Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
καλη στην υπηρεσιες της ξερει να κανει μασαζ γιατι λεει το εχει σπουδαζει αλλα ειναι λιγο μπαζακιΤι εστί Χρύσα ρε Βαλεντίνε;
καλη στην υπηρεσιες της ξερει να κανει μασαζ γιατι λεει το εχει σπουδαζει αλλα ειναι λιγο μπαζακιΤι εστί Χρύσα ρε Βαλεντίνε;
ειναι μετρια απο εμφανιση,κοντουλα με ελαφρα πιασιματα και μεγαλουτσικο στηθος.δεν ειναι κανα μοντελο απλα στο μασαζ και στα χαδια ειναι σουπερ.οσο για το οτι το εχει σπουδασει ας τα πει πουθενα αλου.τι ακριβως σπουδασε δηλαδη?για μενα ειναι μια χαρα κοπελα γι αυτα που προσφερει,σταματαω μη θεωρηθει πως κανω και διαφημιση,αυτα συναδερφοικαλη στην υπηρεσιες της ξερει να κανει μασαζ γιατι λεει το εχει σπουδαζει αλλα ειναι λιγο μπαζακι
φιλε για το πμ που εστειλες οχι μονο Εγνατια εχω παει τα αλλα δεν τα ξερω, με ειπε οτι εκανε σεμιναρια μασαζ και ξερει, περα απο την πλακα αξιζει τα λεφτα που περνειειναι μετρια απο εμφανιση,κοντουλα με ελαφρα πιασιματα και μεγαλουτσικο στηθος.δεν ειναι κανα μοντελο απλα στο μασαζ και στα χαδια ειναι σουπερ.οσο για το οτι το εχει σπουδασει ας τα πει πουθενα αλου.τι ακριβως σπουδασε δηλαδη?για μενα ειναι μια χαρα κοπελα γι αυτα που προσφερει,σταματαω μη θεωρηθει πως κανω και διαφημιση,αυτα συναδερφοι
οντως τα αξιζει φιλε ανεξαρτητα απο εμφανιση-για τις σπουδες μου ειναι αδιαφοροφιλε για το πμ που εστειλες οχι μονο Εγνατια εχω παει τα αλλα δεν τα ξερω, με ειπε οτι εκανε σεμιναρια μασαζ και ξερει, περα απο την πλακα αξιζει τα λεφτα που περνει
οντως τα αξιζει φιλε ανεξαρτητα απο εμφανιση-για τις σπουδες μου ειναι αδιαφορο
εχω παρει και πιο ομορφες που ηταν για τα μπαζα σε συμπεριφορα
αυτη μου ειπε οτι εχει δεκα πελατες τη μερα
που καταντήσαμε ρε συνάδελφοι!!! Να προτείνουμε για πολύ καλό ένα μέτριο σε εμφάνιση κοριτσάκι επειδή απλά κάνει καλά τη δουλειά για την οποία πληρώεται. Το αυτονόητο δηλαδή αυτό που έπρεπε να κάνουν όλες, Κριμα πραγματικά!!!
ρε παιδια η χρυσα που λετε φραπεδακι κανει και αν ναι ποιες ωρες την βρισκεις εκει περα
Το σκέφτομαι συνέχεια αλλά υποτροπιάζω ο μαλάκας
Σωστός ο νέοςΑποχη δεν εχει νοημα να κανουμε , γιατι ειμαστε 5 το πολυ 10 ατομα .
Αυτο που μπορουμε να κανουμε ειναι να ενημερωνομαστε για τις καλες περιπτωσεις .
Σωστός ο νέος
Νεος σε ηλικία μπρε. Γέρος είσαι;E , οχι και νεος .
Πηγες πρωτη φορα σιγουρα,try again.ακουσατε,ακουσατε...
επισκεψη σε angel spa την δευτερα 8 σεπτεμβριου.
διαρκεια προγραμματος 30λεπτα(ενω ειχανε πει για περιπου 1 ωρα)
τιμη 50 ευρω.
η τυπισσα(δεν συγκρατησα ονομα λογω συγχυσης) ηταν τελειως απροσιτη και στο μισαωρο με χαιρετησε χωρις να με αγγιξει καν...ξερετε που...
οταν μιλησα και παραπονεθηκα με τον τροπο μου,ειπε πως θα επρεπε να συνεννοηθω με την υπευθυνη,η οποια και καλα ελειπε....χου,ρε...
τρελη αγανακτηση,μακρια απο το κωλομερος...
οποιος εχει να προτεινει κατι καλυτερο,θα χαρω να βοηθηθω...
χαιρετω σας...