Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
σωστο. γι αυτο (αν μου επιτρπετε το σχολιο) εξαρταται κι απο μας σε καποιο βαθμο το ποσο και αν θα μπορεσουμε να το χαλαρωνουμε το τεμαχιο και να το κανουμε να νοιωθει ανετα μαζι μας. οσο πιο χαλαρο και ανετο (το τεμαχιο) τοσο καλλιτερα για μας..
Αν και Παρασκευή, ημέρα νηστίας, σωστά εμίλησες δια τις εκδιδόμενας κορασίδας Πάτερ

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
παιδια,η γκομενα ηταν πολυ ανετη,το ιδιο και εγω,πιτα με καποτα κτλ...
αλλα,κατι ελειπε.
ελειπε η προστυχια,η αυλα...
μασαζ μηδεν, πηγε να κανει κολπα, πιασιματα κανονικα παντου, αλλα κατι ελειπε.
ελειπε το συναισθημα.
εγω δεν γουσταρω να κρυβομαι απο την γυναικα μου,να τα σταζω και να ξενερωνω.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θαρρώ, ορμώμενος από την μαρτυρία του φίλου που περιέγραψε την εμπειρία του με την Πένυ, πως οι πληροφορίες που διαδίδουμε είναι τελείως υποκειμενικές και ίσως παίρνουμε κόσμο στον λαιμό μας. Για παράδειγμα την Πένυ την πρότεινα ανεπιφύλακτα σε πολύ κόσμο

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Θαρρώ, ορμώμενος από την μαρτυρία του φίλου που περιέγραψε την εμπειρία του με την Πένυ, πως οι πληροφορίες που διαδίδουμε είναι τελείως υποκειμενικές και ίσως παίρνουμε κόσμο στον λαιμό μας. Για παράδειγμα την Πένυ την πρότεινα ανεπιφύλακτα σε πολύ κόσμο
Να εμπιστευόμαστε όσους ξέρουμε τα γούστα τους ή από τα λεγόμενά τους οι περιγραφές φαίνονται αντικειμενικές

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
ρε παιδια,σορρυ κιολας...
εννοειται οτι τα σχολια ειναι υποκειμενικα και τα γουστα διαφορα.
καποια πραγματα ομως κανουν μπαμ...
δεν θελω να επηρεασω κανεναν.απλα αναφερω.εξαλου,ο καθενας κανει κουμαντο στα λεφτα και στα γουστα του!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Να εμπιστευόμαστε όσους ξέρουμε τα γούστα τους ή από τα λεγόμενά τους οι περιγραφές φαίνονται αντικειμενικές
Ναι αλλά τώρα ανησυχώ ΕΓΩ γιατί ΕΓΩ φαίνομαι μαλάκας

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παληκαρια μην την ψαχνετε..
κολητοι μου, οι οποιοι ξερουν τα γουστα μου περισοτερο απο τον οποιονδηποτε, με εχουν στειλει με διθυραμβικα σχολια κι εχω φαει πατατες (βραστές) και τούμπαλιν.
τί πραγματα που κανουν μπαμ κλπ.
το σαιτ και καθε πηγη πληροφορησης υπαρχει απλα για να μας δωσει την πληροφορια.
πρεπει να ''παιζει'' και λιγο το ματι μας..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το θεμα ειναι να εξηγουμε με σαφηνεια τους λογους που μας κανουν να τις γουσταρουμε η μη.Το να λεμε απλα το μασσαζ οκ αλλα οχι αισθησιασμος η βαριοταν κ.τ.λ περισσοτερο μπερδευει παρα αποσαφηνιζει την κατασταση.Βεβαια,προσωπικα ειμαι της γνωμης οτι το καλυτερο"ρεπορταζ"ειναι το επιτοπιο που το κανεις μονος σου ασχετα με το ποσες γνωμες εχεις ακουσει...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τέλος πάντων περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Στεναχωριέμαι όμως γιατί αυτή την κοπέλα την πρότεινα ανεπιφύλακτα και έφαγε ο άνθρωπος την πατάτα.

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Το θεμα ειναι να εξηγουμε με σαφηνεια τους λογους που μας κανουν να τις γουσταρουμε η μη.Το να λεμε απλα το μασσαζ οκ αλλα οχι αισθησιασμος η βαριοταν κ.τ.λ περισσοτερο μπερδευει παρα αποσαφηνιζει την κατασταση.Βεβαια,προσωπικα ειμαι της γνωμης οτι το καλυτερο"ρεπορταζ"ειναι το επιτοπιο που το κανεις μονος σου ασχετα με το ποσες γνωμες εχεις ακουσει...
+1000 Eπί τόπου - Εμείς κάνουμε ρεπορτάζ που λένε και τα κανάλια

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καποιος να στειλει pm με τις νεωτερες αποκλειστικες πληροφοριες για Ιωαννα...

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
petrosyn,ισως απλα ηταν κακη στιγμη.
το σχολιο ηταν σαφεστατο.δεν υπηρχε αισθησιασμος,λιγη ...προστυχια.φιλικοτατη,χαλαρη,ως εκει.μπορει να μην με γουσταρε η γκομενα,παω πασο.παντως τα 80 τα πηρε...αυτα...

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Εξαρτάται κι απ τις εμπειρίες που έχει κάποιος δηλαδή αν έχεις φάει μπριζόλα ο φραπές θα σου φανεί ξινός ενώ αν σ έχει κτυπήσει η καφείνη όταν σου το σερβίρουν με καλαμάκι θα την αποθεώσεις την γκόμενα.
Υπάρχουν και ''αντικειμενικά'' κριτήρια όπως εμφάνιση και καταγραφή των παρεχόμενων υπηρεσιών.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Που πήγατε όλοι ρε παιδιά;  :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories