You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)
Πρώτον αγαπητέ γράφε με Ελληνικούς χαρακτήρες γιατί είναι σπασαρχιδισμός αυτό που κάνεις. Δεύτερον δες στην σελίδα 81 μια πρώτη ματιά και τρίτον διάβασε κανα δυό σελίδες πιο πίσω για να δεις τι παίζει με τα μαγαζιά. Αν για κάποιο από τα συγκεκριμένα μαγαζιά ενδιαφέρεσαι τότε ευχαρίστως να σε βοηθήσω. Έτσι γενικά δεν γίνεται νομίζω να αρχίσει κάποιος να σου αραδιάζει τηλέφωνα.den exw paei pote se masatzidiko...de kserw katholou ti paizei,pou vriskontei otidipote sxetiko opote an thelei kapios empeiros apo masatzidika na me voithisei as mou steilei se pm to msn tou.thanks
αν ξαναδιαβασεισ φιλε την ερςτηση που εκανα θα καταλαβεις οτι δε ζητησα τηλεφωνο απο κανενα μασατζιδικο..εχω διαβασει ολες τισ σελιδες πριν ρωτησω.απλα επειδη δεν εχω παει ποτε και οπωσ ειπα δε ξερω καθολου πωσ λειτουργουν ζητησα τη βοηθεια οπιου μπορει να μου στειλει το μσν του σε πμ να τον ρωτισω καπια πραγματα.
konteros81
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Δυτικα παιδια γνωριζετε κανενα καλο μασατζιδικο, ξερω ενα στους αμπελοκηπους στην μεγ. Αλεξανδρου αλλα δεν εμεινα και πολυ ευχαριστημενος...
Αν γνωριζει καποιος ας μου στειλει τηλ σε pm
Εγνατία κοντά στην καμάρα,παίζει ένα πολύ καλό 19χρονο καστανό με ελαφρά πιασιματάκια και μεγάλο στήθος(Δάφνη η Χρύσα αν θυμάμαι καλά ) με πολύ καλή περιποίηση σε όλα του και σούπερ μασάζ ( 50 ευρά- 50 λεπτά πρόγραμμα ).θα το ξαναπροτιμήσω σίγουρα .
ειχες δικιο φιλε για την Χρυσα δοκιμασα και εγω, πολυ καλη σε ολα της
επισης παρατηρησα αυξημενη κινηση στο μαγαζι σε σχεση με το τελευταιο 3μηνο-4μηνο
γιατι αραγε?
καλα,τι βλακεις ματσατζιδικα υπαρουν σε αυτη τη πολη?πηγα τσιμισκη 36 και μου ειπαν μονο μασαζ,οχι σε ολα τα σημεια του σωματοσ, ουτε φραπε δλδ.απατει σκετη.εφυγα φυσικα.υπαχεικανενα μαγαζι που μπορουμε να δουμε και καμια κοπελα γυμνοι,χωρισ να πρεπει να παρακαλασ?
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Έτσι σου είπαν, έ;...πηγα τσιμισκη 36 και μου ειπαν μονο μασαζ,οχι σε ολα τα σημεια του σωματοσ, ουτε φραπε δλδ....
Και εσύ τις πίστεψες;
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Ακόμη εκεί είναι αυτό το μαγαζί;Δυτικα παιδια γνωριζετε κανενα καλο μασατζιδικο, ξερω ενα στους αμπελοκηπους στην μεγ. Αλεξανδρου αλλα δεν εμεινα και πολυ ευχαριστημενος...
νόμιζα οτι είχε γίνει πέσιμο και έκλεισε...
τι να εκανα?αρα να παω τι επωμενει φορα και θα ειμαι σιγουροσ οτι θα εχει πιο πολυ απο ενα απλο μασαζ?αν ξερει καποιοσ να μου πει παρακαλω
πες τους οτι εισαι ποντιος
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
τι παιζει απο γυναικες και υπηρεσιες παιδια στην τσιμισκη 36?ονομα μαγαζιου?
πες τους οτι εισαι ποντιος
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
τι παιζει απο τεμαχια και σερβις?καλημερα αν η τσιμισκη 36 ειναι απεναντι απο το εμπορικο ειναι το ιδιο μαγαζι που ηταν πανω απο τη FORD
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
τοτε θα ξαναπαρω τη χρυσα στην εγνατια ,που το τιμαει και με το παραπανω το 50αρικο κι ουτε που αφησε να ενοηθει για εξτραδακιη ιδια μετρια εως απαραδεκτη κατασταση. πικρα α να μην το ξεχασω και 10 ευρω αυξιση
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ακομα εκει ειναι το θηριο;τοτε θα ξαναπαρω τη χρυσα στην εγνατια ,που το τιμαει και με το παραπανω το 50αρικο κι ουτε που αφησε να ενοηθει για εξτραδακι
Τι εστί Χρύσα ρε Βαλεντίνε;ακομα εκει ειναι το θηριο;