Παντελή χορν είναι το μαγαζί που αποκαλούμε "βούλγαρη"
Όσον αφορά την όπισθεν που γράφει κάποιος, έχει σε κεντρικό μαγαζί...
και ανατολικο βεβαιος βεβαιος
Παντελή χορν είναι το μαγαζί που αποκαλούμε "βούλγαρη"
Όσον αφορά την όπισθεν που γράφει κάποιος, έχει σε κεντρικό μαγαζί...
υπαρχει ενα χωριο στην κρητη που λεγετε βοροι!μηπως εννοεις αυτο???Εσείς οι βωροι γαμάτε κάνα καλο μουνάκι εκεί πάνω ?
Λέω να πάω σήμερα Βούλγαρη..πας και χτυπάς το κουδούνι ή πρέπει να πάρεις τηλ πρώτα?
Να πάρω, όμως για να πάρω πρέπει να μου το πεί κάποιος το τηλέφωνο _Ποιός μπορεί να βοηθήσει ?αδερφε παρε τηλ. καλητερα
γιατι αλιος μπορει να μην ανηξει καν η πορτα
αυτο το μαγαζι πρωτη φορα αναφερεται .
για πες , για πες !
καλησπερα στα παιδια.ειμαι και εγω FAN του μασαζ.ενα καλο ειναι στην καλιδοπουλου με β.ολγας με την γλικια χοντρουλα κοπελια που δουλευε στην πετρου συνδικα.
Να σας πω τις τελευταίες εμπειρίες μου από Θεσσαλονίκη, αν και σίγουρα θα τα ξέρετε καλύτερα από εμένα.
Κατ' αρχήν όποτε ανεβαίνω πηγαίνω μόνο στο μαγαζί της Β. Όλγας πάνω από το βίντεοκλαμπ. Γνωστό ότι είναι "περιορισμένης ευθύνης" αλλά τουλάχιστον ο χώρος είναι αξιοπρεπής και το μασάζ καλό.
Το Μάϊο που είχα ανέβει μου είχε κάνει μασάζ μια χοντρούλα ξανθιά κοντοκουρεμένη με καλσόν και μπότες!!! Ανύπαρκτος ο αισθησιασμός και το φραπεδάκι σχεδόν αγγαρεία αλλά μασάζ πραγματικά πολύ καλό. Μάλιστα της είχα ζητήσει να μου κάνει και στο κεφάλι (το πάνω) και μου έδιωξε και έναν πονοκέφαλο που κουβάλαγα.
Τώρα πριν από δύο βδομάδες που ξαναανέβηκα μου έκανε μία Κατερίνα. Ελληνίδα, ωραία κοπέλα αλλά (για πρώτη φορά σε αυτό το μαγαζί)μασάζ δεν ευχαριστήθηκα. Με μπλάστρωσε με ένα γαλάκτωμα και έβαζε και έβαζε. Άσπρος βγήκα στο τέλος. Από φραπέ πιο φιλότιμη από την άλλην αλλά όχι τίποτα σπουδαίο.
60 το μαλί, είχε και μια πινακίδα έγραφε "διπλό μασάζ 30 λεπτά 90 ευρώ". Ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται;