Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (6 μέλη και 33 επισκέπτες)

papasoulis

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Λέω να πάω σήμερα Βούλγαρη..πας και χτυπάς το κουδούνι ή πρέπει να πάρεις τηλ πρώτα?

diaforetikosss

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια μια ερωτηση.Το μαγαζι στην Μακενζυ Κινγκ στον τελευταιο οροφο,τι απεγινε?Υπαρχει ακομα?

dddd001x

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Συνάδελφοι θα συνιστούσα μια επίσκεψη στη Βούλγαρη, υπάρχει σημαντική βελτίωση.

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ρε παιδες να ρωτησω.το εγναντιας 136(50+φραπε)ποιες μερες και τι ωραρια δουλευει?

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Να σας πω τις τελευταίες εμπειρίες μου από Θεσσαλονίκη, αν και σίγουρα θα τα ξέρετε καλύτερα από εμένα.

Κατ' αρχήν όποτε ανεβαίνω πηγαίνω μόνο στο μαγαζί της Β. Όλγας πάνω από το βίντεοκλαμπ. Γνωστό ότι είναι "περιορισμένης ευθύνης" αλλά τουλάχιστον ο χώρος είναι αξιοπρεπής και το μασάζ καλό.

Το Μάϊο που είχα ανέβει μου είχε κάνει μασάζ μια χοντρούλα ξανθιά κοντοκουρεμένη με καλσόν και μπότες!!! Ανύπαρκτος ο αισθησιασμός και το φραπεδάκι σχεδόν αγγαρεία αλλά μασάζ πραγματικά πολύ καλό. Μάλιστα της είχα ζητήσει να μου κάνει και στο κεφάλι (το πάνω) και μου έδιωξε και έναν πονοκέφαλο που κουβάλαγα.

Τώρα πριν από δύο βδομάδες που ξαναανέβηκα μου έκανε μία Κατερίνα. Ελληνίδα, ωραία κοπέλα αλλά (για πρώτη φορά σε αυτό το μαγαζί)μασάζ δεν ευχαριστήθηκα. Με μπλάστρωσε με ένα γαλάκτωμα και έβαζε και έβαζε. Άσπρος βγήκα στο τέλος. Από φραπέ πιο φιλότιμη από την άλλην αλλά όχι τίποτα σπουδαίο.

60 το μαλί, είχε και μια πινακίδα έγραφε "διπλό μασάζ 30 λεπτά 90 ευρώ". Ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται;

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
παιδια εγω πηγα στο εγναντιας 136.50 το μαλλι.με πηρε μια μαρια ελληνιδα.πολυ καλο μασαζ και πολυ καλος φραπες...θα ξαναπαω σιγουρα

only milfs

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0

καλημερα στην παρεα ειμαι νεος στο φορουμ αλλα οχι
και στα μασαζ τησ πολης,αυτη που μου εχει μεινει στο μυαλο
και δεν μπορω να την βγαλω ειναι η Μενια μια 40αρα milf
ηταν στο μασαζ τησ βουλγαρη, ξερει κανεις αν συνεχιζει πουθενα???
ευχαριστω

meremetia

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα στα παιδια.ειμαι και εγω FAN του μασαζ.ενα καλο ειναι στην καλιδοπουλου με β.ολγας με την γλικια χοντρουλα κοπελια που δουλευε στην πετρου συνδικα.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

αυτο το μαγαζι πρωτη φορα αναφερεται .

για πες , για πες !

only milfs

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα στην παρεα ειμαι νεος στο φορουμ αλλα οχι
και στα μασαζ τησ πολης,αυτη που μου εχει μεινει στο μυαλο
και δεν μπορω να την βγαλω ειναι η Μενια μια 40αρα milf
ηταν στο μασαζ τησ βουλγαρη, ξερει κανεις αν συνεχιζει πουθενα???
ευχαριστω

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα στα παιδια.ειμαι και εγω FAN του μασαζ.ενα καλο ειναι στην καλιδοπουλου με β.ολγας με την γλικια χοντρουλα κοπελια που δουλευε στην πετρου συνδικα.

καλησπερα !

αληθεια, τωρα που το συζηταμε , που πηγε η γλυκεια χοντρουλα και τα κοριτσια της ???????????

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
Μια αγγελια απο αγ. μαρινα ξερει κανεις τηλεφωνο? Δεν μπορω να το βρω στις αγγελιες..

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Να σας πω τις τελευταίες εμπειρίες μου από Θεσσαλονίκη, αν και σίγουρα θα τα ξέρετε καλύτερα από εμένα.

Κατ' αρχήν όποτε ανεβαίνω πηγαίνω μόνο στο μαγαζί της Β. Όλγας πάνω από το βίντεοκλαμπ. Γνωστό ότι είναι "περιορισμένης ευθύνης" αλλά τουλάχιστον ο χώρος είναι αξιοπρεπής και το μασάζ καλό.

Το Μάϊο που είχα ανέβει μου είχε κάνει μασάζ μια χοντρούλα ξανθιά κοντοκουρεμένη με καλσόν και μπότες!!! Ανύπαρκτος ο αισθησιασμός και το φραπεδάκι σχεδόν αγγαρεία αλλά μασάζ πραγματικά πολύ καλό. Μάλιστα της είχα ζητήσει να μου κάνει και στο κεφάλι (το πάνω) και μου έδιωξε και έναν πονοκέφαλο που κουβάλαγα.

Τώρα πριν από δύο βδομάδες που ξαναανέβηκα μου έκανε μία Κατερίνα. Ελληνίδα, ωραία κοπέλα αλλά (για πρώτη φορά σε αυτό το μαγαζί)μασάζ δεν ευχαριστήθηκα. Με μπλάστρωσε με ένα γαλάκτωμα και έβαζε και έβαζε. Άσπρος βγήκα στο τέλος. Από φραπέ πιο φιλότιμη από την άλλην αλλά όχι τίποτα σπουδαίο.

60 το μαλί, είχε και μια πινακίδα έγραφε "διπλό μασάζ 30 λεπτά 90 ευρώ". Ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται;

το μαγαζί πάνω από το σέβεν όπως και το αδερφάκι του στην Όλγας με τις πισίνες είναι σκέτη κοροιδία...τίποτα έξτρα και μασάζ από μετριότατες έως άσχημες κοπέλες...πετάμένα λεφτά
και αυτό που λέει ο φίλος έχει δίκιο,σε γεμίζουνε με αυτή την κρέμα και φεύγεις σαν μαλάκας από κει μέσα,κολλάς παντού...φυσικά δεν ξαναπάω,έχω πάνω από 2 χρόνια και ούτε πρόκειται...αφού με 120 παίρνεις καλή γκόμενα στο σπίτι,να δώσω στους μαλάκες 80 ευρώ για τα μπάζα τους τις χοντρές?

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
καλησπερα σε ολους
πριν απο 20 μερες περιπου επισκευτηκα το χωρο στην εγνατιας 136, μασαζ με καποια καινουρια (κατια ή τανια ή καπως ετσι το ονομα),50 ευρω το μασαζακι για 45 λεπτα και λιγο βαριεστημενο παιξιμο.
με κερδισε ομως η τυπισα που λεει πως ειναι υπευθυνη και λεω να ξαναπαω.
εχει κανει να προτεινει τιποτα συγκεκριμενο απο τον συγκεκριμενο χωρο ?
ευχαριστω.

only milfs

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες η μενια δουλευει πουθενα?
ξερει κανεις?

Stories