Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Α, να γειά σου, ήταν. Τώρα τι γίνεται;
Θα τη βρούμε την άκρη , αν δν ήμουν δεσμευμένος φυσικά θα την έβρισκα πιο εύκολα και πιο ανέξοδα,όταν δεν έχεις χρόνο και ψάχνεις το άμεσο ξοδεύεις παραπάνω

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ενταξει ρε agnius μια χαρα σοβαροι ειμαστε αλλα απ'οτι ακουω τα πραγματα ειναι γενικοτερα ενα χαλι μαυρο,οποτε ας μην τρελενομαστε.εξ'αλλου οπως προανεφερα, ηταν συγκεκριμενος ο λογος που με τραβηξε στο μαγαζι και συν τοις αλλοις εχοντας ακουσει τοσα αρνητικα σχολια για την ομορφια των γυναικων στα εν λογω μαγαζια μου εκατσε καπως ωραια η πρωτη επισκεψη στην οποια η μονη γυναικα που ειδα ηταν η μαρια που ηταν εμφανισιακα πολυ πανω απο αυτο που περιμενα.καμμια σχεση με τον εφιαλτη στον δρομο με τις λευκες.
και στο φιναλε ρε agnius αφου πηγα που πηγα, να μην το γραψω δλδ? να το κανω γαργαρα? να βαλω το λιθαρακι μου και εγω προσπαθω γιατι απ'οτι βλεπω η ροη πληροφοριων αρχισε να μειωνεται  
Φιλε,σε μασατζιδικα πηγαινω καμια 20ρια χρονια,παντα υπηρχαν καποια αξιολογα κομματια,και τωρα τελευταια ακομη μπορεις να διαβασεις καποιες αξιολογες περιπτωσεις απο εδω μεσα.Απλα πιστευω οτι το να συζηταμε τοσες σελιδες για ενα μαγαζι που προσφερει μεχρι φραπε με ξενερωτα μπαζα ειναι καταντια και μαλιστα να συζηταμε ποσο χαλια ειναι αυτες που δουλευουν εκει.Τους χρωσταμε κατι?Αν αναφερεσαι σε μια ξανθια μικρουλα απο κει, που ειναι η μονη που βλεπεται εμφανισιακα (ξεφευγει απο το θριλλερ που περιεγραψα πριν)πρεπει να μας πεις και ποσο ευχαριστημενος εμεινες απο το μασαζ που σου εκανε.Χωρις να εχω μπει μαζι της,μονο απο το υφος που σε υποδεχεται συμπεραινω οτι ειναι Υπερβολικα λιγη (σα παγοκολωνα)και αγουρη.Μην ξεχνας,εμεις πληρωνουμε...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πάντως στα νιάτα μου έχασα την ευκαιρία της εμπειρίας του κωλόμπαρου. Δεν έχω ιδέα τι παίζει

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
οταν αναφερομαστε σε κωλομπαρα και μασαζτζιδικα κτλ το μονο σιγουρο για το οποιο μιλαμε ειναι το χασιμο χρηματων.
για την μαρια δεν εχεις αδικο, το εχω αναφερει και στο αναλογο ποστ οτι ηταν αρκετα διαδικαστικο το μασαζ και ο φραπες,απλα ηταν και η πρωτη μου φορα και το λεω με μια μικρη επιφυλαξη.
καταλαβαινω τι θες να πεις απλα δεν γινεται να κοψουμε μαχαιρι μια συζητηση.γραφεις μια κριτικη, και οι ερωτησεις φερνουν απαντησεις και αυτες μ την σειρα τους αλλες ερωτησεις.Οκ το ειπαμε,δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο το μερος αλλα προς στιγμη αυτο ειχαμε να σχολιασουμε και αυτο κανουμε.στο φιναλε μαλλονημουν ο μοναδικος που πηγε για μασαζ τις τελευταιες εβδομαδες,καταλαβαινεις τι εννοω πιστευω

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
οταν αναφερομαστε σε κωλομπαρα και μασαζτζιδικα κτλ το μονο σιγουρο για το οποιο μιλαμε ειναι το χασιμο χρηματων.
για την μαρια δεν εχεις αδικο, το εχω αναφερει και στο αναλογο ποστ οτι ηταν αρκετα διαδικαστικο το μασαζ και ο φραπες,απλα ηταν και η πρωτη μου φορα και το λεω με μια μικρη επιφυλαξη.
καταλαβαινω τι θες να πεις απλα δεν γινεται να κοψουμε μαχαιρι μια συζητηση.γραφεις μια κριτικη, και οι ερωτησεις φερνουν απαντησεις και αυτες μ την σειρα τους αλλες ερωτησεις.Οκ το ειπαμε,δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο το μερος αλλα προς στιγμη αυτο ειχαμε να σχολιασουμε και αυτο κανουμε.στο φιναλε μαλλονημουν ο μοναδικος που πηγε για μασαζ τις τελευταιες εβδομαδες,καταλαβαινεις τι εννοω πιστευω
Μην παρεξηγείς, απλά έχουμε σιχαθεί να συζητάμε τα ίδια και τα ίδια χωρίς να φαίνεται ΄καμία αλλαγή στον ορίζοντα. Αν κατάλαβα καλά είσαι νέος στο χώρο οπότε αν θες άκου μια συμβουλή. Μ Α Κ Ρ Υ Α. Αυτά και καλή καρδιά

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
AGNIUS πότε φεύγεις στην ξενιτιά. Θα γυρίσεις ή έχεις one way ticket;

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Πάντως στα νιάτα μου έχασα την ευκαιρία της εμπειρίας του κωλόμπαρου. Δεν έχω ιδέα τι παίζει
κοιτα τα κωλομπαρα ειναι μια συνθετη ιστορια.Μπορει πχ υπο προυποθεσεις να βγαλεις πολυ γελιο, σε αλλες περιπτωσεις να δωσεις καμμια πιπα η καναν φραπε,να κανεις κανα κονε για συναντηση εκτος με το απαραιτητο δωρακι, να κανεις κονε για συναντηση εκτος χωρις το απαραιτητο δωρακι αν εισαι τοσο ωραιος και μαγκας αλλα στο αλλο 90% των περιπτωσεων απλα φευγεις οπως ηρθες απλα με αρκετα ευρω λιγοτερα στην τσεπη.
ειναι γενικοτερα μια cult εμπειρια αλλα δεν νομιζω οτι αυτο δικαιολογει τα χρηματα που κοστιζει.εξ'αλλου και ο σταθης ψαλτηε ειναι cult  πλεον αλλα δεν τον πληρωνουμε μια περιουσια.
(βασικα ειμαστε off topic αλλα δεν νομιζω να πειραζει τοσο, αν ναι σβηστε το )

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Διαφωνω,το καλο μασαζ οταν συνδυαζεται και με τα αναλογα εξτρα και οταν προσφερεται απο σωστη επαγγελματια(και εμφανισιμη βεβαια)ειναι ο,τι πιο αισθησιακο μπορει να σου τυχει.Απλα,εδω στη πολη,αφου εκλεισαν τα old time classic με τις Ρωσσιδουλες(Ριλαξ,Σταρ κ.τ.λ)γυρισαμε στον ερασιτεχνισμο και τη σαβουρα.Και μονο οτι οι"κοπελλες" σε υποδεχονται φορωντας τζιν,παλτα,κασκολ,πουλοβερ,ζακετες και ο,τι αλλο αρκει για να σε ξενερωσει.Τους τα'χω πει απειρες φορες αλλα who cares...οποτε το γυρναμε στις hoo kers του Βαρδαριου...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
AGNIUS πότε φεύγεις στην ξενιτιά. Θα γυρίσεις ή έχεις one way ticket;
Τελος του μηνα θα πεταχτω μεχρι Κινα για να ξαναθυμηθω τι εστι μασσαζ πραγματικο...θα ξαναρθω ρε μην ανησυχεις θα τα λεμε...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τελος του μηνα θα πεταχτω μεχρι Κινα για να ξαναθυμηθω τι εστι μασσαζ πραγματικο...θα ξαναρθω ρε μην ανησυχεις θα τα λεμε...
Τώρα να πω ότι δεν ζηλεύω ψέματα θα είναι

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τώρα να πω ότι δεν ζηλεύω ψέματα θα είναι
Το καλο ειναι οτι ξερω το μερος(Σεντζεν)σαν το σπιτι μου οποτε δε θα χρειαστει να ξοδεψω πολυ χρονο σε αναζητηση...Αλλη φορα,θα σε παρω μαζι μου ρε Πετραρα,get ready.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τι εγινε ρε παιδια ? φωτια πηρε το θρεντακι μας ... χαιρομαι !  :rockon:

και δεσμευομαι προς ολους τους συναδελφους καινουργιους και μη  , στην αρχη καθε σελιδας να γραφω οτι τα μαγαζια πανω απο σεβεν και εγνατια 136 σερβιρουν ξινισμενο φραπε με τα χιλια ζορια .  :headbang:  :headbang:  :headbang:

αυτο το εγραψα οχι για να την πω σε καποιους , αλλα να αναδειξω το γεγονος οτι δεν χρησιμοποιηται για ενημερωση το σαιτ . εχει αναφερθει πολλες φορες τι ειδους υπηρεσιες προσφερουν αυτα τα μαγαζια . αν αυτο αρεσει , τοτε δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα . αλλα πριν παμε οπουδηποτε δεν ειναι κακο να διαβαζουμε μερικες σελιδες πισω .

απο κει και περα ενα δικιο το εχεις alfistas . αλλα αν διαβαζε καποιος το θρεντ μας θα ηξερε οτι το Χ μαγαζι προσφερει μεχρι φραπε , ενω στο Ψ μαγαζι κανουν φουλ .

θελει να παει στο Χ να παει στο Χ . αλλα να ξερει οτι οσο και να το παιδεψει θα παρει ως φραπε .

και κατι τελευταιο πριν την μεσημεριανη σιεστα .

αν ειναι να κανεις σε καποιον καλη εντυπωση ειναι το αφεντικο ( ή αφεντικινα ) και οχι οι κοπελες . οι κοπελες ειναι αναλωσιμες και συχνα κανουν οτι τους πουν τα αφεντικα . οποτε για μενα και απο την μικρη μου πειρα θεωρω οτι ειναι πολυ καλυτερο να εχουμε καλη σχεση με τα αφεντικα .

αυτα προς το παρον .

το απογευματακι περισσοτερα !

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Διαφωνω,το καλο μασαζ οταν συνδυαζεται και με τα αναλογα εξτρα και οταν προσφερεται απο σωστη επαγγελματια(και εμφανισιμη βεβαια)ειναι ο,τι πιο αισθησιακο μπορει να σου τυχει.Απλα,εδω στη πολη,αφου εκλεισαν τα old time classic με τις Ρωσσιδουλες(Ριλαξ,Σταρ κ.τ.λ)γυρισαμε στον ερασιτεχνισμο και τη σαβουρα.Και μονο οτι οι"κοπελλες" σε υποδεχονται φορωντας τζιν,παλτα,κασκολ,πουλοβερ,ζακετες και ο,τι αλλο αρκει για να σε ξενερωσει.Τους τα'χω πει απειρες φορες αλλα who cares...οποτε το γυρναμε στις hoo kers του Βαρδαριου...
ohh yes,λαθος δικο μου που δεν διευκρινησα.Το εχω αναφερει και παλαιοτερα, ο συνδυασμος καλου και επαγγελματικου μασαζ με εναν πετυχημενο εστω και φραπε ειναι πολυ ωραια διαδικασια και ιδανικη για να σε ανακουφησει απο τα αγχη της καθημερινοτητας.Εξ αλλου αυτη τη σωστη αναλογια προσπαθουσα να βρω οταν ξεκινησα να ασχολουμαι με τον χωρο και απ'οτι φαινεται τζαμπα ψαχνω.οταν λεω οτι ειναι χασιμο χρηματων, αναφερομαι σε καποιους που τους ενδιαφερει μονο το γαμησι. εκει να ειναι χασιμο χρονου,κοπου και το κυριοτερο χρηματων
μην ξεχνας ειμαι μεγας λατρης του μασαζ στην original εκδοχη του απλα πιστευω οτι και ενα happy ending δεν ειναι ασχημο

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ohh yes,λαθος δικο μου που δεν διευκρινησα.Το εχω αναφερει και παλαιοτερα, ο συνδυασμος καλου και επαγγελματικου μασαζ με εναν πετυχημενο εστω και φραπε ειναι πολυ ωραια διαδικασια και ιδανικη για να σε ανακουφησει απο τα αγχη της καθημερινοτητας.Εξ αλλου αυτη τη σωστη αναλογια προσπαθουσα να βρω οταν ξεκινησα να ασχολουμαι με τον χωρο και απ'οτι φαινεται τζαμπα ψαχνω.οταν λεω οτι ειναι χασιμο χρηματων, αναφερομαι σε καποιους που τους ενδιαφερει μονο το γαμησι. εκει να ειναι χασιμο χρονου,κοπου και το κυριοτερο χρηματων
μην ξεχνας ειμαι μεγας λατρης του μασαζ στην original εκδοχη του απλα πιστευω οτι και ενα happy ending δεν ειναι ασχημο
Τότε αλλάζει το θέμα. Πολύ καλή περίπτωση είναι το μαγαζί στην όλγας (αγγελία στον αγγελιοφόρο εκεί που λέει για πολυθρόνες ρηλάξ). Ωραίος χώρος, καλό μασάζ όσες φορές πήγα και φραπές. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν σ'αφήνουν ούτε δαχτυλάκι να ακουμπήσεις

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Τότε αλλάζει το θέμα. Πολύ καλή περίπτωση είναι το μαγαζί στην όλγας (αγγελία στον αγγελιοφόρο εκεί που λέει για πολυθρόνες ρηλάξ). Ωραίος χώρος, καλό μασάζ όσες φορές πήγα και φραπές. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν σ'αφήνουν ούτε δαχτυλάκι να ακουμπήσεις
thanx for the tip.και μια ερωτηση και δεν θα σε ζαλισω, ο φραπες συμπεριλαμβανεται στην τιμη?

Brainman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στην Ολγας ποσο παει το φραπεδακι???

Stories

Νέο!

Stories