Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
εμενα μου το λεγε απο Μαρτιο εχουμε παει κ για καφε φιλε το πηρα το πμ στελνω απαντηση

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
παντως εκει μεσα μη περιμενεις τπτ παραπανω απο φραπε ουτε καλαμακι ουτε φουλ κ 100 φορες να πας, το χω κοψει το σπορ να πω την αληθεια
thnx for the info
παντως χωρις να θελω να θιξω την χρυσα, δεν την εχω γνωρισει καν, ποσο κλασικη ειναι η ατακα "απο σεπτεμβρη σταματαω την δουλεια, εχω κανει το κομποδεμα μου"?
ειναι σαν το "απο δευτερα διαιτα". και δεν το λεω προσωπικα για την κοπελα.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
thnx for the info
παντως χωρις να θελω να θιξω την χρυσα, δεν την εχω γνωρισει καν, ποσο κλασικη ειναι η ατακα "απο σεπτεμβρη σταματαω την δουλεια, εχω κανει το κομποδεμα μου"?
ειναι σαν το "απο δευτερα διαιτα". και δεν το λεω προσωπικα για την κοπελα.
ναι οντως παντως ενταξει σε γενικες γραμμες ειναι και καλο παιδι

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ναι οντως παντως ενταξει σε γενικες γραμμες ειναι και καλο παιδι
και μην ξεχνας, οι κακοι ειναι στην φυλακη :cheesy:
κοιτα πλακα πλακα επειδη και εγω εχω καποιεσ λιγες γνωριμιες απο τον χωρο, ποτε μου δεν σκεφτηκα οτι επειδη κανοθν τετοια δουλεια ειναι και κακες κοπελες. εχουν βεβαια τισ ιδιαιτεροτητες τους οπως ολοι, απλα ειναι συνηθησμενες στο ευκολο χρημα γιαυτο και δεν ξεκοβουν ευκολα

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Γενικά όλες οι κοπέλες αυτών των χώρων έχουν πολύ εύκολο το ψέμμα, φανταστείτε τι πρέπει να λένε για να κρυφτούν απ΄τον κοινωνικό περίγυρο.Φίλε V.Rossi φαίνεται πως η χρύσα μοιράζει σε όποιον ( μπορεί και σε όλους ) πελάτη της γουστάρει - ή τη γουστάρει - το τηλεφωνό της γιατί ανοίγει δικό της μαγαζί. Γνώμη μου είναι ότι ψάχνει χορηγό γιατί κι εμένα μου είπε στα ισια να βγούμε κλπ δίνοντας το προσωπικό της κινητό τη ζητώτας και το δικό μου μέσω αναπάντητης πράγμα που φυσικά δεν έκανα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Να ρωτησω κατι...αυτη η Χρυσα ποσο βαθμολογειται εμφανισιακα?Γιατι με τοσες αναφορες εδω μεσα νομιζω οτι εχουμε να κανουμε με Σταρ Ελλας!!

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ειναι καλο να ανοιγουν καινουργια μαγαζια , μπας και λειτουργησει ο ανταγωνισμος .

Βεβαια , οπως εγραψα και πριν πρεπει τα καινουργια μαγαζια να εχουν και καινουργια νοοτροπια , δηλαδη να δινουν στον πελατη ( αυτος ειμαστε εμεις ) σωστες υπηρεσιες .
Γιατι τι να το κανω το καινουργιο μαγαζι , αν εχει τα στραβα του παλιου ?

Εν πασει περιπτωσει θα γινει test-drive και θα δουμε που κινουνται .  Εγω παντως δεν εχω ιδιαιτερα μεγαλες προσδοκιες .  

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

και δεσμευομαι προς ολους τους συναδελφους καινουργιους και μη  , στην αρχη καθε σελιδας να γραφω οτι τα μαγαζια πανω απο σεβεν και εγνατια 136 σερβιρουν ξινισμενο φραπε με τα χιλια ζορια .  :headbang:  :headbang:  :headbang:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
και δεσμευομαι προς ολους τους συναδελφους καινουργιους και μη  , στην αρχη καθε σελιδας να γραφω οτι τα μαγαζια πανω απο σεβεν και εγνατια 136 σερβιρουν ξινισμενο φραπε με τα χιλια ζορια .  :headbang:  :headbang:  :headbang:
σεβαστη η αποψη ric απλα εχοντας εμπειρια μονο απο εγνατια ο φραπες δεν ηταν καθολου με τα χιλια ζορια.Ε το ξυνος ειναι σχετικο,εμενα δεν μου φανηκε καθολου ετσι.μην το παρεις προσωπικα απλα και οι καινουριοι απο καπου πρεπει να ξεκινανε και ομολογουμενως, στην δικη μου τουλαχιστον περιπτωση, το μαγαζι τηε εγνατιας ηταν πολυ user friendly για αρχαριους.
απλα ρε ric εχω μια απορια την οποια εχω ξαναεκφρασει.Λιγο πολυ για ολα τα μασατζιδικα το ιδιο λεγεται.Δλδ ακομη και για απλο φραπε,αναφερουν οι συναγωνιστες οτι πρεπει να εχεις ξαναπαει, η να το θεσεις σωστα στην κοπελα, η να τους κανεις καλη εντυπωση κτλ κτλ. Λες και πηγαινεις για γαμπρος ενα πραγμα. Εμενα να σου πω την αληθεια ολα αυτα τα συγκαταλεγω στην κατηγορια:" παρακαλητο μουνι-ξυνο γαμησι". ποια ειναι δλδ τα μααζια που προσφερουν εστω και καλαμακι,αν οχι full χωρις δειγματα προταιρου εντιμου βιου και τα σχετικα??
ολα λιγο πολυ θελουν το παιδεμα τους απ'οτι καταλαβα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
σεβαστη η αποψη ric απλα εχοντας εμπειρια μονο απο εγνατια ο φραπες δεν ηταν καθολου με τα χιλια ζορια.Ε το ξυνος ειναι σχετικο,εμενα δεν μου φανηκε καθολου ετσι.μην το παρεις προσωπικα απλα και οι καινουριοι απο καπου πρεπει να ξεκινανε και ομολογουμενως, στην δικη μου τουλαχιστον περιπτωση, το μαγαζι τηε εγνατιας ηταν πολυ user friendly για αρχαριους.
απλα ρε ric εχω μια απορια την οποια εχω ξαναεκφρασει.Λιγο πολυ για ολα τα μασατζιδικα το ιδιο λεγεται.Δλδ ακομη και για απλο φραπε,αναφερουν οι συναγωνιστες οτι πρεπει να εχεις ξαναπαει, η να το θεσεις σωστα στην κοπελα, η να τους κανεις καλη εντυπωση κτλ κτλ. Λες και πηγαινεις για γαμπρος ενα πραγμα. Εμενα να σου πω την αληθεια ολα αυτα τα συγκαταλεγω στην κατηγορια:" παρακαλητο μουνι-ξυνο γαμησι". ποια ειναι δλδ τα μααζια που προσφερουν εστω και καλαμακι,αν οχι full χωρις δειγματα προταιρου εντιμου βιου και τα σχετικα??
ολα λιγο πολυ θελουν το παιδεμα τους απ'οτι καταλαβα
Δεν ειναι θεμα παρακαλετου φιλε μου,ειναι θεμα διαδικασιας που πρεπει να τηρειται ευλαβικα σε τετοιους χωρους.Την πρωτη φορα εισαι αγνωστος αρα και¨"επικυνδινος"για την επιχειρηση,οταν σπασει ο παγος ζητας περισσοτερα.Το 90% των μαγαζιων τα προσφερουν...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
η Χρυσα με πολυ επικεια πανω απο 3 δεν την βαζεις και αυτο μετα απο 4 κιτρινες κουερβο, απλα ηταν λιγο καλυτερη στις υπηρεσιες της κατα ταλλα το συγκεκριμενο ειναι -10

Brainman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Valentino εσυ σε ποιο εχεις προτιμηση? αφου της καμαρας το αξιολογεις συμφωνα με την κριση σου ετσι...

Ποιο θεωρεις καλο?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Valentino εσυ σε ποιο εχεις προτιμηση? αφου της καμαρας το αξιολογεις συμφωνα με την κριση σου ετσι...

Ποιο θεωρεις καλο?
σας το ξαναπα δεν εχω παει σε αλλο και ουτε προκειται, μπορω να πω απλα την γνωμη μου για αυτο που ξερω και επειδη ειναι μαλακια να δωσεις τοσα λεφτα και να μη περασεις καλα καλο θα ηταν να το αποφυγουμε

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τίποτα παιδιά. Και εγώ μετά από τόσα λεφτά που έχω δώσει (αν καθίσω να τα μετρήσω θα κλάψω) αποφάσισα επιτέλους, τέλος. Δεν αξίζουν τα λεφτά που τα βγάζουμε με τόσο κόπο να τα πετάμε.
Ε Μ Π Α Ρ Γ Κ Ο  

Brainman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ποτε πηγες τελευταια και ποιες δοκιμασες? Λιζα Κατια ΜΑρια  ? η ρεσεψιονιστ η μαγκυ ειναι... αυτη κανει???

Brainman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω για τα χρηματα, αλλα ο καθενας ας κανει το κουμαντο του, η σπαταλη κ ο εθισμος δεν ειναι νορμαλ πραματα. αλλα το να δινεις στον εαυτο σου την ανεση μιας εμπειριας οτα το θες με λογικη τοτε το εγκρινω

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Συμφωνω για τα χρηματα, αλλα ο καθενας ας κανει το κουμαντο του, η σπαταλη κ ο εθισμος δεν ειναι νορμαλ πραματα. αλλα το να δινεις στον εαυτο σου την ανεση μιας εμπειριας οτα το θες με λογικη τοτε το εγκρινω
Εμμέσως πλην σαφώς λέω ότι η συγκεκριμένη εμπειρία δεν αξίζει (κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη) ΚΑΘΟΛΟΥ το αντίτιμο.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ποτε πηγες τελευταια και ποιες δοκιμασες? Λιζα Κατια ΜΑρια  ? η ρεσεψιονιστ η μαγκυ ειναι... αυτη κανει???
Μαρια τυρακι σκετο, ψιλοκαλη εμφανισιακα τζιμπας αλλα οταν πας μεσα ειναι γαμησε τα καλυτερα κατσε σπιτι και παιξτην

Brainman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αν δινεις καθε βδομαδα 50αρια δε λεει συμφωνω...

Valentino τι γνωμη εχεις για τις αλλες? Κατια κ Λιζα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom