House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Σε νιώθω μανΚαλήμερα φίλε... πέρασα πολύ σκληρή δοκιμασία χτες, όλο το απόγευμα ήμουν σαν
Σε νιώθω μανΚαλήμερα φίλε... πέρασα πολύ σκληρή δοκιμασία χτες, όλο το απόγευμα ήμουν σαν
Ναι βρε αλλά και παλι.Δεν θα σου κάνει και μπανάκι η κοπέλα μετά???
Πλάκα κάνετε έτσι, αν και δεν μπήκα σε κάποιο σαιτ για Nuru αλλά για μαρμελάδες και σιρόπια πάω και απέναντι στο ζαχαροπλαστείο.
Αγαπητοί μονοφαγάδες σχετικά με Μαριάννα πως μπορώ να περάσω……………
Είναι σε καλό δρόμο ο αγαπητός Γιώργος.
Αυτό του εξήγησα πως δε θα το κάνω και ελπίζω να με καταλαβε.Ε, να τον συστήσεις τότε House, να μην έχει παράπονο το παιδί
Αυτό του εξήγησα πως δε θα το κάνω και ελπίζω να με καταλαβε.
Αλλά νομίζω πως σε λίγο καιρό θα αυτοσυστηθεί κι όλα οκ.
Συμφωνω και φαντάζομαι το εχεις κανει παλιότερα όπως κι εγω.Να αυτοσυστηθεί, ένας άγνωστος στον χώρο, είναι το καλυτερό και εκτιμάτε περισσότερο από οτιδήποτε,
αρκεί να το έχει.
Και ότι σκεφτόμουνα να ζητήσω πρόσκληση.
Καλά να περάσετε.
Δεν καταλαβαίνω συνάδελφοι μια σύσταση για κάτι παραπάνω ζήτησα ο ανυπόμονος, κακό είναι που θα συμβάλω στην περίφημη ανάπτυξη, ξέρω Αλκίνοε δεν είμαι ουρανοκατέβατος το έχω εξηγήσει και άλλην φορά, δηλαδή πόσες πια δηλώσεις και γραφόμενα πρέπει να κάνω για να περάσω τις πανελλήνιες ( τις πέρασα πριν χρόνια και ξέρω ).
Α και κάτι άλλο House σε καλό δρόμο δεν ξέρω αν είμαι πάντως καλά είμαι
Φυσικά και εισαι.Α και κάτι άλλο House σε καλό δρόμο δεν ξέρω αν είμαι πάντως καλά είμαι
Πάντα αν και με έχετε τσιτώσει λίγο………………Όλα καλά λοιπόν.
Προσωπικά σε συμπαθώ(απ τα γραφόμενά σου).Πάντα αν και με έχετε τσιτώσει λίγο………………
Αγαπητέ House ούτε να το σκέφτεσαι, ότι έτυχα στην ζωή μου είναι χάρη στην ανυπαρξία κακοπροαίρετης τάσης και μηδαμινή παρουσία του εγωισμού ( ξέρω να καλύπτω πάρα αυτά τα νώτα μου ) και φυσικά στην ντομπροσύνης που με κατέχει.Προσωπικά σε συμπαθώ(απ τα γραφόμενά σου).
Αν δε σου βγάζω το ίδιο δε θα τα χαλάσουμε, καλή καρδιά.
Δεν ειμαι και η συμπάθεια πολλών εδώ μέσα. Φαντάσου να με γνώριζαν και προσωπικά
Αγαπητέ House ούτε να το σκέφτεσαι, ότι έτυχα στην ζωή μου είναι χάρη στην ανυπαρξία κακοπροαίρετης τάσης και μηδαμινή παρουσία του εγωισμού ( ξέρω να καλύπτω πάρα αυτά τα νώτα μου ) και φυσικά στην ντομπροσύνης που με κατέχει.
Ευχαριστώ...........................................