Καλησπέρα κύριοι. Η Αμερικάνα στην Έλενα είναι γνήσια Αμερικανιά!!! Τη βλέπεις huge παθαίνεις ένα σοκ ένα δέος και μετά μέσα πέρνεις το τρίτο το μακρύτερο. Ολα μόνος σου πρέπει να τα κάνεις. Όξω ρε τράβα στον Ομπάμα. Καλό μασάζ όμως δυνατό.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Το μασάζ στο έκανε αυτή παίχτη ή κι αυτό μόνος σου ;
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα κύριοι. Η Αμερικάνα στην Έλενα είναι γνήσια Αμερικανιά!!! Τη βλέπεις huge παθαίνεις ένα σοκ ένα δέος και μετά μέσα πέρνεις το τρίτο το μακρύτερο. Ολα μόνος σου πρέπει να τα κάνεις. Όξω ρε τράβα στον Ομπάμα. Καλό μασάζ όμως δυνατό.
Εγω παλι γιατι νομιζω οτι το καθαροαιμο αυτο δεν ειναι κ πολυ αμερικανικο ??? Αλλα το οτι ειναι καθαροαιμο ισχυει βεβαια.
Καλημερα σε ολη την παρεα...Θα ηθελα να ξερω αν ειναι ευπροσδεκτοι στην μαζωξη και νεα μελοι εδω μεσα ή οχι.Θα ηθελα να ερθω να γνωρισω μερικους απο εσας που σας διαβαζω και σας θαυμαζω...
Καλημέρα κόψε κάτι ρε φίλε....
θα σε πιστέψουν ! ! !
ότι έχουν και θαυμαστές
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
Καλημερα σε ολη την παρεα...Θα ηθελα να ξερω αν ειναι ευπροσδεκτοι στην μαζωξη και νεα μελοι εδω μεσα ή οχι.Θα ηθελα να ερθω να γνωρισω μερικους απο εσας που σας διαβαζω και σας θαυμαζω...
καλη σου μέρα επίσης , και αυτό θα γίνει με τον καιρό , να είσαι σίγουρος , απλά για πρακτικούς λόγους δεν γίνεται να είμαστε όλοιιι την ιδια μερα και ωρα και στο ιδιο μερος , εκτος και αν κλείσουμε τον ναό της τούμπας
akismouse
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
θέλω να αναφερθώ σε ένα παλιότερο post σχετικά με το ακάποτο. Επειδή έτυχε και σε εμένα μια τέτοια περίπτωση θα ήθελα να πω ότι και εγώ στην αρχή παραξενεύτηκα όταν μου το είπε άλλα μετά όταν το ξανασκέφτηκα κατάλαβα ότι είχε κάνει λάθος στην διατύπωση. Μου είπε επί λέξη οι τιμές είναι 50 το στοματικό και 80 το foul πρόγραμμα και αν θέλω χωρίς σκουφί είναι +10.Στην αρχή μου φάνηκε ότι εννοούσε ακάποτο sex αλλα εννοούσε foul πρόγραμμα με ακάποτο στοματικό και μετά θα περνούσε το σκουφί.
... αν κλείσουμε τον ναό της τούμπας
Καλημέρα Θρησκευόμενο τέκνο
θέλω να αναφερθώ σε ένα παλιότερο post σχετικά με το ακάποτο. Επειδή έτυχε και σε εμένα μια τέτοια περίπτωση θα ήθελα να πω ότι και εγώ στην αρχή παραξενεύτηκα όταν μου το είπε άλλα μετά όταν το ξανασκέφτηκα κατάλαβα ότι είχε κάνει λάθος στην διατύπωση. Μου είπε επί λέξη οι τιμές είναι 50 το στοματικό και 80 το foul πρόγραμμα και αν θέλω χωρίς σκουφί είναι +10.Στην αρχή μου φάνηκε ότι εννοούσε ακάποτο sex αλλα εννοούσε foul πρόγραμμα με ακάποτο στοματικό και μετά θα περνούσε το σκουφί.
Σε ποιό μασαζο-μαγαζί
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ισχύει και η αρχή της αβεβαιότητας:
'Δεν μπορείς να προσδιορίσεις ταυτόχρονα με απόλυτη ακρίβεια την θέση και την κίνηση ενός μασαζοfun, μια δεδομένη στιγμή'
'Δεν μπορείς να προσδιορίσεις ταυτόχρονα με απόλυτη ακρίβεια την θέση και την κίνηση ενός μασαζοfun, μια δεδομένη στιγμή'
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τέτοιες παπαριές; Στη Νάνσυ θα τις βρεις...Σε ποιό μασαζο-μαγαζί
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Είπες πολλά με λίγα.Ισχύει και η αρχή της αβεβαιότητας:
akismouse
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Τι σημασία έχει, αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν λένε ακάποτο, εννοούν ακάποτο στοματικό, και όχι ελεύθερο πρόγραμμα.Σε ποιό μασαζο-μαγαζί
Απλώς κάνουν λάθος στην διατύπωση
Τι σημασία έχει, αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν λένε ακάποτο, εννοούν ακάποτο στοματικό, και όχι ελεύθερο πρόγραμμα.
Απλώς κάνουν λάθος στην διατύπωση
Εγώ ρώτησα και θα ήθελα, αν ήθελες να μας πεις,
Ποιό είναι αυτό το μασαζο μάγαζο που ζητάει +10 Euro το ακάποτο?
Αυτό, κατά την γνώμη μου, είναι απαράδεκτο και πρέπει να αναφερθεί.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Και θαυμάστριεςΚαλημέρα κόψε κάτι ρε φίλε....
θα σε πιστέψουν ! ! !
ότι έχουν και θαυμαστές
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Ναι μας πληρωνουν για να τις αφήνουμε να μας θαυμάζουνμε οικονομικό όφελος
Nikitakis Kr
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα ανανέωση από το Escape πήγα πριν κανα 5αρι μερες και είχε μια καινούργια τη Βάνα, 19 χρονών απο Ρουμανία λεπτή με ωραίο χαμόγελο καστανόξανθη. Μου είπε πως είναι νέα στην πόλη και πριν ήταν στον Πειραιά και νέα σχετικά στη δουλειά. Από τη μία καλό αυτό μιας και ήταν σχετικά στενή και εργατική κακό γιατί θέλει ακόμα δουλειά στο Το ίδρυμα είχε 8 κοπέλες τις οποιες δεν προλαβα να δω όλες μιας και μπαινοβγαιναν. Άνετο κρεβάτι, όχι παγκος με καθαρά σεντόνια
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Δες προγούμενο ποστ του παίχτη με τα μαγαζιά που εχει πάει και θα καταλάβεις.Εγώ ρώτησα και θα ήθελα, αν ήθελες να μας πεις,
Ποιό είναι αυτό το μασαζο μάγαζο που ζητάει +10 Euro το ακάποτο?
Αυτό, κατά την γνώμη μου, είναι απαράδεκτο και πρέπει να αναφερθεί.
Ναι μας πληρωνουν για να τις αφήνουμε να μας θαυμάζουν
Kαλά μας έπισες
Υ.Γ.
Προς το παρών πλήρωνε εσύ και εγώ και "τραγουδάμε" παρέα