Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)

saitek

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
den exw paei pote se masatzidiko...de kserw katholou ti paizei,pou vriskontei otidipote sxetiko opote an thelei kapios empeiros apo masatzidika na me voithisei as mou steilei se pm to msn tou.thanks

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
den exw paei pote se masatzidiko...de kserw katholou ti paizei,pou vriskontei otidipote sxetiko opote an thelei kapios empeiros apo masatzidika na me voithisei as mou steilei se pm to msn tou.thanks
Πρώτον αγαπητέ γράφε με Ελληνικούς χαρακτήρες γιατί είναι σπασαρχιδισμός αυτό που κάνεις. Δεύτερον δες στην σελίδα 81 μια πρώτη ματιά και τρίτον διάβασε κανα δυό σελίδες πιο πίσω για να δεις τι παίζει με τα μαγαζιά. Αν για κάποιο από τα συγκεκριμένα μαγαζιά ενδιαφέρεσαι τότε ευχαρίστως να σε βοηθήσω. Έτσι γενικά δεν γίνεται νομίζω να αρχίσει κάποιος να σου αραδιάζει τηλέφωνα.

makgamo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια το τηλ απο πανοραμα μπορει καποιοσ να μου το στηλει να δουμε και εκει τι κοριτσια υπαρχουν

saitek

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αν ξαναδιαβασεισ φιλε την ερςτηση που εκανα θα καταλαβεις οτι δε ζητησα τηλεφωνο απο κανενα μασατζιδικο..εχω διαβασει ολες τισ σελιδες πριν ρωτησω.απλα επειδη δεν εχω παει ποτε και οπωσ ειπα δε ξερω καθολου πωσ λειτουργουν ζητησα τη βοηθεια οπιου μπορει να μου στειλει το μσν του σε πμ να τον ρωτισω καπια πραγματα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ο.κ. στείλε μου με pm ότι απορίες έχεις για να σε βοηθήσω αν μπορώ

konteros81

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Δυτικα παιδια γνωριζετε κανενα καλο μασατζιδικο, ξερω ενα στους αμπελοκηπους στην μεγ. Αλεξανδρου αλλα δεν εμεινα και πολυ ευχαριστημενος...
Αν γνωριζει καποιος ας μου στειλει τηλ σε pm

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Απ'όσο ξέρω η περιοχή πάσχει από τις συγκεκριμένες υπηρεσίες.

opapatzas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγνατία κοντά στην καμάρα,παίζει ένα πολύ καλό 19χρονο καστανό με ελαφρά πιασιματάκια και μεγάλο στήθος(Δάφνη η Χρύσα αν θυμάμαι καλά ) με πολύ καλή περιποίηση σε όλα του και σούπερ μασάζ ( 50 ευρά- 50 λεπτά πρόγραμμα ).θα το ξαναπροτιμήσω σίγουρα .

ειχες δικιο φιλε για την Χρυσα δοκιμασα και εγω, πολυ καλη σε ολα της

επισης παρατηρησα αυξημενη κινηση στο μαγαζι σε σχεση με το τελευταιο 3μηνο-4μηνο
γιατι αραγε?

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
καλα,τι βλακεις ματσατζιδικα υπαρουν σε αυτη τη πολη?πηγα τσιμισκη 36 και μου ειπαν μονο μασαζ,οχι σε ολα τα σημεια του σωματοσ, ουτε φραπε δλδ.απατει σκετη.εφυγα φυσικα.υπαχεικανενα μαγαζι που μπορουμε να δουμε και καμια κοπελα γυμνοι,χωρισ να πρεπει να παρακαλασ?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Δυτικα παιδια γνωριζετε κανενα καλο μασατζιδικο, ξερω ενα στους αμπελοκηπους στην μεγ. Αλεξανδρου αλλα δεν εμεινα και πολυ ευχαριστημενος...
Αν γνωριζει καποιος ας μου στειλει τηλ σε pm
Ακόμη εκεί είναι αυτό το μαγαζί;
νόμιζα οτι είχε γίνει πέσιμο και έκλεισε...

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6

τι να εκανα?αρα να παω τι επωμενει φορα και θα ειμαι σιγουροσ οτι θα εχει πιο πολυ απο ενα απλο μασαζ?αν ξερει καποιοσ να μου πει παρακαλω

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
καλημερα αν η τσιμισκη 36 ειναι απεναντι απο το εμπορικο ειναι το ιδιο μαγαζι που ηταν πανω απο τη FORD

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
η ιδια μετρια εως απαραδεκτη κατασταση. πικρα α να μην το ξεχασω και 10 ευρω αυξιση

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
η ιδια μετρια εως απαραδεκτη κατασταση. πικρα α να μην το ξεχασω και 10 ευρω αυξιση
τοτε θα ξαναπαρω τη χρυσα στην εγνατια ,που το τιμαει και με το παραπανω το 50αρικο κι ουτε που αφησε να ενοηθει για εξτραδακι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom