Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
εμενα μου το λεγε απο Μαρτιο εχουμε παει κ για καφε φιλε το πηρα το πμ στελνω απαντηση
thnx for the infoπαντως εκει μεσα μη περιμενεις τπτ παραπανω απο φραπε ουτε καλαμακι ουτε φουλ κ 100 φορες να πας, το χω κοψει το σπορ να πω την αληθεια
ναι οντως παντως ενταξει σε γενικες γραμμες ειναι και καλο παιδιthnx for the info
παντως χωρις να θελω να θιξω την χρυσα, δεν την εχω γνωρισει καν, ποσο κλασικη ειναι η ατακα "απο σεπτεμβρη σταματαω την δουλεια, εχω κανει το κομποδεμα μου"?
ειναι σαν το "απο δευτερα διαιτα". και δεν το λεω προσωπικα για την κοπελα.
και μην ξεχνας, οι κακοι ειναι στην φυλακηναι οντως παντως ενταξει σε γενικες γραμμες ειναι και καλο παιδι
σεβαστη η αποψη ric απλα εχοντας εμπειρια μονο απο εγνατια ο φραπες δεν ηταν καθολου με τα χιλια ζορια.Ε το ξυνος ειναι σχετικο,εμενα δεν μου φανηκε καθολου ετσι.μην το παρεις προσωπικα απλα και οι καινουριοι απο καπου πρεπει να ξεκινανε και ομολογουμενως, στην δικη μου τουλαχιστον περιπτωση, το μαγαζι τηε εγνατιας ηταν πολυ user friendly για αρχαριους.και δεσμευομαι προς ολους τους συναδελφους καινουργιους και μη , στην αρχη καθε σελιδας να γραφω οτι τα μαγαζια πανω απο σεβεν και εγνατια 136 σερβιρουν ξινισμενο φραπε με τα χιλια ζορια .
Δεν ειναι θεμα παρακαλετου φιλε μου,ειναι θεμα διαδικασιας που πρεπει να τηρειται ευλαβικα σε τετοιους χωρους.Την πρωτη φορα εισαι αγνωστος αρα και¨"επικυνδινος"για την επιχειρηση,οταν σπασει ο παγος ζητας περισσοτερα.Το 90% των μαγαζιων τα προσφερουν...σεβαστη η αποψη ric απλα εχοντας εμπειρια μονο απο εγνατια ο φραπες δεν ηταν καθολου με τα χιλια ζορια.Ε το ξυνος ειναι σχετικο,εμενα δεν μου φανηκε καθολου ετσι.μην το παρεις προσωπικα απλα και οι καινουριοι απο καπου πρεπει να ξεκινανε και ομολογουμενως, στην δικη μου τουλαχιστον περιπτωση, το μαγαζι τηε εγνατιας ηταν πολυ user friendly για αρχαριους.
απλα ρε ric εχω μια απορια την οποια εχω ξαναεκφρασει.Λιγο πολυ για ολα τα μασατζιδικα το ιδιο λεγεται.Δλδ ακομη και για απλο φραπε,αναφερουν οι συναγωνιστες οτι πρεπει να εχεις ξαναπαει, η να το θεσεις σωστα στην κοπελα, η να τους κανεις καλη εντυπωση κτλ κτλ. Λες και πηγαινεις για γαμπρος ενα πραγμα. Εμενα να σου πω την αληθεια ολα αυτα τα συγκαταλεγω στην κατηγορια:" παρακαλητο μουνι-ξυνο γαμησι". ποια ειναι δλδ τα μααζια που προσφερουν εστω και καλαμακι,αν οχι full χωρις δειγματα προταιρου εντιμου βιου και τα σχετικα??
ολα λιγο πολυ θελουν το παιδεμα τους απ'οτι καταλαβα
σας το ξαναπα δεν εχω παει σε αλλο και ουτε προκειται, μπορω να πω απλα την γνωμη μου για αυτο που ξερω και επειδη ειναι μαλακια να δωσεις τοσα λεφτα και να μη περασεις καλα καλο θα ηταν να το αποφυγουμεValentino εσυ σε ποιο εχεις προτιμηση? αφου της καμαρας το αξιολογεις συμφωνα με την κριση σου ετσι...
Ποιο θεωρεις καλο?
Εμμέσως πλην σαφώς λέω ότι η συγκεκριμένη εμπειρία δεν αξίζει (κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη) ΚΑΘΟΛΟΥ το αντίτιμο.Συμφωνω για τα χρηματα, αλλα ο καθενας ας κανει το κουμαντο του, η σπαταλη κ ο εθισμος δεν ειναι νορμαλ πραματα. αλλα το να δινεις στον εαυτο σου την ανεση μιας εμπειριας οτα το θες με λογικη τοτε το εγκρινω
Μαρια τυρακι σκετο, ψιλοκαλη εμφανισιακα τζιμπας αλλα οταν πας μεσα ειναι γαμησε τα καλυτερα κατσε σπιτι και παιξτηνποτε πηγες τελευταια και ποιες δοκιμασες? Λιζα Κατια ΜΑρια ? η ρεσεψιονιστ η μαγκυ ειναι... αυτη κανει???
5 με 6 το πολύΝα ρωτησω κατι...αυτη η Χρυσα ποσο βαθμολογειται εμφανισιακα?Γιατι με τοσες αναφορες εδω μεσα νομιζω οτι εχουμε να κανουμε με Σταρ Ελλας!!