Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (10 μέλη και 40 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
καλαμαριά ή πανόραμα;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μερικοί δεν διαβάζουν τα θρεντ και πηγαίνουνε στα τυφλά...είπαμε το μαγαζί είναι απάτη,όπως και όλα που προσφέρουν φραπέ μόνο και αν...μακριά

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Η Κρηνη αλλα και το 90% των μαγαζιων φιλε προσφερουν αυτα που ζητας,αλλα ΟΧΙ απο τη πρωτη φορα.Διαβασε λιγο το θρεντ,ξεχωρισε τα μαγαζια που προσφερονται για τα γουστα σου και γινε θαμωνας,μην το φιλοσοφουμε το πραγμα.Εμεις,οταν ψαχναμε στα τυφλα δεν ειχαμε ουτε καν αυτο το σαιτ να μας ανοιγει τα ματια,σιγουρα δε θα'θελες να σου πω ποσα εσταξα απο αρχες 90 κι επειτα για να μαθω...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σωστος . Και τα περισσοτερα ενα φραπεδακι το προσφερουν την πρωτη φορα .

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μερικοί δεν διαβάζουν τα θρεντ και πηγαίνουνε στα τυφλά...είπαμε το μαγαζί είναι απάτη,όπως και όλα που προσφέρουν φραπέ μόνο και αν...μακριά
Δεν είναι απάτη ρε παλέρμο. Εμείς δηλαδή όταν λέμε ότι τρώμε εκεί, ψέματα λέμε; Στην Κρήνη δεν ξέρω τι γίνεται τελευταία αλλά στο Πανόραμα τρως σίγουρα

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ρε παίδες επειδή θα ήθελα να δοκιμάσω την όλη φαση μέ το μασάζ,και δεν μέ απασχολεί ιδιαίτερα η μπριζόλα,μου αρκεί ένα καλό μασάζ και ένας φραπές,για δώστε λίγο τα φωτα σας.η χρύσα λχ από εγνατίας θέλει και το δωράκι της +τα πενήντα που πέρνει για να κέρασει φρέντότσινο;και αν μπορείτε στείλτε μέ πμ το τηλ η έστω πείτε σε τι αριθμό τελειώνει για τα το ψάξω στην εφημερίδα.έχετε να προτείνετε κάτι πιο user friendly για πρώτη φορά μέ φραπέ;και ξέρω ότι πρέπει να διαβάσω το θρέντ,το εχω κάνει πολλές φορές άλλα τα δεδομένα μου φαίνεται ότι αλλάζουν πολύ συχνά και εχω μπερδευτεί.δέκτη πάσα βοήθεια λοιπόν

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κουφαλίτσα δεν είπες εντυπώσεις

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους..μετα απο μια διακοπη λογο απουσιας απο την πολη, πηγα προχθεσ βαρδαρη,,,,ηταν μαι ομορφουλα εν ονοματη Μυτρω,δυστσχως ομως ειχα επιλεξει κοπελα και περασα με την Κλιο...πολυ καλη..ευγενικη.προσχαρη καλο μασαζακι...οχι τρελη ομορφια και κορμι αλλα καλη...εμεινα ευχαριστιμενος...τωρα λεω να δοκιμασω την μυτρω....μια μερα πιο πριν ειχα παει και στο καινουργιο στην τσιμισκη..εκανα με μαι ξανθια....αγριογυναικα..καλο σωμα προσωπο οχι και πολλα ...εκανε φραπεδακι και σε κοιτουσε αγρια στα ματια..προστυχια....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
εμπαργκο στις ξεπετες και τις μυξοπαρθενες ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Σωστος !

Ζητω τα ... τριγωνα πανοραματος .  :boobies:

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
η χρυσα εκτος φραπε κανει και κατι αλλο?πχ. καλαμακι?υπαρχει καμια που κανει μασαζ γυμνη?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
η χρυσα εκτος φραπε κανει και κατι αλλο?πχ. καλαμακι?υπαρχει καμια που κανει μασαζ γυμνη?
Υπάρχει μία που κάνει μασάζ με γυαλόχαρτο, σ' ενδιαφέρει να στη στείλω;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αν δεν καταθέσεις χρήμα κανα δυο φορές δεν βλέπεις γούστα με την πρώτη. Ψάχτο λίγο το θέμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom