Αν και Παρασκευή, ημέρα νηστίας, σωστά εμίλησες δια τις εκδιδόμενας κορασίδας Πάτερσωστο. γι αυτο (αν μου επιτρπετε το σχολιο) εξαρταται κι απο μας σε καποιο βαθμο το ποσο και αν θα μπορεσουμε να το χαλαρωνουμε το τεμαχιο και να το κανουμε να νοιωθει ανετα μαζι μας. οσο πιο χαλαρο και ανετο (το τεμαχιο) τοσο καλλιτερα για μας..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Κάπ
Κάποια ποσοστά απ' ότι λέειδικο της μαγαζι;
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μέσα, κάνε αρχήΚαλησπέρα φίλτατε. Είσαι για μια Παρασκευιάτικη αμπελοφιλοσοφία;
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
παιδια,η γκομενα ηταν πολυ ανετη,το ιδιο και εγω,πιτα με καποτα κτλ...
αλλα,κατι ελειπε.
ελειπε η προστυχια,η αυλα...
μασαζ μηδεν, πηγε να κανει κολπα, πιασιματα κανονικα παντου, αλλα κατι ελειπε.
ελειπε το συναισθημα.
εγω δεν γουσταρω να κρυβομαι απο την γυναικα μου,να τα σταζω και να ξενερωνω.
αλλα,κατι ελειπε.
ελειπε η προστυχια,η αυλα...
μασαζ μηδεν, πηγε να κανει κολπα, πιασιματα κανονικα παντου, αλλα κατι ελειπε.
ελειπε το συναισθημα.
εγω δεν γουσταρω να κρυβομαι απο την γυναικα μου,να τα σταζω και να ξενερωνω.
Θαρρώ, ορμώμενος από την μαρτυρία του φίλου που περιέγραψε την εμπειρία του με την Πένυ, πως οι πληροφορίες που διαδίδουμε είναι τελείως υποκειμενικές και ίσως παίρνουμε κόσμο στον λαιμό μας. Για παράδειγμα την Πένυ την πρότεινα ανεπιφύλακτα σε πολύ κόσμο
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Να εμπιστευόμαστε όσους ξέρουμε τα γούστα τους ή από τα λεγόμενά τους οι περιγραφές φαίνονται αντικειμενικέςΘαρρώ, ορμώμενος από την μαρτυρία του φίλου που περιέγραψε την εμπειρία του με την Πένυ, πως οι πληροφορίες που διαδίδουμε είναι τελείως υποκειμενικές και ίσως παίρνουμε κόσμο στον λαιμό μας. Για παράδειγμα την Πένυ την πρότεινα ανεπιφύλακτα σε πολύ κόσμο
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
ρε παιδια,σορρυ κιολας...
εννοειται οτι τα σχολια ειναι υποκειμενικα και τα γουστα διαφορα.
καποια πραγματα ομως κανουν μπαμ...
δεν θελω να επηρεασω κανεναν.απλα αναφερω.εξαλου,ο καθενας κανει κουμαντο στα λεφτα και στα γουστα του!
εννοειται οτι τα σχολια ειναι υποκειμενικα και τα γουστα διαφορα.
καποια πραγματα ομως κανουν μπαμ...
δεν θελω να επηρεασω κανεναν.απλα αναφερω.εξαλου,ο καθενας κανει κουμαντο στα λεφτα και στα γουστα του!
Ναι αλλά τώρα ανησυχώ ΕΓΩ γιατί ΕΓΩ φαίνομαι μαλάκαςΝα εμπιστευόμαστε όσους ξέρουμε τα γούστα τους ή από τα λεγόμενά τους οι περιγραφές φαίνονται αντικειμενικές
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
παληκαρια μην την ψαχνετε..
κολητοι μου, οι οποιοι ξερουν τα γουστα μου περισοτερο απο τον οποιονδηποτε, με εχουν στειλει με διθυραμβικα σχολια κι εχω φαει πατατες (βραστές) και τούμπαλιν.
τί πραγματα που κανουν μπαμ κλπ.
το σαιτ και καθε πηγη πληροφορησης υπαρχει απλα για να μας δωσει την πληροφορια.
πρεπει να ''παιζει'' και λιγο το ματι μας..
κολητοι μου, οι οποιοι ξερουν τα γουστα μου περισοτερο απο τον οποιονδηποτε, με εχουν στειλει με διθυραμβικα σχολια κι εχω φαει πατατες (βραστές) και τούμπαλιν.
τί πραγματα που κανουν μπαμ κλπ.
το σαιτ και καθε πηγη πληροφορησης υπαρχει απλα για να μας δωσει την πληροφορια.
πρεπει να ''παιζει'' και λιγο το ματι μας..
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Να είμαστε αναλυτικοί κι όσο γίνεται πιο αντικειμενικοί στις περιγραφές μαςΝαι αλλά τώρα ανησυχώ ΕΓΩ γιατί ΕΓΩ φαίνομαι μαλάκας
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Που είσαι ρε stofo? Come back φίλεΝα είμαστε αναλυτικοί κι όσο γίνεται πιο αντικειμενικοί στις περιγραφές μας
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Το θεμα ειναι να εξηγουμε με σαφηνεια τους λογους που μας κανουν να τις γουσταρουμε η μη.Το να λεμε απλα το μασσαζ οκ αλλα οχι αισθησιασμος η βαριοταν κ.τ.λ περισσοτερο μπερδευει παρα αποσαφηνιζει την κατασταση.Βεβαια,προσωπικα ειμαι της γνωμης οτι το καλυτερο"ρεπορταζ"ειναι το επιτοπιο που το κανεις μονος σου ασχετα με το ποσες γνωμες εχεις ακουσει...
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
+1000 Eπί τόπου - Εμείς κάνουμε ρεπορτάζ που λένε και τα κανάλιαΤο θεμα ειναι να εξηγουμε με σαφηνεια τους λογους που μας κανουν να τις γουσταρουμε η μη.Το να λεμε απλα το μασσαζ οκ αλλα οχι αισθησιασμος η βαριοταν κ.τ.λ περισσοτερο μπερδευει παρα αποσαφηνιζει την κατασταση.Βεβαια,προσωπικα ειμαι της γνωμης οτι το καλυτερο"ρεπορταζ"ειναι το επιτοπιο που το κανεις μονος σου ασχετα με το ποσες γνωμες εχεις ακουσει...
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
petrosyn,ισως απλα ηταν κακη στιγμη.
το σχολιο ηταν σαφεστατο.δεν υπηρχε αισθησιασμος,λιγη ...προστυχια.φιλικοτατη,χαλαρη,ως εκει.μπορει να μην με γουσταρε η γκομενα,παω πασο.παντως τα 80 τα πηρε...αυτα...
το σχολιο ηταν σαφεστατο.δεν υπηρχε αισθησιασμος,λιγη ...προστυχια.φιλικοτατη,χαλαρη,ως εκει.μπορει να μην με γουσταρε η γκομενα,παω πασο.παντως τα 80 τα πηρε...αυτα...
kthniatros
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Εξαρτάται κι απ τις εμπειρίες που έχει κάποιος δηλαδή αν έχεις φάει μπριζόλα ο φραπές θα σου φανεί ξινός ενώ αν σ έχει κτυπήσει η καφείνη όταν σου το σερβίρουν με καλαμάκι θα την αποθεώσεις την γκόμενα.
Υπάρχουν και ''αντικειμενικά'' κριτήρια όπως εμφάνιση και καταγραφή των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Υπάρχουν και ''αντικειμενικά'' κριτήρια όπως εμφάνιση και καταγραφή των παρεχόμενων υπηρεσιών.
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Θα φανώ άσχετος αλλά οκ, για ποια Ιωάννα μιλάμε?Καποιος να στειλει pm με τις νεωτερες αποκλειστικες πληροφοριες για Ιωαννα...
Την Ιωάννα που δούλευε στο angelΘα φανώ άσχετος αλλά οκ, για ποια Ιωάννα μιλάμε?