Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Aν βγει κάποιος τώρα και γράψει για γραφείο και πριβέ τηλεφωνο με 5-6 πολύ καλά τεμάχια πόσα pm λέτε ότι θα έχει ως τ απόγευμα?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Είμαι ο Πέτρος και είμαι καλά λοιπόν  :grin:. Τέλος πάντων προσπαθούσα να εξηγήσω στο παληκάρι πως είναι καλύτερα να το ξανασκεφτεί πριν μπει στο τριπάκι με τα μασατζίδικα. Θέλει πολύ χρόνο και κυρίως χρήμα για να βρεις κάτι καλό.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Aν βγει κάποιος τώρα και γράψει για γραφείο και πριβέ τηλεφωνο με 5-6 πολύ καλά τεμάχια πόσα pm λέτε ότι θα έχει ως τ απόγευμα?
Καλά της πουτάνας θα γίνει, το συζητάς; Θα του ζαλίσουν τον πούτσο

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Πήρα ήδη 21 μυνήματα.... παιδιά δεν έχω τηλεφωνο, μια πλάκα κάναμε !!!

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Ειναι αμαρτια να αφιερωνουμε τοσο χρονο και χωρο για το συγκεκριμενο μαγαζι της Εγνατιας οπου επικρατουνε τα μπαζα,ελεος ρε μαγκες,δε λεω οτι αλλου μαζευονται ολα τα αστερια αλλα ολο και κατι καλο κυκλοφορει.Εκει οσες φορες εχω παει κανω οπισθεν ολοταχως,ουτε ονοματα θυμαμαι ουτε για τις υπηρεσιες που προσφερονται εχω προλαβει να ρωτησω,μολις τις βλεπω θυμαμαι κατι θριλλερ που εβλεπα μικρος και τρεχω να σωθω...ας σοβαρευτουμε και λιγη επιλεκτικοτητα δε βλαπτει...
ενταξει ρε agnius μια χαρα σοβαροι ειμαστε αλλα απ'οτι ακουω τα πραγματα ειναι γενικοτερα ενα χαλι μαυρο,οποτε ας μην τρελενομαστε.εξ'αλλου οπως προανεφερα, ηταν συγκεκριμενος ο λογος που με τραβηξε στο μαγαζι και συν τοις αλλοις εχοντας ακουσει τοσα αρνητικα σχολια για την ομορφια των γυναικων στα εν λογω μαγαζια μου εκατσε καπως ωραια η πρωτη επισκεψη στην οποια η μονη γυναικα που ειδα ηταν η μαρια που ηταν εμφανισιακα πολυ πανω απο αυτο που περιμενα.καμμια σχεση με τον εφιαλτη στον δρομο με τις λευκες.
και στο φιναλε ρε agnius αφου πηγα που πηγα, να μην το γραψω δλδ? να το κανω γαργαρα? να βαλω το λιθαρακι μου και εγω προσπαθω γιατι απ'οτι βλεπω η ροη πληροφοριων αρχισε να μειωνεται  

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πήρα ήδη 21 μυνήματα.... παιδιά δεν έχω τηλεφωνο, μια πλάκα κάναμε !!!
Α, τα ήθελε ο πωπουδάκος σου. Είδες πάντως; Δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα για τα μασατζίδικα της σκατούπολής μας και καθόμαστε και λέμε μαλακίες. Τέλος πάντων, να περνάει η ώρα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
να βαλω το λιθαρακι μου και εγω προσπαθω γιατι απ'οτι βλεπω η ροη πληροφοριων αρχισε να μειωνεται  
...και θα συνεχίσει να μειώνεται, όχι γιατί δεν υπάρχει διάθεση αλλά δεν υπάρχει τίποτα καλό για να προτείνεις

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
μαλλον ο manthess εννοει οτι στο φιναλε και αυτες γυναικες ειναι, και με καποιους γαμιουνται εκει εξω χωρις να τους ακουμπανε 100ρια, απλα και μονο επειδη τους γουσταρουν.και ειναι και απολυτως λογικο

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
...και θα συνεχίσει να μειώνεται, όχι γιατί δεν υπάρχει διάθεση αλλά δεν υπάρχει τίποτα καλό για να προτείνεις
ναι ρε πετρο αλλα ακομα και μια αρνητικη κριτικη βοηθαει,δεν ειναι κακο να κραζουμε και λιγο πιο συγκεκριμενα τα παραδειγματα προς αποφυγη

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ναι ρε πετρο αλλα ακομα και μια αρνητικη κριτικη βοηθαει,δεν ειναι κακο να κραζουμε και λιγο πιο συγκεκριμενα τα παραδειγματα προς αποφυγη
Α Υ Τ Ο λέω. Δεν αξίζει τίποτα, μην πετάτε τα λεφτά σας. Άντε σαν εμπειρία αξίζει λίγο η Δέσποινα στο Πανόραμα αλλά για μία άντε δύο επισκέψεις. Τώρα να δεις πόσα pm θα πέσουν manthess

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Α Υ Τ Ο λέω. Δεν αξίζει τίποτα, μην πετάτε τα λεφτά σας. Άντε σαν εμπειρία αξίζει λίγο η Δέσποινα στο Πανόραμα αλλά για μία άντε δύο επισκέψεις. Τώρα να δεις πόσα pm θα πέσουν manthess
ντροπη ρε μην παιζετε με τον πονο του Θεσσαλονικεων :) :) :)

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
ντροπη ρε μην παιζετε με τον πονο του Θεσσαλονικεων :) :) :)
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε άπειρα λεφτά για πέταμα δεν είναι ότι δεν υπάρχουν γυναίκες όμορφες ή περιποιητικές

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Α, τα ήθελε ο πωπουδάκος σου. Είδες πάντως; Δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα για τα μασατζίδικα της σκατούπολής μας και καθόμαστε και λέμε μαλακίες. Τέλος πάντων, να περνάει η ώρα
Τα 21 pm ήταν παπάς δικός μου, τα μέλη του site είναι συνειδητοοιημένα δε μασάνε!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε άπειρα λεφτά για πέταμα δεν είναι ότι δεν υπάρχουν γυναίκες όμορφες ή περιποιητικές
Πες μου σε παρακαλώ ένα παράδειγμα (εκτός πριβέ) για να δω αν τα στάνταρντ μας μοιάζουν.

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Πες μου σε παρακαλώ ένα παράδειγμα (εκτός πριβέ) για να δω αν τα στάνταρντ μας μοιάζουν.
Λία και Ιωάννα από Βαρδάρη-Καλλοδοπούλου ήταν μια χαρά νομίζω και ήταν πολύ εύκολο να βγεις μαζί τους

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Λία και Ιωάννα από Βαρδάρη-Καλλοδοπούλου ήταν μια χαρά νομίζω και ήταν πολύ εύκολο να βγεις μαζί τους
Και πολλές άλλες φυσικά, σ όλα αυτά τα χρόνια έχω πάρει και μασατζούδες και κωλομπαρούδες εκτός μαγαζιών τις περισσότερες με μηδαμινά κόστη-καφές δωμάτιο-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom