manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Για Λία κι Ιωάννα έχουμε κανένα νέο? "Αραβωνιαστήκανε " κι αυτές?
Doctor δεν σε κατάλαβα εγκρίνεις τη συνταγή για το συνάδελφο η όχι?Πουρη, λεει πολλα στο μασαζ ειναι λες και πιανει ζυμαρι να ζυμωσει και στο φραπε....παρε καλυτερα σπαστο,τα θελει ο κωλος σας ε; πατε πατε να περασετε πολυ καλα, γυρω στα 45 μελαχρινη
Μπήκα εγώ Πέτρο γι αυτό. Χα Χα Χα πλάκα κάνω φυσικά. Γενικά όμως ολοι μας ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια δυστυχώς.Πάντως σήμερα στο thread γράφτηκαν όσα δεν είχαν γραφτεί μήνες τώρα
ρωτηστε με οτι θελετε....εχω ορεξη σημερα!!!!!!!Πάντως σήμερα στο thread γράφτηκαν όσα δεν είχαν γραφτεί μήνες τώρα
Ηλίου φαεινότερο ότι δεν εγκρίνει. Sorry που πετάχτηκα σαν πούτσαDoctor δεν σε κατάλαβα εγκρίνεις τη συνταγή για το συνάδελφο η όχι?
Ειναι που πεσαμε σε traffic σημερα...Πάντως σήμερα στο thread γράφτηκαν όσα δεν είχαν γραφτεί μήνες τώρα
Ειναι που πεσαμε σε traffic σημερα...
Συμφωνώ δεν είναι για πάνω από μία φορά η κυρία αν και με τα κιλά της είναι σαν να έχεις πάει δυο φορές με κάποια άλληΗλίου φαεινότερο ότι δεν εγκρίνει. Sorry που πετάχτηκα σαν πούτσα
Η μια φορα με 2 κοπελλες...Συμφωνώ δεν είναι για πάνω από μία φορά η κυρία αν και με τα κιλά της είναι σαν να έχεις πάει δυο φορές με κάποια άλλη
μπα μακρυα doctor speakingDoctor δεν σε κατάλαβα εγκρίνεις τη συνταγή για το συνάδελφο η όχι?
καλή λύση μόνο αν έχεις κανένα σιγουράκι γιατί αν πας στα τυφλά και σου εμφανιστεί ο Καραγκούνης.......Πάντως πέρα από την πλάκα η μακράν καλυτερη λύση είναι γραφείο συνοδών αλλά εκει πάμε 120+30 hotel = 150 . Πολλά τα λεφτά Άρη
Πού είναι η Λια και η Ιωάννα? Ποιοι αριθμοί θα κληρωθούν στο τζόκερ ( Τότε δε θα ξαναμιλήσουμε για όλα αυτά τα μπάζα )ρωτηστε με οτι θελετε....εχω ορεξη σημερα!!!!!!!
Ακριβώς !!!Η μια φορα με 2 κοπελλες...
θα πεσει στην εξωπορτα και θα ζηταει πεναλντυκαλή λύση μόνο αν έχεις κανένα σιγουράκι γιατί αν πας στα τυφλά και σου εμφανιστεί ο Καραγκούνης.......
+10000000000000000000000000000000θα πεσει στην εξωπορτα και θα ζηταει πεναλντυ
ελα ντε..... γραφουμε με 2 πληκτρολογια να τα προλαβουμεΚαλά ρε μαλάκες τι οργασμός είναι αυτός; Δεν προλαβαίνω να postάρω
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗθα πεσει στην εξωπορτα και θα ζηταει πεναλντυ
Εχει διακοπη το πρωταθλημα και ειπαμε να το ριξουμε στις τανες...Καλά ρε μαλάκες τι οργασμός είναι αυτός; Δεν προλαβαίνω να postάρω