You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (4 μέλη και 7 επισκέπτες)
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
" Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες, υπάρχουν απλά άντρες που δεν πίνουν πολύ"5 με 6 το πολύ
Έχε στο νου σου ότι αυτά τα πράγματα είναι και λίγο υποκειμενικά. Αν δεν πας να δεις μόνος σου, δεν θα βγάλεις άκρη.απο πιασιματα τι λενε? η λιζα ειναι 'εμπειρη'? η κατια δεν τα βγαζει..? η μαρια μικρη κ ..απειρη?
αυτα ακουσα...
ρωταω επειδη δεν εχω παει κ θελω να δοκιμασω για εμπειρια
ενημερωσε με valentino....thanks
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
παπαρια πανε αλλου φιλε αν θες την γνωμη μουαπο πιασιματα τι λενε? η λιζα ειναι 'εμπειρη'? η κατια δεν τα βγαζει..? η μαρια μικρη κ ..απειρη?
αυτα ακουσα...
ρωταω επειδη δεν εχω παει κ θελω να δοκιμασω για εμπειρια
ενημερωσε με valentino....thanks
Όλα τα ίδια σκατά είναι. Αν θέλεις μια φιλική συμβουλή μην μπαίνεις σ'αυτό το τρυπάκι.προτεινε κανενα αλλο
δεν τα ξερω, κ αν εχεις κ κινητο για ραντεβου στειλε πμ
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μετά από πολλά χρόνια στην "αγορά" ένα έχω να πω. Πέρα από εμφάνιση που πολύ σπάνια θα βρεις κάτι άνω του μετρίου ο μόνος τρόπος για να έχεις καλές υπηρεσίες είναι να είσαι ευγενικός-αλλά όχι μουνόδουλος,αγκαλίτσας- και περιποιημένος και το κυριότερο κυρίως στα μασατζίδικα, να βγαλεις ανταγωνισμό ανάμεσα στις κοπέλες.Εγγύηση πιάνει ΠΑΝΤΑ!!!παπαρια πανε αλλου φιλε αν θες την γνωμη μου
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
όλα τα ίδια χάλια είναι φίλε,ακριβό σπορ με καλούτσικο θεαμα κι ακόμα λιγότερα γκολπροτεινε κανενα αλλο
δεν τα ξερω, κ αν εχεις κ κινητο για ραντεβου στειλε πμ
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
επειδη ειχα βγει καποτε για καφε με την χρυσα εχω να σας πω οτι ολους μας κοιτανε σαν 50ευρα δεν μετραει τπτ
Κατά την άποψή μου, από τα μη πριβέ μαγαζιά, μόνο μια άξιζε από πλευράς εμφάνισης - υπηρεσιών. Ιωάννα και τα μυαλά στην πρέσσα. Α, και παλιότερα η Φωτεινή από την Μαρτίου που μου άρεσε λόγω δικής μου ανωμαλίας (ήταν λίγο σκατόφατσα). Από την στιγμή που σταμάτησαν αυτές, κλάφτα Χαράλαμπε
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
σωστος!!!!Κατά την άποψή μου, από τα μη πριβέ μαγαζιά, μόνο μια άξιζε από πλευράς εμφάνισης - υπηρεσιών. Ιωάννα και τα μυαλά στην πρέσσα. Α, και παλιότερα η Φωτεινή από την Μαρτίου που μου άρεσε λόγω δικής μου ανωμαλίας (ήταν λίγο σκατόφατσα). Από την στιγμή που σταμάτησαν αυτές, κλάφτα Χαράλαμπε
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δεν είναι θέμα εμπειρίας-απειρίας, απλά οι κάπως μεγαλύτερες έρικα, λίζα κλπ το ξέρουν ότι αυτή θα είναι η ζωή τους ενώ οι μικρότερες που είναι και πιο πιθανό να έχουν και κάποιο-παντρεμένο κυρίως-χορηγό το αποδέχονται και λόγω ηλικίας και πέρασης πιο δύσκολα γι αυτό και είναι πιο ψυχρέςΈχε στο νου σου ότι αυτά τα πράγματα είναι και λίγο υποκειμενικά. Αν δεν πας να δεις μόνος σου, δεν θα βγάλεις άκρη.
