Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
μαγκες,μια που δεν μπορω να βρω τη χρυσα, πεστε μου ποτ να παω σημερα η αυριο να κανω μασαζ+ σιγουρα φραπε?να ξερω οτι θα παω και θα το εχω το φραπε,χωρισ παρακάλια

only milfs

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
η καλιδοπουλου τι εγινε?
πηγε κανεις τελευτεα?

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

σιγα το βιντεο !

τετοια και πολυ καλυτερα βιωνουμε καθε μερα στα μαγαζια της πολης μας !  :boobies:

only milfs

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
η καλιδοπουλου τι εγινε?
πηγε κανεις τελευτεα?

zipperant

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά για πρώτη φοράσε μασάζ που να πάω? τι να προσέξω ευχαριστώ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
αληθεια???
που???
:2funny: :2funny: :2funny:
μακαρι να φταναμε σε αυτο το επιπεδο
αλλα δυσκολα

Κανε τα κονε σου, γινε "καλος" πελατης κι ολο και κατι θα φας, μην αγχωνεσαι, Αρης εισαι, θα τη βρεις την ακρη σου! ;)

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
χαιρετω την παρεα.Εστω και λιγο καθυστερημενα να δωσω και εγω την ανταποκριση μου απο το """κεντρο αισθητικης"""" της εγνατιας. Μια συνεδρια εγινε με την Μαρια.Δεν ξερω ποια ειναι τα στανταρ ομορφιας οσον αφορα τα μασατζιδικα αλλα η κοπελα μου φανηκε πολυ ωραια και μικρουλα(20 περιπου). Μασαζ οκ, γυρω στο 25λεπτο αλλα ο φραπες τπτ ιδιαιτερο,αρκετα διαδικαστικος. Σαν εξτρα μου ειπε οτι δεν προσφερει κατι και αφηνε πιασιματα μονο πανω απο τα ρουχα. Επομενη επισκεψη με μια κοπελα της αποιας το ονομα δεν θυμαμαι, νομιζω κατια η κατι τετοιο, νταρντανουλα με ωραιο στηθος. Καλο μασαζ και τσαχπινικος φραπες.Προσεφερε και ισπανικο με το καθιερωμενο δωρακι αλλα δεν πηρα. Επισης εγινε και test drive στην κλασικη μεγαλοκοπελα του μαγαζιου, νομιζω λινα την λενε, η οποια ηταν πολυ καλη μπορω να πω, εβγαζε και ρουχα χωρις εξτρα και αφηνε πιασηματα παντου. Η χρυσα οντως εφυγε,ετσι τουλαχιστον ειπαν και σε μενα. Γνωριζει κανενας αν παιζει και μπριζολα η εστω καλαμακι στο συγκεκριμενο μαγαζι?? γιατι η πολλη καφεινη με πειραζει :grin:. Επισης η μεγαλοκοπελα που φερεται ως υπευθυνη του μαγαζιου αναλαμβανει και χειρομαλαξεις??
Τελος ενα μεγαλο ευχαριστω στον νετρονιο και τον manthess για την βοηθεια τους μεσω των πμ τους

Brainman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια το εγνατιας 136 ειναι κοντα στην καμαρα? οροφος? κουδουνι?
Ξερει κανεις πληροφοριες για ενα κεντρο στη Γεωργιου απεναντι απο το Βασιλοπουλο? και για καποια...Θεοδοσια?

zipperant

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αντε να δούμε πότε θα πάω και γω.... μην με κοροιδέψετε αλλά σαβ/κο είναι ανοιχτά?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
προσωπικη γνωμη μακρυα απο εγνατια δεν λεει σε τπτ

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
κοιτα rossi για να πω την αληθεια δεν εντυπωσιαστηκα απλα το προτημησα επειδη ειμαι αρχαριος στο μασαζ και μου φανηκε αρκετα user friendly το μαγαζι απο τα σχολια των παιδιων εδω μεσα κατι που επαληθευσα με την επισκεψη μου.και ειμαι και ανθρωπος του βολεματος λιγο,αν μαθω κατι βαριεμαι να ξαναξεκιναω ψαξιμο.Και εδω που τα λαμε η φιλικοτητα προς τον χρηστη ειναι σημαντικο κομματι.Αν θες 2-3 επισκεψεις για να πιεισ καφε ειναι λιγο μαλακια.κατα την αποψη σου ποια αλλα μαγαζια ειναι σιγουρακια?? αν και παιζει ρολο και η κοπελα απ'οτι καταλαβα,εχω αδικο?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ισως αξιζε η Χρυσα μονο παντως εκει μεσα μη περιμενεις τπτ παραπανω απο φραπε ουτε καλαμακι ουτε φουλ κ 100 φορες να πας, το χω κοψει το σπορ να πω την αληθεια

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
η Χρυσα μου ελεγε απο Ιουνιο ηθελε να σταματησει γενικα απο τον χωρο αυτο κονομισε και ηθελε να φυγει τωρα τι και που κτλ δεν ξερω θα την τηλ και θα σας ενημερωσω

πηρες το pm μου φίλε Valentino_Rossi ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom