποιος?
μαλλον ναι , δεν ξερω .
εχει παρει φορα το τοπικ και εχω ζαλιστει.μηπως πρεπει να κανουμε καμμια καταχωρηση της προκοπης για τα "κεντρα αισθητικης", με λιστες, ροστερ κτλ η θα ειναι πολυ καρτα? αλλα τι καρτα,αφου ετσι και αλλιως τα λεμε,απλα θα το κανουμε για να εχουμε τισ πληροφοριες συγκεντρωμενες και να μπορουμε να διαβαζουμε τις περιληψεις πιο ευκολα
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ναι
οχι πλεον
44 απο ολγας
Δηλαδη η Ευα μετακομισε μονη της?? Και στην καλλιδοπουλου παραμενει κανονικα?? Roster και υποδοχεα ξερουμε???
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Πω πω, 12 σελιδες σε μια μερα
Παρολο που αναλωθηκατε οπως ειδα σε παλιες ιστοριες, ευχαριστο το γεγονος οτι ξαναζεσταθηκε το θεμα!!!!
Παρολο που αναλωθηκατε οπως ειδα σε παλιες ιστοριες, ευχαριστο το γεγονος οτι ξαναζεσταθηκε το θεμα!!!!
PARADISE LOST
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Εχεις δικιο φιλε σε αυτο.Για τα ANGEL SRA στη λεωφορο πανοραματος ξερει κανεις τι παιζει;Δηλαδη ποιο γουσταρετε ποιο πολυ αυτο που ειναι στην καλλιδοπουλου η αυτο πανω απο το σεβεν;εχει παρει φορα το τοπικ και εχω ζαλιστει.μηπως πρεπει να κανουμε καμμια καταχωρηση της προκοπης για τα "κεντρα αισθητικης", με λιστες, ροστερ κτλ η θα ειναι πολυ καρτα? αλλα τι καρτα,αφου ετσι και αλλιως τα λεμε,απλα θα το κανουμε για να εχουμε τισ πληροφοριες συγκεντρωμενες και να μπορουμε να διαβαζουμε τις περιληψεις πιο ευκολα