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
+1000επειδη ειχα βγει καποτε για καφε με την χρυσα εχω να σας πω οτι ολους μας κοιτανε σαν 50ευρα δεν μετραει τπτ
Ήθελε να βγούμε σε φάση τι να μου κάνει εμένα ένας πιτσιρικάς(είμαι κοντά στα 40 ),που να με κυκλοφορήσει,με τι αμάξι κλπ.Καταλαβαίνετε νομίζω να μην επεκταθώ άλλο και δε νομίζω να τα έχει πει μόνο σε μένα αυτά ότι και καλά ξαφνικά με γούσταρε τόσο πολύ. Κρατάω πάντα μια μικρή πισινή να κάνω λάθος αλλά σχεδόν ΠΑΝΤΑ είναι έτσι . Δούναι και λαβείν
Τρανταχτό παράδειγμα όσων ανέφερα παραπάνω είναι το μαγαζί στη Δραγούμη που ζητάνε 120 ευρώ για φουλ πρόγραμμα. Ποιός είσαι ρε παπάρα που θες 120 ευρώ για έναν πούτσο στην Έρρικα που είναι 50 χρονών γαμώ την τρέλα μου; Γι'αυτό σου λέω παληκάρι μου brainman κράτα τα λεφτά σου
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ειναι αμαρτια να αφιερωνουμε τοσο χρονο και χωρο για το συγκεκριμενο μαγαζι της Εγνατιας οπου επικρατουνε τα μπαζα,ελεος ρε μαγκες,δε λεω οτι αλλου μαζευονται ολα τα αστερια αλλα ολο και κατι καλο κυκλοφορει.Εκει οσες φορες εχω παει κανω οπισθεν ολοταχως,ουτε ονοματα θυμαμαι ουτε για τις υπηρεσιες που προσφερονται εχω προλαβει να ρωτησω,μολις τις βλεπω θυμαμαι κατι θριλλερ που εβλεπα μικρος και τρεχω να σωθω...ας σοβαρευτουμε και λιγη επιλεκτικοτητα δε βλαπτει...
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αυτά είναι ρε παιδιά στην πόλη μας τα πράγματα , τι να κάνουμε δηλαδή να ανοίξουμε δικά μας γραφεία? Είπαμε θέλει κόπο και χρήμα για να πετύχεις κάτι καλό κ αυτό δεν κρατάει για πολύ,μετά φτου και πάλι απ' την αρχή ιδίως αν ξεκόψεις λίγο. Όσο για το δικαίωμα επιλογής μεγάλα παιδιά είμαστε ας προσέχουμε που βάζουμε την ...υπογραφή μας.Δε μας είπε κανείς να τις πάρουμε με το ζόρι. Και κάτι τελευταίο. Δεν σας έχει τυχει ποτέ να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα για να πηδήξετε γυναίκες - όχι επαγγελματίες- κατώτερης εμφάνισης και συμπεριφοράς από όσες κυκλοφορούν σε μασατζίδικα και βιζιτάδικα-γραφεία κλπ? Λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό.Ειναι αμαρτια να αφιερωνουμε τοσο χρονο και χωρο για το συγκεκριμενο μαγαζι της Εγνατιας οπου επικρατουνε τα μπαζα,ελεος ρε μαγκες,δε λεω οτι αλλου μαζευονται ολα τα αστερια αλλα ολο και κατι καλο κυκλοφορει.Εκει οσες φορες εχω παει κανω οπισθεν ολοταχως,ουτε ονοματα θυμαμαι ουτε για τις υπηρεσιες που προσφερονται εχω προλαβει να ρωτησω,μολις τις βλεπω θυμαμαι κατι θριλλερ που εβλεπα μικρος και τρεχω να σωθω...ας σοβαρευτουμε και λιγη επιλεκτικοτητα δε βλαπτει...
Χρόνο ναι, χρήμα όχι.Δεν σας έχει τυχει ποτέ να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα για να πηδήξετε γυναίκες - όχι επαγγελματίες- κατώτερης εμφάνισης και συμπεριφοράς από όσες κυκλοφορούν σε μασατζίδικα και βιζιτάδικα-γραφεία κλπ? Λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό.
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μπορείς να πάρεις και από μασατζίδικα και από κωλόμπαρα γυναίκες εκτός μαγαζιών και τις γαμήσεις με ένα καφέ κι ένα φτηνό δωμάτιο.Χρόνο ναι, χρήμα όχι.
Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω τι συζητάμεΜπορείς να πάρεις και από μασατζίδικα και από κωλόμπαρα γυναίκες εκτός μαγαζιών και τις γαμήσεις με ένα καφέ κι ένα φτηνό δωμάτιο.