manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ούτε εγώ -)Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε
Ούτε εγώ -)Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε
Είμαι ο Πέτρος και είμαι καλά λοιπόν . Τέλος πάντων προσπαθούσα να εξηγήσω στο παληκάρι πως είναι καλύτερα να το ξανασκεφτεί πριν μπει στο τριπάκι με τα μασατζίδικα. Θέλει πολύ χρόνο και κυρίως χρήμα για να βρεις κάτι καλό.Ούτε εγώ -)
Καλά της πουτάνας θα γίνει, το συζητάς; Θα του ζαλίσουν τον πούτσοAν βγει κάποιος τώρα και γράψει για γραφείο και πριβέ τηλεφωνο με 5-6 πολύ καλά τεμάχια πόσα pm λέτε ότι θα έχει ως τ απόγευμα?
Καλά της πουτάνας θα γίνει, το συζητάς; Θα του ζαλίσουν τον πούτσο
Πήρα ήδη 21 μυνήματα.... παιδιά δεν έχω τηλεφωνο, μια πλάκα κάναμε !!!Καλά της πουτάνας θα γίνει, το συζητάς; Θα του ζαλίσουν τον πούτσο
ενταξει ρε agnius μια χαρα σοβαροι ειμαστε αλλα απ'οτι ακουω τα πραγματα ειναι γενικοτερα ενα χαλι μαυρο,οποτε ας μην τρελενομαστε.εξ'αλλου οπως προανεφερα, ηταν συγκεκριμενος ο λογος που με τραβηξε στο μαγαζι και συν τοις αλλοις εχοντας ακουσει τοσα αρνητικα σχολια για την ομορφια των γυναικων στα εν λογω μαγαζια μου εκατσε καπως ωραια η πρωτη επισκεψη στην οποια η μονη γυναικα που ειδα ηταν η μαρια που ηταν εμφανισιακα πολυ πανω απο αυτο που περιμενα.καμμια σχεση με τον εφιαλτη στον δρομο με τις λευκες.Ειναι αμαρτια να αφιερωνουμε τοσο χρονο και χωρο για το συγκεκριμενο μαγαζι της Εγνατιας οπου επικρατουνε τα μπαζα,ελεος ρε μαγκες,δε λεω οτι αλλου μαζευονται ολα τα αστερια αλλα ολο και κατι καλο κυκλοφορει.Εκει οσες φορες εχω παει κανω οπισθεν ολοταχως,ουτε ονοματα θυμαμαι ουτε για τις υπηρεσιες που προσφερονται εχω προλαβει να ρωτησω,μολις τις βλεπω θυμαμαι κατι θριλλερ που εβλεπα μικρος και τρεχω να σωθω...ας σοβαρευτουμε και λιγη επιλεκτικοτητα δε βλαπτει...
Α, τα ήθελε ο πωπουδάκος σου. Είδες πάντως; Δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα για τα μασατζίδικα της σκατούπολής μας και καθόμαστε και λέμε μαλακίες. Τέλος πάντων, να περνάει η ώραΠήρα ήδη 21 μυνήματα.... παιδιά δεν έχω τηλεφωνο, μια πλάκα κάναμε !!!
...και θα συνεχίσει να μειώνεται, όχι γιατί δεν υπάρχει διάθεση αλλά δεν υπάρχει τίποτα καλό για να προτείνειςνα βαλω το λιθαρακι μου και εγω προσπαθω γιατι απ'οτι βλεπω η ροη πληροφοριων αρχισε να μειωνεται
ναι ρε πετρο αλλα ακομα και μια αρνητικη κριτικη βοηθαει,δεν ειναι κακο να κραζουμε και λιγο πιο συγκεκριμενα τα παραδειγματα προς αποφυγη...και θα συνεχίσει να μειώνεται, όχι γιατί δεν υπάρχει διάθεση αλλά δεν υπάρχει τίποτα καλό για να προτείνεις
Α Υ Τ Ο λέω. Δεν αξίζει τίποτα, μην πετάτε τα λεφτά σας. Άντε σαν εμπειρία αξίζει λίγο η Δέσποινα στο Πανόραμα αλλά για μία άντε δύο επισκέψεις. Τώρα να δεις πόσα pm θα πέσουν manthessναι ρε πετρο αλλα ακομα και μια αρνητικη κριτικη βοηθαει,δεν ειναι κακο να κραζουμε και λιγο πιο συγκεκριμενα τα παραδειγματα προς αποφυγη
ντροπη ρε μην παιζετε με τον πονο του ΘεσσαλονικεωνΑ Υ Τ Ο λέω. Δεν αξίζει τίποτα, μην πετάτε τα λεφτά σας. Άντε σαν εμπειρία αξίζει λίγο η Δέσποινα στο Πανόραμα αλλά για μία άντε δύο επισκέψεις. Τώρα να δεις πόσα pm θα πέσουν manthess
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε άπειρα λεφτά για πέταμα δεν είναι ότι δεν υπάρχουν γυναίκες όμορφες ή περιποιητικέςντροπη ρε μην παιζετε με τον πονο του Θεσσαλονικεων
Τα 21 pm ήταν παπάς δικός μου, τα μέλη του site είναι συνειδητοοιημένα δε μασάνε!!!Α, τα ήθελε ο πωπουδάκος σου. Είδες πάντως; Δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα για τα μασατζίδικα της σκατούπολής μας και καθόμαστε και λέμε μαλακίες. Τέλος πάντων, να περνάει η ώρα
Πες μου σε παρακαλώ ένα παράδειγμα (εκτός πριβέ) για να δω αν τα στάνταρντ μας μοιάζουν.Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε άπειρα λεφτά για πέταμα δεν είναι ότι δεν υπάρχουν γυναίκες όμορφες ή περιποιητικές
ή δεν παίζει μία....Τα 21 pm ήταν παπάς δικός μου, τα μέλη του site είναι συνειδητοοιημένα δε μασάνε!!!
Δεν ήταν ανάγκη να το τονίσεις, θέλω να πιστεύω ότι είμαι έξυπνο παιδάκιΤα 21 pm ήταν παπάς δικός μου,
Λία και Ιωάννα από Βαρδάρη-Καλλοδοπούλου ήταν μια χαρά νομίζω και ήταν πολύ εύκολο να βγεις μαζί τουςΠες μου σε παρακαλώ ένα παράδειγμα (εκτός πριβέ) για να δω αν τα στάνταρντ μας μοιάζουν.
Α, να γειά σου, ήταν. Τώρα τι γίνεται;Λία και Ιωάννα από Βαρδάρη-Καλλοδοπούλου ήταν μια χαρά νομίζω και ήταν πολύ εύκολο να βγεις μαζί τους
Και πολλές άλλες φυσικά, σ όλα αυτά τα χρόνια έχω πάρει και μασατζούδες και κωλομπαρούδες εκτός μαγαζιών τις περισσότερες με μηδαμινά κόστη-καφές δωμάτιο-Λία και Ιωάννα από Βαρδάρη-Καλλοδοπούλου ήταν μια χαρά νομίζω και ήταν πολύ εύκολο να βγεις μαζί τους