Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
881
Πόντοι
4.535
περίεργο γιατί εγώ βρήκα 2  :tits: .... , το μέρος είναι κάπως προβληματικό λόγω παρκινγ. Κατα τα άλλα όλα good  :thumbsup:

Στο πάρκινγκ έχεις ένα δίκιο... αλλά αν βρεις σε στενά γύρω μια χαρά άρχοντας είσαι! Και αγορά κοντά και μασαζάκι...

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
928
Πόντοι
96
Κοπέλα μία (1), τουλάχιστον στη συγκεκριμένη στιγμή, αλλά…..λέαινα. Παλιά καραβάνα στο χώρο, παρά το νεαρό της ηλικίας της, και ιδιαίτερα συμπαθητική.
Αν επισκέφθηκες το χώρο τότε δώσε, σε παρακαλώ, πιο αναλυτικές πληροφορίες για το χώρο το εμψυχο δυναμικό και τις τιμές των υπηρεσιών!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αν επισκέφθηκες το χώρο τότε δώσε, σε παρακαλώ, πιο αναλυτικές πληροφορίες για το χώρο το εμψυχο δυναμικό και τις τιμές των υπηρεσιών!
Χώρος διαμέρισμα σε παλιά οικοδομή, χωρίς εμφανή στοιχεία επαγγελματικού χώρου. Διπλό κρεβάτι στο δωμάτιο. Προγράμματα 40-60-80 με διαθέσιμο χρόνο 'χαλαρά'. Ομολογώ ότι δεν τσεκάρισα ακριβώς αυτήν την παράμετρο. Το 45' τουλάχιστον πάντως είναι δεδομένο. Επί της υποδοχής μια γνωστή ιδιαίτερα ευτραφής νεαρά, receptionist σε διάφορα παρακμιακά μαγαζιά στο παρελθόν (Ολυμπιάδος, Κ.Ντηλ, Σαπφούς).

Στο μάχιμο προσωπικό μια πολύ γλυκειά νεαρή Ελληνίδα (γύρω στα 22), ιδιαίτερα επικοινωνιακή.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
928
Πόντοι
96
Ευχαριστούμε φίλε! Ελπίζω να μπορέσω σύντομα να επιβεβαιώσω την αναφορά σου!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
881
Πόντοι
4.535
Τώρα δεν ντρέπεσται να μου κάνετε τέτοια πράγματα? Εντάξει είμαι πιασμένος αλλά έλεγα θα περάσει... Τι να λέει που περνάω σχεδόν καθημερινά από εκεί? Δεν το ήξερα, και η άγνοια ήταν ευτυχία.

Τώρα πρέπει να πάω να τιμήσω και το nickname μου...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Τραβάτε με κι ας κλαίω  :fuck2: κι εσύ  :)

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολη την παρεα!!απογευματινη επισκεψη στον χωρο της ελενας Β.Ηρακλειου...χωρος πολυ καθαρος και ανετος ενιαιος χωρις κρυφα δωματιακια κ.τ.λ.η κοπελα δουλευει μονη της οποτε το ραντεβου ηταν απαρετητο..καφεδακι λιγο κουβεντουλα ντουζακι για να χαλαρωσουμε [πολυ καθαρα ολα]καθαρες πετσετες ζεστο νερο και ξεκιναει το PARTY!!!!!!! μασαζ τυπου σιατσου καταπληκτικο!το χει στο αιμα της η κοπελα...για περιπου μια ωρα και μετα δυνατο σφυροκοπημα στα2 στα 4 στα οπως μου ερχοτανε....ακουραστη και χωρις καθολου βιασυνη...μολις τελιωσα χαλαρωτικο μασαζακι για περιπου πεντε λεπτα ντουζακι ενα τσιγαρο και δρομο...θα ξαναπροτημηθει ασηζητητη!!!!!!!τιμουλα στα 50 γιουργια!καλυτερα δεν γινεται!!!!!
ηδη σκεφτομαι την επομενη καταδρομικη μου αν και εχω υποσχεθει πως θα τιμησω και την αννουλα της μαριανας!!!ΕΙΔΟΜΕΝ...

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια .. Οντως αυτο με τη μαζωξη λεει .. Παρακολουθω πολλα χρονια το σαιτ (ασχετα που γραφω πολυ λιγο .. )Βεβαια εχω ν`ασχοληθω και καιρο με το αθλημα .. Αλλα σιγουρα υπαρχει περιεργεια απο πολλους , στο να υπαρχει μια γνωριμια . Τωρα αυτο το πως θα κανονιστει δεν ειναι κατι τρομερο , ενας απο αυτους που εχει λιγο μεγαλυτερο κυκλο εδω μεσα,βγαζει μια ημερομενια και ενα μερος και οποιος μπορει ερχεται !! Καποιες ερωτησουλες τωρα !! Στην Κωλλετη εχει παει κανεις τωρα στα κοντα ;; Αν ναι τι παιζει ;; Εχω ενα τηλ . της Μαριαννας που τελειωνει σε 791 ισχυει ;; Αν οχι υπαρχει δυνατοτητα να μου δωσετε το τηλ.που ισχυει . Ευχαριστω πολυ ..

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.280
Πόντοι
7.095
Καλησπερα παιδια .. Οντως αυτο με τη μαζωξη λεει .. Παρακολουθω πολλα χρονια το σαιτ (ασχετα που γραφω πολυ λιγο .. )Βεβαια εχω ν`ασχοληθω και καιρο με το αθλημα .. Αλλα σιγουρα υπαρχει περιεργεια απο πολλους , στο να υπαρχει μια γνωριμια . Τωρα αυτο το πως θα κανονιστει δεν ειναι κατι τρομερο , ενας απο αυτους που εχει λιγο μεγαλυτερο κυκλο εδω μεσα,βγαζει μια ημερομενια και ενα μερος και οποιος μπορει ερχεται !! Καποιες ερωτησουλες τωρα !! Στην Κωλλετη εχει παει κανεις τωρα στα κοντα ;; Αν ναι τι παιζει ;; Εχω ενα τηλ . της Μαριαννας που τελειωνει σε 791 ισχυει ;; Αν οχι υπαρχει δυνατοτητα να μου δωσετε το τηλ.που ισχυει . Ευχαριστω πολυ ..
αυτο με τη μαζωξη ειδικα για την περιεργεια οπως λες δεν λεει καθολου...δεν θα ηθελα ολοι να ξερουν ποιος ειμαι τι γραφω και τι γαμαω...ειδικα οι περιεργοι παιχταρα...και για να σε βοηθησω να καταλαβεις πως ο λογος της. Μαζωξης δεν ειναι η περιεργεια καποιων θα σου πω απλα πως μελη του φορουμ ειναι τρεις αδερφικοι ου φιλοι με τους οποιους εχουμε κανει πολλα μπουρδελιαρικα μαζι, αλλα απο τακτ ποτε δε ρωτησε κανεις μας τον αλλον με ποιο νικ μπαινει μεσα...αν τωρα παλι θελεις να σε θεωρουν μελος της μαζωξης οι παιχτες γινε ενεργος ωστε να σε εκτιμουν...φιλικα gagarin

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
αυτο με τη μαζωξη ειδικα για την περιεργεια οπως λες δεν λεει καθολου...δεν θα ηθελα ολοι να ξερουν ποιος ειμαι τι γραφω και τι γαμαω...ειδικα οι περιεργοι παιχταρα...και για να σε βοηθησω να καταλαβεις πως ο λογος της. Μαζωξης δεν ειναι η περιεργεια καποιων θα σου πω απλα πως μελη του φορουμ ειναι τρεις αδερφικοι ου φιλοι με τους οποιους εχουμε κανει πολλα μπουρδελιαρικα μαζι, αλλα απο τακτ ποτε δε ρωτησε κανεις μας τον αλλον με ποιο νικ μπαινει μεσα...αν τωρα παλι θελεις να σε θεωρουν μελος της μαζωξης οι παιχτες γινε ενεργος ωστε να σε εκτιμουν...φιλικα gagarin
Εχει βαση αυτο που λες σιγουρα .. Αλλα και παλι δεν ειναι αναγκαστικο για κανεναν .. Τωρα στο να συμμετεχω φουλ εδω μεσα για να μ' εκτιμουν,καμια σχεση δε το βλεπω καθολου ετσι .. Υπαρχουν ατομα εδω μεσα που με τα γραφομενα τους φαινονται οτι ειναι πολυ νορμαλ και πραγματικα εχουν κερδιζει τη συμπαθεια πολλων !! Υπαρχουν βεβαια και τυποι που γραφουν μονο για να γραφουν ..

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.771
Πόντοι
3.487
καλησπερα σε ολη την παρεα!!απογευματινη επισκεψη στον χωρο της ελενας Β.Ηρακλειου...χωρος πολυ καθαρος και ανετος ενιαιος χωρις κρυφα δωματιακια κ.τ.λ.η κοπελα δουλευει μονη της οποτε το ραντεβου ηταν απαρετητο..καφεδακι λιγο κουβεντουλα ντουζακι για να χαλαρωσουμε [πολυ καθαρα ολα]καθαρες πετσετες ζεστο νερο και ξεκιναει το PARTY!!!!!!! μασαζ τυπου σιατσου καταπληκτικο!το χει στο αιμα της η κοπελα...για περιπου μια ωρα και μετα δυνατο σφυροκοπημα στα2 στα 4 στα οπως μου ερχοτανε....ακουραστη και χωρις καθολου βιασυνη...μολις τελιωσα χαλαρωτικο μασαζακι για περιπου πεντε λεπτα ντουζακι ενα τσιγαρο και δρομο...θα ξαναπροτημηθει ασηζητητη!!!!!!!τιμουλα στα 50 γιουργια!καλυτερα δεν γινεται!!!!!
ηδη σκεφτομαι την επομενη καταδρομικη μου αν και εχω υποσχεθει πως θα τιμησω και την αννουλα της μαριανας!!!ΕΙΔΟΜΕΝ...

Ποιά είναι αυτή η Έλενα στη Β.ηρακλειου που δουλεύει Μονή με 50€. Πέρασε η 1η Απριλίου μεγάλε. Μήπως μπερδευτηκες???? 

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
928
Πόντοι
96
Ποιά είναι αυτή η Έλενα στη Β.ηρακλειου που δουλεύει Μονή με 50€. Πέρασε η 1η Απριλίου μεγάλε. Μήπως μπερδευτηκες????  
Μια χαρά τα λέει ο συναδελφος. 50 ευρώ είναι για μια ώρα, ανεξαρτήτου υπηρεσιών και ίσως το καλύτερο μασάζ στην πόλη!
Και με πτυχίο κορνιζαρισμένο!!!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.280
Πόντοι
7.095
Συμφωνω paradise lost για τους συγγραφοντες...αλλα και παλι το να μην ενημερωνουμε και ποτε ειναι μαλακια...και μη νομιζεις, οι πιο πολλοι καποτε απλα βλεπαμε και δεν γραφαμε. Πχ εγω στα του μασαζ πιο πολυ διαβαζω γτ εκτιμω καποιους παιχτες πχ house,ric οπως και στα αλλα thread al pacino,gl,mmm0024,geo70 και αλλοι διαφοροι....στην πραγματικοτητα ομως παρολο που με καποιους στανταρ εχουμε συναντηθει η ακομα πιθανοτερο γνωριζομαστε κιολας εγω δε θα ηθελα με τιποτα να ξερω ποιοι ειναι...θα χασει τη μαγεια του το ολο ζητημα...κατι σαν τους ραδιοφωνικους παραγωγους παλιοτερα ενα πραγμα...τι ωραιες εποχες. Και μια ενημερωση τελευταιας στιγμης...φιλος τιμησε την ξυνη πλαστικια σε φουλ με πολυ πεσμενη τιμη... 50,πρεπει να χει πεσει πεινα. Απο την αλλη αν σκεφτει κανεις οτι γι αυτην ειναι καθαρο 50ρικο δεν ειναι και τοσο λιγο για αυτην

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η συγκεκριμένη Έλενα είναι γνωστή Βουλγάρα με διετή (τουλάχιστον) προυπηρεσία, σε αρκετά μαγαζιά της πόλης.

Από εμφάνιση:
Φαντάσου την ξινή πλαστικιά (που ξέρω ότι σ΄αρέσει :grin:), που λέει κι ο gagarin, χωρίς τις σιλικόνες όμως. Αν εξακολουθεί να σ' αρέσει, είναι ιδανική περίπτωση.

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Συμφωνω paradise lost για τους συγγραφοντες...αλλα και παλι το να μην ενημερωνουμε και ποτε ειναι μαλακια...και μη νομιζεις, οι πιο πολλοι καποτε απλα βλεπαμε και δεν γραφαμε. Πχ εγω στα του μασαζ πιο πολυ διαβαζω γτ εκτιμω καποιους παιχτες πχ house,ric οπως και στα αλλα thread al pacino,gl,mmm0024,geo70 και αλλοι διαφοροι....στην πραγματικοτητα ομως παρολο που με καποιους στανταρ εχουμε συναντηθει η ακομα πιθανοτερο γνωριζομαστε κιολας εγω δε θα ηθελα με τιποτα να ξερω ποιοι ειναι...θα χασει τη μαγεια του το ολο ζητημα...κατι σαν τους ραδιοφωνικους παραγωγους παλιοτερα ενα πραγμα...τι ωραιες εποχες. Και μια ενημερωση τελευταιας στιγμης...φιλος τιμησε την ξυνη πλαστικια σε φουλ με πολυ πεσμενη τιμη... 50,πρεπει να χει πεσει πεινα. Απο την αλλη αν σκεφτει κανεις οτι γι αυτην ειναι καθαρο 50ρικο δεν ειναι και τοσο λιγο για αυτην
Σιγουρα στο να μην υπαρχει ενημερωση ειναι μαλακια !! Σκεψου οτι υπαρχουν παρα πολλοι που πηγαινουν πολυ σπανια σε αυτα τα μερη ομως,γι αυτο και κ δεν γραφουν κιολας,απλα γουσταρουν και παρακολουθουν το σαιτ ..

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Χμμ, τελικά αυτή η μάζωξη είναι μια ουτοπία. Πάντως θα την φανταζόμουν όπως στην περίφημη ταινία του Στάνλει  Κιούμπρικ -Μάτια ερμητικά Κλειστά  με κάποιες διαφοροποίησης φυσικά.

prince23

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Η Άννα "φυσιολογικά" αδύνατη, μετρίου αναστήματος, με ωραίο 1-2 στήθος, αλλά δείχνει να βγάζει καύλα... η κοπέλα.
Την ώρα που πήγα έφευγε ένας συν  :fuck1: και η κυρία ήταν γεμάτη καύλα από τον  :bigdick: που είχε φάει.
Ναι Αλκινοε βγαζει παρα πολυ καυλα ειναι πολλακις δοκιμασμενο και ειναι το στανταρακι μου θα την ξανατιμησω κι εγω στο νεο της χωρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom