Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.789
Πόντοι
3.487
Καλησπέρα κύριοι. Η Αμερικάνα στην Έλενα είναι γνήσια Αμερικανιά!!! Τη βλέπεις huge παθαίνεις ένα σοκ ένα δέος και μετά μέσα πέρνεις το τρίτο το μακρύτερο. Ολα μόνος σου πρέπει να τα κάνεις. Όξω ρε τράβα στον Ομπάμα. Καλό μασάζ όμως δυνατό.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Το μασάζ στο έκανε αυτή παίχτη ή κι αυτό μόνος σου ;

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Καλησπέρα κύριοι. Η Αμερικάνα στην Έλενα είναι γνήσια Αμερικανιά!!! Τη βλέπεις huge παθαίνεις ένα σοκ ένα δέος και μετά μέσα πέρνεις το τρίτο το μακρύτερο. Ολα μόνος σου πρέπει να τα κάνεις. Όξω ρε τράβα στον Ομπάμα. Καλό μασάζ όμως δυνατό.

Εγω παλι γιατι νομιζω οτι το καθαροαιμο αυτο δεν ειναι κ πολυ αμερικανικο ??? Αλλα το οτι ειναι καθαροαιμο ισχυει βεβαια.

men1975

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Κριτικές
9
Like
373
Πόντοι
280
Καλημερα σε ολη την παρεα...Θα ηθελα να ξερω αν ειναι ευπροσδεκτοι στην μαζωξη και νεα μελοι εδω μεσα ή οχι.Θα ηθελα να ερθω να γνωρισω μερικους απο εσας που σας διαβαζω και σας θαυμαζω...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
107
Πόντοι
376
Καλημερα σε ολη την παρεα...Θα ηθελα να ξερω αν ειναι ευπροσδεκτοι στην μαζωξη και νεα μελοι εδω μεσα ή οχι.Θα ηθελα να ερθω να γνωρισω μερικους απο εσας που σας διαβαζω και σας θαυμαζω...

Καλημέρα κόψε κάτι ρε φίλε....
θα σε πιστέψουν ! ! !
ότι έχουν και θαυμαστές  :2funny: :2funny: :2funny:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16

καλη σου μέρα επίσης , και αυτό θα γίνει με τον καιρό , να είσαι σίγουρος , απλά για πρακτικούς λόγους δεν γίνεται να είμαστε όλοιιι την ιδια μερα και ωρα και στο ιδιο μερος , εκτος και αν κλείσουμε τον ναό της τούμπας  :2funny:

akismouse

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
θέλω να αναφερθώ σε ένα παλιότερο post σχετικά με το ακάποτο. Επειδή έτυχε και σε εμένα μια τέτοια περίπτωση θα ήθελα να πω ότι και εγώ στην αρχή παραξενεύτηκα όταν μου το είπε άλλα μετά όταν το ξανασκέφτηκα κατάλαβα ότι είχε κάνει λάθος στην διατύπωση. Μου είπε επί λέξη οι τιμές είναι 50 το στοματικό και 80 το foul πρόγραμμα και αν θέλω χωρίς σκουφί είναι +10.Στην αρχή μου φάνηκε ότι εννοούσε ακάποτο sex αλλα εννοούσε foul πρόγραμμα με ακάποτο στοματικό και μετά θα περνούσε το σκουφί.    

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
107
Πόντοι
376
θέλω να αναφερθώ σε ένα παλιότερο post σχετικά με το ακάποτο. Επειδή έτυχε και σε εμένα μια τέτοια περίπτωση θα ήθελα να πω ότι και εγώ στην αρχή παραξενεύτηκα όταν μου το είπε άλλα μετά όταν το ξανασκέφτηκα κατάλαβα ότι είχε κάνει λάθος στην διατύπωση. Μου είπε επί λέξη οι τιμές είναι 50 το στοματικό και 80 το foul πρόγραμμα και αν θέλω χωρίς σκουφί είναι +10.Στην αρχή μου φάνηκε ότι εννοούσε ακάποτο sex αλλα εννοούσε foul πρόγραμμα με ακάποτο στοματικό και μετά θα περνούσε το σκουφί.    

Σε ποιό μασαζο-μαγαζί  :think:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ισχύει και η αρχή της αβεβαιότητας:

'Δεν μπορείς να προσδιορίσεις ταυτόχρονα με απόλυτη ακρίβεια την θέση και την κίνηση ενός μασαζοfun, μια δεδομένη στιγμή'

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ισχύει και η αρχή της αβεβαιότητας:

'Δεν μπορείς να προσδιορίσεις ταυτόχρονα με απόλυτη ακρίβεια την θέση και την κίνηση ενός μασαζοfun, μια δεδομένη στιγμή'
Είπες πολλά με λίγα. :thumbsup:

akismouse

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Σε ποιό μασαζο-μαγαζί  :think:
Τι σημασία έχει, αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν λένε ακάποτο, εννοούν ακάποτο στοματικό, και όχι ελεύθερο πρόγραμμα.
Απλώς κάνουν λάθος στην διατύπωση

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
107
Πόντοι
376
Τι σημασία έχει, αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν λένε ακάποτο, εννοούν ακάποτο στοματικό, και όχι ελεύθερο πρόγραμμα.
Απλώς κάνουν λάθος στην διατύπωση

Εγώ ρώτησα και θα ήθελα, αν ήθελες να μας πεις,
Ποιό είναι αυτό το μασαζο μάγαζο που ζητάει +10 Euro το ακάποτο?

Αυτό, κατά την γνώμη μου, είναι απαράδεκτο και πρέπει να αναφερθεί.

Nikitakis Kr

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα ανανέωση από το Escape πήγα πριν κανα 5αρι μερες και είχε μια καινούργια τη Βάνα, 19 χρονών απο Ρουμανία λεπτή με ωραίο χαμόγελο καστανόξανθη. Μου είπε πως είναι νέα στην πόλη και πριν ήταν στον Πειραιά και νέα σχετικά στη δουλειά. Από τη μία καλό αυτό μιας και ήταν σχετικά στενή και εργατική κακό γιατί θέλει ακόμα δουλειά στο  :knockinb: Το ίδρυμα είχε 8 κοπέλες τις οποιες δεν προλαβα να δω όλες μιας και μπαινοβγαιναν. Άνετο κρεβάτι, όχι παγκος με καθαρά σεντόνια

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Εγώ ρώτησα και θα ήθελα, αν ήθελες να μας πεις,
Ποιό είναι αυτό το μασαζο μάγαζο που ζητάει +10 Euro το ακάποτο?

Αυτό, κατά την γνώμη μου, είναι απαράδεκτο και πρέπει να αναφερθεί.
Δες προγούμενο ποστ του παίχτη με τα μαγαζιά που εχει πάει και θα καταλάβεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom