πηγα σημερα στο εγνατιασ 136 για να κανω μασαζ με τη χρυσα, και μπυ ειπαν αρραβωνιαστηκε και δεν θα ξαναδουλεψει!!!!!!!!!χασαμε ενα καλο κομματι..σαν λυση εκανα με την μαρια,γυρο στα 20,ξανθια,ωραιο σωμα και απο εμφανιση τελεια.αλλα το μασαζ χαλια!πολυ απαλα και γενικα χωρις ορεξη.μετα απο 25 λεπτα τελειωσαμε(βεβαια με φραπε αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο).δεν αξιζε τα λεφτα.ειχε και μια λιζα εκει,μαυρο μαλλι,λιγο κοντη και καλο στηθος.τη δοκιμασε κανεις?γενικα παιζει κατι παραμανω σε αυτο το μαγαζι?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Αρραβωνιαστηκε;;;;; χαχαχα καλο τι αλλο θα ακουσουμε; η Λιζα ειναι μιλφ παλια τανα απο οτι εχω ακουσει μασαζ δεν ξερει τπτ και απο φραπε οχι κατι το ωχ αμαν!πηγα σημερα στο εγνατιασ 136 για να κανω μασαζ με τη χρυσα, και μπυ ειπαν αρραβωνιαστηκε και δεν θα ξαναδουλεψει!!!!!!!!!χασαμε ενα καλο κομματι..σαν λυση εκανα με την μαρια,γυρο στα 20,ξανθια,ωραιο σωμα και απο εμφανιση τελεια.αλλα το μασαζ χαλια!πολυ απαλα και γενικα χωρις ορεξη.μετα απο 25 λεπτα τελειωσαμε(βεβαια με φραπε αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο).δεν αξιζε τα λεφτα.ειχε και μια λιζα εκει,μαυρο μαλλι,λιγο κοντη και καλο στηθος.τη δοκιμασε κανεις?γενικα παιζει κατι παραμανω σε αυτο το μαγαζι?
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
η μαγκυ η αφεντικινα δεν σας αρεσει;kαταλαβα,χασαμε τη χρυσα και πικρα παλι.λετε να δουλευει αλλου?πια προτειματε σε αυτο το μαγαζι?
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ναι κανονικα και αυτη στο μεροκαματο μονο η στρογγυλη δεν κανει.... αυτη η νεα η Μαρια ντιπ αχρηστη ειναι; αλλα ειπες οτι ειναι μουνιτσα ετσι;
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ειναι με τις ωρες της αν σε συμπαθησει θα περασεις καλα αν εχει στραβες μια απο τα ιδια μετριοτητα
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
μπα δεν ειμαι πολυ του σπορ 2φορες εχω παει εκει τα αλλα τα μαγαζια δεν τα γνωριζω
galanomatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
ρε παιδια επειδη ειμαι καινουργιος στην πολη θα ηθελα να ρωτησω τι τιμες παιζουν στην πολη και που μπορω να παω και να εχω απο την πρωτη φορα μασαζ και φραπε(και ποσο παει)ευχαριστω πολυ
οκ.μακαρι καποιος αλλος εδω να μας δωσει πληροφοριες το τι απογινε η χρυσα?θα ηθελα να κανω μασαζ μαζι της
αραβωνιαστηκε η χρυσα???
αυτη μου ειπε οτι σε λιγο καιρο θα εφευγε απο εκει και θα ανοιγε δικο της μαγαζι κατα βαρδαρη μερια!!!
λες να της το ανοιξε ο αραβωνιαρης?
Α ρε τυχερε τι κοριτσι μας πηρες χα χα χα!!!
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
ο αρραβώνας είναι το ξεκάρφωμα
τι θέλατε να σας πει; ότι έφυγε και πήγε αλλού ή οτι άνοιξε δικό της;
ο αρραβώνας είναι το ξεκάρφωμα
ετσι πρεπει να ειναι
αν εχει κανεις νεα της ας ποσταρει να μαθουμε που βρισκεται και αν εχει και καινουριες συναδελφισες μαζι της
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Σιγά μην αραβωνιάστηκε χα χα χα ! Κάνει δικό της μαγαζί και δίνει το τηλέφωνο όπου θέλει αυτή,ναι όντως θα είναι κοντά βαρδάρη-δικαστήρια
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
όποιος τυχερός έχει το κινητό της θα μάθει που και πότε, αλλα πιθανόν να βάλει και αγγελία ( κάτι μου λέει ότι στο νέο χώρο θα είναι full service)λέω εγώ τώρα !
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
χρύσα παλιά στον βαρδάρη-πλατεία δημοκρατίας με πολύ καλό service-πιθανόν και fullπηγα σημερα στο εγνατιασ 136 για να κανω μασαζ με τη χρυσα, και μπυ ειπαν αρραβωνιαστηκε και δεν θα ξαναδουλεψει!!!!!!!!!χασαμε ενα καλο κομματι..σαν λυση εκανα με την μαρια,γυρο στα 20,ξανθια,ωραιο σωμα και απο εμφανιση τελεια.αλλα το μασαζ χαλια!πολυ απαλα και γενικα χωρις ορεξη.μετα απο 25 λεπτα τελειωσαμε(βεβαια με φραπε αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο).δεν αξιζε τα λεφτα.ειχε και μια λιζα εκει,μαυρο μαλλι,λιγο κοντη και καλο στηθος.τη δοκιμασε κανεις?γενικα παιζει κατι παραμανω σε αυτο το μαγαζι?
Άραγε τι άκρες χρειάζεται για να ανοίξεις μασατζίδικο; Καθόμαστε και σπουδάζουμε τόσα χρόνια, πάμε σχεδόν σαράντα χρονών και δεν έχουμε φράγκο στην άκρη και άλλοι ξεσκίζονται στο τάληρο. Πόσο χωμένος πρέσει να είσαι για να κάνεις τέτοια μπίζνα;