Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (7 μέλη και 30 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
για gf κατασταση θα συνιστουσα το μικρουλι στο Ειντζελ της Κρηνης.Την ωρα που μου εκανε για πρωτη φορα μασσαζ μου πεταξε κι ενα φιλακι στο στομα,απλα ειναι πολυ αγουρο για τα γουστα μου,θελει στρωσιμο....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
για gf κατασταση θα συνιστουσα το μικρουλι στο Ειντζελ της Κρηνης.Την ωρα που μου εκανε για πρωτη φορα μασσαζ μου πεταξε κι ενα φιλακι στο στομα,απλα ειναι πολυ αγουρο για τα γουστα μου,θελει στρωσιμο....

Το θεωρεις καλο αυτο??? 'Η για να ειμαι ακριβης, το θεωρεις μεσα στους..... "κανονες υγεινης"??

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το θεωρεις καλο αυτο??? 'Η για να ειμαι ακριβης, το θεωρεις μεσα στους..... "κανονες υγεινης"??
Μαξιμ,για να σου πω την αληθεια με αιφνιδιασε,αφου να φανταστεις για 2-3" δεν ηξερα τι να της πω...αλλα εσυ στεκεσαι στο φιλι,ρωτα ποσοι εχουν γαμ...ακαποτα το μιλφ Ερρικα,εκει ειναι το προβλημα...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μαξιμ,για να σου πω την αληθεια με αιφνιδιασε,αφου να φανταστεις για 2-3" δεν ηξερα τι να της πω...αλλα εσυ στεκεσαι στο φιλι,ρωτα ποσοι εχουν γαμ...ακαποτα το μιλφ Ερρικα,εκει ειναι το προβλημα...

Καλα, δε λεω οτι ειναι και εγκλημα και μενα μου ετυχε κοπελα φαση gf και να πω την αμαρτια μου το απολαυσα δεοντως τελικα, τι να σου πω για τα ακαποτα.... :jerking: :jerking: οτι και να πω ειναι λιγο.... :jerking: :jerking: :jerking:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καλα, δε λεω οτι ειναι και εγκλημα και μενα μου ετυχε κοπελα φαση gf και να πω την αμαρτια μου το απολαυσα δεοντως τελικα, τι να σου πω για τα ακαποτα.... :jerking: :jerking: οτι και να πω ειναι λιγο.... :jerking: :jerking: :jerking:
Η μικρη τουλαχιστον τσιμπουκωνει με σκουφο,κατι ειναι κι αυτο...προσωπικα παντως το συναισθημα σε τετοιους χωρους με ξενερωνει τελειως...

Brainman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ελεος παιδια....μερικες...δεν εχουν την αισθηση...του 'αισθησιασμου' και φαινεται οτι θελουν απλα να αρπαζουν το 50αρικο της φραπεδιας (κ αυτη με το ζορι)

Εγνατιας 136, μουσικη απο ραδιοφωνο. που να χαλαρωσεις μετα.
Μετριο μασαζ...

Πιστευω αξιζει καλυτερη ανταποδωση το 50αρικο

Προσωπικα εχω δωσει 55 ευρω για 1,30 ωρες μασαζ αλλα επαγγελματικο με λαδι, σε ιδιωτικο χωρο απο καλουστεκουμενη κυρια, χωρις υπονοοηση φραπε κλπ. ειναι θεμα γουστων

Agnius χαίρε!

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
ρε παιδια,σορρυ!!!ενα σχολιο εγραψα,απλα ενα σχολιο!για ονομα!!!
η πενυ και η καθε πενυ κανει την δουλεια της.και εμεις πληρωνουμα ή δεν παμε.
περι ορεξεως.
μην ακουω για υστεροβουλιες και  :jerking:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ελεος παιδια....μερικες...δεν εχουν την αισθηση...του 'αισθησιασμου' και φαινεται οτι θελουν απλα να αρπαζουν το 50αρικο της φραπεδιας (κ αυτη με το ζορι)

Εγνατιας 136, μουσικη απο ραδιοφωνο. που να χαλαρωσεις μετα.
Μετριο μασαζ...

Πιστευω αξιζει καλυτερη ανταποδωση το 50αρικο

Προσωπικα εχω δωσει 55 ευρω για 1,30 ωρες μασαζ αλλα επαγγελματικο με λαδι, σε ιδιωτικο χωρο απο καλουστεκουμενη κυρια, χωρις υπονοοηση φραπε κλπ. ειναι θεμα γουστων

Agnius χαίρε!
Γεια σου φιλε μου,τωρα μιλησες για το πιο αθλιο μαγαζι απ'ολα απο καθε αποψη,μπαινεις μεσα και νομιζεις οτι μπηκες σε κανενα σπιτι φοιτητριας,βλεπεις και τις φατσες τους και αναρωτιεσαι ποιος πρεπει να πληρωσει ποιον...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ρε παιδια,σορρυ!!!ενα σχολιο εγραψα,απλα ενα σχολιο!για ονομα!!!
η πενυ και η καθε πενυ κανει την δουλεια της.και εμεις πληρωνουμα ή δεν παμε.
περι ορεξεως.
μην ακουω για υστεροβουλιες και  :jerking:
συζητηση κανουμε ρε συνονοματε,μην παρεξηγεις τιποτα,δε κανουμε επιθεση σε καποιον,πραγματα που μας ενδιαφερουν αναφερουμε.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Η μικρη τουλαχιστον τσιμπουκωνει με σκουφο,κατι ειναι κι αυτο...προσωπικα παντως το συναισθημα σε τετοιους χωρους με ξενερωνει τελειως...

Καλα μην τρελαθουμε κιολας, τι συναισθημα και μαλακιες, οικονομικη συναλλαγη κανουμε, ο καθενας οσο συχνα γουσταρει και νιωθει οτι αντεχει το βαλαντιο του και περναμε καλα για ενα μισαωρακι, αυτο το απλο! Βεβαια χωρις να εχουμε την εντυπωση οτι τα κοριτσια ειναι αβουλα οντα που τα πληρωνουμε και ειμαστε τα αφεντικα τους, ετσι? Και αυτες τη δουλεια τους κανουν και μια στοιχειωδης ευγενια και καλη προδιαθεση κι απο τις δυο πλευρες ειναι το καλυτερο συστατικο για να περναμε απλα ΚΑΛΑ!

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
κανενα προβλημα,αδερφε!απλα με τρωει...το δικιο!!!

στο εγνατιας 136, η τυπισσα που ειναι υπευθυνη,και καλα παντρεμενη με καταγωγη απο αιγυπτο,με ρωτουσε διαφορα οταν ειχα παει σε στυλ συνεντευξης παιδιου 12 χρονων που δινει Lower...οντως δωματιο φοιτητριας...για τον ουτσο...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
προσωπικα μετα απο πολλα χρονια στο κουρμπετι εχω μαθει να "διαβαζω"προσωπα ευκολα και να ψυχολογω την κοπελλα πριν περασω στο δωματιο,οι πιθανοτητες φολας ειναι πλεον περιορισμενες.Βεβαια,οταν κατι δε μου καθεται καλα απο την αρχη,την κανω.Ενα λαθος που κανουν οι περισσοτεροι καινουριοι στο σπορ ειναι οτι θεωρουν υποχρεωση τους να περασουν στο δωματιο μιας κι εχουν κλεισει ραντεβου.Μεγα λαθος.Δε γουσταρεις,χαιρετας και πας για αλλα...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66

στο εγνατιας 136, η τυπισσα που ειναι υπευθυνη,και καλα παντρεμενη με καταγωγη απο αιγυπτο,με ρωτουσε διαφορα οταν ειχα παει σε στυλ συνεντευξης παιδιου 12 χρονων που δινει Lower...οντως δωματιο φοιτητριας...για τον ουτσο...
Την πρωτη φορα που πηγα Εγνατια,με ειχαν βαλει να περιμενω στην κουζινα(!!!)παλι καλα που δε μου δωσαν να καθαρισω τιποτε κρεμμυδια...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Την πρωτη φορα που πηγα Εγνατια,με ειχαν βαλει να περιμενω στην κουζινα(!!!)παλι καλα που δε μου δωσαν να καθαρισω τιποτε κρεμμυδια...

Αυτό είναι... θα πληρώσεις, που θα πληρώσεις δεν καθαρίζεις και κανά κρεμμύδι να βοηθήσεις στο φαί της ημέρας;;;

Πάλι καλά που τα λες γιατί ψηνόμουν να πάω... τώρα πλέον δεν ξέρω!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αυτό είναι... θα πληρώσεις, που θα πληρώσεις δεν καθαρίζεις και κανά κρεμμύδι να βοηθήσεις στο φαί της ημέρας;;;

Πάλι καλά που τα λες γιατί ψηνόμουν να πάω... τώρα πλέον δεν ξέρω!
Ο καθενας μας κανει τις επιλογες του,απλα μεσω του σαιτ μπορουμε να γλυτωσουμε απο καποιες φολες.Πρωτη-πρωτη η φολα στην Κασανδρου που ηταν σκετη κοροιδια.Δευτερη χαλια περιπτωση προσωπικα θεωρω την Εγνατια.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
η πιο σωστη και καυλιαρα απο ολες, σε μενα τουλαχιστον,ηταν η ματινα(πλεον ζωη) στο σεβεν...ειχαμε επικοινωνια,σε τετοιο βαθμο που εσβησα το νουμερο,μην καταστραφω...

οταν δεν μας παει η φαση,ας την κανουμε,συμφωνω απολυτα...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16

αααα χαχαχα Αιγυπτια η Αιγυφτια;;;; τοτε εγω ειμαι απο πορτογαλια,οι Αιγυπτιες ειναι μουναρες οχι σαν αυτο το μαυροτσουκαλο,Βουλγαρα ειναι η Μαγκυ παιδες

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
στο εγνατια,ο καναπες ηταν απο το τμημα παιδικων του ΙΚ..Α!!!αλλη φαση!
ναι ενω εμπαινα στο μπανιο,εβγαινε ο προηγουμενος...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
στο εγνατια,ο καναπες ηταν απο το τμημα παιδικων του ΙΚ..Α!!!αλλη φαση!
ναι ενω εμπαινα στο μπανιο,εβγαινε ο προηγουμενος...
αντε ρε αχαριστε κανεις και νεες γνωριμιες,παλι καλα που δεν μας βαζανε δυο δυο στην μπανιερα δυο δυο...... να εχουμε αλλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom