Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (4 μέλη και 7 επισκέπτες)

Brainman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
απο πιασιματα τι λενε?  η λιζα ειναι 'εμπειρη'? η κατια δεν τα βγαζει..? η μαρια μικρη κ ..απειρη?

αυτα ακουσα...

ρωταω επειδη δεν εχω παει κ θελω να δοκιμασω για εμπειρια

ενημερωσε με valentino....thanks

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
απο πιασιματα τι λενε?  η λιζα ειναι 'εμπειρη'? η κατια δεν τα βγαζει..? η μαρια μικρη κ ..απειρη?

αυτα ακουσα...

Έχε στο νου σου ότι αυτά τα πράγματα είναι και λίγο υποκειμενικά. Αν δεν πας να δεις μόνος σου, δεν θα βγάλεις άκρη.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16

αυτα ακουσα...

παπαρια πανε αλλου φιλε αν θες την γνωμη μου

Brainman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
προτεινε κανενα αλλο

δεν τα ξερω, κ αν εχεις κ κινητο για ραντεβου στειλε πμ

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
προτεινε κανενα αλλο

δεν τα ξερω, κ αν εχεις κ κινητο για ραντεβου στειλε πμ
Όλα τα ίδια σκατά είναι. Αν θέλεις μια φιλική συμβουλή μην μπαίνεις σ'αυτό το τρυπάκι.

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
παπαρια πανε αλλου φιλε αν θες την γνωμη μου
Μετά από πολλά χρόνια στην "αγορά" ένα έχω να πω. Πέρα από εμφάνιση που πολύ σπάνια θα βρεις κάτι άνω του μετρίου ο μόνος τρόπος για να έχεις καλές υπηρεσίες είναι να είσαι ευγενικός-αλλά όχι μουνόδουλος,αγκαλίτσας- και περιποιημένος και το κυριότερο κυρίως στα μασατζίδικα, να βγαλεις ανταγωνισμό ανάμεσα στις κοπέλες.Εγγύηση πιάνει ΠΑΝΤΑ!!!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
επειδη ειχα βγει καποτε για καφε με την χρυσα εχω να σας πω οτι ολους μας κοιτανε σαν 50ευρα δεν μετραει τπτ

Brainman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οκ παιδια σεβαστες οι αποψεις σας!!!

η καλυτερη φαση ειναι να βρεις καμια πριβε κατασταση σπιτι...κ να της εισαι πελατης...

σας εχει τυχει?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κατά την άποψή μου, από τα μη πριβέ μαγαζιά, μόνο μια άξιζε από πλευράς εμφάνισης - υπηρεσιών. Ιωάννα και τα μυαλά στην πρέσσα. Α, και παλιότερα η Φωτεινή από την Μαρτίου που μου άρεσε λόγω δικής μου ανωμαλίας (ήταν λίγο σκατόφατσα). Από την στιγμή που σταμάτησαν αυτές, κλάφτα Χαράλαμπε

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Κατά την άποψή μου, από τα μη πριβέ μαγαζιά, μόνο μια άξιζε από πλευράς εμφάνισης - υπηρεσιών. Ιωάννα και τα μυαλά στην πρέσσα. Α, και παλιότερα η Φωτεινή από την Μαρτίου που μου άρεσε λόγω δικής μου ανωμαλίας (ήταν λίγο σκατόφατσα). Από την στιγμή που σταμάτησαν αυτές, κλάφτα Χαράλαμπε
σωστος!!!!

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Έχε στο νου σου ότι αυτά τα πράγματα είναι και λίγο υποκειμενικά. Αν δεν πας να δεις μόνος σου, δεν θα βγάλεις άκρη.
Δεν είναι θέμα εμπειρίας-απειρίας, απλά οι κάπως μεγαλύτερες έρικα, λίζα κλπ το ξέρουν ότι αυτή θα είναι η ζωή τους ενώ οι μικρότερες που είναι και πιο πιθανό να έχουν και κάποιο-παντρεμένο κυρίως-χορηγό το αποδέχονται και λόγω ηλικίας και πέρασης πιο δύσκολα γι αυτό και είναι πιο ψυχρές

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
επειδη ειχα βγει καποτε για καφε με την χρυσα εχω να σας πω οτι ολους μας κοιτανε σαν 50ευρα δεν μετραει τπτ
+1000
Ήθελε να βγούμε σε φάση τι να μου κάνει εμένα ένας πιτσιρικάς(είμαι κοντά στα 40 ),που να με κυκλοφορήσει,με τι αμάξι κλπ.Καταλαβαίνετε νομίζω να μην επεκταθώ άλλο και δε νομίζω να τα έχει πει μόνο σε μένα αυτά ότι και καλά ξαφνικά με γούσταρε τόσο πολύ. Κρατάω πάντα μια μικρή πισινή να κάνω λάθος αλλά σχεδόν ΠΑΝΤΑ είναι έτσι . Δούναι και λαβείν

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τρανταχτό παράδειγμα όσων ανέφερα παραπάνω είναι το μαγαζί στη Δραγούμη που ζητάνε 120 ευρώ για φουλ πρόγραμμα. Ποιός είσαι ρε παπάρα που θες 120 ευρώ για έναν πούτσο στην Έρρικα που είναι 50 χρονών γαμώ την τρέλα μου; Γι'αυτό σου λέω παληκάρι μου brainman κράτα τα λεφτά σου

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ειναι αμαρτια να αφιερωνουμε τοσο χρονο και χωρο για το συγκεκριμενο μαγαζι της Εγνατιας οπου επικρατουνε τα μπαζα,ελεος ρε μαγκες,δε λεω οτι αλλου μαζευονται ολα τα αστερια αλλα ολο και κατι καλο κυκλοφορει.Εκει οσες φορες εχω παει κανω οπισθεν ολοταχως,ουτε ονοματα θυμαμαι ουτε για τις υπηρεσιες που προσφερονται εχω προλαβει να ρωτησω,μολις τις βλεπω θυμαμαι κατι θριλλερ που εβλεπα μικρος και τρεχω να σωθω...ας σοβαρευτουμε και λιγη επιλεκτικοτητα δε βλαπτει...

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Ειναι αμαρτια να αφιερωνουμε τοσο χρονο και χωρο για το συγκεκριμενο μαγαζι της Εγνατιας οπου επικρατουνε τα μπαζα,ελεος ρε μαγκες,δε λεω οτι αλλου μαζευονται ολα τα αστερια αλλα ολο και κατι καλο κυκλοφορει.Εκει οσες φορες εχω παει κανω οπισθεν ολοταχως,ουτε ονοματα θυμαμαι ουτε για τις υπηρεσιες που προσφερονται εχω προλαβει να ρωτησω,μολις τις βλεπω θυμαμαι κατι θριλλερ που εβλεπα μικρος και τρεχω να σωθω...ας σοβαρευτουμε και λιγη επιλεκτικοτητα δε βλαπτει...
Αυτά είναι ρε παιδιά στην πόλη μας τα πράγματα , τι να κάνουμε δηλαδή να ανοίξουμε δικά μας γραφεία? Είπαμε θέλει κόπο και χρήμα για να πετύχεις κάτι καλό κ αυτό δεν κρατάει για πολύ,μετά φτου και πάλι απ' την αρχή ιδίως αν ξεκόψεις λίγο. Όσο για το δικαίωμα επιλογής μεγάλα παιδιά είμαστε ας προσέχουμε που βάζουμε την ...υπογραφή μας.Δε μας είπε κανείς να τις πάρουμε με το ζόρι. Και κάτι τελευταίο. Δεν σας έχει τυχει ποτέ να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα για να πηδήξετε γυναίκες - όχι επαγγελματίες- κατώτερης εμφάνισης και συμπεριφοράς από όσες κυκλοφορούν σε μασατζίδικα και βιζιτάδικα-γραφεία κλπ? Λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν σας έχει τυχει ποτέ να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα για να πηδήξετε γυναίκες - όχι επαγγελματίες- κατώτερης εμφάνισης και συμπεριφοράς από όσες κυκλοφορούν σε μασατζίδικα και βιζιτάδικα-γραφεία κλπ? Λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό.
Χρόνο ναι, χρήμα όχι.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μπορείς να πάρεις και από μασατζίδικα και από κωλόμπαρα γυναίκες εκτός μαγαζιών και τις γαμήσεις με ένα καφέ κι ένα φτηνό δωμάτιο.
Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom