χαιρετω την παρεα.Εστω και λιγο καθυστερημενα να δωσω και εγω την ανταποκριση μου απο το """κεντρο αισθητικης"""" της εγνατιας. Μια συνεδρια εγινε με την Μαρια.Δεν ξερω ποια ειναι τα στανταρ ομορφιας οσον αφορα τα μασατζιδικα αλλα η κοπελα μου φανηκε πολυ ωραια και μικρουλα(20 περιπου). Μασαζ οκ, γυρω στο 25λεπτο αλλα ο φραπες τπτ ιδιαιτερο,αρκετα διαδικαστικος. Σαν εξτρα μου ειπε οτι δεν προσφερει κατι και αφηνε πιασιματα μονο πανω απο τα ρουχα. Επομενη επισκεψη με μια κοπελα της αποιας το ονομα δεν θυμαμαι, νομιζω κατια η κατι τετοιο, νταρντανουλα με ωραιο στηθος. Καλο μασαζ και τσαχπινικος φραπες.Προσεφερε και ισπανικο με το καθιερωμενο δωρακι αλλα δεν πηρα. Επισης εγινε και test drive στην κλασικη μεγαλοκοπελα του μαγαζιου, νομιζω λινα την λενε, η οποια ηταν πολυ καλη μπορω να πω, εβγαζε και ρουχα χωρις εξτρα και αφηνε πιασηματα παντου. Η χρυσα οντως εφυγε,ετσι τουλαχιστον ειπαν και σε μενα. Γνωριζει κανενας αν παιζει και μπριζολα η εστω καλαμακι στο συγκεκριμενο μαγαζι?? γιατι η πολλη καφεινη με πειραζει
. Επισης η μεγαλοκοπελα που φερεται ως υπευθυνη του μαγαζιου αναλαμβανει και χειρομαλαξεις??
Τελος ενα μεγαλο ευχαριστω στον νετρονιο και τον manthess για την βοηθεια τους μεσω των πμ τους