Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (6 μέλη και 31 επισκέπτες)

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Άραγε τι άκρες χρειάζεται για να ανοίξεις μασατζίδικο; Καθόμαστε και σπουδάζουμε τόσα χρόνια, πάμε σχεδόν σαράντα χρονών και δεν έχουμε φράγκο στην άκρη και άλλοι ξεσκίζονται στο τάληρο. Πόσο χωμένος πρέσει να είσαι για να κάνεις τέτοια μπίζνα;
καλύτερα να μη μάθουμε ποτέ

opapatzas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
όποιος τυχερός έχει το κινητό της θα μάθει που και πότε, αλλα πιθανόν να βάλει και αγγελία ( κάτι μου λέει ότι στο νέο χώρο θα είναι full service)λέω εγώ τώρα !

κατι ξερει...κατι ξερει...

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
ναι συνάδελφε είμαι ο αραβωνιαστικός της χα χα χα!
Για να μη δημιουργούμε και λάθος εντυπώσεις για κοπέλες και μαγαζιά η εκτίμησή μου είναι καθαρά προσωπική κι όχι κάτι που μου είπε η ίδια ή κάποιος άλλος απλά διαβάζοντας ανάμεσα στις γραμμές νομίζω ότι μπορεί να παίζει κάτι

edit giorgospapa: διορθωση παραθεσης..

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Καλά έκανες και την έβγαλες στη βίζιτα. Μήπως θες συνέταιρο;
Πελάτης είμαι συνάδελφε, ούτε έχω ούτε θέλω να έχω σχέση μ όλα αυτά τα κυκλώματα κρυφά η φανερά, απλά να περνάμε καλά που και πού,ούτε διαφήμιση θέλω να κάνω σε καμμία
απλά όπου περνάω καλα ή και όχι το αναφέρω προς ενημέρωση όλων-μη τρελαθούμε κιόλας

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλά ρε αδελφέ γιατί σοβάρεψες; Κάτσε να πούμε καμιά μαλακία να περάσει η ώρα.

papasoulis

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολύ :grin:!!!!!
Είναι εύκολο κάποιος που ξέρει να μου στείλει σε pm το τηλ και πληροφορίες απο αυτο στην Παντελή Χορν? :helpplea:

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
ξερει κανεις αν τελικα η χρυσα θα ανοιξη η ανοιξε καινουργιο μαγαζι?και ποτε?αν ωντος καποιοσ εχει τηλεφωνο απο τη χρυσα ας την παρει και να μαθουμε τι απεγινε.ειναι αναγκη :grin:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Εσείς οι βωροι γαμάτε κάνα καλο μουνάκι εκεί πάνω ?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
η Χρυσα μου ελεγε απο Ιουνιο ηθελε να σταματησει γενικα απο τον χωρο αυτο κονομισε και ηθελε να φυγει τωρα τι και που κτλ δεν ξερω θα την τηλ και θα σας ενημερωσω

elliot

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
σε ποιό μασάζ οι κοπέλλες δουλεύουν την όπισθεν?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Εσείς οι βωροι γαμάτε κάνα καλο μουνάκι εκεί πάνω ?

Ποιοί είναι αυτοί οι βώροι;;; Που μένουν; Εμείς εδώ στο Βορρά κανένα Βώρο δεν είδαμε... ούτε καν (αιμο)βώρο!

Κάποιος για Παντελή Χόρν?

Η Παντελή Χορν πάλι ποιά είναι; Τόσα χρόνια σ' αυτήν την πόλη πρώτη φορά την ακούω... Μήπως έχει το όνομα του Δημήτρη Χορν;

σε ποιό μασάζ οι κοπέλλες δουλεύουν την όπισθεν?

Μπορεί σε όλα, μπορεί και σε κανένα. Αν δεν γίνεις γνωστός σε κάποιο περιμένεις να μπεις μέσα και να τους πεις γεια σας ήρθα, και να απαντήσουν καλώς το παιδί μας το ζουμπουρλούδικο;;; Σ' όλα θέλει καλή γνωριμία, σταθερή κοπέλα (καλά όσο σταθερή γίνεται!) αλλά κυρίως πολύ κατάθεση στο μαγαζί!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Παντελή χορν είναι το μαγαζί που αποκαλούμε "βούλγαρη"

Όσον αφορά την όπισθεν που γράφει κάποιος, έχει σε κεντρικό μαγαζί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom