Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη αν εχεις παει με την μαμα πρωτα και μετα με την κορη και της πεις ''γαμω την μανα σου'' δεν θα παρεξηγηθει....χαχαχαχα..ε ρε γλεντια...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Δηλαδη αν εχεις παει με την μαμα πρωτα και μετα με την κορη και της πεις ''γαμω την μανα σου'' δεν θα παρεξηγηθει....χαχαχαχα..ε ρε γλεντια...

Ή να πεις στον αξιότιμο πατέρα "σου γαμώ το σπίτι"...

Πάντως είναι από τις καλές σκέψεις... παίρνεις την μάνα, παίρνεις την κόρη και μετά διαλέγεις το καλύτερο!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ηρεμία παιδιά...

Ξεφύγατε...

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα.Η κορη καθε ποτε δουλευει ρε παιδια?καθε μερα να φανταστω?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Καλημερα.Η κορη καθε ποτε δουλευει ρε παιδια?καθε μερα να φανταστω?

κάθε μέρα εκτός από Κυριακή πρωί που πάει στο κατηχητικό και Μεγάλη Πέμπτη-Παρασκευή που στολίζει τον επιτάφιο...

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους!!αν και απων τον τελευταιο καιρο εκανα μια βολτα δραγουμη αλλα δεν δοκιμασα επειδη ηταν απασχολημενη η κοπελα που ηθελα,η βασιλικη δηλαδη,η....αλλιως βικυ.εμφανισιακα πολυ ωραια κοπελα,καυλα με λιγα λογια...γνωριζει καποιος περισσοτερα για την συγκεκριμενη κοπελα?αν δεν κανω λαθος συστηνεται και ως κωσταντινα

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια εγω την ρωτησα την Ερρικα αν δουλευει και η κορη της και μου ειπε οχι.Δε νομιζω να λεει ψεματα.Αν δουλευε θα ηθελε πελατες.....

eldonate@

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια εγω την ρωτησα την Ερρικα αν δουλευει και η κορη της και μου ειπε οχι.Δε νομιζω να λεει ψεματα.Αν δουλευε θα ηθελε πελατες.....
μηπως ηθελες να μπει και σε λεπτομεριες.....

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

να πει ψεματα !!!!! αυτο του αμεμπτου ηθικης κοριτσι !!!!! ΠΟΤΕ !!!!

:headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

eldonate@

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μηπως περιμενες να σου κλησει και ραντεβου.ρε πας καλα :idiot:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Φοβερη αφελεια,την αλλη φορα ρωτα την αν "τον παιρνει" και η θεια της...

eldonate@

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχει και μια μικροτερη κορη που παει στο δημοτικο.μηπως πρεπει να ρωτησης και για εκεινει? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

mpeloboy

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η κορη με τι ονομα κατεβενη??? για να ξερουμαι

mpeloboy

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οκ θα την ψαξω και θα σασ πω  για το κενουργιο στην τσιμη/ το τηλ  η που θα τοψαξω ευχαρηστο

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
τελικα στη τσιμησκη κερνανε φραπε αν πασ 1.φορα?εχει και μασαζ με 2 κοπελεσ για 70 ευρω.το δοκιμασε κανεισ?

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
τελικα στη τσιμησκη κερνανε φραπε αν πασ 1.φορα?εχει και μασαζ με 2 κοπελεσ για 70 ευρω.το δοκιμασε κανεισ?
μασαζ με 2 κοπελες εχει αλλα αν απο τη πρωτη φορα πεζει φραπες δεν ξερω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom