You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Δηλαδη αν εχεις παει με την μαμα πρωτα και μετα με την κορη και της πεις ''γαμω την μανα σου'' δεν θα παρεξηγηθει....χαχαχαχα..ε ρε γλεντια...
Ή να πεις στον αξιότιμο πατέρα "σου γαμώ το σπίτι"...
Πάντως είναι από τις καλές σκέψεις... παίρνεις την μάνα, παίρνεις την κόρη και μετά διαλέγεις το καλύτερο!
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Ηρεμία παιδιά...
Ξεφύγατε...
Ξεφύγατε...
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Καλημερα.Η κορη καθε ποτε δουλευει ρε παιδια?καθε μερα να φανταστω?
κάθε μέρα εκτός από Κυριακή πρωί που πάει στο κατηχητικό και Μεγάλη Πέμπτη-Παρασκευή που στολίζει τον επιτάφιο...
καλησπερα σε ολους!!αν και απων τον τελευταιο καιρο εκανα μια βολτα δραγουμη αλλα δεν δοκιμασα επειδη ηταν απασχολημενη η κοπελα που ηθελα,η βασιλικη δηλαδη,η....αλλιως βικυ.εμφανισιακα πολυ ωραια κοπελα,καυλα με λιγα λογια...γνωριζει καποιος περισσοτερα για την συγκεκριμενη κοπελα?αν δεν κανω λαθος συστηνεται και ως κωσταντινα
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Είναι το καλλιτεχνικό της;αν δεν κανω λαθος συστηνεται και ως κωσταντινα
μηπως ηθελες να μπει και σε λεπτομεριες.....Ρε παιδια εγω την ρωτησα την Ερρικα αν δουλευει και η κορη της και μου ειπε οχι.Δε νομιζω να λεει ψεματα.Αν δουλευε θα ηθελε πελατες.....
Ρε παιδια εγω την ρωτησα την Ερρικα αν δουλευει και η κορη της και μου ειπε οχι.Δε νομιζω να λεει ψεματα.Αν δουλευε θα ηθελε πελατες.....
να πει ψεματα !!!!! αυτο του αμεμπτου ηθικης κοριτσι !!!!! ΠΟΤΕ !!!!
Και γιατι να μην θελει αλλον εναν πελατη για την κορη της?να πει ψεματα !!!!! αυτο του αμεμπτου ηθικης κοριτσι !!!!! ΠΟΤΕ !!!!
μηπως περιμενες να σου κλησει και ραντεβου.ρε πας καλαΡε παιδια εγω την ρωτησα την Ερρικα αν δουλευει και η κορη της και μου ειπε οχι.Δε νομιζω να λεει ψεματα.Αν δουλευε θα ηθελε πελατες.....
εχει και μια μικροτερη κορη που παει στο δημοτικο.μηπως πρεπει να ρωτησης και για εκεινει?Ρε παιδια εγω την ρωτησα την Ερρικα αν δουλευει και η κορη της και μου ειπε οχι.Δε νομιζω να λεει ψεματα.Αν δουλευε θα ηθελε πελατες.....
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Παρθενα.η κορη με τι ονομα κατεβενη??? για να ξερουμαι
μασαζ με 2 κοπελες εχει αλλα αν απο τη πρωτη φορα πεζει φραπες δεν ξερωτελικα στη τσιμησκη κερνανε φραπε αν πασ 1.φορα?εχει και μασαζ με 2 κοπελεσ για 70 ευρω.το δοκιμασε κανεισ?